Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Korenia']Ja pojadę z prywatą ;) Asia się chyba nie obrazi ;)
Proszę o głos na mojego kundliszona w konkursie :) Nie trzeba się rejestrować, wystarczy kliknąć w link, a później po prawej "Głosuję na tę pracę!"
http://www.deitar.pl/Konkursy/Nadeslane_prace?p=286
Będę bardzo wdzięczna ! :loveu:

Ja już wczesniej zagłosowałam.
No, chyba że to jest jakiś inny konkurs...

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Trzymamy wszystkie kciuki cały czas :loveu:[/FONT]

Teraz możesz odpocząc , masz na to jakiś miesiąc:)

[quote name='Zuza i Noddy']
Ogromne gratulacje dla wszystkich psiaków, ale ja się najbardziej ciesze z Szepsi.
Hahaha, wiem, dlaczego:)
Musze się pochwalić, że to ja wystawiałam Szepsi, w oba dni:) I drugiego dnia juz było zdecydowanie lepiej. Generalnie było OK:)

[quote name='Bogarka']Nie moze byc jednoczesnie BOB i BOS, to skoro był w grupie to raczej BOB
Jeszcze raz gratulacje :) :multi:
Alez może byc i był i BOS i BOB:)

[quote name='Zuza i Noddy']Jak nie? Najpierw dostał Best of sex(nasz Zwycięzca) a potem Best of Breed, tak wnioskuje ale moge sie mylić.
Dobrze myślisz:)

[quote name='agnethka']Och.. Asiaczku - GRATULUJĘ! Zawsze kibicuję Twoim baskom (nawet jak nic nie piszę ;) )
Rozmawiałam z Tobą dzisiaj aż dwa razy... i świnia ze mnie :(
w tych emocjach związanych z moją sprawą, zapomniałam zapytać o Twoje baski :(
WSTYD MI..... mam nadzieję, że się nie gniewasz...
i gorąco Ci dziękują za pomoc!!!
Nie ma sprawy:)

[quote name='zielona']Tak , machnęłam się,Dzez ma CACIB-a ale Asia nie napisała BOB(moze zapomniała)
...może i zapomniałam...

Pzdr.

Posted

Zuza i Noddy
Bogarka
cienka
jenis
deer_1987
Korenia
*kleo*
Angelika_Roser
Mudik
Izabela124
kaskaSz
jamnicze
Iza.
*anusia&ajlu*
zielona
gosiaja
dzasta
Matagi
MMM
agnethka
cropka
Błyskotka
Kisses
DuDziaczek
Darianna

- bardzo dziękuję za kciuki i za gratulacje:)

Pzdr.

Posted

Melduję,żed po wielu trudach podróży,my też dotarliśmy w końcu do domku.Szepsi na powitanie została sponiewierana przez Buszi(z pogryzieniem włącznie), a teraz śpi zmęczona(chociaż całą drogę spała).

Zuza i Noddy napisał(a):
Pewnie i to i to, tylko zielona zapomniała BOB dopisać i nie R-CACIB tylko CACIB chyba ma być.
Ogromne gratulacje dla wszystkich psiaków, ale ja się najbardziej ciesze z Szepsi.

Ja jestem po prostu dumna z Szepsi :loveu:.W końcu trochę się przełamała i nie jest ważne,że musiałam stać ukryta za namiotem :evil_lol:.

Korenia,zagłosowałam.Mogę podprowadzić parę fotek z Wrocławia?

Posted

Endher napisał(a):
I od nas gratulacje,super sobie radzicie! :mdrmed:

Dziękujemy:)

Buszki napisał(a):
Melduję,żed po wielu trudach podróży,my też dotarliśmy w końcu do domku.Szepsi na powitanie została sponiewierana przez Buszi(z pogryzieniem włącznie), a teraz śpi zmęczona(chociaż całą drogę spała).
Ja jestem po prostu dumna z Szepsi :loveu:.W końcu trochę się przełamała i nie jest ważne,że musiałam stać ukryta za namiotem :evil_lol:.
Korenia,zagłosowałam.Mogę podprowadzić parę fotek z Wrocławia?

Buszki, ja to sponiewieranie znam juz od dawna. I dlatego zawsze przy wejściu staram się, aby psy "z nowym zapachem" nie stykały się z tymi, które kiedys zostawały w domu a obecnie są oddawane do hoteliku.
To - dla mnie - normalne zachowanie. Psy na wystawie "nasiąkają" nowym zapanem, innym... i jeżeli nagle ładuja się do domu, to te, co zostały w domku, nie będą przecież takiego obcego tolerowac. I musi minąć godzina-dwie lub nieraz cała noc, aby pozbyły się tego zapachu i zaczęły pachnąć po domowemu:)

Ja tez jestem dumna z... Ciebie! Tak, tak z Ciebie, za odchudzenie Szepsi. Co prawda jeszcze tak z pół kilo by się przydało, aby Szepsi zrzuciła, ale postęp jest ewidentny i Ty sama to widzisz. Troszkę kilosów zrzuconych przez Szepsi = 2xCAJC na Węgrzech u sędziów z Węgier, bardzo często oceniających naszą rasę w Europie. I to od lat...
Ciesze się razem z Tobą, że znamy już "kod dostępu" do Szeosi a ja dodatkowo wiem, że mogę ja spokojnie prezentować na ringach. Stójkę ma opanowaną, ciut gorzej z bieganiem, ale przy stanowczej perswazji - wszystko poszło gładko. Na pewno jest tutaj dużą zasługa i Zuzki, która już wcześniej z nią trenowała, no i Twoja. Brawo dla Szepsi, Ciebie i Zuzki:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dziękujemy:)

Buszki, ja to sponiewieranie znam juz od dawna. I dlatego zawsze przy wejściu staram się, aby psy "z nowym zapachem" nie stykały się z tymi, które kiedys zostawały w domu a obecnie są oddawane do hoteliku.
To - dla mnie - normalne zachowanie. Psy na wystawie "nasiąkają" nowym zapanem, innym... i jeżeli nagle ładuja się do domu, to te, co zostały w domku, nie będą przecież takiego obcego tolerowac. I musi minąć godzina-dwie lub nieraz cała noc, aby pozbyły się tego zapachu i zaczęły pachnąć po domowemu:)

Ja tez jestem dumna z... Ciebie! Tak, tak z Ciebie, za odchudzenie Szepsi. Co prawda jeszcze tak z pół kilo by się przydało, aby Szepsi zrzuciła, ale postęp jest ewidentny i Ty sama to widzisz. Troszkę kilosów zrzuconych przez Szepsi = 2xCAJC na Węgrzech u sędziów z Węgier, bardzo często oceniających naszą rasę w Europie. I to od lat...
Ciesze się razem z Tobą, że znamy już "kod dostępu" do Szeosi a ja dodatkowo wiem, że mogę ja spokojnie prezentować na ringach. Stójkę ma opanowaną, ciut gorzej z bieganiem, ale przy stanowczej perswazji - wszystko poszło gładko. Na pewno jest tutaj dużą zasługa i Zuzki, która już wcześniej z nią trenowała, no i Twoja. Brawo dla Szepsi, Ciebie i Zuzki:)

Pzdr.

Szepsi,mimo że ma już zapach domowy(pościel i takie tam) nadal wnerwia Buszkę :angryy:.Najlepiej jak śpi i się nie rusza :evil_lol:.
Po tej wystawie,to Szepsi znowu będzie na ścisłej diecie.W końcu dwie zeżarte żaluzje,kawałek skórzanej smyczy i pół paczki ananasów dodaje kilogramów.I jeszcze zrobiła ażur w kocyku(o antypoślizgowej wkładce do klatki nie wspomnę,bo już nie bardzo jest o czym-zeżarta) :roll:.

Posted

Rrrrrrany, prawdziwa Kobieta-Demolka..... aż nie do uwierzenia. Ale jest szansa, że jej to przejdzie. Moje też na początku gryzły, niszczyły kocyki/wkładki do transporterów. A obecnie nic takiego się nie dzieje...
Eh, te nasze baski...
A jak Pan Mąż? Zadowolony z wyjazdu?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Rrrrrrany, prawdziwa Kobieta-Demolka..... aż nie do uwierzenia. Ale jest szansa, że jej to przejdzie. Moje też na początku gryzły, niszczyły kocyki/wkładki do transporterów. A obecnie nic takiego się nie dzieje...
Eh, te nasze baski...
A jak Pan Mąż? Zadowolony z wyjazdu?

Pzdr.

Pewnie,że zadowolony.Zwłaszcza z blokady na kole którą Mu założyli na własne żądanie :diabloti:.I gdyby nie to,że w niedzielę w restauracji hodowca bulterierów(chyba z Niemiec) strasznie zachwycał się Szepszuchą,to chyba bym musiała stopem wracać do domku :evil_lol:.No i miał okazję swój angielski wypróbować :cool3:,więc nie jęczał za bardzo :multi:.
Mam parę zdjęć ze starówki w Gyor(i terenu wystawy),to później wstawię.

Posted

OK, ja tez mam troszkę fotek z okolic naszego pensjonatu więc je wstawię. Ale tez troche później. Najpierw muszę ogarnąć domowe sprawy:)

Czyli dla Was to była wyprawa z przygodami... i w hotelu, i w restauracji...

Pzdr.

Posted

Buszki napisał(a):
Pewnie,że zadowolony.Zwłaszcza z blokady na kole którą Mu założyli na własne żądanie :diabloti:.I gdyby nie to,że w niedzielę w restauracji hodowca bulterierów(chyba z Niemiec) strasznie zachwycał się Szepszuchą,to chyba bym musiała stopem wracać do domku :evil_lol:.No i miał okazję swój angielski wypróbować :cool3:,więc nie jęczał za bardzo :multi:.
Mam parę zdjęć ze starówki w Gyor(i terenu wystawy),to później wstawię.

GRATULUJĘ WAM WSZYSTKIM sukcesów!!!:multi:.

Pozdrawiam serdecznie

P.S.
Biedulka Szepsi znów na diecie? przecież kocyki i inne takie to wszystko niskokaloryczne! "Weszło" i "wyjdzie" bez dodatkowych gramów tłuszczyku:evil_lol:.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, niestety, Szepsi ZNÓW na diecie...
Widocznie Szepsi ma tak jak ja. Przejde się KOŁO ciastkarni i juz 2 kg w bioderkach więcej:diabloti:...

Pzdr.

Szepsi powinna oddać te zbędne kilogramy Pinie :cool3: choć i tak lepiej wygląda nik mnie już nie zaczepia z pytaniem czemu głodzę psa

Posted

Cienka napisał(a):
najbardziej irytujące bieganie za psem i próby podtykania jedzenia (jak dziecku) jak mieszkaliśmy w mieście potrafiła nie jeść 3-4 dni

Oj tak straszne to jest, ale my mamy na szczęście ten etap już za sobą tfu tfu.
Teraz w końcu mały zaczął jeść teraz niech tylko tyje szybciej :cool3:

Posted

Cienka napisał(a):
Szepsi powinna oddać te zbędne kilogramy Pinie :cool3: choć i tak lepiej wygląda nik mnie już nie zaczepia z pytaniem czemu głodzę psa

To może i ja oddam kilka, co?

Cienka napisał(a):
najbardziej irytujące bieganie za psem i próby podtykania jedzenia (jak dziecku) jak mieszkaliśmy w mieście potrafiła nie jeść 3-4 dni

Zupełnie nie wiem, o czym piszecie. Bo moje baski mają baaaardzo dobry apetyt:) Czasami nawet za dobry;)

Iza. napisał(a):
Oj tak straszne to jest, ale my mamy na szczęście ten etap już za sobą tfu tfu.
Teraz w końcu mały zaczął jeść teraz niech tylko tyje szybciej :cool3:

No to pewnie zadowolona jesteś, prawda?

Pzdr.

Posted

niestety Pina to taki niejadek balam sie, że jak pojawi się Jogi to juz zpełnie z głodu umrze (zielona wspominała, ze on taki żarty i trzeba go odchudzić). Jogi najpierw miał depreche więc prawie nie jadł a teraz miski stoja zawsze pełne i które ma ochote to je nie ma rzucania się na miski co mnie cieszy. Zreszta wiejskie powietrze poprawia apetyt u Piny:razz:

Posted

[quote name='Asiaczek']Dla przypomnienia...

NIE w ten najbliższy weekend, ALE w OSTATNI WEEKEND PAŻDZIERNIKA - zmiana czasu...:) Śpimy o godzinę dłużej... hurrra!!!

Pzdr.
Ale tez wczesniej bedzie ciemno :(