Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Pina kiedyś się z takim bawiła i babka była w szoku, że była taka przyjazna.(bo podobno one maja troszkę inny zapach niż psy i wszystkie napotkane go gnębiły:-()

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, ale wzorzec rasy twardo określa cechy charakterystyczne. I czasami te "parę fałdeczek" jest za mało...

Pzdr.

wyobrazilam sobie sędziego jak kuca i przelicza fałdki :eviltong:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja też nie mam nic do szarpków, ale - powtarzam - to zupełnie nie moja bajka...

Pzdr.

I nie moja, już wole długi włos pielęgnować niż pudrować i co tam się jeszcze robi z tymi fałdkami :lol:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
wole włochate niz fałdkowate :)

miłego dnia wszystkim i uciekam :)

Ooo dokładnie :lol:

Nawzajem! :lol:
U mnie leje od rana, więc będzie średnio miło :/

Posted

DuDziaczek napisał(a):
wole włochate niz fałdkowate :)
miłego dnia wszystkim i uciekam :)

Iza. napisał(a):
Ooo dokładnie :lol:
Nawzajem! :lol:
U mnie leje od rana, więc będzie średnio miło :/

Z dwojga złego tez wolę włochate:)

I u nas tez leje od rana; na porannych spacerach znowu zmokłam do bielizny, bo moja kurtka, która kupowałam jako nieprzemakalną, jest, niestety,.... przemakalna:angryy:...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

I u nas tez leje od rana; na porannych spacerach znowu zmokłam do bielizny, bo moja kurtka, która kupowałam jako nieprzemakalną, jest, niestety,.... przemakalna:angryy:...

Pzdr.

I w takich chwilach cieszę się z ogrodu :lol: Otwieram tylko drzwi i nigdzie chodzić nie muszę.

Posted

agnethka napisał(a):
ja mam to samo, ale tylko z owczarkami to wychodzi...
przy staffikach ja muszę być KONIECZNIE razem z nimi na dworze i podziwiać ich zabawy :evil_lol:

U mnie Buenos sam wyjdzie tylko na siku, a później stoi i wrzeszczy pod drzwiami :lol: Jak chcę żeby trochę pobiegał muszę koniecznie iść z nim.

Posted

agnethka napisał(a):
co do sharpkowych fałdków to ich pielęgnacja wcale nie jest taka straszna jak wskazuje na to mitologia ;)
mam koleżankę, która rąbnęła mi wykład o rasie i jej pielęgnacji i fałdki nie są problematyczne, znajdą się natomiast inne rzeczy na minus tej rasy...
jakbym miała wybierać - długi włos a sharpkowe fałdki to wybralabym sharpka ;)
jednakże to także nie moja bajka ;)

Minusem szarpków jest chyba ich zdrowie...

agnethka napisał(a):
ja mam to samo, ale tylko z owczarkami to wychodzi...
przy staffikach ja muszę być KONIECZNIE razem z nimi na dworze i podziwiać ich zabawy :evil_lol:
oj tak, tak ;)
ja sobie już nie wyobrażam powrotu do miasta, chociaż wiem że życie różne scenariusze pisze...

Ha, juz na tyle poznałam staffiki, że nic mnie nie zdziwi w ich zachowaniu. To na pewno baaaaardzo towarzyskie zwierzaki:)

Iza. napisał(a):
U mnie Buenos sam wyjdzie tylko na siku, a później stoi i wrzeszczy pod drzwiami :lol: Jak chcę żeby trochę pobiegał muszę koniecznie iść z nim.

Patrz pani, jaki towarzyski...:)

Pzdr.

Posted

Troszkę podobnego tematu dotyczy link w moim podpisie - w głosowaniu w Krakvet kandyduje Sandomierz a w tej chwili trwa głosowanie w ankiecie naszej wewnętrznej na forum.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Z dwojga złego tez wolę włochate:)

Pzdr.

ja też zdecydowanie wolę włochate :lol:

u nas leje, a teraz na dodatek straszliwie wieje, dzisiaj w drodze do szkoły, skacząc przez kałużę, doszłam do wniosku że sztormiak i konkretne kalosze to dobra inwestycja :lol: