jamnicze Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 kciuki oczywiście będziemy trzymać :) Quote
Asiaczek Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 jamnicze napisał(a):kciuki oczywiście będziemy trzymać :) Super, ale szykuj palce dopiero na sobotę i niedzielę. Wcześniej nie ma potrzeby:) Pzdr. Quote
Cienka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Asiaczek napisał(a):Super, ale szykuj palce dopiero na sobotę i niedzielę. Wcześniej nie ma potrzeby:) Pzdr. Trzymanie kciuków także trzeba ćwiczyć by nie zapomnieć jak to się robi Quote
Tengusia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Asiaczek napisał(a): - wszystkim Wam dziękuję za trzymanie kciuków, miłe słowa i z niektórymi - do zobaczenia w W-wie i/lub w Chorzowie:) Pzdr. ze mna ... ze mna :multi::multi::multi: Quote
Okamia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Asiaczek napisał(a):ciasto ze śliweczkami:) może podzielisz się przepisem? U nas ostatnio króluje karpatka na zmianę z drożdżowym z owocami :roll: A w czwartek dla mojego menszczyzny tort piekę zobaczymy co mi wyjdzie :evil_lol: A tak po za tym gratulacje :loveu: Tylko cholerka coś mało fotek :eviltong: a za dużo gadania :lol: Quote
Cerber Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 przyszłam się przywitać i pogratulować serdecznie wystawy! piękne wyniki! zajrzałam też na stronę w celu wyszukania waszych persiaków i powiem szczerze, że śliczne :) Pozdrawiam asiaczki kochane :) Quote
*anusia&ajlu* Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 oj szkoda ze sie jutro nie spotkamy, ale moze wkoncu posprzatam w pokoju;) moze jakas zupke zrobie....hmyyy poprostu sie ponudze :D ale wkoncu caly dzien z psami :loveu: i nie ogarnietym kotem :D pozdrawiamy i do zobaczenia w niedziele;) Quote
Asiaczek Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Okamia napisał(a):może podzielisz się przepisem? U nas ostatnio króluje karpatka na zmianę z drożdżowym z owocami :roll: A w czwartek dla mojego menszczyzny tort piekę zobaczymy co mi wyjdzie :evil_lol: A tak po za tym gratulacje :loveu: Tylko cholerka coś mało fotek :eviltong: a za dużo gadania :lol: Powinnam dzisiaj wstawić fotki z Wilna:) Przepis jest b.prosty. Voila! 12 łyzek oleju 4 jajka 1,5 szkl.maki 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 szkl.cukru zapach, owoce Olej + Jajka + cukier - utrzeć. Dodać mąkę + proszek do pieczenia + zapach = wymieszać. Blaszka wysmarowana olejem + wysypana bułką tartą. Wylac ciasto. Połozyc owoce na wierzch. Piec ok. 40 minut w temp. 180 stopni. Cerber napisał(a):przyszłam się przywitać i pogratulować serdecznie wystawy! piękne wyniki! zajrzałam też na stronę w celu wyszukania waszych persiaków i powiem szczerze, że śliczne :) Pozdrawiam asiaczki kochane :) Witaj, Kochana! Uwielbiam koty, więc dla mnie wszystkiekicie sa piękne:) *anusia&ajlu* napisał(a):oj szkoda ze sie jutro nie spotkamy, ale moze wkoncu posprzatam w pokoju;) moze jakas zupke zrobie....hmyyy poprostu sie ponudze :D ale wkoncu caly dzien z psami :loveu: i nie ogarnietym kotem :D pozdrawiamy i do zobaczenia w niedziele;) Wiesz, w taką brzydka pogodę to lepiej się nie umawiac. Poczekajmy na złota polską jesień. Na pewno przyjdzie... A czemu czepiasz się kota? Że niby czemu on taki nieogarnięty...? Quote
Asiaczek Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Pamiętacie Winiego - beardet collie u moich znajomych? Prosze, oto jego najnowsze fotki:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Cd. Wini:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Fajny Milaczek, prawda? Juz się nie mogę doczekać, kiedy zobacze go w realu i wymiziam... pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Cudeńko puchate, a znajomi czasem nie padna z nim na wystawe w sobotę? Quote
Asiaczek Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 A wiesz, że nawet nie wiem. Dopytam:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Myślę, że na żywo jest jeszcze słodszy...:) Pzdr. Quote
Okamia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Asiaczek napisał(a):Powinnam dzisiaj wstawić fotki z Wilna:) Przepis jest b.prosty. Voila! 12 łyzek oleju 4 jajka 1,5 szkl.maki 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 szkl.cukru zapach, owoce Olej + Jajka + cukier - utrzeć. Dodać mąkę + proszek do pieczenia + zapach = wymieszać. Blaszka wysmarowana olejem + wysypana bułką tartą. Wylac ciasto. Połozyc owoce na wierzch. Piec ok. 40 minut w temp. 180 stopni. Dziękować :loveu: wypróbujemy w najbliższym czasie pewnie ;) http://img153.imageshack.us/img153/1117/dsc02863ka.jpg jaki słodziachny pychol :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Przepis jest naprawde b.prosty w wykonaniu. I - wg Buszki - zawsze wychodzi. A owoce możesz dodac - jakie chcesz:) Mnie, co prawda, pierwszy raz ciasto zupełnie nie wyszło, ale myslę, że to po prostu mój stary piekarnik zastrajkował:) Pzdr. Quote
Okamia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Będziemy kombinować i wymyślać :) A skoro ostatnio nawet karpatka mi doskonale wyszła to źle nie powinno być :P Quote
Asiaczek Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Czekamy na info o efektach:) pzdr. Quote
Kisses Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Asiaczku :multi: Info z ostatniej chwili, Bombo jedzie do Chorzowa ze mną :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Ooooooo, bedzie nastepny misio do gliglania:) Super!!! pzdr. Quote
Kisses Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Asiaczek napisał(a):Ooooooo, bedzie nastepny misio do gliglania:) Super!!! pzdr. Pewnie, Wombiś do miziania pierwszy zawsze :lol: Jedzie w roli psa do MP, bo jednak mój planowany pies nie dojedzie... I mam nadzieję, że pamięta, jak się na wystawie chodzi :roll::diabloti: Ćwiczenia domowe wychodzą genialnie... Quote
Okamia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 A właśnie ciotka... Gdzie te obiecane foteczki z Wilna?:) Quote
Recommended Posts