Korenia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):To kurcze mam kolejny powód, żeby się wybrać. Musze tylko jakiś transport sobie wykombinować, może udało by się Fisia-Tofisia tez zabrać. Myślę, że sporo osób pojedzie ;) W razie czego jest PKP :P Zuza Ty w zeszłym roku byłaś z Szetlandem na MP we Wrocku? Bo szukałam po swoich fotkach i znalazłam tylko MateUsza z joraskiem. I jest jakaś dziewczyna z szetlandem obrócona bokiem :P może to Ty ;>? Co do pogody... chcę jechać na grzyby!!! a tu takie hafffno za oknem ;( Quote
Zuza i Noddy Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Korenia napisał(a):Myślę, że sporo osób pojedzie ;) W razie czego jest PKP :P Zuza Ty w zeszłym roku byłaś z Szetlandem na MP we Wrocku? Bo szukałam po swoich fotkach i znalazłam tylko MateUsza z joraskiem. I jest jakaś dziewczyna z szetlandem obrócona bokiem :P może to Ty ;>? Co do pogody... chcę jechać na grzyby!!! a tu takie hafffno za oknem ;( Nie, to była prawdopodobnie Agata Wilczewska. Ja byłam w sobotę z collie, a w niedziele z seterką angielska na I lokacie. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):To kurcze mam kolejny powód, żeby się wybrać. Musze tylko jakiś transport sobie wykombinować, może udało by się Fisia-Tofisia tez zabrać. To juz nie jest Ofik-Tofik tylko Fiś-Tofiś...? Jak dojedziesz do Wrocka, to koniecznie trzeba fotki robić. KONIECZNIE!!!!! Raz, że taka stawka, a dwa - tyle zaprzyjaźnionych psów:) Korenia napisał(a): Co do pogody... chcę jechać na grzyby!!! a tu takie hafffno za oknem ;( Ale jest ciepło i mokro i pewnie grzybków będzie (a może już jest)zatrzęsienie... Zuza i Noddy napisał(a):Nie, to była prawdopodobnie Agata Wilczewska. Ja byłam w sobotę z collie, a w niedziele z seterką angielska na I lokacie. Ja nawet chyba nie wiedziałam o Twoich wrocławskich sukcesach... No to gratuluję teraz:) Pzdr. Quote
kaskaSz Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Witam w chwili wolnego czasu. Nadrobiłam zaległości, gratuluje wyników wystawowych i ukończonych championów! A jak tam z ciepełkiem w domu? Bo ja to już się dogrzewam elektrycznym grzejnikiem, który spodobał się też Foxiemu :) Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 W domu nadal chłodno. Ratujemy się piekarnikiem;) Pieke tam mięsa i ciasta i baski zaraz całą chmarą obsiadają kuchenkę i grzeją swoje doooopalonki w ciepełku... No a w nocy włażą pod kołderkę i nawet nie pytają, czy wolno;) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Asiaczek napisał(a):To juz nie jest Ofik-Tofik tylko Fiś-Tofiś...? Jak dojedziesz do Wrocka, to koniecznie trzeba fotki robić. KONIECZNIE!!!!! Raz, że taka stawka, a dwa - tyle zaprzyjaźnionych psów:) Ale jest ciepło i mokro i pewnie grzybków będzie (a może już jest)zatrzęsienie... Ja nawet chyba nie wiedziałam o Twoich wrocławskich sukcesach... No to gratuluję teraz:) Pzdr. Oj przeróżne ma przezwiska, Fisiek, Fisiu, Bubu, Bubuś, Pimpek i jeszcze co tam mi się akurat powie. A dziękuję bardzo. U mnie z fotkami to raczej nie ma co liczyć już kilka razy zabierałam aparat na wystawę i żadnego zdjecia nie zrobiłam. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Podejrzewam, że i BUNDUSTAR i Buszki będą miały. Tylko trzeba im o istnieniu tego ustrojstwa przypomniec. No i może Korenia będzie miała...? Pzdr. Quote
Alicja Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Asiaczek napisał(a):W domu nadal chłodno. Ratujemy się piekarnikiem;) Pieke tam mięsa i ciasta i baski zaraz całą chmarą obsiadają kuchenkę i grzeją swoje doooopalonki w ciepełku... No a w nocy włażą pod kołderkę i nawet nie pytają, czy wolno;) Pzdr. masz małe piecyki ;) maleńkie Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Do tego dochodza jest 3 kicie perskie:) Ja tam nie narzekam na chłod w domu... Przynajmniej nie tak bardzo... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 No to lecimy z obiecanymi fotkami z Warszawy:) OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us JAZZY BOY Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Cd. Warszawa, 11-09-2010 r. BETWEEN US Ameba (córka Abotere's WAHZIRI & ONLY Stellanova) Sunia była I raz na wystawie i otrzymała ocenę dosk.2. Jak na debiut wystawowy - wcale, wcale...:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Cd. Warszawa, 11-09-2010 r. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Cd. Warszawa, 11-09-2010 r. I na koniec - mamunia i córunia. Mamunia - II plan, córunia - na I planie:) Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
jenis Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Fajna ta moja wnusia :)sorki nasza wnusia.Dzięki że mogę ja zobaczyć chociaż na fotach :) Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 No, mnie tez zostały tylko fotki, bo nie wiadomo, gdzie i kiedy właściciel zdecyduje się ją pokazać:) pzdr. Quote
Cienka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 A wracając do grzybów to jest zatrzęsienie można się dosłownie potknąć o grzyba. U nas na wsi nawet nie trzeba specjalnie włazić do lasu rosną nawet w przydrożnych brzózkach. A tu jest aktualny stan jeśli chodzi o występowanie w Polsce http://www.grzyby.pl/wystepowanie.htm Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 O, rrrrany... ale ja i tak nigdzie na grzybki nie pojadę... jestem tzw. ofiara grzybobraniową. Czyli nigdy nie będę królem ani królowa grzybobrania. Moje miejsce to zaszczytne ostatnie miejsce... nawet kurki na drodze potrafię ominąć szerokim łukiem;) pzdr. Quote
Cienka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Oj przeróżne ma przezwiska, Fisiek, Fisiu, Bubu, Bubuś, Pimpek i jeszcze co tam mi się akurat powie. A dziękuję bardzo. U mnie z fotkami to raczej nie ma co liczyć już kilka razy zabierałam aparat na wystawę i żadnego zdjecia nie zrobiłam. To u nas mośki maja 2 komplet imion domowych:cool3: Pina:Pina Pacza Księżniczka (a jak już mnie wkurzy to jest Ruda Suka) a Jogi: Jogi Jogurt Wywrotowiec (i często jeszcze Cycek bo z niego tak przylepka :calus:) Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 ...i na pewno od czasu do czasu : Bączek, Kundel, Smoki...i wiele, wiele innych, prawda?:) Pzdr. Quote
Korenia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='Cienka']A wracając do grzybów to jest zatrzęsienie można się dosłownie potknąć o grzyba. U nas na wsi nawet nie trzeba specjalnie włazić do lasu rosną nawet w przydrożnych brzózkach. A tu jest aktualny stan jeśli chodzi o występowanie w Polsce http://www.grzyby.pl/wystepowanie.htm Mam nadzieję, że nazbieram cały kosz:P Jadę jutro! :D [quote name='Asiaczek']Podejrzewam, że i BUNDUSTAR i Buszki będą miały. Tylko trzeba im o istnieniu tego ustrojstwa przypomniec. No i może Korenia będzie miała...? Pzdr. Oj tak, ja będę mieć ;) Już mojego canonka hartuję :evil_lol: Zuza - nie mam Cie na zadnym zdjęciu - co dziwne, bo zawsze wszystkie pudła mam ;) Z zeszłego roku mam jednego baska, Asia pewnie będziesz wiedziec - z tym panem co jest też sędzią - jaka to hodowla? Quote
*kleo* Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 No to po raz kolejny przybywam z gratulacjami :) jamnicze napisał(a):Stawka 11 basenji robi już wrażenie Pewnie nigdy nie nastaną czasy, w których stawka yorek tak by się przedstawiała ;) Asiaczek napisał(a):No a w nocy włażą pod kołderkę i nawet nie pytają, czy wolno;) Yorki też nie pytają ;) moje dziewczyny również niedawno zmieniły spanie na kołdrze na spanie pod kołdrą. A i kot jakoś częściej zaczął się do nas przyłączać ;) Mi nasz dyplom z Bydgoszczy podoba się podwójnie, bo jest na nim ojciec mojej młodszej dziewuchy :p Quote
Buszki Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Zuza,mam kolejny powód dla którego muuusisz przyjechać do Wrocka. BĘDZIE CIASTO !!!.A wiem,że jesteś łasuszkiem(zresztą ja też). Quote
Asiaczek Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Korenia napisał(a): Oj tak, ja będę mieć ;) Już mojego canonka hartuję :evil_lol: Zuza - nie mam Cie na zadnym zdjęciu - co dziwne, bo zawsze wszystkie pudła mam ;) Z zeszłego roku mam jednego baska, Asia pewnie będziesz wiedziec - z tym panem co jest też sędzią - jaka to hodowla? Chodzi o hodowlę Liwang? Jeżeli tak - to sędzia p. Janusz Opara. *kleo* napisał(a):No to po raz kolejny przybywam z gratulacjami :) Pewnie nigdy nie nastaną czasy, w których stawka yorek tak by się przedstawiała ;) Yorki też nie pytają ;) moje dziewczyny również niedawno zmieniły spanie na kołdrze na spanie pod kołdrą. A i kot jakoś częściej zaczął się do nas przyłączać ;) Mi nasz dyplom z Bydgoszczy podoba się podwójnie, bo jest na nim ojciec mojej młodszej dziewuchy :p Tak wiem, doczytałam, kto jest na dyplomie:) A poza tym ten szlaczek z kwiatów... naprawde bardzo mi się podoba:) Buszki napisał(a):Zuza,mam kolejny powód dla którego muuusisz przyjechać do Wrocka. BĘDZIE CIASTO !!!.A wiem,że jesteś łasuszkiem(zresztą ja też). Ale koniecznie z owocami! Ja tez jestem łasuszkiem... Pzdr. Quote
bety Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Asiaczek napisał(a):W domu nadal chłodno. Ratujemy się piekarnikiem;) Pieke tam mięsa i ciasta i baski zaraz całą chmarą obsiadają kuchenkę i grzeją swoje doooopalonki w ciepełku... No a w nocy włażą pod kołderkę i nawet nie pytają, czy wolno;) Pzdr. A u mnie kaloryferki już grzeją :) Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Szczęściary!!! bety, czy to tych gazetek chcesz również segregatory? Bo i tak mam wolne to może Wam się przydadzą? Jeśli tak, to ile chcecie tych segregatorów? A gazetki juz mam przygotowane:) Dla buszki - książki też już mam przygotowane... Eh, powoli, powoli, ale przygotowania do Klubowej idą do przodu:) Pzr. Quote
Recommended Posts