Asiaczek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Hahaha, ja jestem całe zycie na diecie i co...? I nic. Uwielbiam słodycze, wyglądam - jak wyglądam... Pzdr. Quote
Okamia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Asiaczek napisał(a):Hahaha, ja jestem całe zycie na diecie i co...? I nic. Uwielbiam słodycze, wyglądam - jak wyglądam... Pzdr. He he he ja niestety mam mus... :roll: Moja siostra musi schudnąć ja nie... ale robie to dla jej dobra i swojego samopoczucia :evil_lol: (to nic że mam zapasy na czarną godzinę przygotowane :evil_lol:) Diete Dukana próbujemy :P Quote
Asiaczek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Jezeli ktoś ma choć 5 zł "wolne" w kieszeni - zapraszam na wątek suniek... http://www.dogomania.pl/threads/195475-ZAMO%C5%9A%C4%86Polly-i-Rozi-schron-450zl-to-cena-bicia-ich-serc-kt%C3%B3re-ma-przesta%C4%87-bi%C4%87!POMOCY!!?p=15659594#post15659594 Dla nich to byc albo nie być, dla nas - to TYLKO 5 zł... Pzdr. Quote
Cienka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Większość problemów z wagą to kwestia słodyczy niestety. Quote
Asiaczek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 No, niestety, niestety... Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Witamy. :) Baski bardzo ładne. :loveu: Wymiziaj. ;* Pzdr. ;) Quote
Asiaczek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Kochani, dostałam takiego oto maila od mojej kolezanki z Niemiec - Petry. Basenji szuka nowego domu... [FONT=arial] [SIZE=2][FONT=arial][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]Vor wenigen Monaten hatte ich Dorian bereits schon einmal zur Vermittlung vorgestellt. Er hätte sofort einen neuen Platz gehabt aber die Besitzer brachten es nicht über das Herz sich zu trennen, obwohl abzusehen war, das dies notwendig werden würde auf Grund der familiären Situation. Es ist einfach zu wenig Zeit da um dem Rüden gerecht werden zu können und ausreichend weitere Stressfaktoren. Dorian braucht daher nochmal ein bischen Erziehung weil in den letzten Wochen viel durchgegangen ist. Grundsätzlich ist er ein sehr aktiver, sportlicher aber liebevoller Rüde. er braucht viel Auslauf liebt Kinder jeden Alters, mag vereinzelte Rüden nicht, wäre aber ein super Zweithund mit einer Hündin zusammen. Dorian ist angekört, hat alle notwenigen Untersuchungen und einen Wurf in Norwegen. Der "Kleine" liegt mir sehr am Herzen und ich hoffe einer von euch kann mir helfen ein gutes neues zu Hause für ihn zu finden. Züchter oder Showhome wären bevorzugt, sind aber kein muss. [/FONT] [FONT=arial][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]A little while ago OL Dorian was looking for a new home dur to family circumstances, than the owners decided to keep him. The situation hardly improved and now they decided that Balou must find a new owner. I hope someone of you might be interested in him. He is a very nice male and registered stud with all necessary healthtests, father of one litter in Norway. Dorian is very active, needs a lot of excersie and some further training since it was slipping the last month because of the owners lack of time for him. Dorian is very nice to children of all ages and other dogs. Since he is older he does not like all males any more but gets along superb with females and could be a superb second dog. :) I really love thiy boy and want to see him in good hands. Breeding / Showhome preferd but not essential.[/FONT] [/FONT][FONT=Verdana][FONT=Century Gothic, Sans-Serif]Old Legend´s Dorian[/FONT] [/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Century Gothic, Sans-Serif]Germany - bri/w *23.11.2007[/FONT] [/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Century Gothic]FCI registered stud[/FONT] [/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Century Gothic] [/FONT] [/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Century Gothic] [/FONT] [/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Century Gothic][FONT=Century Gothic, Sans-Serif][FONT=Century Gothic, Sans-Serif][FONT=Century Gothic, Sans-Serif][COLOR=#000000][FONT=Century Gothic, Sans-Serif][COLOR=#ffffff][FONT=Century Gothic, Sans-Serif][COLOR=#000000][FONT=Century Gothic, Sans-Serif]HD: A1 (frei)[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [/FONT][FONT=Century Gothic][FONT=Century Gothic, Sans-Serif][FONT=Century Gothic, Sans-Serif][FONT=Century Gothic, Sans-Serif][COLOR=#000000][FONT=Century Gothic, Sans-Serif][COLOR=#ffffff][FONT=Century Gothic, Sans-Serif][COLOR=#000000][FONT=Century Gothic, Sans-Serif] [FONT=Verdana] Augen: PPM, PRA und Katarakt frei [/FONT][FONT=Century Gothic] [/FONT] [FONT=Verdana] Fanconi: frei [/FONT] [FONT=Verdana] Fingerprint: erstellt [/FONT] [FONT=Verdana] Gebiss: vollzahniges Scherengebiss [/FONT] [FONT=Verdana] Größe: 45 cm [/FONT] [FONT=Century Gothic] [/FONT] [FONT=Verdana] -- Old Legend´s Basenjis seit 1999 Liebhaberzucht mit Herz und Verstand. 03496-5099299 basenjis@t-online.de http://www.basenjis.eu [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana] Uploaded with ImageShack.us [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 GaBi12 napisał(a):Witamy. :) Baski bardzo ładne. :loveu: Wymiziaj. ;* Pzdr. ;) Witaj, chyba pierwszy raz u mnie...? Zaraz je ukocham:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Kurcze fajne psisko, ale ni by się na pewno z Ofikiem nie zgodziły, to brat dojo z tego co widzę, trzymam kciuki za fajny domek. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 W liście od Petry jest napisane, że z sukami - nie ma problemu. Natomiast gorzej - z samcami. No nic. Czekamy. Moim zdaniem warto by go miec w PL:) Pzdr. Quote
gosiaja Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 ja niestey już nie mma miejsca na psa a co do diety to ta Dukana jest dosyć dobra Quote
Asiaczek Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 gosiaja - masz już 2 samczyki, co prawda bez jajek, ale co tam:) Starczy... Masz o kogo dbać, masz z kim chodzić na spacery, no i masz na kogo nię wywnętrzyc, jak zasługuje, prawda? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 W ub. niedzielę, taka prawdziwie jesienno-słoneczną byłam w P.L. u sznaucera olbrzyma o imieniu Jazz..... Zobaczcie, jak się ten przystojniak prezentował. Portrety Jazz'a... http://img703.imageshack.us/img703/7530/p1040950.jpg Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A oto i cały ten Jazz... Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Cd. P.L., 31.10.2010 r. Uploaded with ImageShack.us Pies dorwał gryzaka króliczkowego i koniecznie musiał zaprezentowac go (tego króliczka) całemu światu.... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Stójka - prawie jak na wystawie... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Cd. 31.10.2010 r. P.L., Jazz Wariactwo z królikiem w czystej postaci:):evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Na tej fotce, Jazz był zdecydowanie za szybki jak dla mnie...;) Uploaded with ImageShack.us Jedna z głupich min Jazz'a... Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Cd. 31.10.2010 r., P.L., Jazz Uploaded with ImageShack.us Ciekawa mina, prawda? Uploaded with ImageShack.us Skoki... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I znowu trochę spokoju...choc nie do końca. Bo ta znikająca za drzewem pupa, to nic innego jak szalejący Jazz:evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Cdn. pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Cd. 31.10.2010 r., P.L., Jazz Szalejący Jazz Uploaded with ImageShack.us Znowu znikająca pupa Jazz'a. Ale za to inne drzewo, zapewniam Was... Uploaded with ImageShack.us ...i pies w całości... Uploaded with ImageShack.us To jest pierwszy "kangurek" Jazz'owy, uchwycony przeze mnie;) Uploaded with ImageShack.us Czy to chwila spokoju czy.... Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Cd. 321.10.2010 r., P.L., Jazz ... czy komenda "pozycja"...? Uploaded with ImageShack.us Zmęczony pies, to spragniony pies. W celu zaspokojenia pragnienia jest stara wybróbowana metoda: wystarczy podejść do kranu, poczekać aż Pańcia odkręci i... spokojnie napić się wody... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A tym samotnym jeżykiem-piłeczką to nikt nie chciał się pobawić... Uploaded with ImageShack.us Na razie starczy fotek, muszę już wychodzi. Reszta po powrocie. Pzdr. Quote
taxelina Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 No ja nareszcie mam chwile zeby do Ciebie zajrzec zanim znow wychodze - jak dostalas pw to wiesz gdzie :( Quote
Kaya Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 gosiaja napisał(a):ja niestey już nie mma miejsca na psa a co do diety to ta Dukana jest dosyć dobra Dieta skuteczna, ale niezdrowa ;) Nadrobiłam parę stron :) Trzymam kciuki za dobry domek dla brata Dojo :) Pozdrowienia z Gdyni Quote
Asiaczek Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 deer_1987 napisał(a):No ja nareszcie mam chwile zeby do Ciebie zajrzec zanim znow wychodze - jak dostalas pw to wiesz gdzie :( Tak, wiem. I czekam na dalsze info:) Kaya napisał(a):Dieta skuteczna, ale niezdrowa ;) Nadrobiłam parę stron :) Trzymam kciuki za dobry domek dla brata Dojo :) Pozdrowienia z Gdyni Ooooo, Kaya do nas zajrzała:) Jak nam miło.... Kiedy będziesz miała trochę czasu dla Muszu? Tak mi się marzą jego nowe fotki... Pzdr. Quote
Kaya Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Asiaczek napisał(a): Ooooo, Kaya do nas zajrzała:) Jak nam miło.... Kiedy będziesz miała trochę czasu dla Muszu? Tak mi się marzą jego nowe fotki... Co jakiś czas przyjeżdża do nas, ale mam problemy z aparatem, w całej tej przeprowadzce zagubiłam ładowarke do aparatu, a rozpakowywane wszystkich pudeł najwcześniej pod koniec miesiąca jak nie później...Sama z chęcią bym porobiła fotki psów w ogródku, no ale brak sprzętu :( Quote
Recommended Posts