Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Gratki za Austrię :).

Dołączam się do tych co dostali opr.... od pani sędziny we Wrocławiu :evil_lol:.
Znajoma też dostała :evil_lol:.

Swoją drogą co za :mad:. Debiutanci co nic nie wiedzą o wystawach, szybko się zrażają i nic nie wiedzą o tej pani to lepiej niech omijają ją z daleka :shake:.

Posted

[quote name='Cienka']Przestań ja na to cudo natrafiłam zupełnie przypadkiem szukając umywalki na allegro :lol: i tak mi sie spodobała, ze nie mogłam się oprzeć
Ja nie za bardzo umiem poruszać się po Allegro, więc pewnie nigdy czegoś takiego nie zobaczę na własne oczy. A szkoda...

[quote name='deer_1987']http://img69.imageshack.us/img69/373/resizeofimg3787.jpg
super perspektywa!
Te fotkę to robiła chyba Basia & Safi lub mój brat cioteczny. Nie wiem...

[quote name='Błyskotka']Gratki za Austrię :).
Dołączam się do tych co dostali opr.... od pani sędziny we Wrocławiu :evil_lol:.
Znajoma też dostała :evil_lol:.
Swoją drogą co za :mad:. Debiutanci co nic nie wiedzą o wystawach, szybko się zrażają i nic nie wiedzą o tej pani to lepiej niech omijają ją z daleka :shake:.
Ooooo, a za co był ten OPR?
Pytam z ciekawości, bo juz słyszeliśmy tutaj różne powody...;)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja nie za bardzo umiem poruszać się po Allegro, więc pewnie nigdy czegoś takiego nie zobaczę na własne oczy. A szkoda...
Ooooo, a za co był ten OPR?
Pytam z ciekawości, bo juz słyszeliśmy tutaj różne powody...;)

pzdr.

Bo chciałam dać dobra radę właścicielce Baloo na ringu :evil_lol:. Znajoma dostała za to że zeszła z ringu bez pozwolenia :evil_lol:. Właściciel psa dostał burę za to że nie nauczył chodzić psa na smyczy :evil_lol:.
I ogólnie ringówki to dla niej były smycze :evil_lol:.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Nic nie wolno ;).

E, to zalezy u kogo...;)

deer_1987 napisał(a):
Serek moj ulubieniec!
Asiaczku na allegro masz rozne kategorie i tam szukasz co Cie interesuje albo wpisujesz w szukajke dane slowo :) to nie trudne a mozna ciekawe rzeczy znalesc

Znaczy, generalnie wiem, co i jak, ale nie umiem zamawiac i gubię się w tym. Więc jak juz coś sobie wypatrzę - proszę znajomą o pomoc i ona za mnie zamawia. Ja płacę i mój adres jest adresem docelowym. Ale już jestesmy umówione na spotkanie, abym mogła się na spokojnie zalogować na Allegro i sama realizować zakupy:)

Pzr.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Też prawda ;).Są tacy co mają przywileje ;).

Zawsze tak było, jest i bedzie...

Korenia napisał(a):
Asiu możesz moje foto ukraść ;)

Dzięki, juz awansem ukradłam...

Cienka napisał(a):
A wracajac do allegro to dla mnie najlepsza forma zakupów (nie znoszę chodzić po sklepach dla mnie to jak kara), nawet kieckie na własny ślub tam kupiłam :D

O, jaka wygodnicka;)

pzdr.