Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy się :p
Przyznam się bez bicia, że nie nadrobiłam zaległości u Was, ale poprawię się jak będzie chwila czasu. Póki co żyję jutrzejszą wystawą ;)

Dzięki za kciuki, przydadzą się :p

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
jakies dalsze wiesci wystawowe? byly inne baski od Ciebie?

W sobotę to byl tylko BUNDUSTAR; dzisiaj, w niedzielę będzie Sajdi i Ofik i Bundustar. Mocno zaciskam za nie kciuki:)

*kleo* napisał(a):
Witamy się :p
Przyznam się bez bicia, że nie nadrobiłam zaległości u Was, ale poprawię się jak będzie chwila czasu. Póki co żyję jutrzejszą wystawą ;)
Dzięki za kciuki, przydadzą się :p

Oj, z tym wolnym czasem, to będzie ciężko. Proponuję, abys była na bieżąco, a nie nadrabiała - wg mnie - szkoda czasu...

Pzdr.

Posted

agnethka napisał(a):
Ciskamy mocno kciuki ;)
ach... ja już odczuwam atmosfere Kielc :D

Ja jeszcze nie; za dużo mam do przeżycia w Poznaniu...:)

DuDziaczek napisał(a):
No cóż pochmurno, deszczowo, wietrznie - nie za ciekawie :evil_lol::evil_lol:
kciuki trzymam ;)

Z nasłuchu wiem, że w Poznaniu też jest tak samo brzydko. A na dodatek w hali, gdzie sa baski jest przenikliwie zimno...
Jak to jest, że w innych miastach w halach może byc ciepło, a w Poznaniu - zawsze jest zimno...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Z nasłuchu wiem, że w Poznaniu też jest tak samo brzydko. A na dodatek w hali, gdzie sa baski jest przenikliwie zimno...
Jak to jest, że w innych miastach w halach może byc ciepło, a w Poznaniu - zawsze jest zimno...

Pzdr.

W poznaniu było okropnie... Deszcz i brzydko :shake: Akurat u szpiców i pierwotniaków było zimno, w hali z ozdóbkami było cieplej oraz owczarkowej było cieplej :roll: A w głównej za to było aż za gorąco :evil_lol: (mam jedno brzydkie foto basków cyknięte ;) )

Posted

Asiaczek napisał(a):
To czemu nic nie napisałas? Jesteś zajęta czyms innym?;)

pzdr.

Oj jestem,jestem...Działam ostro w wiadomej sprawie ;).No i do interneta nie mogłam się od wczoraj dopchać,a jak się dopchałam,to zastrajkował(chociaż mamy już porządny,kablowy).

Posted

Wieści z Poznania:
OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI, kl.mł. - dosk.2,

BUNDUSTAR African Elite, kl. pośrednia - dosk.1, CWC, r.CACIB (przechodzi!)

LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB!!!!!! Zwycięzca Polski 2011!!!!!

Teoretycznie kciuki juz można puścić, ale ok. 16-16.30 prosze na nowo o trzymanie, bo Sajdi z jamnicze będą się prezentowały na BOG:)

Pzdr.

Posted

Właśnie dowiedziałam się, że w piątek odszedł zaprzyjaźniony sznaucer średni COX...
Miał 14 lat...

Dla COX'a ["]

Zobaczcie, jakie to głupie: jeszcze godzinę temu skakałam do góry z radości, gdy dowiedziałam się o sukcesie Asiaczków w Poznaniu, a teraz siedzę i płaczę za obcym psem... eh,...

Pzdr.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Gratulacje !!!!!!

Dziękujemy, Błyskotko:)

GaBi12 napisał(a):
Gratulacje dla basków! :multi: :multi: :loveu:
Szkoda, Coxa :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Niech biega za TM.

• Oj, szkoda COX'a...

Pzdr.

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
    Gratulujemy baskom :D
    świeczuszka dla Coxa
  • :(
    Witamy Asiaczki w poniedziałkowy poranek !

• Witaj, jesoooo, jak u nas leje... a ja musze wyjść z domu i pozałatwiać parę spraw...

wejherstaff napisał(a):
    Gratulacje dla Asiaczków poznańskich sukcesów :multi::multi::multi:
    Brawo!

Tez się ciesze z wyników:)

pzdr.

Posted

[quote name='Cienka']http://img529.imageshack.us/i/resizeofimg5548.jpg/

To ja się trochę pomądrze w sprawie tej róży:evil_lol:,o tuż róże mają to do siebie, że jeśli się obcina przekwitające kwiaty (zanim zdążą zawiązać owoce). To wtedy kwitną do jesieni (mniej więcej do pierwszych przymrozków).

Zgadza się.
    I dorzucę coś od siebie, im obficiej się tnie róże (tylko bez przesady trzeba mieć wyczucie) tym bardziej się rozrastają i kwitną.

Gratki dla asiaczkowych basków za Poznań. :)

Pzdr

Posted

Ciepło to i u nas jest, ale pada i duża wilgotność jest.

Ja z kolei dostałam juz z przeglądu mój ukochany obiektyw i cieszę sie, że w Kielcach juz będę mogła nim porobic fotki:)

Pzdr.

Posted

No to na ringu się nie zobaczymy, ale PO ocenie - może zajrzyj do nas na ring 14. Na pewno będzie ciasto i Zuzka z Ofikiem, ja też będę...

Weź oczywiście Tokaja i Dziunię:) Zrobimy jakąś sesyjkę z baskami...;)

Pzdr.

Posted

Asiu przepraszam ze wcinamy się u ciebie, ale masz większa poczytność więc pomyślałam , że tu jest więkasza sansa by znaleść kogoś zainteresowanego, zwolniło się jedno miejsce w kalendarzu z baskami :cool3:
    Info u mośków (Piny i Jogiego)