Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz, wszystkie fotki z drogi to są z samochodu, niestety. Nigdy nie ma czasu na zwiedzanie miasta lub nawet zatrzymanie się na zrobienie fotek. Każdy chce jak najszybciej dojechac do domu....

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiesz, wszystkie fotki z drogi to są z samochodu, niestety. Nigdy nie ma czasu na zwiedzanie miasta lub nawet zatrzymanie się na zrobienie fotek. Każdy chce jak najszybciej dojechac do domu....

Pzdr.

Heh człowiek odwiedza takie fajne miejsca i nie ma czasu pozwiedzać to tak trochę jak by oblizywać cukierek przez papierek.
chromolę taki interes ja nie będe jeździć na wystawy zagraniczne bo mi będzie za bardzo żal dupę ściskał, że pozwiedzać nie ma kiedy

Posted

[quote name='Cienka']Heh człowiek odwiedza takie fajne miejsca i nie ma czasu pozwiedzać to tak trochę jak by oblizywać cukierek przez papierek.
chromolę taki interes ja nie będe jeździć na wystawy zagraniczne bo mi będzie za bardzo żal dupę ściskał, że pozwiedzać nie ma kiedy
Wiesz, jak jedziesz grupą, to jedna osoba nie ma prawie nic do gadania. Grupa chce jak najszybciej wrócić do domu, bo.... i jedziemy.
Natomiast, jak będziecie sobie jeździli sami, to przecież to Wasz wybór, kiedy i gdzie się zatrzymacie, co zobaczycie...

[quote name='Mudik']Ale mgła była rano! Ooooo!
Miejsce bombowe, kolejny powód by się postarać tam za rok się zjawić;-)
Czy ten ostatni psiak na tej fotce to eurasier?Cudooo!
http://img41.imageshack.us/img41/4496/img5302a.jpg
Co do zwiedzania to właśnie dlatego po Europejskiej zostaliśmy te kilka dni by pozwiedzać.
Tak to eurasier.
My na Europejską byliśmy - tradycyjnie - grupą i każdy rwał do domu...
Trudno, tak bywa

Pzdr.

Posted

Cd. fotek z II dnia wystawy w Komarom. Tutaj z kolei mam więcej fotek z oceny:)

Na początek Serek:)

Uploaded with ImageShack.us

No i dawno nie widziany - Wahzirek:)
To sa zdjęcia z porównania o NDPwR, Wazi prezentowany jest przez Kareninę, której bardzo dziękuję za pomoc w porównaniach w oba dni

Cdn.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Wiesz, jak jedziesz grupą, to jedna osoba nie ma prawie nic do gadania. Grupa chce jak najszybciej wrócić do domu, bo.... i jedziemy.
Natomiast, jak będziecie sobie jeździli sami, to przecież to Wasz wybór, kiedy i gdzie się zatrzymacie, co zobaczycie...

Heh ale wiadomo w grupie jest zwyczajnie taniej. No cóż na razie się nad tym nie będę głowić. Trzeba zrobić ogolenie by mośki mogły swobodnie biegać, kominek by mośkom był ciepło , kuchnie... I przede wszystkim nowe auto o wyższym zawieszeniu bo tomek to mieszczuch i po wsi nie umie jeździć

Posted

Cienka napisał(a):
[quote name='Asiaczek']Wiesz, jak jedziesz grupą, to jedna osoba nie ma prawie nic do gadania. Grupa chce jak najszybciej wrócić do domu, bo.... i jedziemy.
Heh ale wiadomo w grupie jest zwyczajnie taniej. No cóż na razie się nad tym nie będę głowić. Trzeba zrobić ogolenie by mośki mogły swobodnie biegać, kominek by mośkom był ciepło , kuchnie... I przede wszystkim nowe auto o wyższym zawieszeniu bo tomek to mieszczuch i po wsi nie umie jeździć

Wiem, wiem, że macie plany i przy okazji sporo potrzeb...bądź odwrotnie;)

deer_1987 napisał(a):
Bardzo ladne budowle :) szkoda ze nie ma czasu pozwiedzac.

Wiem, co trace, no, ale... cos za coś... Albo tanio albo wycieczka;)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][quote name='Cienka']
Wiem, wiem, że macie plany i przy okazji sporo potrzeb...bądź odwrotnie;)

Plany to my mieliśmy:eviltong: został już wdrożony w życie :cool3: a teraz trzeba się konsekwentnie tego trzymać (co czasem powoduje frustracje).
Jak 2 lata temu mówiliśmy, że chcemy kupić lub wybudować dom to wiele osób patrzyło na nas jak na wariatów (z domysłem młodzi głupi są życia nie znają). Teraz też patrzą jak na wariatów i zastanawiają się jak myśmy to zrobili:evil_lol:.

Posted

Cd. 17-10-2010 r. Komarom
Szepsi, która miałam przyjemność wystawiać:) Łobuzica w oba dni dostała CAJC i Buszki powaznie się teraz zastanawia nad wyjazdem w przyszłym roku na Węgry. Może uda się malutkiej skończyć Mł.CH.Węgier...? Zobaczymy:)

Erka...

A tutaj "tańce, hulanki, swawole..." w wykonaniu Szepsi i Serka:)
A rzecz dzieje się na JEDNYM turystycznym krzesełku...

Cdn.
Pzdr.

Posted

Cienka napisał(a):

Plany to my mieliśmy:eviltong: został już wdrożony w życie :cool3: a teraz trzeba się konsekwentnie tego trzymać (co czasem powoduje frustracje).
Jak 2 lata temu mówiliśmy, że chcemy kupić lub wybudować dom to wiele osób patrzyło na nas jak na wariatów (z domysłem młodzi głupi są życia nie znają). Teraz też patrzą jak na wariatów i zastanawiają się jak myśmy to zrobili:evil_lol:.

Hahaha, ja tam Was podziwiam i tez się zastanawiam...;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, ja tam Was podziwiam i tez się zastanawiam...;)

Pzdr.

Jak a tak: wszyscy gadali kupcie mieszkanie (w tym wysokim szczycie cenowym ok 2 lata temu). My, że się nie opłaca bo kredyt będzie wyższy jak wynajem, a ceny w końcu muszą spaść. Ludzie pukali się w głowy, że durni jesteśmy i będzie jeszcze gorzej.
My przez te 2 lata pracowaliśmy świątek piątek niedziela (ja na 2 etaty a tomek płacił ogromne podatki dochodowe by udowodnić banką jacy to my jesteśmy bogaci:evil_lol:). Zero wakacji, przyjemności i żarcia na mieście.
Przyszedł kryzys firmy za względu na koszty przestały współpracować z korporacjami na rzecz takich małych firm jak nasza. Ceny nieruchomości spadły. A my szybko się decydowaliśmy na dom który już stał gotowy. Kopiliśmy go po ok 3900 za metr kwadrat, tyle teraz kosztuje metr w tych tańszych nowo budowanych blokach na obrzeżach Gdańska.
I tak to zrobiliśmy sami bez niczyjej pomocy ciężką, ale satysfakcjonującą pracą.

http://img828.imageshack.us/i/resizeofimg5489.jpg/
Fajny mop przydał by mi się do mycia podłogi :evil_lol:

Posted

Tak, jak piszesz, to wszystko ładnie-pięknie. Ale to trzeba miec kogoś, kto się na tym zna. Ja np. jestem totalny laik w tych wszystkich sprawach ekonomicznych i tym sposobme zamiast w domku - mieszkam w bloku...
Może w nastepnym wcieleniu trafi mi się ktoś taki...

A taki mop to śmierdzi... nie polecam...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, jak piszesz, to wszystko ładnie-pięknie. Ale to trzeba miec kogoś, kto się na tym zna. Ja np. jestem totalny laik w tych wszystkich sprawach ekonomicznych i tym sposobme zamiast w domku - mieszkam w bloku...
Może w nastepnym wcieleniu trafi mi się ktoś taki...

A taki mop to śmierdzi... nie polecam...

Pzdr.

Tomek jest po zarządzaniu, on zawsze analizuje wszystko SWOTem. Pina, Jogi pewnie nawet ja byłam przeanalizowana :evil_lol:

Posted

Wiem wiem za byle kogo bym nie wyszła za mąż:cool3:
Jestem przeciwniczką ślubu dla samego ślubu (by nie zostać starą panną, że każdy chłop jest lepszy niż brak chłopa).