Asiaczek Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Kilka przytulaśnych fotek na dobranoc:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Mudik Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 nie moja bajka mnie to niestety nie rusza dla mnie to juz chore, ten szczeniak wygląda jakby spuchł mu nos, bleeee.... Quote
Asiaczek Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Szarpki to tez nie moja bajka. Te łzawiące oczy, pudrowanie... juz wolę moje koty perskie:) pzdr. Quote
DuDziaczek Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 jak dla mnie to one takie biedactwa są, jakby na operacje plastyczną czekały :eviltong: pozdrawiamy z rana :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 ... chociaż dorosłe juz nie sa takie kontrowersyjne... Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 no właśnie dorosłym to nawet te parę fałdeczek pasuje :) Quote
Asiaczek Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 No, ale wzorzec rasy twardo określa cechy charakterystyczne. I czasami te "parę fałdeczek" jest za mało... Pzdr. Quote
Cienka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Pina kiedyś się z takim bawiła i babka była w szoku, że była taka przyjazna.(bo podobno one maja troszkę inny zapach niż psy i wszystkie napotkane go gnębiły:-() Quote
DuDziaczek Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Asiaczek napisał(a):No, ale wzorzec rasy twardo określa cechy charakterystyczne. I czasami te "parę fałdeczek" jest za mało... Pzdr. wyobrazilam sobie sędziego jak kuca i przelicza fałdki :eviltong: Quote
Asiaczek Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Ja też nie mam nic do szarpków, ale - powtarzam - to zupełnie nie moja bajka... Pzdr. Quote
Iza. Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja też nie mam nic do szarpków, ale - powtarzam - to zupełnie nie moja bajka... Pzdr. I nie moja, już wole długi włos pielęgnować niż pudrować i co tam się jeszcze robi z tymi fałdkami :lol: Quote
Asiaczek Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Fałdki się przemywa,pudruje...nie wiem, co jeszcze... Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 wole włochate niz fałdkowate :) miłego dnia wszystkim i uciekam :) Quote
Iza. Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 DuDziaczek napisał(a):wole włochate niz fałdkowate :) miłego dnia wszystkim i uciekam :) Ooo dokładnie :lol: Nawzajem! :lol: U mnie leje od rana, więc będzie średnio miło :/ Quote
Asiaczek Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 DuDziaczek napisał(a):wole włochate niz fałdkowate :) miłego dnia wszystkim i uciekam :) Iza. napisał(a):Ooo dokładnie :lol: Nawzajem! :lol: U mnie leje od rana, więc będzie średnio miło :/ Z dwojga złego tez wolę włochate:) I u nas tez leje od rana; na porannych spacerach znowu zmokłam do bielizny, bo moja kurtka, która kupowałam jako nieprzemakalną, jest, niestety,.... przemakalna:angryy:... Pzdr. Quote
Iza. Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Asiaczek napisał(a): I u nas tez leje od rana; na porannych spacerach znowu zmokłam do bielizny, bo moja kurtka, która kupowałam jako nieprzemakalną, jest, niestety,.... przemakalna:angryy:... Pzdr. I w takich chwilach cieszę się z ogrodu :lol: Otwieram tylko drzwi i nigdzie chodzić nie muszę. Quote
Asiaczek Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Fakt, wygoda z ogródkiem... Pzdr. Quote
Iza. Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 agnethka napisał(a):ja mam to samo, ale tylko z owczarkami to wychodzi... przy staffikach ja muszę być KONIECZNIE razem z nimi na dworze i podziwiać ich zabawy :evil_lol: U mnie Buenos sam wyjdzie tylko na siku, a później stoi i wrzeszczy pod drzwiami :lol: Jak chcę żeby trochę pobiegał muszę koniecznie iść z nim. Quote
Asiaczek Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 agnethka napisał(a):co do sharpkowych fałdków to ich pielęgnacja wcale nie jest taka straszna jak wskazuje na to mitologia ;) mam koleżankę, która rąbnęła mi wykład o rasie i jej pielęgnacji i fałdki nie są problematyczne, znajdą się natomiast inne rzeczy na minus tej rasy... jakbym miała wybierać - długi włos a sharpkowe fałdki to wybralabym sharpka ;) jednakże to także nie moja bajka ;) Minusem szarpków jest chyba ich zdrowie... agnethka napisał(a):ja mam to samo, ale tylko z owczarkami to wychodzi... przy staffikach ja muszę być KONIECZNIE razem z nimi na dworze i podziwiać ich zabawy :evil_lol: oj tak, tak ;) ja sobie już nie wyobrażam powrotu do miasta, chociaż wiem że życie różne scenariusze pisze... Ha, juz na tyle poznałam staffiki, że nic mnie nie zdziwi w ich zachowaniu. To na pewno baaaaardzo towarzyskie zwierzaki:) Iza. napisał(a):U mnie Buenos sam wyjdzie tylko na siku, a później stoi i wrzeszczy pod drzwiami :lol: Jak chcę żeby trochę pobiegał muszę koniecznie iść z nim. Patrz pani, jaki towarzyski...:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Juz niedługo poznam i ją:) No nic, spadam. Mam do odebrania odkurzacz, potem bazarek. Musze kupić jakieś owocki na jutrzejsze święto;) Pzdr. Quote
Czoko Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Tradycyjnie zaglądam "na sekundkę" i spóźniona gratuluję! Quote
Mudik Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Mam nadzieję,że nie pogonisz mnie Asiu do Ciebie dużo osób wchodzi Proszę rozgłoście to gdzie się da!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://obrona-zwierzat.pl/dyminy.html Quote
Czoko Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Troszkę podobnego tematu dotyczy link w moim podpisie - w głosowaniu w Krakvet kandyduje Sandomierz a w tej chwili trwa głosowanie w ankiecie naszej wewnętrznej na forum. Quote
Czarna_Owieczka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Asiaczek napisał(a):Z dwojga złego tez wolę włochate:) I u nas tez leje od rana; na porannych spacerach znowu zmokłam do bielizny, bo moja kurtka, która kupowałam jako nieprzemakalną, jest, niestety,.... przemakalna:angryy:... Pzdr. ja też zdecydowanie wolę włochate :lol: u nas leje, a teraz na dodatek straszliwie wieje, dzisiaj w drodze do szkoły, skacząc przez kałużę, doszłam do wniosku że sztormiak i konkretne kalosze to dobra inwestycja :lol: Quote
Recommended Posts