Asiaczek Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Oj, niedobrze... A pokażesz Muszu w Gdańsku (chyba styczeń 2011...), sędizuje tam p. E. Augustyniak... Pzdr. Quote
Kaya Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Asiaczek napisał(a):Oj, niedobrze... A pokażesz Muszu w Gdańsku (chyba styczeń 2011...), sędizuje tam p. E. Augustyniak... Pzdr. Zobaczymy jak się sprawy potoczą, właśnie zapisujemy się do psiego psychologa, jak wszystko pójdzie sprawnie (mam taką nadzieję) to tak ;) Quote
Alicja Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Świetny jest :) http://img338.imageshack.us/img338/9568/resizeofimg5527.jpg Quote
Mudik Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Co do diety proteinowej zwanej Dunkana od jej twórcy to Asia sama po mnie widziała jej efekty. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 [quote name='Mudik']Co do diety proteinowej zwanej Dunkana od jej twórcy to Asia sama po mnie widziała jej efekty. No, widać było, widać. Ale aspekt zdrowotny jeszcze pozostaje... [quote name='Alicja']Świetny jest :) http://img338.imageshack.us/img338/9568/resizeofimg5527.jpg Jazz miny strzela niesamowite:) pzdr. Quote
wejherstaff Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Asiaczek będziesz w Gdańsku w styczniu ? Quote
Asiaczek Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Nie mam pojęcia. Sędzia mi pasuje, ale czy będe czy tez nie - okaże się za miesiąc. Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Jaki uroczy sznupuś :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 O,tak:) Jazz ma wiele uroku m.in. poprzez niekopiowane uszy i ogon. chociaz mnie zdecydowanie bardziej podobają się sznaucery kopiowane... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Dobrze, że wczesniej nie wstawiałam tych fotek, bo i tak było słonecznie. A dzisiaj, kiedy deszcz pada praktycznie od rana - az się prosi o jakiś cieplutki promyk słoneczka, prawda? No to macie słoneczne fotki z 31.10.2010 r. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Cd. 31.10.2010 r. - P.L. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Cd. 31.10.2010 r., P.L. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I piękna różyczka, która zakwitła juz drugi raz w tym sezonie... Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Cd. 31.10.2010 r. P.L. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I to wszystkie juz słoneczne foteczki... Poprawił się nieco humor...? Pzdr. Quote
Mudik Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Troszkę, mi najpierw rano się mocno humor popsuł, bo dostałąm mail,że jednak nie można sprowadzic ładowarki do mojego aparatu, znalazłam inna ale dużo droższą bo prawie 200 pln, ale później Mama mi go poprawiła, bo bardzo prawdopodobne,że moja ładowarka się jednak znalazła!!!! trzymajcie kciuki,żeby się ta dziwna ładowarka okazała moja zgubą! Quote
Asiaczek Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Pewnie, że trzymamy kciuki:) A co Ty masz za komórkę, że do niej jest taka dziwna ładowarka...? BTW - mnie tez się humor poprawił, bo rano to nie miałam fajnego... Pzdr. Quote
Mudik Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Asiaczek']Pewnie, że trzymamy kciuki:) A co Ty masz za komórkę, że do niej jest taka dziwna ładowarka...? BTW - mnie tez się humor poprawił, bo rano to nie miałam fajnego... Pzdr.[/QUOTE] ładowarka się znalazła!!!!!! A ładowarka nie do telefonu a do baterii do mojego aparatu foto, teraz musiałam pożyczać aparat od bratowej. Quote
Cienka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 http://img529.imageshack.us/i/resizeofimg5548.jpg/ To ja się trochę pomądrze w sprawie tej róży:evil_lol:,o tuż róże mają to do siebie, że jeśli się obcina przekwitające kwiaty (zanim zdążą zawiązać owoce). To wtedy kwitną do jesieni (mniej więcej do pierwszych przymrozków). Quote
Asiaczek Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 No, proszę, całe zycie człowiek się uczy... Pzdr. Quote
taxelina Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Bardzo ladnie jesien uchwycilas :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [FONT=Comic Sans MS]o jak ładnie jesiennie :lol:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='deer_1987']Bardzo ladnie jesien uchwycilas :loveu: [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]o jak ładnie jesiennie :lol:[/FONT] [quote name='Bogarka']Oooo, jakie ładne foty!!! [quote name='WeronikaM']jakie ładne, jesienne kolorki :) Dzięki:) Jak zobaczyłam to, co wczoraj pogoda wyprawiała za oknem, to od razu pomyslałam o tych zaległych fotkach. I - jak widac - przydały się:) Na dzisiaj mam przygotowane trochę inne, ale myslę, że tez będziecie zadowoleni... Pzdr. Quote
Recommended Posts