Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj usłyszałam taki dowcip:

Idzie Sierotka Marysia przez las. Spotyka nieznanego mężczyznę, ktory pyta:
- Sierotko, jesteś głodna?
- Tak. - odpowiada Sierotka.
- A chcesz na pączka? - pyta się mężczyzna.
- Pewnie! Tylko nie wiem,
jak to sie robi "na pączka"?

[SIZE=2]Nie wiem, czy wszyscy zrozumieją...
Miłego dnia!
Pzdr.

Posted

Kurcze a mi około 24 w nocy prąd ukradli:angryy: Przez ta wichure i burze - u nas burza zaczeła sie juz przed 20 prąd pojawiał sie co jakiś czas iznikał, więc nie było szans na prace w sieci:shake: I siedziała jak za komuny przy świeczce:candle:

CO do faworytów to Kalimerka - czarna rozkosz:loveu:
Kawał niezły :)

Posted

[quote name='Asiaczek']I dziewczynka nr 2 - KALIMERA Asiaczek:

No i jak?
Które maleństwo jest czyim faworytem?
Pzdr.

Moim KALIMERA :multi: :loveu: !!!!!

ps. spałam u dzieci na podłodze, bo w sypialni wiatr się uparł okno wyrwać :angryy: .

Posted

Dzien dobry!!
Moja faworytka tez jest KALIMERA:loveu: Zupelnie jak krecik.

A ja caly czas mam nadzieje, ze maluszki beda odpowiednio umaszczone. Trzymam kciuki, zeby tak bylo:p

Posted

[quote name='Asiaczek']Suczka nr 1 - Gwiazdeczka- KISS FOR GOOD DAY Asiaczek:

Jejka Asiaczek zakochałam sie w tej małej trindelce :loveu:
Żebym tylko mogła juz powiekszyc moje stadko napewno bym juz pukała do drzwi lub wisiała na telefonie i przekonywała Cię że ona dla mnie jest :loveu:
ALe miodzik z niej zreszta wszytskie one takie tylko je całować i całować w te nochalki różowe i i te poduszeczki śliczne :loveu:

Posted

No, to wirtualnych rodziców mają już 3 szczeniaczki. A niektóre maluchy mają nawet 2 rodziców...
Został się jeno KEY TO LOVE Asiaczek - naprawdę nikt go nie chce?:crazyeye: Taka słodycz...
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, to wirtualnych rodziców mają już 3 szczeniaczki. A niektóre maluchy mają nawet 2 rodziców...
pzdr.

A co z realnymi rodzicami ??? Jak z chętnymi :mad: na takie piękne basiorki :loveu:

Posted

:loveu: :loveu: [quote name='Asiaczek']Chłopak nr 2 - KENTARO WITH YOU Asiaczek:

Imię tego psiaka może jeszcze ulec zmianie.
Cdn.
pzdr.

jaki cudooooooowny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

PiotrJan - aż mi się wierzyć nie chce, że i Ty do nas zawitałeś! :loveu: Jest mi baaaardzo miło...

Dzasta - na razie mam chętnego na 1 suczkę. Jeszcze nie zdecydowali się na która, bo dopiero dzisiaj mam im wysłać zdjęcia dziewczynek...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A tak wyglądają tygodniowe trindelki-rondelki. Na pierwszy ogień idzie chłopak nr 1 czyli KEY TO LOVE Asiaczek:

Cdn.
Pzdr.:loveu::loveu::loveu::loveu:mój ci on jest przecież już na poczatku pisałam:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Dzasta - na razie mam chętnego na 1 suczkę. Jeszcze nie zdecydowali się na która, bo dopiero dzisiaj mam im wysłać zdjęcia dziewczynek...

Asiaczku czy to jedni z tych co chcieli wystawowego baska?? Czy całkiem nowi??

Posted

[quote name='Asiaczek']PiotrJan - aż mi się wierzyć nie chce, że i Ty do nas zawitałeś!

... a jak to nie wpaść do przyjaciół z wizytą choć na chwilę .
A ponieważ psy ładne , właścicielka także , goście mili , zrobiłem to z przyjemnością .