Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy się :p

Cienka napisał(a):
najbardziej irytujące bieganie za psem i próby podtykania jedzenia (jak dziecku) jak mieszkaliśmy w mieście potrafiła nie jeść 3-4 dni

Skąd ja to znam, też się nabiegałam z miską za Gracją :roll: A kiedy po ciąży i porodzie zaczęła jeść normalnie cały cyrk zaczął się od nowa z Ulcią...

Kontrast między widokami a żaluzją bezcenny :evil_lol:

Posted

Buszki bardzo fajna fotorelacja. Teren wystawy jak i samo miasto w którym nocowaliście super. A może coś tam masz jeszcze w zanadrzu?
A kiedy Twoja relacja Joasiu?

Posted

spóźnione graty :) Jezu wystarczy u was 3 dni nie być i już kilka stron leci :) a foty z wyjazdu piękne... aż mam ochote z pl wyjechać :)
zapraszamy do nas na fotki ;)

Posted

Cienka napisał(a):
niestety Pina to taki niejadek balam sie, że jak pojawi się Jogi to juz zpełnie z głodu umrze (zielona wspominała, ze on taki żarty i trzeba go odchudzić). Jogi najpierw miał depreche więc prawie nie jadł a teraz miski stoja zawsze pełne i które ma ochote to je nie ma rzucania się na miski co mnie cieszy. Zreszta wiejskie powietrze poprawia apetyt u Piny:razz:

Czyli Pinka jednak zaokrągliła się co nieco?

deer_1987 napisał(a):
Ale tez wczesniej bedzie ciemno :(

Mając w perspektywie dłuższe o godzinę spanie - damy radę:)

*kleo* napisał(a):
Witamy się :p
Skąd ja to znam, też się nabiegałam z miską za Gracją :roll: A kiedy po ciąży i porodzie zaczęła jeść normalnie cały cyrk zaczął się od nowa z Ulcią...
Kontrast między widokami a żaluzją bezcenny :evil_lol:

Należy jednak jeszcze raz podkreslić, że stan żaluzji widoczny na fotce to dzieło małej Szepsi:)

dzasta napisał(a):
Buszki bardzo fajna fotorelacja. Teren wystawy jak i samo miasto w którym nocowaliście super. A może coś tam masz jeszcze w zanadrzu?
A kiedy Twoja relacja Joasiu?

Kurczę, na razie nadganiam zaległości w innych sprawach. Może w najbliższy weekend uda mi się nadgonić:)

Okamia napisał(a):
spóźnione graty :) Jezu wystarczy u was 3 dni nie być i już kilka stron leci :) a foty z wyjazdu piękne... aż mam ochote z pl wyjechać :)
zapraszamy do nas na fotki ;)

Byłam i widziałam:)

Buszki - niektóre fotki z Komarom to wręcz odstraszają od przyjazdu do tego miasta;)

pzdr.

Posted

Okamia napisał(a):
Dziękować za wizyte ;)
Gdzie ty tą babcie znalazłaś? boski podpis xD

To nie ja ją znalazłam, to moja koleżanka:)

Cienka napisał(a):
Powiem tak już nie widać jej żeber ale jak na mnie jest ciut za chuda

Wstaw fotke Pinki. Chciałabym ja zobaczyc w stójce. Dasz radę?

agnethka napisał(a):
hmm... popytam znajomych o nią ;) przydałaby się, oj przydała ;)

Hahaha, babka poszukiwana:)

Pzdr.

Posted

Buszki - niektóre fotki z Komarom to wręcz odstraszają od przyjazdu do tego miasta;)

pzdr.

Oj tam zaraz odstraszają.Po prostu nie łazi się gdzie nie trzeba,a mój małżonek łaził i focił :cool3:.To wszystko,to jego wypociny :evil_lol:.

Mam jeszcze coś takiego...

To chyba wnętrze kościoła prawosławnego

Uploaded with ImageShack.us

I jeszcze trochę Gyor.
To była chyba jakaś impreza dla bezdomnych(wskazywało na to odzienie osób tam będących),na której był poczęstunek(pajdy chleba ze smalcem) i fajna muzyka na żywo(jakiś zespół-chyba też bezdomni-grał węgierskie kawałki ludowe)

Szepsi w końcu wlazła do fontanny :)

I jeszcze wyjazd z garażu pod hotelem.Wydostać się z niego bez uszczerbku,to na prawdę była sztuka.Na futrynie i drzwiach było pełno śladów po ofiarach tegoż garażu.

Jak będę miała chwilkę,to jeszcze przeszukam fotki i może coś znajdę fajnego.

Posted

O, Buszki, dobrze, że jesteś. Mam Twój katalog z 1`6.10.2010 r. A poza tym proonuję wstawic te fotki z terenu wystawy do tematu o tej wystawie. Ludkowie na pewno z chęcią je oglądną:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, dzisiaj to jakis przełom w pogodzie. Deszcz i watr, który ogołocił drzewa z lisci... no i niska temperatura...br......
Pzdr.

u nas w nocy byl deszcz ze sniegiem, a dzis -2 i juz mozna sie wywrocic na lodzie.. a dopiero 21 pazdziernik..

Posted

deer_1987 napisał(a):
u nas w nocy byl deszcz ze sniegiem, a dzis -2 i juz mozna sie wywrocic na lodzie.. a dopiero 21 pazdziernik..

To widzę, że i u Was coraz bliżej zimy...

bety napisał(a):
Cześć Asiaczkowa gromadko. :)
Gratki za Węgry :)
Pzdr

Ooooooo, bety juz wróciła na łono DGM:) Super!

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']O, Buszki, dobrze, że jesteś. Mam Twój katalog z 1`6.10.2010 r. A poza tym proonuję wstawic te fotki z terenu wystawy do tematu o tej wystawie. Ludkowie na pewno z chęcią je oglądną:)

Pzdr.

To nie mój katalog.Pewnie Karoliny,albo jeszcze kogoś innego ;).
Zdjęcia wstawię jak mi internet zacznie lepiej chodzić,bo przez ten wiatr,to tak ino ino.