Asiaczek Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Cd. Berta... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
kaskaSz Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 No to szerokiej drogi życzę! Dobranocka. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Kolej na Cześka:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Cd. I jeszcze trochę Cześka:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Cd. I oba staffiorki razem - Berta i Czesiek:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I to wszystkie fotki tej parki staffiorków:) Pzdr. Quote
Iza. Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Asiu, już dziś życzę powodzenia, i mocno, mocno trzymam kciuki :kciuki: :kciuki: Dajcie tam czadu :cool3: Mam nadzieje, że ktoś jakieś info na dogo wstawi jak Wam poszło! Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Iza. napisał(a):Asiu, już dziś życzę powodzenia, i mocno, mocno trzymam kciuki :kciuki: :kciuki: Dajcie tam czadu :cool3: Mam nadzieje, że ktoś jakieś info na dogo wstawi jak Wam poszło! Ja prawdopodobnie wyślę SMS'a do M&S lub Buszki lub do zielonej...Kto tam pierwszy napatoczy się w komórce, do tego wyślę;) Ze znajomych psów jedzie: Ofik, Juma, , no i moja czwórka: Dżezik, Serek, Erka i Felka. Sama jestem ciekawa, jak nam pójdzie... kaskaSz napisał(a):No to szerokiej drogi życzę! Dobranocka. Tfu, tfu, tfu... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ja się już kładę, bo o 5 wyjeżdżam do Krakowa, a z Krakowa na Słowenię, do zobaczenia w sobotę. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Ja się już kładę, bo o 5 wyjeżdżam do Krakowa, a z Krakowa na Słowenię, do zobaczenia w sobotę. A ja nie mam Twojej odp. w/s Nitry... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Asiaczek napisał(a):A ja nie mam Twojej odp. w/s Nitry... Pzdr. Napisałam pw. Quote
Asiaczek Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Przed wyjściem na pocztę i do banku - wstawię kilka fotek z mojego pobytu u koleżanki w Zalesiu. Takie oto kwiatki wypatrzyłam Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I taki oto Misio też tam sobie mieszka... Misio został przywieziony z jakiejś giełdy, gdzie szwendał się między samochodami... Jest bardzo dobrym stróżem, uwielbia, aby go głąskać i mówić do niego. Nie jest zazdrosny o Bastę, którą zaprezentuję za chwilę:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 I Basta - dog niemiecki, wzięta z adopcji. super sunia:) Basta - po domowemu Bambusia:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Muszę napisac, że Bambusia zarówno w ogrodzie, jak i w domu, jest zupełnie niekłopotliwą suką. W domu, mimo, że ma głowe na wysokości stołu, na którym często stoją rozmaite frykasy - nigdy nic nie ściągnęła ani nawet nie żebrze przy stole... To az niesamowite.... Sunia miała niezbyt ciekawe zycie, Rodzina mojej koleżanki jest jej czwartym domem... Wierzę, że będzie jej ostatnim domkiem, gdzie przezyje wiele wspaniałych lat:) Po powrocie dam jeszcze trochę fotek wspólnych Misia i Bambusi:) Pzdr. Quote
jenis Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 :thumbs::thumbs::thumbs:Witaj Asiaczu trzymam kciukasy za Europejską Quote
Asiaczek Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 jenis napisał(a)::thumbs::thumbs::thumbs:Witaj Asiaczu trzymam kciukasy za Europejską Europejską i Specjalistyczną:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Czasu do odjazdu coraz mniej, ale jeszcze dam fotki Misia i Bambusi, jak razem harcują po ogrodzie:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I to wszystkie fotki Misia i Bambusi, zrobione podczas mojego niedawnego pobytu w Zalesiu:) Pzdr. Quote
Darianna Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Zwojujcie Europę Asiaczki! I specjalistów też ;) Quote
Recommended Posts