Asiaczek Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Oj, tak. Serek to duzy dzieciak:) Gdyby mógł, to cały dzięń bawiłby się, ganiał... Pzdr. Quote
taxelina Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Jakie plany wystawowe macie na pazdziernik? :) Quote
Asiaczek Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 W październiku to jeszcze tylko 2xCACIB w Komarom/Węgry. Potem prawie miesiąc przerwy i potem Kielce (13.11.2010) i Nitra (20 i 21.11.2010). I Nitrą kończymy nasz sezon wystawowy 2010. Pzdr. Quote
taxelina Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Asiaczek']W październiku to jeszcze tylko 2xCACIB w Komarom/Węgry. Potem prawie miesiąc przerwy i potem Kielce (13.11.2010) i Nitra (20 i 21.11.2010). I Nitrą kończymy nasz sezon wystawowy 2010. Pzdr.[/QUOTE] No to jeszcze troche przed Wami! Ja bym chetnie - w miare mozliwosci i Twojego czasu - zobaczyla domowe fotki kotow :) Quote
Asiaczek Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Nie mam nic w zapasie... Za to mam Specjalistyczną + Europejską + Limbazi. Ale to wszystko psie fotencje. Jak będzie słońce, to postaram się porobic fotki kici. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Hehehe, gosiaja, nie wiesz, co mówisz... Zaraz lece na pocztę. bazarek (jabłka i sliwki). Jabłka - na drogę, śliwki - do ciasta. pieczenie ciasta ok. 11.00 zabranie Żelki i Fariczka do hoteliku spacery odbiór rzeczy przeznaczonych dla naszej koleżanki z DGM spacery dopakowanie tobołków dokończenie sprzątania mieszkania prysznic 18.45 - zniesienie tobołków odrowadzenie samochodu na parking razem z koleżanką 19.20-19.30 -wyjazd do Komarom ... ... ufffff, chyba o niczym nie zapomniałam... Pzdr. Quote
Darianna Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Aj zazdraszczam wyjazdu, ja moze w przyszłym roku się za granice wypuszczę, ale tylko z jakimś handlerem, bo ja na ringu z rudym to strata kasy ;) Quote
Asiaczek Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Darianna napisał(a):Aj zazdraszczam wyjazdu, ja moze w przyszłym roku się za granice wypuszczę, ale tylko z jakimś handlerem, bo ja na ringu z rudym to strata kasy ;) Ja juz powoli zaczynam planowac przyszłoroczne wystawy poza granicami PL... agnethka napisał(a):zazdroszczę węgierskiego wyjazdu ;) nie wiem dlaczego, ale ostatnio ciągnie mnie w tamte właśnie rejony hmm... któż to wie, może kiedyś się tam wybiorę na jakąś wystawkę ;) trzymam kciuki! Ja w przyszłym roku chciałabym pojechac na Węgry; w każdym bądź razie mam ten kraj w planach:) Poczta i bazarek zaliczony. Zaraz biorę się do pieczenia ciasta:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 List z CD do Ciebie, dzasta, juz nadany. Poszedł jako priorytet:) Pzdr. Quote
dzasta Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 O dziękuję bardzo Dobra Kobieto !!! Ja od rana latam po ortopedach... Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Asiaczek napisał(a):Hehehe, gosiaja, nie wiesz, co mówisz... Zaraz lece na pocztę. bazarek (jabłka i sliwki). Jabłka - na drogę, śliwki - do ciasta. pieczenie ciasta ok. 11.00 zabranie Żelki i Fariczka do hoteliku spacery odbiór rzeczy przeznaczonych dla naszej koleżanki z DGM spacery dopakowanie tobołków dokończenie sprzątania mieszkania prysznic 18.45 - zniesienie tobołków odrowadzenie samochodu na parking razem z koleżanką 19.20-19.30 -wyjazd do Komarom ... ... ufffff, chyba o niczym nie zapomniałam... Pzdr. [FONT=Comic Sans MS]Troszkę tego jest do zrobienia ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiam i życzę owocnej wyprawy :multi::multi:... nie tylko z racji śliwek w cieście ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 dzasta napisał(a):O dziękuję bardzo Dobra Kobieto !!! Ja od rana latam po ortopedach... Ja tez latam, ale po domu, pakując się... Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Troszkę tego jest do zrobienia ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiam i życzę owocnej wyprawy :multi::multi:... nie tylko z racji śliwek w cieście ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Hahaha:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA W dniu 14.10.2010 r., ok. południa, w Nowym Sączu, na ul. Nawojoweskiej skradziono (wyrwano smycz, wsadzono psa do samochodu) 11-tygodniowego amstaffa ze szwami na uszach. Pies ma tatuaż A059. Pies jest w umaszczeniu płowo-błękitnym z białym, ma płowa łatę na klatce piersiowej. srebrny metalik. Mężczyzna, który ukradł szczeniaka, ma ok. 50 lat, porusza się samochodem Audi [FONT=Arial]Jeżeli ktoś z Was jest z tamtych okolic i zobaczy szczeniaka - proszę o kontakt.[/FONT] [FONT=Arial] Uploaded with ImageShack.us[/FONT] [FONT=Arial] Uploaded with ImageShack.us[/FONT] [FONT=Arial] Uploaded with ImageShack.us[/FONT] [FONT=Arial] Uploaded with ImageShack.us[/FONT] [FONT=Arial]Cdn.[/FONT] [FONT=Arial]Pzdr. [/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Cd. Jeszcze 2 zdjęcia skradzionego szczeniaka. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Bogarka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Biedny amstafek :shake: Oby sie szybko znalazł "Asiaczek" napisał(a): Ja juz powoli zaczynam planowac przyszłoroczne wystawy poza granicami PL... A ja mysle o przyszłorocznej polskiej klubówce która ma byc w Warszawie W Komárom bedzie tylko moja siostra z gonczymi ja bede w pracy Quote
Izabela124. Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Asiaczek napisał(a): Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.2 JAZZY BOY Asaiaczek FCI - dosk.1, CQ Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CQ, CAC (przechodzi po Dżeziku) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CQ, CAC, BOS, skończony Championat Łotwy! FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, CQ, CAC. Pzdr.Gratulacje :multi::multi::multi: Biedny szczeniak, mam nadzieję, że szybko się odnajdzie Quote
*kleo* Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Oj Asiaczku ja też zazdraszczam tych zagranicznych wystaw, chętnie bym sobie z moją Ulinką pojeździła gdzieś dalej, a tu nie da rady... Chociaż, może kiedyś? W końcu Ulcia jeszcze młodziutka ;) To o skradzionym szczeniaku mnie zszokowało :crazyeye: Żeby spod sklepu, z ogrodu, czy biegającego luzem wyłapano, ale smycz wyrwać z ręki? Chyba zacznę się bać z moimi na spacer tak swobodnie chodzić i puszczać je wolno, yorki też towar chodliwy :shake: Mam nadzieję, że dzieciak szybko się odnajdzie. Quote
Mudik Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 My też myślimy o Komarom na następny rok, ale tak się wiruje z praca,że niczego nie możemy na razie zaplanować, kurde jak tak można psa ukraść, jakie szczęście,że mojej rasy nikt nie bierze za rasę, jednak cena popularności rasy jest STRASZNAAAA! Oby szybko go odzyskali, o to Hadar jest kolejnym Arcturusem sprowadzonym na Węgry moja znajoma sprowadziła Czarownicę Arcturus, a jakie gończe ma Twoja siostra wegierskie? Quote
Asiaczek Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [quote name='Izabela124.']Gratulacje :multi::multi::multi: Biedny szczeniak, mam nadzieję, że szybko się odnajdzie Dziękujemy! Tradycyjnie, mogło być lepiej, ale... i tak jest dobrze:) [quote name='*kleo*']Oj Asiaczku ja też zazdraszczam tych zagranicznych wystaw, chętnie bym sobie z moją Ulinką pojeździła gdzieś dalej, a tu nie da rady... Chociaż, może kiedyś? W końcu Ulcia jeszcze młodziutka ;) To o skradzionym szczeniaku mnie zszokowało :crazyeye: Żeby spod sklepu, z ogrodu, czy biegającego luzem wyłapano, ale smycz wyrwać z ręki? Chyba zacznę się bać z moimi na spacer tak swobodnie chodzić i puszczać je wolno, yorki też towar chodliwy :shake: Mam nadzieję, że dzieciak szybko się odnajdzie. Na początek proponuję pojechać niezbyt daleko, np. Słowacja lub Litwa... A potem to... cała Europa jest nasza:) [quote name='Mudik']My też myślimy o Komarom na następny rok, ale tak się wiruje z praca,że niczego nie możemy na razie zaplanować, kurde jak tak można psa ukraść, jakie szczęście,że mojej rasy nikt nie bierze za rasę, jednak cena popularności rasy jest STRASZNAAAA! Oby szybko go odzyskali, o to Hadar jest kolejnym Arcturusem sprowadzonym na Węgry moja znajoma sprowadziła Czarownicę Arcturus, a jakie gończe ma Twoja siostra wegierskie? Mudiku Kochany, to chyba do Bogarki, co...? pzdr. Quote
*kleo* Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Asiaczek napisał(a):Na początek proponuję pojechać niezbyt daleko, np. Słowacja lub Litwa... A potem to... cała Europa jest nasza:) Kiedyś ze znajomymi rozmawiałam na ten temat i doszliśmy do wniosku, że jeśli byśmy ruszyli za granicę to najpierw właśnie na Litwę :p Quote
Recommended Posts