Elitesse Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 ehh no w taka pogode wszytko jest mozliwe :roll: ja z nerwow to spac nie moge :shake: Quote
Asiaczek Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 A tak wyglądają tygodniowe trindelki-rondelki. Na pierwszy ogień idzie chłopak nr 1 czyli KEY TO LOVE Asiaczek: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Chłopak nr 2 - KENTARO WITH YOU Asiaczek: Imię tego psiaka może jeszcze ulec zmianie. Cdn. pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Suczka nr 1 - Gwiazdeczka- KISS FOR GOOD DAY Asiaczek: Cdn. Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 jakie one maja rozowiutkie paluszki :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 I dziewczynka nr 2 - KALIMERA Asiaczek: Mały Krecik Piękny pysio No i jak? Które maleństwo jest czyim faworytem? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Faktycznie. Są naprawdę rozkoszne, te paluszki, brzuszki, pysie...:loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Dzisiaj usłyszałam taki dowcip: Idzie Sierotka Marysia przez las. Spotyka nieznanego mężczyznę, ktory pyta: - Sierotko, jesteś głodna? - Tak. - odpowiada Sierotka. - A chcesz na pączka? - pyta się mężczyzna. - Pewnie! Tylko nie wiem, jak to sie robi "na pączka"? [SIZE=2]Nie wiem, czy wszyscy zrozumieją... Miłego dnia! Pzdr. Quote
sylrwia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Kurcze a mi około 24 w nocy prąd ukradli:angryy: Przez ta wichure i burze - u nas burza zaczeła sie juz przed 20 prąd pojawiał sie co jakiś czas iznikał, więc nie było szans na prace w sieci:shake: I siedziała jak za komuny przy świeczce:candle: CO do faworytów to Kalimerka - czarna rozkosz:loveu: Kawał niezły :) Quote
Anecioreczek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Mój Faworyt -> KENTARO WITH YOU Asiaczek :loveu::loveu::loveu::loveu: U nas uwaga..w jednej części S-ce zwiało BALKON.... :| Quote
Poświata Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Asiaczek']I dziewczynka nr 2 - KALIMERA Asiaczek: No i jak? Które maleństwo jest czyim faworytem? Pzdr. Moim KALIMERA :multi: :loveu: !!!!! ps. spałam u dzieci na podłodze, bo w sypialni wiatr się uparł okno wyrwać :angryy: . Quote
Anecioreczek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Poświata wiem co Czujes.z.u Mnie to samo z Oknem w Kuchni :| Quote
Magda Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Dzien dobry!! Moja faworytka tez jest KALIMERA:loveu: Zupelnie jak krecik. A ja caly czas mam nadzieje, ze maluszki beda odpowiednio umaszczone. Trzymam kciuki, zeby tak bylo:p Quote
dzasta Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Asiaczek']Suczka nr 1 - Gwiazdeczka- KISS FOR GOOD DAY Asiaczek: Jejka Asiaczek zakochałam sie w tej małej trindelce :loveu: Żebym tylko mogła juz powiekszyc moje stadko napewno bym juz pukała do drzwi lub wisiała na telefonie i przekonywała Cię że ona dla mnie jest :loveu: ALe miodzik z niej zreszta wszytskie one takie tylko je całować i całować w te nochalki różowe i i te poduszeczki śliczne :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 No, to wirtualnych rodziców mają już 3 szczeniaczki. A niektóre maluchy mają nawet 2 rodziców... Został się jeno KEY TO LOVE Asiaczek - naprawdę nikt go nie chce?:crazyeye: Taka słodycz... pzdr. Quote
piotrjan Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Asiaczek']Został się jeno KEY TO LOVE Asiaczek - naprawdę nikt go nie chce? Jak można nie chcieć KEY TO LOVE . A do tego Asiaczek ! Pzdr Piotr Quote
dzasta Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Asiaczek napisał(a):No, to wirtualnych rodziców mają już 3 szczeniaczki. A niektóre maluchy mają nawet 2 rodziców... pzdr. A co z realnymi rodzicami ??? Jak z chętnymi :mad: na takie piękne basiorki :loveu: Quote
ewelinabuck Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 :loveu: :loveu: [quote name='Asiaczek']Chłopak nr 2 - KENTARO WITH YOU Asiaczek: Imię tego psiaka może jeszcze ulec zmianie. Cdn. pzdr. jaki cudooooooowny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 PiotrJan - aż mi się wierzyć nie chce, że i Ty do nas zawitałeś! :loveu: Jest mi baaaardzo miło... Dzasta - na razie mam chętnego na 1 suczkę. Jeszcze nie zdecydowali się na która, bo dopiero dzisiaj mam im wysłać zdjęcia dziewczynek... Pzdr. Quote
Alicja Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Asiaczek']A tak wyglądają tygodniowe trindelki-rondelki. Na pierwszy ogień idzie chłopak nr 1 czyli KEY TO LOVE Asiaczek: Cdn. Pzdr.:loveu::loveu::loveu::loveu:mój ci on jest przecież już na poczatku pisałam:loveu::loveu::loveu: Quote
sylrwia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Asiaczek']Dzasta - na razie mam chętnego na 1 suczkę. Jeszcze nie zdecydowali się na która, bo dopiero dzisiaj mam im wysłać zdjęcia dziewczynek... Asiaczku czy to jedni z tych co chcieli wystawowego baska?? Czy całkiem nowi?? Quote
piotrjan Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Asiaczek']PiotrJan - aż mi się wierzyć nie chce, że i Ty do nas zawitałeś! ... a jak to nie wpaść do przyjaciół z wizytą choć na chwilę . A ponieważ psy ładne , właścicielka także , goście mili , zrobiłem to z przyjemnością . Quote
anetta Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Lo jejciu, jakie fasoleczki :loveu: Trzymam kciuki za domki :kciuki: Quote
Recommended Posts