Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

widzę że możesz cytować a ja włączyłam kompka i ani wileokrotnie cytować nie mogę , ani dodać emotek (oprócz tych co potrafię napisać ) ani zmienić czcionki i koloru :roll:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek'] Ale Erka baaaardzo przypomina Felkę. Obie sa lżejsze i mają b.podobne głowy:) Pzdr.
właśnie zwróciłam uwagę na to podobieństwo na tej fotce
http://img541.imageshack.us/img541/7863/dsc08283k.jpg
nawet skarpetki i biel na przedpiersiu bardzo podobnie im się układa, tylko Ercia ma ciut więcej białego na głowie. Bardzo mi się to zdjęcie podoba (ukradłam je sobie do domowego archiwum ;))

Kciuki za klubówkę już zaciśnięte :)

Posted

[quote name='Alicja']widzę że możesz cytować a ja włączyłam kompka i ani wileokrotnie cytować nie mogę , ani dodać emotek (oprócz tych co potrafię napisać ) ani zmienić czcionki i koloru :roll:
Na razie - że tak się wyrażę - mogę wszystko na DGM... oczywiście, w granicach normy;)

[quote name='jamnicze']właśnie zwróciłam uwagę na to podobieństwo na tej fotce
nawet skarpetki i biel na przedpiersiu bardzo podobnie im się układa, tylko Ercia ma ciut więcej białego na głowie. Bardzo mi się to zdjęcie podoba (ukradłam je sobie do domowego archiwum ;))
Mnie tez się podoba. Bo nawet Felka ma postawione uchole;)

pzdr.

Posted

Melduję:
- sałatka jarzynowa - zrobiona,
- ciasto ze śliweczkami - upieczone
- naleśniki - usmażone,
- pieczarki do naleśników - przygotowane.

Teraz jeszcze tylko Wahzirek do hoteliku marsz!, dosprzątac apartamenty i.... Ola może przyjeżdżać;)

pzdr.

Posted

a mnie tam nie będzie :placz: ja tak lubię naleśniczki :sabber: i sałatkę jarzynową, i ciasto, i pieczarki .... ech.

Tylko Whazirek? To może zmieści się jeszcze jeden z wami, smutno będzie chłopaczynie samemu.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Melduję:
- naleśniki - usmażone,

Teraz jeszcze tylko Wahzirek do hoteliku marsz!, dosprzątac apartamenty i.... Ola może przyjeżdżać;)

pzdr.

że tak powiem ....mniammmm ;)

Posted

jamnicze napisał(a):
a mnie tam nie będzie :placz: ja tak lubię naleśniczki :sabber: i sałatkę jarzynową, i ciasto, i pieczarki .... ech.
Tylko Whazirek? To może zmieści się jeszcze jeden z wami, smutno będzie chłopaczynie samemu.

Naleśniki to, co prawda, dla Oli. Ola nie jada mięsa, więc wespół- w zespół wymysliłysmy naleśniki. Jak coś zostanie, to pewnie weźmiemy na wystawę.
Tak, Wahzirek pojechał do ani sam. Ale on tam ma towarzystwo AST'ów i baaaardzo je sobie chwali:)
Farik i Żelka pojada jutro rano do Artura, a ja wezmę Kikę:)

Błyskotka napisał(a):
No to do zobaczenia jutro :).

Do zobaczenia:)

Darianna napisał(a):
Asiaczku, mistrzyni kuchenna, jak te naleśniczki robisz? W sensie ciasto pewnie tradycyjne a farsz pieczarkowy? i w efekcie to sa krokiety czy jeszcze cos innego?

Takie krokieciki, ale na zimno. W domu - wiadomo, można podgrzać. Ale na wystawie, to raczej będa na zimno... Część może będzie z jajkiem w środku. Zobaczymy, czy będzie CO wieźć...;)

M&S napisał(a):
Cześć Aśko:)
Ale robotna jesteś;)

Robotna, bo muszę. Jak nie musze, to nie.....

Alicja napisał(a):
że tak powiem ....mniammmm ;)

Oj, tak, mniam, mniam... Wiem, bo próbowałam;)

Pdr.

Posted

[quote name='jamnicze']właśnie zwróciłam uwagę na to podobieństwo na tej fotce

Szkoda tylko, że nie zauważyłam dalszego kadru i ostrość łapałam tylko na Erkę - nawet myślałam czy tego nie wykadrować - ale doszłam do wniosku, że w takiej wersji ma "klimat". :)

[quote name='Asiaczek']Melduję:
- naleśniki - usmażone,

pzdr.

A co to wszyscy dzisiaj naleśniki robią - u mnie też są ale z serem. :)
A krokiety z pieczarkami - mniaaaaaaaaaaaam mniaaaaaaaaaaam. :) Zwłaszcza takie swojej roboty - bo kupne to już nie to samo.

Pzdr

Posted

bety napisał(a):

A co to wszyscy dzisiaj naleśniki robią - u mnie też są ale z serem. :)
A krokiety z pieczarkami - mniaaaaaaaaaaaam mniaaaaaaaaaaam. :) Zwłaszcza takie swojej roboty - bo kupne to już nie to samo.
Pzdr

Pewnie, że nie to samo... Tam w środku (w kupnych) jest więcej bułki tartej niz pieczarek.... smaku toto nie ma, zapachu tez... A nalesnik gruby jak buła...

Zuza i Noddy napisał(a):
Ja jak mi się uda to może też coś dobrego jutro przywiozę.

No to niech ci się uda;)
Może to będą ogóreczki w sosie musztardowym...?

Izabela124. napisał(a):
U mnie naleśniczki z serem były wczoraj :)

Proszę, jeszcze jedna, co naleśniki jadła wczoraj/dzisiaj...

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
a co? a co? a cp?
I jaka to okazja?
Powiedz, prosze...
Bo może trzeba założyc strone wieczorowe...? A my będziemy tacy nieprzygotowani...

Pzdr.

Mam w poniedziałek urodziny, wiec może kawałek torcika jutro przywiozę ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Melduję:
- naleśniki - usmażone,

pzdr.

Uuułaaa, ale się smacznie zrobiło. To na wystawę takie przygotowania? ;) Czemu przy naszym ringu tak nie ma? :-(