Guest aneta_w Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Twoje Basenji są śliczne! Wiele razy wchodziłam na stronę hodowli Asiaczek :) Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Trochę obiecanych zdjęć. Na I turę idzie chłopak, który urodził się jako pierwszy (chłopak nr 1 - pełna kryza): Cdn. Pzdr. Quote
Agasia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Mmm natrafilam na wlasnie co dodana "gorącą" fotke mniaam :) Ale szkoda ze tylko 1... czekam na reszte :D Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Cd. Chłopak nr 2 - niepełna kryza: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Agasia napisał(a):Mmm natrafilam na wlasnie co dodana "gorącą" fotke mniaam :) Ale szkoda ze tylko 1... czekam na reszte :D Jak to jedna fotka?!?!?!:crazyeye: Chłopak nr 1 - 3 fotki Chłopak nr 2 - 4 fotki... A może nie otwierają Ci się zdjęcia, co? pzdr. Quote
Guest aneta_w Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Asiaczek napisał(a): OJEJKU!!!! Jakie piękne maleństwo!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Guest aneta_w Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Asiaczek napisał(a): A ten tu wygląda jak taka malutka, niewinna foczka :) :eviltong: :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Dziewczynka nr 1 (urodzona jako trzecia). Zwróćcie uwagę, na jej gwiazdeczkę na grzbieciku...(i to ma być kryza?)... Sorki za jakość niektórych zdjęć. Cdn. Pzdr. Quote
SuperGosia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ech, Asia... Czemu ja Cie wczesniej nie poznalam... nie byloby problemu z jakims papilotowaniem :evil_lol: "Scurki" - sama slodycz :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 I dziewczynka nr 2 (urodziła się jako czwarty, ostatni szczeniorek) - nie ma żadnej kryzy, ale za to ma piękna strzałkę na czółku...:lol: Co ona tam zobaczyła (ale przecież jeszcze ma oczka zamknięte?!). Teraz znowu gdzieś sobie pełznie... Piękna, choć trochę zamazana strzałka. No, dosyć tych fotek. Pa, pa... Pzdr. Quote
Agasia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 No zdjecia 1 chlopczyka mi sie nie otworzyly wszystkie... za to wynagrodzilam sobie to pozostalymi maluchami ... :D Najbardziej podoba mi sie ostatnia sunia o! :) Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 aneta_w napisał(a):Twoje Basenji są śliczne! Wiele razy wchodziłam na stronę hodowli Asiaczek :) Witaj! A masz jakąś Galerię swoich zwierzaków? Chętnie bym pooglądała zdjęcia Twoich psiaków... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 SuperGosia napisał(a):Ech, Asia... Czemu ja Cie wczesniej nie poznalam... nie byloby problemu z jakims papilotowaniem :evil_lol: "Scurki" - sama slodycz :loveu: No, pomogłabym... jak chol...ra!:lol: Pzdr. Quote
SuperGosia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Asiaczek napisał(a):No, pomogłabym... jak chol...ra!:lol: Pzdr. Mialam na mysli to, ze jakbysmy sie znaly wczesniej, to moze mialabym pieska, ktorego papilotowac nie trzeba ;) Takiego rudo-bialego :loveu: jak niejaki Dzezik. Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Aaaa, fakt. Z papilotami Dzezika nie byłoby żadnego problemu;) Pzdr. Quote
Magda Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jestem!! Kurka przegapilam moment narodzin:wallbash: Chyba sie :flaming: Sierota ze mnie..... ale obiecuje, ze bede sledzic watek i podgladac maluszki:multi: Juz zabieram sie za czytanie i ogladanie!! Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Magda - spoko. Zdążysz ze wszystkim... Pzdr. Quote
Magda Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Magda - spoko. Zdążysz ze wszystkim... Pzdr. Wiem;) Mnie wystarczy taka jedna kuleczka. Prosze:loveu::lol: Quote
agabass Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 no prosze jak moje szczeniorki rosną upss wygadałam się, że wszystkie są moje :diabloti: ;) Quote
Asiaczek Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Taaaa, wszystkie Agabasskowe, a karmić musi Felka!:evil_lol: Miłego dnia! Pzdr. Quote
stellanovaa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Asiaczek napisał(a):No, pierwsza dziewczynka na świecie, tri... Pzdr. Asiaczku - gratuluję:multi: Co prawda troszkę pozno ale lepiej niż wcale;) . To wszystko przez moje nieprzespane noce przy mopsich noworodkach :lol: . Wszystko teraz na mojej głowie - Stella niedlugo się "rozsypie" i dojdzie jeszcze jeden noworodek ale juz ludzki :lol: . Pozdrawiam serdecznie, Beata Quote
Anecioreczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Hehe ja sie zakochałanm w chlopcu z Niepełną kryzą:loveu::loveu: a apropo WOśP-u....w Polsce WOśP uzbiewrał sporo..jednakże..w S-ce było bardzo słabo:/ ludzie wrzucali grosze.potargane banknoty :/ kolczyki :/... Poprostu wziąść i zadźgać:angryy::angryy: Quote
Alicja Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :loveu::loveu::loveu:systkie słodkie...ale chłopak nr 1 zdecydowanie mój faworyt:oops: kurcze one takie maleńkie jak chomiczki:loveu: A WOŚP jak dla mnie to wspaniały twór;) cokolwiek o J.O. mówią , bo wiadomo że zawsze będą mówić jak ktoś coś robi LEPIEJ Quote
Asiaczek Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 A ja jeszcze nie mam mojego faworyta. Stellanovaa - nie ma sprawy. :lol:Uważaj na Stellę i niech ona na siebie uważa. Jeżeli "to" juz niedługo, to... sama wiesz.A co młodzi by chcieli? Dziewczynkę czy chłopaka? Bo ja (tak w sekrecie mówię) bardzo lubię, jak rodzą się dziewczynki...:oops::razz::lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts