Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Błyskotka napisał(a):
Widzę po fotkach że dość skromnie mieli z fundatorami nagród.

Tak, jedynie były pucharki...
A dla BOS'ów - ich sznureczki.

Alicja napisał(a):
nadrobiłam :)
babka super :), żaluzja pomysłowa ;) , gratki dla Asiaczków ;)
Asiaczku nie wiesz jak sprawa małego Sentinelka ???znalazł się ???

Oj, tak, znalazł się.
Muszę szybko poprawić tytuł watku zaginionego psiaka...
Dzięki za przypomnienie.

Pzdr.

Posted

Darianna napisał(a):
Asiaczku, a więcej szczegółów? Jak go znaleźli i czy ten co go porwał będzie ukarany?

Z tego, co mi przekazano, to Właściciel chodził po pubach, barach itp., sklepach i wieszał ogłoszenie. Oraz zapowiadał, że nogi z d.... powyrywa temu, u kogo znajdzie szczeniaka. I kilka dni temy, po tej akcji, jakaś kilkuletnia Cyganka przyniosła szczeniaka. Nic nie powiedziała, oddała malca i sobie poszła...
To wszystko, co wiem.

Pzdr.

Posted

Dobrze, że nasze psy maja tatuaże, takiego trudniej sprzedać, za to łatwiej się szuka. Kiedyś myślałam, że lepiej by było gdyby związek przeszedł na czipowanie. Ale przy takich sytuacjach myślę, że widoczne znakowanie też ma swoje zalety. Dobrze, że się szczeniak znalazł.

Czy dobrze zrozumiałam, że ta żaluzja, to w hoteliku tak zaintrygowała Szepszuchę?
http://img225.imageshack.us/img225/6726/resizeofgyorkomarom053.jpg

Przecież to takie niewiniątko :)
http://img156.imageshack.us/img156/9949/resizeofgyorkomarom293.jpg

Posted

Powiedziałabym "niech chłopak ćwiczy", no, ale przeciez NIE na Noddim...
U mnie tez zaczyna się lekki koszmar. Nic to, jeszcze jakieś 2 tygodnie i... do następnego razu;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Okamia']Najważniejsze że już jest cały i zdrowy z właścicielami ;)
Dokładnie tak:)

[quote name='kaskaSz']Fajne widoczki z tej wystawy. Żaluzja super :D Basek w porównaniu z psiakiem na pierwszym miejscu (foto z niedzieli) to chudzinka :D
Hahaha, generalnie suczki na pudle to tak właśnie wyglądają.

[quote name='jamnicze']Dobrze, że nasze psy maja tatuaże, takiego trudniej sprzedać, za to łatwiej się szuka. Kiedyś myślałam, że lepiej by było gdyby związek przeszedł na czipowanie. Ale przy takich sytuacjach myślę, że widoczne znakowanie też ma swoje zalety. Dobrze, że się szczeniak znalazł.
Czy dobrze zrozumiałam, że ta żaluzja, to w hoteliku tak zaintrygowała Szepszuchę?
http://img225.imageshack.us/img225/6726/resizeofgyorkomarom053.jpg
Taaaa, żaluzja tak zaintrygowała Szepsi, że musiała ja zbadać organoleptycznie;)

Pzdr.

Przecież to takie niewiniątko :)
http://img156.imageshack.us/img156/9949/resizeofgyorkomarom293.jpg

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ooooooo, bety juz wróciła na łono DGM:) Super!

pzdr.

No wróciła i już myślała, że będzie chwila spokoju - a tu jak tylko się pojawiłam w domu - to rozszalał się "koncert życzeń". Nagle wszyscy czegoś ode mnie chcą - stęsknili się czy co?:roll::evil_lol:

Pzdr

Posted

[quote name='bety']No wróciła i już myślała, że będzie chwila spokoju - a tu jak tylko się pojawiłam w domu - to rozszalał się "koncert życzeń". Nagle wszyscy czegoś ode mnie chcą - stęsknili się czy co?:roll::evil_lol:
Pzdr
A czemu się dziwisz? Przecież to normalna sytuacja;)

[quote name='Ania!']http://img829.imageshack.us/img829/7075/resizeofgyorkomarom047.jpg
[FONT="Comic Sans MS"]Piękne zdjęcie
Spóźnione gratulacje ;):multi:
Widzę też i briarda :loveu:
Sytuacja ze szczeniakiem straszna, nawet sobie nie mogę wyobrazić co jego właściciele przeszli, maluch pewnie też :shake:[/FONT]
Witaj, dzięki za gratulacje:)
Wiesz, ja nawet nie chcę myśleć, co kto odczuwał...

Pzdr.

Posted

Foxowa napisał(a):
To i ja złożę spóźnione gratulacje! :loveu:

Dziękowac:)

Cienka napisał(a):
Asiu a ja mam pytanie bo Pinka ma swoje miejsce u ciebie na stronie www a co z Jogusiem?

Jogi tez ma on jest PASSION WITH CARAMEL Asiaczek FCI, tak? No to ma swój kącik:)

agnethka napisał(a):
odnośnie ćwiczeń to Tokaj ostatnio próbował poćwiczyć na Dziuni ;) ona jednak przećwiczyła ząbki... a że mleczaki to i Tokajowi odechciało się numerków :D
ach te dzieci ;)

Hahaha, najlepszy sposób na pozbycie się natreta...

pzdr.

Posted

agnethka napisał(a):
no nasze dziewczynki nie owijają w bawełnę - u nich "nie" oznacza "nie"...
a jak koleś jest natrętny to rąbną go ząbkami bez warknięcia... chociaż niektórych i to nie zniechęca...
uparte chłopy ;P

Wiesz, jak przychodza "te dni" to i zabki nie pomagają... Matka Natura i tak wie lepiej co dla niej dobre:)

Pzdr.

Posted

Mam nadzieję, że może dzisiaj wieczorem coś zacznę wstawiac. Robota popchnięta moooooocno do przodu, to i czas na fotki powinien się znaleźć. Ale jeszcze trochę cierpliwości...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Powiedziałabym "niech chłopak ćwiczy", no, ale przeciez NIE na Noddim...
U mnie tez zaczyna się lekki koszmar. Nic to, jeszcze jakieś 2 tygodnie i... do następnego razu;)

Pzdr.

U mnie to na szczęście na razie trwa tylko jeden dzień dopóki się Nodkowy zapach nie wymiesza z domowym.

Posted

A ja wieczorem będe miała taką sytuację, o której piszesz: Farik i Żelka wracają do domu po prawie tygodniowym pobycie w hoteliku... hehehe będzie się działo.
Dlaczego?
Bo Erka zaczyna mieć swoje "dobre" dni, no i Żelka w nadchodzącym tygodniu tez będzie miała to samo... eh...
Zaciskam zeby i odliczam, dobrze, że to tylko raz w roku:)

Pzdr.

Posted

Błyskotka napisał(a):
He he na moją Fjonę to raczej nie ma mocnych z zębami ;).
Asiu a kryjesz jakąś sunię w tym roku ? Będą małe baski ?

Tak. Będę chciała pokryc Kikę i Żelkę... Zobaczymy, co z tego wyjdzie:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Bo Erka zaczyna mieć swoje "dobre" dni, no i Żelka w nadchodzącym tygodniu tez będzie miała to samo... eh...

[FONT=Comic Sans MS]To będziesz miała wesoło ;)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Trzymam kciuki za krycia, bo liczę na zdjęcia maluszków :lol:[/FONT]