*kleo* Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Witamy się :p Przyznam się bez bicia, że nie nadrobiłam zaległości u Was, ale poprawię się jak będzie chwila czasu. Póki co żyję jutrzejszą wystawą ;) Dzięki za kciuki, przydadzą się :p Quote
Asiaczek Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 deer_1987 napisał(a):jakies dalsze wiesci wystawowe? byly inne baski od Ciebie? W sobotę to byl tylko BUNDUSTAR; dzisiaj, w niedzielę będzie Sajdi i Ofik i Bundustar. Mocno zaciskam za nie kciuki:) *kleo* napisał(a):Witamy się :p Przyznam się bez bicia, że nie nadrobiłam zaległości u Was, ale poprawię się jak będzie chwila czasu. Póki co żyję jutrzejszą wystawą ;) Dzięki za kciuki, przydadzą się :p Oj, z tym wolnym czasem, to będzie ciężko. Proponuję, abys była na bieżąco, a nie nadrabiała - wg mnie - szkoda czasu... Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 agnethka napisał(a): ach... ja już odczuwam atmosfere Kielc :D No cóż pochmurno, deszczowo, wietrznie - nie za ciekawie :evil_lol::evil_lol: kciuki trzymam ;) Quote
Asiaczek Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 agnethka napisał(a):Ciskamy mocno kciuki ;) ach... ja już odczuwam atmosfere Kielc :D Ja jeszcze nie; za dużo mam do przeżycia w Poznaniu...:) DuDziaczek napisał(a):No cóż pochmurno, deszczowo, wietrznie - nie za ciekawie :evil_lol::evil_lol: kciuki trzymam ;) Z nasłuchu wiem, że w Poznaniu też jest tak samo brzydko. A na dodatek w hali, gdzie sa baski jest przenikliwie zimno... Jak to jest, że w innych miastach w halach może byc ciepło, a w Poznaniu - zawsze jest zimno... Pzdr. Quote
Okamia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Asiaczek napisał(a):Z nasłuchu wiem, że w Poznaniu też jest tak samo brzydko. A na dodatek w hali, gdzie sa baski jest przenikliwie zimno... Jak to jest, że w innych miastach w halach może byc ciepło, a w Poznaniu - zawsze jest zimno... Pzdr. W poznaniu było okropnie... Deszcz i brzydko :shake: Akurat u szpiców i pierwotniaków było zimno, w hali z ozdóbkami było cieplej oraz owczarkowej było cieplej :roll: A w głównej za to było aż za gorąco :evil_lol: (mam jedno brzydkie foto basków cyknięte ;) ) Quote
wejherstaff Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Jakie wieści, można już puścić kciukaski :) Quote
Buszki Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Asiaczek napisał(a):To czemu nic nie napisałas? Jesteś zajęta czyms innym?;) pzdr. Oj jestem,jestem...Działam ostro w wiadomej sprawie ;).No i do interneta nie mogłam się od wczoraj dopchać,a jak się dopchałam,to zastrajkował(chociaż mamy już porządny,kablowy). Quote
Asiaczek Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Wieści z Poznania: OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI, kl.mł. - dosk.2, BUNDUSTAR African Elite, kl. pośrednia - dosk.1, CWC, r.CACIB (przechodzi!) LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB!!!!!! Zwycięzca Polski 2011!!!!! Teoretycznie kciuki juz można puścić, ale ok. 16-16.30 prosze na nowo o trzymanie, bo Sajdi z jamnicze będą się prezentowały na BOG:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Właśnie dowiedziałam się, że w piątek odszedł zaprzyjaźniony sznaucer średni COX... Miał 14 lat... Dla COX'a ["] Zobaczcie, jakie to głupie: jeszcze godzinę temu skakałam do góry z radości, gdy dowiedziałam się o sukcesie Asiaczków w Poznaniu, a teraz siedzę i płaczę za obcym psem... eh,... Pzdr. Quote
dzasta Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Przykra sprawa z Coxem...biegaj szczęśliwy za TM [']..... Gratuluję zbiorczo wszystkim Asiaczkom sukcesów na Poznańskich wystawach!!! Quote
Asiaczek Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Witaj, dzasta! Cieszę się, że do nas przydreptałaś:) pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Gratulacje dla basków! :multi: :multi: :loveu: Szkoda, Coxa :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Niech biega za TM. [*] [*] [*] [*] Quote
Asiaczek Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Błyskotka napisał(a):Gratulacje !!!!!! Dziękujemy, Błyskotko:) GaBi12 napisał(a):Gratulacje dla basków! :multi: :multi: :loveu: Szkoda, Coxa :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Niech biega za TM. Oj, szkoda COX'a... Pzdr. Quote
taxelina Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Wow ale super Sajdi poszlo! a dalej na bog? Quote
Asiaczek Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Niestety, dalej nic Sajdi nie ugrała... Na pudle stanął SH, shiba, pomeranian, alaskan. Dla baska juz zabrakło miejsca;) Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Gratulujemy baskom :D świeczuszka dla Coxa [*] :( Witamy Asiaczki w poniedziałkowy poranek ! Quote
wejherstaff Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Gratulacje dla Asiaczków poznańskich sukcesów :multi::multi::multi: Brawo! Quote
Asiaczek Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Czarna_Owieczka napisał(a):Gratulujemy baskom :D świeczuszka dla Coxa :( Witamy Asiaczki w poniedziałkowy poranek ! Witaj, jesoooo, jak u nas leje... a ja musze wyjść z domu i pozałatwiać parę spraw... wejherstaff napisał(a):Gratulacje dla Asiaczków poznańskich sukcesów :multi::multi::multi: Brawo! Tez się ciesze z wyników:) pzdr. Quote
bety Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Cienka']http://img529.imageshack.us/i/resizeofimg5548.jpg/ To ja się trochę pomądrze w sprawie tej róży:evil_lol:,o tuż róże mają to do siebie, że jeśli się obcina przekwitające kwiaty (zanim zdążą zawiązać owoce). To wtedy kwitną do jesieni (mniej więcej do pierwszych przymrozków). Zgadza się. I dorzucę coś od siebie, im obficiej się tnie róże (tylko bez przesady trzeba mieć wyczucie) tym bardziej się rozrastają i kwitną. Gratki dla asiaczkowych basków za Poznań. :) Pzdr Quote
Asiaczek Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Witaj, bety! A ja się cieszę, że udało Wam się dotrzeć do Poznania i przyjechac z powrotem;) I to w jakich komfortowych warunkach... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Ciepło to i u nas jest, ale pada i duża wilgotność jest. Ja z kolei dostałam juz z przeglądu mój ukochany obiektyw i cieszę sie, że w Kielcach juz będę mogła nim porobic fotki:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 No to na ringu się nie zobaczymy, ale PO ocenie - może zajrzyj do nas na ring 14. Na pewno będzie ciasto i Zuzka z Ofikiem, ja też będę... Weź oczywiście Tokaja i Dziunię:) Zrobimy jakąś sesyjkę z baskami...;) Pzdr. Quote
Cienka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Asiu przepraszam ze wcinamy się u ciebie, ale masz większa poczytność więc pomyślałam , że tu jest więkasza sansa by znaleść kogoś zainteresowanego, zwolniło się jedno miejsce w kalendarzu z baskami :cool3: Info u mośków (Piny i Jogiego) Quote
Recommended Posts