dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 spiocham :D Dzielna Mamcia :D grunt to wygoda :evil_lol: kto tu tak halasuje :shake: spac umeczonemu sceniakowie nie dadza :shake: Quote
baskomaniak Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='dbsst']... ... - LATUNKU! Ledwo sceniacek się obudzi, a tu na niego cychajom i od lazu po ockach? Tak sobie pomyślałem, że on sobie tak pomyślał...;) Pozdrawiam. :-) Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 chodz powiem ci cos na ucho :cool1: robisz sie seeeeeeeeeeenny :sleep2: :sweetCyb: mam cie hahaha to sie teraz zmieniam w grozna bestie :evil: :bigcool: :eating: Quote
agabass Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 ale tu sceniackowo i cudniasto słodkości te małe moje robaleńka Quote
Koma Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Mój boże jakie cudeńka :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: dbsst bo ja się zaraz przed monitorem rozpłynę.... :loveu: Quote
Koma Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Wy to macie za dobrze takie śliczności na żywo widzieć :( Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 a teraz troszke mamusi :D sprzata po swoich maluszkach dzielnie :D daje cycochy do ssania jak tylko maluszki sa glodne :D i nie warzne czy to gromadka prosi o mniam czy tylko jeden :D czasem tylko na chwile sie polozy do odpoczynku :D ale i wtedy barem mlecznym sluzy :D Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 to prawda maluszku sa REWELACYJNE i PRZESLICZNE te foty nie sa w stanie ich UROKU oddac Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 a teraz troszke od TROLIKOW ;) odpoczniemy :cool1: dostojny wujek ktory wszystko mial pod kontrola ;) ale halo halo co tam sie dzieje :???: a tam qtos chyba ma niecne zamiary wobec takiej jednej pani :ices_bla: Agabass to ma spojrzenie cio :lol: :loveu: Quote
mrowka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 O matko, ale slodziachne zdjeciaaa.. :iloveyou: rozplywaam sie normalnie ... jakie cuuudaa :loveu: :multi: Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 jak juz jestesmy przy Adze to zobaczcie jakie ona miala ciezkie zycie wczoraj :razz: baski we wlosach potargal ......................no wlasnie co :roll: ciekawe po kim ona maja takie zaciecie fryzjerskie ;) :lol: Quote
agabass Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 haha tak spojrzenie powalające a włosy potargał baskowy wicher, a takie zachowanie no to rodzinne nauczyły się pewnie telepatycznie od ciotecznego starszego brata Goma Gnoma:cool3: Quote
agabass Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 tylko gdzie Asiaczek się podziewa:roll: Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 byly rowniez proby polozenia cioci Agabass na lopatki :diabloti: :lol: niestety jak widac to wcale nie cioteczka sie wywracala ;) i dooo wyyyyyyprostu :D :lol: naszczescie ofoar nie bylo a wszyscy z zapasow wyszli o wlasnych silach :lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 agabass napisał(a):tylko gdzie Asiaczek się podziewa:roll: chyba sie zalamala jak obaczyla jakie ma urwisy w domu hahahhaha Quote
agabass Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 hahah no to ja wstawię i się zabawię O kurcze ale mi w brzuchu burczy oj oj musze się powstrzymać bo wyjdzie na jaw, ze pożarłam baski-bobaski - zrobię minę niewiniątka Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Babsztyl :shake: ale i ja mam cos jeszcze na Ciebie :evil_lol: :mad: a teraz walki psow :D :mad: :mad: :mad: Quote
agabass Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 no proszę ale groźna rasa:lol: Debe czekam czekam:mad: :mad: Quote
anetta Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Aaaaaaaaaaa jakie misiaki-pluszaki :loveu: :loveu: :loveu: Boskie brzdace, rozplywam sieeeeee :iloveyou::laugh2_2: Prosze o jeszcze i jeszcze i jeszcze...:biggrina: Quote
Asiaczek Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Agabass i dbsst - dzięki za fotki. :Rose: :klacz: :buzi: Zuchy z Was!!! Ja, niestety, poszłam spać ok. 1 dnia dzisiejszego, nie zaglądałam więc na forum i stąd moje milczenie. Postaram się dzisiaj późno w nocy wstawić jakieś śmiesznostki. Nie wiem, czy mi się to uda, bojuż za kilka minut Donya zbliży się do drzwi i zadzwoni. I wtedy dopiero się zacznie...! Pzdr. Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Asiaczek coprawda nam juz podziekowala ale ja nie znam umiaru i cos jeszcze wstawie :evil_lol: a teraz Wam cos pokaze (jak pieknie sie ogoniasty zaczyna krecic :D) ja bieeeeegne czyli moje ukochane zdjecie w ruchu :D ale duuuuuuuuuuza micha :D ( a tam w oddali jakis malutki niegrzeczny tyleczek ucieka gdzies hen :evil_lol: ) taranem go taranem hahahha latarnik :D tak mnie gilaj tak mi rob :D slodycz az piszczy :D Quote
Agga Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Ło mamo ale mega piękna cudenka:loveu: ale jakie zadziorne:cool3: Quote
Recommended Posts