Alicja Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 widzę że możesz cytować a ja włączyłam kompka i ani wileokrotnie cytować nie mogę , ani dodać emotek (oprócz tych co potrafię napisać ) ani zmienić czcionki i koloru :roll: Quote
jamnicze Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='Asiaczek'] Ale Erka baaaardzo przypomina Felkę. Obie sa lżejsze i mają b.podobne głowy:) Pzdr. właśnie zwróciłam uwagę na to podobieństwo na tej fotce http://img541.imageshack.us/img541/7863/dsc08283k.jpg nawet skarpetki i biel na przedpiersiu bardzo podobnie im się układa, tylko Ercia ma ciut więcej białego na głowie. Bardzo mi się to zdjęcie podoba (ukradłam je sobie do domowego archiwum ;)) Kciuki za klubówkę już zaciśnięte :) Quote
Asiaczek Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 [quote name='Alicja']widzę że możesz cytować a ja włączyłam kompka i ani wileokrotnie cytować nie mogę , ani dodać emotek (oprócz tych co potrafię napisać ) ani zmienić czcionki i koloru :roll: Na razie - że tak się wyrażę - mogę wszystko na DGM... oczywiście, w granicach normy;) [quote name='jamnicze']właśnie zwróciłam uwagę na to podobieństwo na tej fotce http://img541.imageshack.us/img541/7863/dsc08283k.jpg nawet skarpetki i biel na przedpiersiu bardzo podobnie im się układa, tylko Ercia ma ciut więcej białego na głowie. Bardzo mi się to zdjęcie podoba (ukradłam je sobie do domowego archiwum ;)) Kciuki za klubówkę już zaciśnięte :) Mnie tez się podoba. Bo nawet Felka ma postawione uchole;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Melduję: - sałatka jarzynowa - zrobiona, - ciasto ze śliweczkami - upieczone - naleśniki - usmażone, - pieczarki do naleśników - przygotowane. Teraz jeszcze tylko Wahzirek do hoteliku marsz!, dosprzątac apartamenty i.... Ola może przyjeżdżać;) pzdr. Quote
jamnicze Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 a mnie tam nie będzie :placz: ja tak lubię naleśniczki :sabber: i sałatkę jarzynową, i ciasto, i pieczarki .... ech. Tylko Whazirek? To może zmieści się jeszcze jeden z wami, smutno będzie chłopaczynie samemu. Quote
Darianna Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Asiaczku, mistrzyni kuchenna, jak te naleśniczki robisz? W sensie ciasto pewnie tradycyjne a farsz pieczarkowy? i w efekcie to sa krokiety czy jeszcze cos innego? Quote
Alicja Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Asiaczek napisał(a):Melduję: - sałatka jarzynowa - zrobiona, - ciasto ze śliweczkami - upieczone - naleśniki - usmażone, - pieczarki do naleśników - przygotowane. Teraz jeszcze tylko Wahzirek do hoteliku marsz!, dosprzątac apartamenty i.... Ola może przyjeżdżać;) pzdr. że tak powiem ....mniammmm ;) Quote
Asiaczek Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 jamnicze napisał(a):a mnie tam nie będzie :placz: ja tak lubię naleśniczki :sabber: i sałatkę jarzynową, i ciasto, i pieczarki .... ech. Tylko Whazirek? To może zmieści się jeszcze jeden z wami, smutno będzie chłopaczynie samemu. Naleśniki to, co prawda, dla Oli. Ola nie jada mięsa, więc wespół- w zespół wymysliłysmy naleśniki. Jak coś zostanie, to pewnie weźmiemy na wystawę. Tak, Wahzirek pojechał do ani sam. Ale on tam ma towarzystwo AST'ów i baaaardzo je sobie chwali:) Farik i Żelka pojada jutro rano do Artura, a ja wezmę Kikę:) Błyskotka napisał(a):No to do zobaczenia jutro :). Do zobaczenia:) Darianna napisał(a):Asiaczku, mistrzyni kuchenna, jak te naleśniczki robisz? W sensie ciasto pewnie tradycyjne a farsz pieczarkowy? i w efekcie to sa krokiety czy jeszcze cos innego? Takie krokieciki, ale na zimno. W domu - wiadomo, można podgrzać. Ale na wystawie, to raczej będa na zimno... Część może będzie z jajkiem w środku. Zobaczymy, czy będzie CO wieźć...;) M&S napisał(a):Cześć Aśko:) Ale robotna jesteś;) Robotna, bo muszę. Jak nie musze, to nie..... Alicja napisał(a):że tak powiem ....mniammmm ;) Oj, tak, mniam, mniam... Wiem, bo próbowałam;) Pdr. Quote
bety Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='jamnicze']właśnie zwróciłam uwagę na to podobieństwo na tej fotce http://img541.imageshack.us/img541/7863/dsc08283k.jpg nawet skarpetki i biel na przedpiersiu bardzo podobnie im się układa, tylko Ercia ma ciut więcej białego na głowie. Bardzo mi się to zdjęcie podoba (ukradłam je sobie do domowego archiwum ;)) Kciuki za klubówkę już zaciśnięte :) Szkoda tylko, że nie zauważyłam dalszego kadru i ostrość łapałam tylko na Erkę - nawet myślałam czy tego nie wykadrować - ale doszłam do wniosku, że w takiej wersji ma "klimat". :) [quote name='Asiaczek']Melduję: - sałatka jarzynowa - zrobiona, - ciasto ze śliweczkami - upieczone - naleśniki - usmażone, - pieczarki do naleśników - przygotowane. Teraz jeszcze tylko Wahzirek do hoteliku marsz!, dosprzątac apartamenty i.... Ola może przyjeżdżać;) pzdr. A co to wszyscy dzisiaj naleśniki robią - u mnie też są ale z serem. :) A krokiety z pieczarkami - mniaaaaaaaaaaaam mniaaaaaaaaaaam. :) Zwłaszcza takie swojej roboty - bo kupne to już nie to samo. Pzdr Quote
Zuza i Noddy Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Ja jak mi się uda to może też coś dobrego jutro przywiozę. Quote
Izabela124. Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 U mnie naleśniczki z serem były wczoraj :) Quote
Asiaczek Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 bety napisał(a): A co to wszyscy dzisiaj naleśniki robią - u mnie też są ale z serem. :) A krokiety z pieczarkami - mniaaaaaaaaaaaam mniaaaaaaaaaaam. :) Zwłaszcza takie swojej roboty - bo kupne to już nie to samo. Pzdr Pewnie, że nie to samo... Tam w środku (w kupnych) jest więcej bułki tartej niz pieczarek.... smaku toto nie ma, zapachu tez... A nalesnik gruby jak buła... Zuza i Noddy napisał(a):Ja jak mi się uda to może też coś dobrego jutro przywiozę. No to niech ci się uda;) Może to będą ogóreczki w sosie musztardowym...? Izabela124. napisał(a):U mnie naleśniczki z serem były wczoraj :) Proszę, jeszcze jedna, co naleśniki jadła wczoraj/dzisiaj... pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Asiaczek napisał(a):No to niech ci się uda;) Może to będą ogóreczki w sosie musztardowym...? pzdr. Miałam na myśli coś innego z powodu pewnej okazji ;) Quote
Asiaczek Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 a co? a co? a cp? I jaka to okazja? Powiedz, prosze... Bo może trzeba założyc strone wieczorowe...? A my będziemy tacy nieprzygotowani... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Asiaczek napisał(a):a co? a co? a cp? I jaka to okazja? Powiedz, prosze... Bo może trzeba założyc strone wieczorowe...? A my będziemy tacy nieprzygotowani... Pzdr. Mam w poniedziałek urodziny, wiec może kawałek torcika jutro przywiozę ;) Quote
Iza. Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Ja też jadłam naleśniki, tylko, ze u mnie były z jabłkami :) Quote
taxelina Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Trzymam kciuki za wystawe i zeby pogoda dopisala! Quote
Bogarka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 "Asiaczek" napisał(a):A Będziesz w Komarom? Ja mam tam moje baski juz zgłoszone W Komárom raczej nie planuje zgłosic Hadara na derby do Budapesztu Quote
*kleo* Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Asiaczek napisał(a):Melduję: - sałatka jarzynowa - zrobiona, - ciasto ze śliweczkami - upieczone - naleśniki - usmażone, - pieczarki do naleśników - przygotowane. Teraz jeszcze tylko Wahzirek do hoteliku marsz!, dosprzątac apartamenty i.... Ola może przyjeżdżać;) pzdr. Uuułaaa, ale się smacznie zrobiło. To na wystawę takie przygotowania? ;) Czemu przy naszym ringu tak nie ma? :-( Quote
Darianna Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Bo widocznie Ty nie pieczesz i gotujesz ;) Quote
*kleo* Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Darianna napisał(a):Bo widocznie Ty nie pieczesz i gotujesz ;) Fakt, od kuchni trzymam się z daleka :eviltong: Quote
Iza. Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 I jak są jakieś wieści? Kciuki jeszcze caly czas trzymam :kciuki: :lol: Quote
Recommended Posts