Buszki Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 To ja dodam wisienkę do tego tortu ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Zuza i Noddy Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Tygryski dwa kochane, Buszki musisz przez ten tydzień zrobić Szepsi ekspresowe odchudzanie, bo obawiam się, ze pani sędzina może mieć jakieś ale co do jej wagi ;) Quote
Asiaczek Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 bety napisał(a):Nie ma za co. Czuję się jak zwykle po takiej "imprezce" - czyli wypluta - ha ha. Nogi bolą (mniej niż wczoraj i nie sztywnieją) i gardło mnie boli - tylko nie wiem czy od gadania, czy od tej zmiennej wczorajszej pogody. Pzdr Hahaha, ja to nie wiem, jakim sposobem zaliczyłam poranne spacery:evil_lol:... Dobrze, że mnie prawie nikt ze znajomych nie widział, bo szłam jak kaczka...Teraz juz jest prawie OK. A spałam do 6-tej. Budzi dzwonił, ja go myk-myk uciszyłam i... obudziłam się o 6-tej... Dobrze, że na dzisiaj dałam sobie wolne od wszystkich obowiązków;) Buszki napisał(a):To ja dodam wisienkę do tego tortu ;) Buszki, Kochana! Dziękuję za te w sumie 4 Piekne Wisienki:):multi::loveu: Quote
Buszki Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 I może jeszcze to... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Asiaczek Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Zobaczcie, jaki synchron w wykonaniu Zuzki i Kaya. Tygryski natomiast - każdy patrzy w inna stronę... http://img830.imageshack.us/img830/1006/45540768.jpg Fajne ujęcie w ruchu:) http://img541.imageshack.us/i/17850017.jpg/ No i pudło... Spójrzcie na front Szepsi - super! Qurczę, ona musi schudnąć do Wrocka... http://img137.imageshack.us/img137/7516/59984429.jpg pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Tygryski dwa kochane, Buszki musisz przez ten tydzień zrobić Szepsi ekspresowe odchudzanie, bo obawiam się, ze pani sędzina może mieć jakieś ale co do jej wagi ;) KONIECZNIE!!!!! Korenia napisał(a):Gratulacje!!! ::loveu: Witaj i dziękujemy:) Buszki - ukradłam kilka fotek na moją www, OK? Tak nieraz narzekasz na swój aparacik, a tu, proszę, jakie fajoskie fotki:) Dzięki-dzięki!:loveu: Pzdr. Quote
Alicja Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 :klacz: :Rose: dla wszystkich aAsiaczkowych BaskówboBasków ;) i dla Ciebie Asiu Quote
Zuza i Noddy Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 http://img529.imageshack.us/img529/4979/76917912.jpg Strasznie mi się podoba jak Ofciątko tu stoi. Na zdjęciach widać, ze tyłek to Serek ewidentnie ma najlepszy. Quote
Asiaczek Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):http://img529.imageshack.us/img529/4979/76917912.jpg Strasznie mi się podoba jak Ofciątko tu stoi. Na zdjęciach widać, ze tyłek to Serek ewidentnie ma najlepszy. Tak, na tym zdjęciu "ten dzyngs", o którym rozmawiałyśmy, widac najlepiej. A u Muszu, to trzeba więcej pobiegać. Nie wiem, czy Kaya znajdziena to czas... Bieganie za piłeczką, bieg przy rowerku... ciężko będzie... pzdr. Quote
DuDziaczek Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 nooo ja mam nadzieje :evil_lol: a raczej jestem tego pewna :eviltong: mamy nową piękna hale może dadzą ja do użytku pod wystawę, a jak nie to sobie popodziwiacie :cool3::evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 DuDziaczek napisał(a):nooo ja mam nadzieje :evil_lol: a raczej jestem tego pewna :eviltong: mamy nową piękna hale może dadzą ja do użytku pod wystawę, a jak nie to sobie popodziwiacie :cool3::evil_lol: Hale i tak bardzo fajne są i miło się tam wystawia. Quote
shirkan Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Asiu po raz kolejny ogromne brawa i gratulacje:multi::multi::multi:. To był zdecydowanie Serka dzień (uwielbiam tego małego "podgryzacza"):loveu:. Cieszę się że udało Nam się spotkać i choć chwilkę pogadać. Żałuje że nie udało mi się dotrwać do Waszej oceny w ringu,ale moja choroba o sobie przypomniała,dziś leżę i cierpię:-(. Do zobaczenia mam nadzieję niebawem. Quote
*anusia&ajlu* Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 przyszlam z pracy zmeczona nie do zycia ale jeszcze musialam zajrzec;) OGROMNE GRATULACJE ZA WYNIKI!!!!!!!!!!!! niesamowicie czyta sie takie sukcesy!!!! :multi::sweetCyb::B-fly::Rose: jeszcze RAZ GRATULACJE:loveu: Quote
Mudik Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 No no no, to zaszaleliście na finałach my nie zostaliśmy za zimno było i Oleńka miała dosc, mi się tez od pogody nie polepszyło, a do lekarza dopiero na środę dałam radę się zapisać, może jakos jutro(właściwie dzis )przeżyję, cieszę się,że się spotkałyśmy i ciasta udało mi sie spróbować, też myśleliśmy o Komarom, ale finanse, może za rok na październikowe Komarom sie uda, tym bardziej,że niedaleko Komarom mieszka znajoma , do której mamy zaproszenie na nocleg:-) Quote
zielona Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Asiaczek napisał(a): No i pudło... Spójrzcie na front Szepsi - super! Qurczę, ona musi schudnąć do Wrocka... http://img137.imageshack.us/img137/7516/59984429.jpg pzdr. Front Szepsi to pikuś.Spójrzcie na fronty dziewczyn.A szczególnie en face.Co za uśmiechnięte i szczęśliwe buzie. Quote
Asiaczek Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Bogarka napisał(a):Gratuluje :) Dziękujemy:) DuDziaczek napisał(a):nooo ja mam nadzieje :evil_lol: a raczej jestem tego pewna :eviltong: mamy nową piękna hale może dadzą ja do użytku pod wystawę, a jak nie to sobie popodziwiacie :cool3::evil_lol: To macie jeszcze jedną nową hale? Czy myslimy o tej samej, tej, zaraz przy wjeździe do Kielc...? Zuza i Noddy napisał(a):Hale i tak bardzo fajne są i miło się tam wystawia. Ja bardzo lubię wystawiać w hali. Wiem, że mogę uklęknąć, usiąść i nie będę miała brudnych spodni... Poza tym na wykładzinie trudno cokolwiek ukryc...;) shirkan napisał(a):Asiu po raz kolejny ogromne brawa i gratulacje:multi::multi::multi:. To był zdecydowanie Serka dzień (uwielbiam tego małego "podgryzacza"):loveu:. Cieszę się że udało Nam się spotkać i choć chwilkę pogadać. Żałuje że nie udało mi się dotrwać do Waszej oceny w ringu,ale moja choroba o sobie przypomniała,dziś leżę i cierpię:-(. Do zobaczenia mam nadzieję niebawem. O, masz.... Kuruj sie, jedz kabanoski i pij ciepłą herbatkę:) Tez liczę na jakies dłuższe pogaduszki, np. podczas jazdy na wystawę...?;) *kleo* napisał(a):Gratuluję!! Super fotorelacja :p Myslę, że jeszcze jakieś foteczki będą z tej wystawy... *anusia&ajlu* napisał(a):przyszlam z pracy zmeczona nie do zycia ale jeszcze musialam zajrzec;) OGROMNE GRATULACJE ZA WYNIKI!!!!!!!!!!!! niesamowicie czyta sie takie sukcesy!!!! :multi::sweetCyb::B-fly::Rose: jeszcze RAZ GRATULACJE:loveu: Witaj, zmęczona Kobieto:) Dziękujemy:) Mudik napisał(a):No no no, to zaszaleliście na finałach my nie zostaliśmy za zimno było i Oleńka miała dosc, mi się tez od pogody nie polepszyło, a do lekarza dopiero na środę dałam radę się zapisać, może jakos jutro(właściwie dzis )przeżyję, cieszę się,że się spotkałyśmy i ciasta udało mi sie spróbować, też myśleliśmy o Komarom, ale finanse, może za rok na październikowe Komarom sie uda, tym bardziej,że niedaleko Komarom mieszka znajoma , do której mamy zaproszenie na nocleg:-) Nie ma sprawy. Ola była w tym momencie ważniejsza:) Jak juz macie załatwiony nocleg w Komarom, to rzeczywiście, tylko zbierac fundusze na samą wystawę:) deer_1987 napisał(a):Witam sie serdecznie! Miłego dnia:) zielona napisał(a):Front Szepsi to pikuś.Spójrzcie na fronty dziewczyn.A szczególnie en face.Co za uśmiechnięte i szczęśliwe buzie. Hahaha, zielona, jak zwykle jednym zdaniem załatwiła cały komentarz:) Fronty dziewczyn;) i ich uśmiechnięte buzie to cała odpowiedź na ich sukces:loveu: Pzdr. Quote
Buszki Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 zielona napisał(a):Front Szepsi to pikuś.Spójrzcie na fronty dziewczyn.A szczególnie en face.Co za uśmiechnięte i szczęśliwe buzie. Bo psiakom to wszystko zwisa :evil_lol:,dziewczyny za to się przejęły i dlatego takie zadowolone ;). Asia i Zuza,odplumkajcie się od mojej Szepsi-ławeczki :mad:.Przecież tłumaczyłam,że to te paski ją pogrubiają.Zresztą ona duchem jest chudzieńka,dlatego tak szuka jedzonka. I my na prawdę się odchudzamy.Wczoraj były 3 chrupeczki i kapka sosiku z kociej puszki(bo wychlupnęła na podłogę) jako dzienny posiłek.A dzisiaj biedactwo stoi przy płocie sąsiadów i patrzy tęsknie :-( na łapkę na kuny,bo coś tam ładnie pachnie(jakas zanęta). Quote
Asiaczek Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Hahaha, no tak, paseczki pogrubiają... Super dieta! I jakbys tak jeszcze jej porzucała trochę jakichs aporcików, coby mała pobiegała... marzenie... Pzdr. Quote
Buszki Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Hahaha, no tak, paseczki pogrubiają... Super dieta! I jakbys tak jeszcze jej porzucała trochę jakichs aporcików, coby mała pobiegała... marzenie... Pzdr. Porzucać mogę,tylko że Szepsi pobiegnie wyłącznie za kiełbaską,a to by się mijało z celem... Quote
Darianna Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 może użyj wędki i nadziej kiełbaske na haczyk i wsiądź na rower :D Quote
Recommended Posts