Bogarka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dopiero zajrzałam. Gratulje Asiaczkowych wyników! Vini jest słodki. Quote
Asiaczek Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Kisses napisał(a):Pewnie, Wombiś do miziania pierwszy zawsze :lol: Jedzie w roli psa do MP, bo jednak mój planowany pies nie dojedzie... I mam nadzieję, że pamięta, jak się na wystawie chodzi :roll::diabloti: Ćwiczenia domowe wychodzą genialnie... Kilka ćwiczeń PRZED i pewnie sobie przypomni:) Okamia napisał(a):A właśnie ciotka... Gdzie te obiecane foteczki z Wilna?:) Zaraz troszkę wstawię... Bogarka napisał(a):Dopiero zajrzałam. Gratulje Asiaczkowych wyników! Vini jest słodki. Witaj! Dzięki za miłe słowa:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Kilka fotek z wystawy, a właściwie PO wystawowych, w hotelu. Tak baski sobie spały... Dwa baski sobie śpią, trzeci czuwa... Uploaded with ImageShack.us Dwa spią - dwa czuwają... Uploaded with ImageShack.us Wszystkie śpią... Uploaded with ImageShack.us ...i małe zbliżenie na śpioszki:) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Trochę Serka (Kanibaru FROMAJE FRAIS):) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ale nam wyrósł chłopaczysko, prawda? Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Cd. JAZZY BOY Asiaczek FCI - Dżezik:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I Dżezik w obcych rękach:) Uploaded with ImageShack.us Dzisiaj - tylko panowie. A jutro - panie, OK? Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Witaj Asiaczku : )) Gratuluje wyników i tych z Białegostoku jak i z Wilna : )) Jak zawsze niezawodni! Do zobaczenia w Warszawie : ))) Quote
Bundustar Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Witaj Asiu, dawno nas nie było, GRATULUJĘ SUKCESÓW, wszystkich za jednym zamachem :))) Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia :) Quote
jamnicze Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Jaki słodziak :) http://img688.imageshack.us/img688/6213/dsc02723k.jpg To Serkowy tak czuwa http://img153.imageshack.us/img153/3889/resizeofimg3460.jpg Quote
Asiaczek Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 gosiaja napisał(a):no i gdzie te panie ;) ?? Będą ppłd. Trochę mi się plany pokręciły... Florka_xyz napisał(a):Witaj Asiaczku : )) Gratuluje wyników i tych z Białegostoku jak i z Wilna : )) Jak zawsze niezawodni! Do zobaczenia w Warszawie : ))) Witaj i do zobaczenia:) A masz wolne ręce na Grupe hodowlaną? Bundustar napisał(a):Witaj Asiu, dawno nas nie było, GRATULUJĘ SUKCESÓW, wszystkich za jednym zamachem :))) Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia :) Hahaha, jaka mądrala... do zobaczenia:) jamnicze napisał(a):Jaki słodziak :) To Serkowy tak czuwa Tak, masz oko:) Pzdr. Quote
Darianna Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Serek jest wyższy od Dżezika? Nie mogę się zdecydować, który piękniejszy :D Masz ich zdjęcia jak stoją obok siebie? Quote
Asiaczek Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Florka_xyz napisał(a):Napisałam priv:))) Odpisałam:) Darianna napisał(a):Serek jest wyższy od Dżezika? Nie mogę się zdecydować, który piękniejszy :D Masz ich zdjęcia jak stoją obok siebie? Według mnie, oni sa równi. Ale takiej fotki, jak stoją obok siebie - to nie mam. Może trzeba będzie w W-wie zrobić...? Pzdr. Quote
Darianna Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Bo się przydało, nawet dla Twoich własnych obserwacji. Wykorzystaj handlerów i porób profesjonalną sesję :) Quote
Asiaczek Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Tak trzeba będzie zrobić. Z handlerów będzie Zuzka, Florka. Nie jestempewna, ale chyba MateUsza nie będzie. Będzie za to dawno nie widziany Rafał Zieliński. Może się uda:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Asiaczek napisał(a):Tak trzeba będzie zrobić. Z handlerów będzie Zuzka, Florka. Nie jestempewna, ale chyba MateUsza nie będzie. Będzie za to dawno nie widziany Rafał Zieliński. Może się uda:) Pzdr. Mateusza na pewno nie będzie. Quote
Asiaczek Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Pamiętaj Zuzka o takim zdjęciu: Sereki blisko niego - Dżez:) Bo ja mogę zapomniec albo udawać, że nie pamiętam;) Pzdr. Quote
Darianna Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Asiaczku, czyżbyś miała coś do ukrycia, że nie chcesz pamiętać? ;) Quote
Asiaczek Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Nieeeee, ale może byc tak, że będzie mnie bolała noga (od wtorku boli strrraszliwie, mam problemy z chodzeniem; nie wiem, czy to przeciążenie w Wilnie, czy zmiana pogody, czy coś się przesunęło... cholera...) i wtedy nic mi się nie chce... Albo będzie padało... to kto wtedy będzie chciał stac z psem w deszczu i znosić moje uwagi...? pzdr. Quote
Iza. Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Asiaczek napisał(a): Albo będzie padało... to kto wtedy będzie chciał stac z psem w deszczu i znosić moje uwagi...? pzdr. Jaa bardzo chętnie postoje, zawsze chciałam zobaczyć jak się prezentuje baska : ) Quote
Asiaczek Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Iza. napisał(a):Jaa bardzo chętnie postoje, zawsze chciałam zobaczyć jak się prezentuje baska : ) Naprawdę...? To zapraszam pod nasz ring:) Zgłoszonych jest 6 basków:) Pzdr. Quote
Marchewkowy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 ojjj uwielbiam Twoje baski Asiaczku, więcej zdjęć!!!! Quote
Iza. Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Asiaczek napisał(a):Naprawdę...? To zapraszam pod nasz ring:) Zgłoszonych jest 6 basków:) Pzdr. Oczywiście, że na prawdę :razz: Na pewno wpadnę pod wasz ring, z tego co widzę baski no 10 są, a moje grzywki jak zwykle ostatnie i dopiero po 12 będą, więc mam trochę czasu przed oceną :p Jeszcze nie byłam wcześniej na wystawie warszawskiej, obym się tylko nie pogubiła miedzy ringami hahah :lol:, Quote
Vectra Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Asiaczek napisał(a): Przepis jest b.prosty. Voila! 12 łyzek oleju 4 jajka 1,5 szkl.maki 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 szkl.cukru zapach, owoce Olej + Jajka + cukier - utrzeć. Dodać mąkę + proszek do pieczenia + zapach = wymieszać. Blaszka wysmarowana olejem + wysypana bułką tartą. Wylac ciasto. Połozyc owoce na wierzch. Piec ok. 40 minut w temp. 180 stopni. Witaj, Kochana! Uwielbiam koty, więc dla mnie wszystkiekicie sa piękne:) to idę piec ciasto :diabloti: Quote
Asiaczek Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Iza. napisał(a):Oczywiście, że na prawdę :razz: Na pewno wpadnę pod wasz ring, z tego co widzę baski no 10 są, a moje grzywki jak zwykle ostatnie i dopiero po 12 będą, więc mam trochę czasu przed oceną :p Jeszcze nie byłam wcześniej na wystawie warszawskiej, obym się tylko nie pogubiła miedzy ringami hahah :lol:, Ja juz nie pamiętam, jak to jest na WAT'ie z ringami, więc nie pomogę... sama mogę się pogubić;) Vectra napisał(a):to idę piec ciasto :diabloti: Hahaha, czuję oddech konkurencji w ciastach na plecach... Gdzie i kiedy robimy porównanie? Pzdr. Quote
Recommended Posts