taxelina Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 http://img69.imageshack.us/img69/373/resizeofimg3787.jpg super perspektywa! Quote
Błyskotka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Gratki za Austrię :). Dołączam się do tych co dostali opr.... od pani sędziny we Wrocławiu :evil_lol:. Znajoma też dostała :evil_lol:. Swoją drogą co za :mad:. Debiutanci co nic nie wiedzą o wystawach, szybko się zrażają i nic nie wiedzą o tej pani to lepiej niech omijają ją z daleka :shake:. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 [quote name='Cienka']Przestań ja na to cudo natrafiłam zupełnie przypadkiem szukając umywalki na allegro :lol: i tak mi sie spodobała, ze nie mogłam się oprzeć Ja nie za bardzo umiem poruszać się po Allegro, więc pewnie nigdy czegoś takiego nie zobaczę na własne oczy. A szkoda... [quote name='deer_1987']http://img69.imageshack.us/img69/373/resizeofimg3787.jpg super perspektywa! Te fotkę to robiła chyba Basia & Safi lub mój brat cioteczny. Nie wiem... [quote name='Błyskotka']Gratki za Austrię :). Dołączam się do tych co dostali opr.... od pani sędziny we Wrocławiu :evil_lol:. Znajoma też dostała :evil_lol:. Swoją drogą co za :mad:. Debiutanci co nic nie wiedzą o wystawach, szybko się zrażają i nic nie wiedzą o tej pani to lepiej niech omijają ją z daleka :shake:. Ooooo, a za co był ten OPR? Pytam z ciekawości, bo juz słyszeliśmy tutaj różne powody...;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Cd. fotek z Chorzowa 12.09.2010 r. Kanibaru Fromaje Frais - Serek:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Cd. 12.09.2010 r., Serek:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Cd. 12.09.2010 r., Serek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Cd. JAZZY BOY Asiaczek FCI - Dżezik:) Tak Dżezik witał się z panią asystentką... Uploaded with ImageShack.us Dżezik prezentowany na ringu przez Martynę:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Błyskotka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja nie za bardzo umiem poruszać się po Allegro, więc pewnie nigdy czegoś takiego nie zobaczę na własne oczy. A szkoda... Ooooo, a za co był ten OPR? Pytam z ciekawości, bo juz słyszeliśmy tutaj różne powody...;) pzdr. Bo chciałam dać dobra radę właścicielce Baloo na ringu :evil_lol:. Znajoma dostała za to że zeszła z ringu bez pozwolenia :evil_lol:. Właściciel psa dostał burę za to że nie nauczył chodzić psa na smyczy :evil_lol:. I ogólnie ringówki to dla niej były smycze :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Cd. Dżezik, 12.09.2010 r. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Błyskotka napisał(a):Bo chciałam dać dobra radę właścicielce Baloo na ringu Jak widać, tego tez robic nie wolno;) Pzdr. Quote
Błyskotka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Asiaczek napisał(a):Jak widać, tego tez robic nie wolno;) Pzdr. Nic nie wolno ;). Quote
taxelina Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Serek moj ulubieniec! Asiaczku na allegro masz rozne kategorie i tam szukasz co Cie interesuje albo wpisujesz w szukajke dane slowo :) to nie trudne a mozna ciekawe rzeczy znalesc Quote
Asiaczek Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Cd. Chorzów, 12-09-2010 r. KALIMERA Asiaczek FCI - Kika:) Biedna Kikunia, obsiadły ją baby i wogóle psa nie widać... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Błyskotka napisał(a):Nic nie wolno ;). E, to zalezy u kogo...;) deer_1987 napisał(a):Serek moj ulubieniec! Asiaczku na allegro masz rozne kategorie i tam szukasz co Cie interesuje albo wpisujesz w szukajke dane slowo :) to nie trudne a mozna ciekawe rzeczy znalesc Znaczy, generalnie wiem, co i jak, ale nie umiem zamawiac i gubię się w tym. Więc jak juz coś sobie wypatrzę - proszę znajomą o pomoc i ona za mnie zamawia. Ja płacę i mój adres jest adresem docelowym. Ale już jestesmy umówione na spotkanie, abym mogła się na spokojnie zalogować na Allegro i sama realizować zakupy:) Pzr. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Cd. chorzów, 12.09.2010. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - Erka:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us BOS (suki). Na I planie - Erka, dalej - Kika:) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Cd, Chorzów, 12.09.2010 r. BOB Od lewej: Serek i ja Dżez i Basia & Safi Erka i Błyskotka Felka i Panienkabubu Uploaded with ImageShack.us Baski w kontenerku:) Uploaded with ImageShack.us Psiaki Błyskotki:) Uploaded with ImageShack.us BOG (fotki z dosyć daleka, ale mój brat pilnował naszych rzeczy...) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Cd. Nasz silna babska grupa, która spotkała się w Chorzowie:) Od lewej: Basia i Safi alicja Panienkabubu ja z Serkiem na sznurku Tengusia Uploaded with ImageShack.us pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Mam jeszcze kilka zdjęć z konkurencji Młody Prezenter.Aż 3 moje baski brały w nim udział... Na tej fotce widac 3 baski: - w tle - Martyna z Felką - w jasnej marynarce MateUsz z Erką - Ewelina z Dżezikiem. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
taxelina Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 http://img440.imageshack.us/img440/4921/resizeofobraz1452.jpg sa i znane pieski :) Quote
Asiaczek Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Cd. Konkurencja Młody Prezenter. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I to już wszystkie fotki z wystawy w Chorzowie:) Pzdr. Quote
Błyskotka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Asiaczek napisał(a):E, to zalezy u kogo...;) Też prawda ;).Są tacy co mają przywileje ;). Quote
Cienka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 A wracajac do allegro to dla mnie najlepsza forma zakupów (nie znoszę chodzić po sklepach dla mnie to jak kara), nawet kieckie na własny ślub tam kupiłam :D Quote
Asiaczek Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Błyskotka napisał(a):Też prawda ;).Są tacy co mają przywileje ;). Zawsze tak było, jest i bedzie... Korenia napisał(a):Asiu możesz moje foto ukraść ;) Dzięki, juz awansem ukradłam... Cienka napisał(a):A wracajac do allegro to dla mnie najlepsza forma zakupów (nie znoszę chodzić po sklepach dla mnie to jak kara), nawet kieckie na własny ślub tam kupiłam :D O, jaka wygodnicka;) pzdr. Quote
Cienka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Wygodnicka nie wygodnicka kopić kieckę na ślub (nową) za bagatela 75zł to sztuka uważam;) Quote
Recommended Posts