*anusia&ajlu* Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 i dzis znowu do pracy :/ milego popoludnia :) Quote
Asiaczek Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Buszki napisał(a):Porzucać mogę,tylko że Szepsi pobiegnie wyłącznie za kiełbaską,a to by się mijało z celem... No tak... Darianna napisał(a):może użyj wędki i nadziej kiełbaske na haczyk i wsiądź na rower :D O, super pomysł! *anusia&ajlu* napisał(a):i dzis znowu do pracy :/ milego popoludnia :) Wzajemnie:) pzdr. Quote
DuDziaczek Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Asiaczek napisał(a): To macie jeszcze jedną nową hale? Czy myslimy o tej samej, tej, zaraz przy wjeździe do Kielc...? Pzdr. o ta mi chodzi ;) to tez ta Targach Kielce, tylko że nówka sztuka :evil_lol: http://www.targikielce.pl/index.html?k=main&s=news&news=228 Quote
Buszki Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Darianna napisał(a):może użyj wędki i nadziej kiełbaske na haczyk i wsiądź na rower :D Spróbuję.Jak przeżyję,to się pochwalę. Quote
Asiaczek Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 DuDziaczek napisał(a):o ta mi chodzi ;) to tez ta Targach Kielce, tylko że nówka sztuka :evil_lol: http://www.targikielce.pl/index.html?k=main&s=news&news=228 Uh, zaje2bista...:) Zazdroszczę, bo w W-wie to takiej cudnej to chyba nie ma... Buszki napisał(a):Spróbuję.Jak przeżyję,to się pochwalę. Jasne. Na razie lecz się z tych glutów nosowych, lez w łóżeczku, cierp. Ale bądź zdrowa wkrótce:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Jeszcze taki news dla spragnionych wieści wystawowych... 12-09-2010 r., CAC-Kowno/LT sędzia: V. Baranauskas/LT BOSEDE OF ASIACZEK African Elite FCI:loveu: - dosk.1, CAJC, Best Junior, BIS JUNIOR3!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Uh, zaje2bista...:) Zazdroszczę, bo w W-wie to takiej cudnej to chyba nie ma... Podobno najnowsza taka w Polsce :razz: Quote
Asiaczek Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 I ona będzie udostępniana na wystawy psów...? Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Asiaczek napisał(a):I ona będzie udostępniana na wystawy psów...? Pzdr. Nie mam pojęcia, mówiłam ze najwyżej sobie popatrzycie :siara: (nie bijcie :cool3::cool3:) Quote
Asiaczek Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 gosiaja napisał(a):Gratulujemy sukcesów :) Witaj i dziękujemy! DuDziaczek napisał(a):Nie mam pojęcia, mówiłam ze najwyżej sobie popatrzycie :siara: (nie bijcie :cool3::cool3:) No tak. Bo troche szkoda, aby nowa hala została obsikana i obesrana przez psy...;) pzdr. Quote
Unbelievable Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Uh, zaje2bista...:) Zazdroszczę, bo w W-wie to takiej cudnej to chyba nie ma... ale za to jest przezajedwabiste centrum nauki kopernika przy wiśle :loveu: moją uwagę zwrócił nie Serek, a tygrysek! cudo! jak na moje laickie oko chłopak jest bardzo harmonijnie zbudowany ;) http://img529.imageshack.us/img529/4979/76917912.jpg Quote
Florka_xyz Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Asiaczku - OGROMNIASTE GRATULACJE : )))) jak zawsze niezawodni !!! ; D Quote
ewelinabuck Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 gratulacje skladam i ja:):):):):):) Quote
DuDziaczek Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Asiaczek napisał(a): No tak. Bo troche szkoda, aby nowa hala została obsikana i obesrana przez psy...;) pzdr. no nie tak drastycznie od razu :cool3::cool3: no chyba że podłogi są pozłacane hm.... :razz: Quote
jamnicze Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ogromne gratulacje łudzkich sukcesów :) :) :) Serek mężnieje i coraz częściej zachwyca sędziów. Zielona ujęła całe sedno tego zdjęcia - http://img137.imageshack.us/img137/7516/59984429.jpg to uśmiechnięte dziewczyny Pięknie tutaj Ofik stoi, bardzo fajnie chłopczyna się rozwija http://img529.imageshack.us/img529/4979/76917912.jpg Quote
Asiaczek Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Unbelievable napisał(a):ale za to jest przezajedwabiste centrum nauki kopernika przy wiśle :loveu: moją uwagę zwrócił nie Serek, a tygrysek! cudo! jak na moje laickie oko chłopak jest bardzo harmonijnie zbudowany ;) http://img529.imageshack.us/img529/4979/76917912.jpg Co do Centrum KLopernika - fakt. Ale tam wytaw psich się nie zrobi... Tygrysek Ofik ładnie się rozwija. Chociaz ja mam 2 zastrzeżenia do jego budowy. Ale o tym to wie zuzka i ja;) Florka_xyz napisał(a):Asiaczku - OGROMNIASTE GRATULACJE : )))) jak zawsze niezawodni !!! ; D Fajny to był dzień i dobre rezultaty:) ewelinabuck napisał(a):gratulacje skladam i ja:):):):):):) Ooooo, witaj! Dziękujemy! DuDziaczek napisał(a):no nie tak drastycznie od razu :cool3::cool3: no chyba że podłogi są pozłacane hm.... :razz: Wiesz, tam, gdzie jest wystawa psów, to choćby nie wiem, jak ludzie się starali, zawsze pozostaje brud. Czy to w postaci zaśmieconego terenu czy tez ob.....nego przez psy. Nie wszyscy właściciele sprzątają po swoich psach. jamnicze napisał(a):Ogromne gratulacje łudzkich sukcesów :) :) :) Serek mężnieje i coraz częściej zachwyca sędziów. Zielona ujęła całe sedno tego zdjęcia - http://img137.imageshack.us/img137/7516/59984429.jpg to uśmiechnięte dziewczyny Pięknie tutaj Ofik stoi, bardzo fajnie chłopczyna się rozwija http://img529.imageshack.us/img529/4979/76917912.jpg Hej! Uśmiechnięta Zuzka i Ola - nie dziwota. Dziewczyny poszły na zywioł i - tradycyjnie - wyszły z tego nie dość, że obronną ręką, to jeszcze z tytułem Najlepsza para Hodowlana Klubu 2010:) super sprawa... A co do Serka - fakt. chłopak jest obecnie na fali... Pzdr. Quote
Śnieżynka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Asiaczek napisał(a): Wiesz, tam, gdzie jest wystawa psów, to choćby nie wiem, jak ludzie się starali, zawsze pozostaje brud. Czy to w postaci zaśmieconego terenu czy tez ob.....nego przez psy. Nie wszyscy właściciele sprzątają po swoich psach. Witam :) niestety niektorzy właściciele nie maja wyobraźni, że ich pies sie stresuje i ma sra...ke... i zmiast isc z nimi gdzies na ubocze i zalatwic to ciagna na srodek i pies po drodze sie zalatwia a jak kupka płynna to juz udaja ze sie nie da posprzatać. Quote
bonsai_88 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Śnieżynka akurat w takich miejscach nie sprzątanie po psiaku to dla mnie objaw zwykłego chamstwa... Jakby na wystawach/zawodach nikt nie sprzątał po psiaku to nie dałoby się normalnie przejść. Quote
Agasia Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Brawo dziewczyny :) I brawo Serniczek :) Quote
Asiaczek Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Śnieżynka napisał(a):Witam :) niestety niektorzy właściciele nie maja wyobraźni, że ich pies sie stresuje i ma sra...ke... i zmiast isc z nimi gdzies na ubocze i zalatwic to ciagna na srodek i pies po drodze sie zalatwia a jak kupka płynna to juz udaja ze sie nie da posprzatać. Faktycznie, płynna kuuu trudno się sprząta, ale chociaz można się postarac, prawda? bonsai_88 napisał(a):Śnieżynka akurat w takich miejscach nie sprzątanie po psiaku to dla mnie objaw zwykłego chamstwa... Jakby na wystawach/zawodach nikt nie sprzątał po psiaku to nie dałoby się normalnie przejść. Na normalnych wystawach wystarczy przejść się po terenie PO wystwie... Agasia napisał(a):Brawo dziewczyny :) I brawo Serniczek :) O, Agasia, witaj! pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Jeżeli ktoś z Was ma za dużo czasu i duuuuuuuużo cierpliwości, to może postarać się o wydłubanie różnych rzeczy na graficie ołowkowym... Popatrzcie i uczcie się, jak to robia inni;) Wszystkie fotki dostałam od dianthus. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Cd, Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Cienka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ja jedna podziękuje jak chodziłam do Plastyka lekcej rzeźby były przezemnie najbardziej znienawidzine. Wolę dłubanie przy robieniu biżuterii Quote
Recommended Posts