Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Asiaczki!
Jakims trafem w mojej torbie po Lodzi zaplatala sie Asiaczkowa rozetka! Oddam przy okazji, a powinna sie nadarzyc booo... w ostatniej chwili dostalam sie na weterynarie do Warszawy!!! :) Zwolnilo sie miejsce i zadzwonili do mnie, a ja od razu polecialam zlozyc papiery. Teraz na szybko szukam jakiegos mieszkanka, najlepiej Mokotow/Sadyba a wiec calkiem blisko Ciebie :)

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
Mam świeże wieści od Asiaczka :)

Serek-CAJC+nominacja craft, rozpoczął Mł.Ch.Austrii
Dżez-res.CAC, res.CACIB
Erka-CAC,CACIB,BOS,+nominacja craft, skończony Championat Austrii !!!
Felka-naj.weteran, rozpoczęty championat weteranów, a na bisie dostała sie do finałowej 6 !!!

Ogromne gratulacje dla całej czwóreczki i Asiaczka !!!!
Wielkie gratulacje!!!!!!

Posted

jamnicze napisał(a):

Dżez-res.CAC, res.CACIB
Felka-naj.weteran, rozpoczęty championat weteranów, a na bisie dostała sie do finałowej 6 !!!

:klacz: :Rose:

Posted

Agasia napisał(a):
Hej Asiaczki!
Jakims trafem w mojej torbie po Lodzi zaplatala sie Asiaczkowa rozetka! Oddam przy okazji, a powinna sie nadarzyc booo... w ostatniej chwili dostalam sie na weterynarie do Warszawy!!! :) Zwolnilo sie miejsce i zadzwonili do mnie, a ja od razu polecialam zlozyc papiery. Teraz na szybko szukam jakiegos mieszkanka, najlepiej Mokotow/Sadyba a wiec calkiem blisko Ciebie :)

No to super, fajnie że się dostałaś :)

Posted

Unbelievable napisał(a):
mój zgubiony kaganiec w wawie też znalazł nowego właściciela ;)

Taaaa, takie rzeczy na wystawie to szybciutko znajdują właścicieli. Ale w sumie niech to będzie kaganiec, a nie cały plecak, prawda?

Savannah napisał(a):
powodzenia Asiaczku w Austrii i wielkie gratki i wyrazy uznania za klubówkę, szkoda, że mnie tam nie było.... ale w przyszłym roku na klubówce na pewno się pojawię jako "pomocnicza ręka" ;)

Nie ma innej opcji:)
Ja już odliczam dni do Twojego przyjazdu:) Jak już "otorbisz się w domku" to zapraszamdo W-wy na ploteczki:)

Bogarka napisał(a):
Taki sam los spotkał w Gödöllő mój pasek na numerek (nie wiem czy to sie tak nazywa trzeba przypiac na ramie) który rzuciłam na brzeg ringu bo mi ciagle spadał jak biegłam :sad:
Asiaczki powodzenia!

Jak widać i taka rzecz jest łakomym kąskiem...

jamnicze napisał(a):
Dżez-res.CAC, res.CACIB

Dziękuję, jamnicze, za przekazanie informacji. Za chwilę wszystko opiszę, drogę, wystawę i inne zdarzenia... Ale najgorsze w tym wyjeździe (dla mnie) było to, że nie zabrałam stabilizatora. ZAPOMNIAŁAM!!!!!!!!
Więc, niestety, biegałam bardzo oszczędnie...

Pzdr.

Posted

deer_1987
M&S
jamnicze
Angelika_Roser
Błyskotka
Savannah
Bogarka
Izabela124
Cienka
Alicja

- bardzo Wam dziękuję za trzymanie kciuków i gratulacje:)
Jak tylko zjem cos ciepłego - siadam do kompa i nadrabiam zaległości. Kanapki w McDonaldzie i jajecznicy w barze - nie liczę;)

Pzdr.

Posted

A ja od Dojo dostałam takie oto wieści z Wrocka:
Any - w.o.1, Best Puppy.
Peony - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, nowy Interchampion!
Dojo - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB, nowy Interchampion!

Ciekawa jestem, jak wypadli Szepsi i Bundustar. Czy Zuzka dojechała do Wrocka i wystawiła Szepsi...?
Oj, same pytanie bez odpowiedzi (na razie...).

Pzdr.

Posted

Przyszłam się przywitać! Nadrobię później, bo trzeba z psem na spacer iść :)
Ja z kupnym jedzeniem się wstrzymałam, bo ostatnio miałam obrzydliwą sytuację i teraz robię swoje pieczywo, wędlinę itp. Chociaż wiem jak i z czego to jest zrobione.

Posted

jamnicze napisał(a):
Mnie też już kiszki marsza grają. Dzisiaj zamówiliśmy obiad przez internet i czekamy już przeszło godzinę :mad:

Hahaha, ja przed chwilą zamówiłam w BAMBOOBOX (Najlepszy Chińczyk w mieście! - tak się reklamują...). Ciekawe, ile mi przyjdzie czekać na kuriera...

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
Mnie też już kiszki marsza grają. Dzisiaj zamówiliśmy obiad przez internet i czekamy już przeszło godzinę :mad:

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, ja przed chwilą zamówiłam w BAMBOOBOX (Najlepszy Chińczyk w mieście! - tak się reklamują...). Ciekawe, ile mi przyjdzie czekać na kuriera...

Pzdr.

A my to sobie co najwyżej możemy pizze ze Straszyna zamówić:placz:

Dla mnie większy dramat to brak piekarnika, już nawet to mycie naczyń w prysznicu jest do przeżycia, ale piekarnik Nie

Posted

kaskaSz napisał(a):
Przyszłam się przywitać! Nadrobię później, bo trzeba z psem na spacer iść :)
Ja z kupnym jedzeniem się wstrzymałam, bo ostatnio miałam obrzydliwą sytuację i teraz robię swoje pieczywo, wędlinę itp. Chociaż wiem jak i z czego to jest zrobione.

Wiesz, mnie się po prostu nie chce nic robić do jedzenia, a wróciłam z Tulln i coś ciepłego to bym jednak zjadła... Jutro pójdę na bazarek i kupię i warzywa i mięsko. Ale to jutro...
A u tego chińczyka to juz jadłam kilkakrotnie i było OK. Mają duzo klientów i spory ruch u siebie...

Pzdr.

Pzdr.

Posted

Agasia napisał(a):
Hej Asiaczki!

Oooooooo, superowa sprawa!!!!!
Ja tez się rozglądnę po moich znajomych, czy ktoś nie chce wynająć pokoju lub mieszkania.
Jak juz tak zupełnie nic nie znajdziesz, to zawsze możesz trochę pomieszkać u mnie;)

Pzdr.

Posted

Cienka napisał(a):
A my to sobie co najwyżej możemy pizze ze Straszyna zamówić:placz:
Dla mnie większy dramat to brak piekarnika, już nawet to mycie naczyń w prysznicu jest do przeżycia, ale piekarnik Nie

Oj, tak. W piekarniku i chlebek upieczesz, i ciasto, mięsko, zapiekankę itp...
A na kiedy wyznaczacie sobie kupno kuchenki...?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, tak. W piekarniku i chlebek upieczesz, i ciasto, mięsko, zapiekankę itp...
A na kiedy wyznaczacie sobie kupno kuchenki...?

Pzdr.

jak w końcu uregulują się sprawy ksiąg wieczystych (teraz płacimy o 700zł. więcej do każdej raty tzw. zabezpieczenie banku) my co było z naszej strony załatwiliśmy szybko teraz bank musi wystosować jakieś pismo do sądu i z tym się już niestety nie spieszy:placz:
Ja rata spadnie do normalnego poziomu wtedy można pomyśleć o kuchni na raty.

Posted

Oj, to jeszcze poczekacie...
Trzeba do banku dzwonić i monitować. Przecież sa jakies terminy administracyjne, które i banki obowiązują, prawda? Juz skończyły się czasy pokazywania, kto tu rządzi. Bank zyje z naszych pieniędzy, to my płacimy pensję pracownikom banku...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, to jeszcze poczekacie...
Trzeba do banku dzwonić i monitować. Przecież sa jakies terminy administracyjne, które i banki obowiązują, prawda? Juz skończyły się czasy pokazywania, kto tu rządzi. Bank zyje z naszych pieniędzy, to my płacimy pensję pracownikom banku...

Pzdr.

Tomek ich cały czas molestuje (gdzie diabeł nie może tam Tomeckiego pośle) ale to troche jak obijanie się o mur.
Cóż zrobić na razie nie szalejemy i czekamy na lepsze czasy grunt, że jest łazienka bo bez tego to był by dramat

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Cienka mi też dokucza brak piekarnika :(... Mam nadzieję, że w nowym mieszkaniu właściciel wstawi jakiś piekarnik, jak nie to będę TZa o prodiż molestować.

Asiaczek napisał(a):
No tak, chociaz prodiż. To juz jest jakieś wyjście...

Pzdr.

Już dawno o tym myślałam ale Tomecki twierdzi, ze szkoda kupować na chwile bo przecież niedługo będzie kuchnia

Posted

Cienka napisał(a):
Tomek ich cały czas molestuje (gdzie diabeł nie może tam Tomeckiego pośle) ale to troche jak obijanie się o mur.
Cóż zrobić na razie nie szalejemy i czekamy na lepsze czasy grunt, że jest łazienka bo bez tego to był by dramat

O, matko, juznic nie mów... Brak łazienki...koszmar

Cienka napisał(a):
Już dawno o tym myślałam ale Tomecki twierdzi, ze szkoda kupować na chwile bo przecież niedługo będzie kuchnia

Żebym wiedziała, że macie taki problem, to bym Wam chociaz pozyczyła prodiż. Mam 2 (okrągły i podłużny)...

Pzr.