Mudik Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Mudiku Kochany, to chyba do Bogarki, co...? pzdr. To co wytłuściłaś a to na początku do Ciebie Asiu:-) Quote
Bogarka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ja tez znam ta twoja znajoma od Czarownicy a siostra ma goncze wegierskie Quote
Czoko Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Gratulacje Asiu - nareszcie udało mi sie zalogować na dogo... Trzymam kciuki za Komarom i skradzionego maluszka!!! Quote
Asiaczek Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 *kleo* napisał(a):Kiedyś ze znajomymi rozmawiałam na ten temat i doszliśmy do wniosku, że jeśli byśmy ruszyli za granicę to najpierw właśnie na Litwę :p O, to może gdziena LT się spotkamy:) Mudik napisał(a):To co wytłuściłaś a to na początku do Ciebie Asiu:-) Tak tez myslałam... Bogarka napisał(a):Ja tez znam ta twoja znajoma od Czarownicy a siostra ma goncze wegierskie Czarownica, jakie imię;) Czoko napisał(a):Gratulacje Asiu - nareszcie udało mi sie zalogować na dogo... Trzymam kciuki za Komarom i skradzionego maluszka!!! Witaj i u nas... pzdr. Quote
Mudik Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Bogarka napisał(a):Ja tez znam ta twoja znajoma od Czarownicy a siostra ma goncze wegierskie Przepraszam,że tutaj ale twojego galeria Hadara nie działa, przepraszam Asiu za zaśmiecanie:-( A czy Twoja siostra nie studiowała w warszawie na weterynarii? Quote
Asiaczek Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Uffff.... psy zabrane kaloszki kupione tobołki dla Pipi zabrane kanapki zrobione podłogi umyte zaraz prysznic i głowa i.... chyba gotowa do drogi:) Pzdr. Quote
Iza. Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 No to udanej podróży i powodzenia, trzymam kciuki! :kciuki: Quote
Asiaczek Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Odmeldowuję się! 3majcie za naszą gromadkę kciuki:) Mamy duuuuzo do ugrania, ale czy ugramy...? To juz zalezy od Was:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ja będę trzymać kciuki na pewno, a sama zabieram się zaraz do nauki. Quote
jenis Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 :bigok::bigok::bigok::bigok::bigok:Trzymamy mocno :lol: Quote
Angelika_Roser Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Trzymamy wszystkie kciuki cały czas :loveu:[/FONT] Quote
Mudik Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 My również jak zwykle, mooooocno trzymamy! Quote
kaskaSz Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 I my się przyłączamy do tego zbiorowego trzymania kciuków :) Quote
jamnicze Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Ja zawsze myślami jestem z Wami, a że jeszcze nie ma wieści, to pewnie zostali na finałach :) Quote
Iza. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Ciekawa jestem strasznie, jak tam Asiaczkom poszło :cool3: Quote
Korenia Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Ja pojadę z prywatą ;) Asia się chyba nie obrazi ;) Proszę o głos na mojego kundliszona w konkursie :) Nie trzeba się rejestrować, wystarczy kliknąć w link, a później po prawej "Głosuję na tę pracę!" http://www.deitar.pl/Konkursy/Nadeslane_prace?p=286 Będę bardzo wdzięczna ! :loveu: Quote
Iza. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='Korenia']Ja pojadę z prywatą ;) Asia się chyba nie obrazi ;) Proszę o głos na mojego kundliszona w konkursie :) Nie trzeba się rejestrować, wystarczy kliknąć w link, a później po prawej "Głosuję na tę pracę!" http://www.deitar.pl/Konkursy/Nadeslane_prace?p=286 Będę bardzo wdzięczna ! :loveu: Zagłosowałam ;) Quote
Bogarka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Czy ktos moze ma jakies wiesci? Korenia, zagłosowałam Quote
Izabela124. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='Korenia']Ja pojadę z prywatą ;) Asia się chyba nie obrazi ;) Proszę o głos na mojego kundliszona w konkursie :) Nie trzeba się rejestrować, wystarczy kliknąć w link, a później po prawej "Głosuję na tę pracę!" http://www.deitar.pl/Konkursy/Nadeslane_prace?p=286 Będę bardzo wdzięczna ! :loveu:Zagłosowałam :) Quote
Recommended Posts