Unbelievable Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Cienka napisał(a):Wygodnicka nie wygodnicka kopić kieckę na ślub (nową) za bagatela 75zł to sztuka uważam;) szacun :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 :hmmmm: o rany to tam było tak ciepło że Ty i Basia bez kurtek http://img25.imageshack.us/img25/6710/resizeofobraz1435.jpg Quote
bety Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Asia mogę wrzucić fotki z Tulln do amerykanów, bo ja skleroza jedna w mailu zapomniałam się zapytać. Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='Cienka']Wygodnicka nie wygodnicka kopić kieckę na ślub (nową) za bagatela 75zł to sztuka uważam;) Nie dość, że wygodnicka, to jeszcze oszczędna.Tomecki - masz super żonkę:) [quote name='Alicja']:hmmmm: o rany to tam było tak ciepło że Ty i Basia bez kurtek http://img25.imageshack.us/img25/6710/resizeofobraz1435.jpg Mnie to ma co grzać, a poza tym, to dodatkowo adrenalina... [quote name='bety']Asia mogę wrzucić fotki z Tulln do amerykanów, bo ja skleroza jedna w mailu zapomniałam się zapytać. Pzdr Masz stałą zgodę; jak się cos zmieni - dam znać;) pzdr. Quote
Bundustar Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Korenia napisał(a):Asiu możesz moje foto ukraść ;) A czy ja też mogę troszkę popodkradać? ;) Quote
panienkabubu Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Asiu, dzięki za fotki :) Cieszę się, że mogłam pomóc ! Czy mogę podkraść kilka do siebie na stronkę ? Quote
panienkabubu Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='Asiaczek']Cd, Chorzów, 12.09.2010 r. BOB Od lewej: Serek i ja Dżez i Basia & Safi Erka i Błyskotka Felka i ? Felka i ja :) Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 panienkabubu napisał(a):Asiu, dzięki za fotki :) Cieszę się, że mogłam pomóc ! Czy mogę podkraść kilka do siebie na stronkę ? Bierz, bierz, nie ma sprawy:) panienkabubu napisał(a):Felka i ja :) Juz uzupełniam... Dzięki raz jeszcze:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Mam troszkę fotek z Klubowej, nie za dużo. Ale sami wiecie, że ciężko wystawiać psy i jednocześnie robić fotki... Niemniej, dzięki uprzejmości innych osób - trochę zdjęć jest:) Na początek - konkurencja Najlepsza Para Hodowlana Klubu 2010 Zuzka z Ofikiem i Ola z Szepsi (mimo mojego krakania - dziewczyny pięknie zaprezentowały nasze pręguski i... dały czadu w walce o finałowe "pudło"...) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Stawka psy, kl.młodzieży. Od lewej: - Serek ze mną - Ola z Muszu - Zuzka z Ofikiem Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Sam Ofik:) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Felka na BIS WETERANÓW - 3 lokata:) Uploaded with ImageShack.us No i Serek na finałach;) BIS JUNIORÓW - 3 miejsce:) Uploaded with ImageShack.us BIS Sekcji 6 - 1 lokata:) Uploaded with ImageShack.us BIS - 4 lokata:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I to wszystko... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Ooooo, witaj! Kopę lat nie było tutaj Ciebie:) pzdr. Quote
Blisss Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 śliczne te psiulki są :loveu: nic a nic nie znam się na wystawach i tych literkach ;) ale jak rozumiem wracacie z sukcesami więc gratuluję :multi: Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Hahaha, mogę wytłumaczyć, ale to trzeba by było "od początku". I zgadza się - wracalismy z wystaw z sukcesami:) Jeszcze rpzed nami Europejska, Specjalistyczna, Łotwa, Węgry, potem w listopadzie Kielce i Nitra. A w grudniu może Wels w Austrii. Pzdr. Quote
bety Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Asiaczek napisał(a): Masz stałą zgodę; jak się cos zmieni - dam znać;) pzdr. OK, dzięks. :lol: Pzdr Quote
panienkabubu Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Asiu, my też jedziemy do Kielc i do Nitry ! :multi: Myślę też o Wels, ale to zależy czy będą szczeniaczki :-) Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 panienkabubu napisał(a):Asiu, my też jedziemy do Kielc i do Nitry ! :multi: Myślę też o Wels, ale to zależy czy będą szczeniaczki :-)My w Kielcach jestesmy w sobotę. Więc nie wiem, czy się spotkamy. Ale za to w Nitrze, to juz musowo:) pzdr. Quote
Korenia Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Bundustar napisał(a):A czy ja też mogę troszkę popodkradać? ;) A kradnij :diabloti: Quote
Agasia Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Hej Asiaczki! Znalazlam mieszkanko na Mokotowie (Gierymskiego) :) W niedziele przeprowadzka! Asiu zdecydowalas sie jednak osobiscie jechac do Nitry? :) Quote
panienkabubu Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Asiaczek napisał(a):My w Kielcach jestesmy w sobotę. Więc nie wiem, czy się spotkamy. Ale za to w Nitrze, to juz musowo:) pzdr. O, no to niestety w Kielcach się nie widzimy, ale Nitra - pewnie ! Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Agasia napisał(a):Hej Asiaczki! Znalazlam mieszkanko na Mokotowie (Gierymskiego) :) W niedziele przeprowadzka! Asiu zdecydowalas sie jednak osobiscie jechac do Nitry? :) Nie, od początku mówiłam, że nie jadę. Ale Serek i Felka sa już zgłoszeni. Ulica Gierymskiego...? Muszę sprawdzić, gdzie ona jest, bo nawet nie kojarze... Edit - sprawdziłam! To niedaleko ode mnie:) Można nawet na piechotę się przejść (jakieś 30, góra 40 minut...). Musimy wypróbowac tę trasę na piechotę;) panienkabubu napisał(a):O, no to niestety w Kielcach się nie widzimy, ale Nitra - pewnie ! Super! Pzdr. Quote
tomecki Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Asiaczek napisał(a):Nie dość, że wygodnicka, to jeszcze oszczędna.Tomecki - masz super żonkę:) A dziękuję! :modla: drugiej takiej to ze świecą szukać a i tak nie znajdzie się Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 tomecki napisał(a):A dziękuję! :modla: drugiej takiej to ze świecą szukać a i tak nie znajdzie się Rrrrrrrany, cienka musi to sobie oprawić w ramki;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Poniewaz jutro prawdopodobnie nie będe miała wogóle czasu na DGM (wyjazd na Europejską juz o godz. 13.00-13.30), to dzisiaj wstawię zaległe fotki zrobione u dzasty:) Najpierw Bertolina... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Cd. Berta... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts