Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Cienka napisał(a):
Zapomniałaś dodać i Zinka

Nie zapomniałam tylko nie wiedziałam, że Zinka też się wybiera ale fajnie znowu będzie doborowe towarzystwo :)
Asiaczek napisał(a):
Asik,
nie łapię... napisz mi na PW/maila.
chyba powinnam iść spać...

Pzdr.

Chodzi o odbiór pucharku za CACIB z Austrii ;) Tylko proszę napisz mi tego maila, a ja go wyślę :)

Posted

Kurczę, nadal brak czasu, ale trudno, trzeba zakończyc wstawianie fotek z Sopotu, bo następne wystawy gonia...

Porównanie o BOB'ka:)
Od lewej:
Ofik z Zuzką
Dżezik z MateUszem
Erka z Kaya
Felka z jamnicze

Uploaded with ImageShack.us

I zwyciężczyni porównania - Ercia:)

Cdn.
Pzdr.

Posted

Cd,. sopotu
I fotki z BOG
Zuzka prezentująca Erkę:)

Zwróćcie uwagę na gest sędziego na ostatniej fotce. Ja mam moją teorię mówiącą, że sędzia zwierzał się Zuzce ze swojej przeszłości i powiedział, wskazując na swoje czoło: "Widzisz? Tu miałem rogi, o tu!"

Pzdr.

Posted

Agasia napisał(a):
No wreszcie fotki z sopockiej grupy!!

I jak, podoba się grupa?

jamnicze napisał(a):
Hi hi, jestem ciekawa czy poznajecie czyjeż to nóżki zaanektowała moja wymęczona psinka?
Podpowiem tylko, że nie moje ;)
http://img90.imageshack.us/img90/6895/resizeofimg3132.jpg

Ja wiem, ale lepiej niech właścicielka tych zgrabnych nóżek się przyzna;)

jamnicze napisał(a):
Nie zapomniałam tylko nie wiedziałam, że Zinka też się wybiera ale fajnie znowu będzie doborowe towarzystwo :)
Chodzi o odbiór pucharku za CACIB z Austrii ;) Tylko proszę napisz mi tego maila, a ja go wyślę :)

Aaaa, juz siadam i piszę.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zwróćcie uwagę na gest sędziego na ostatniej fotce. Ja mam moją teorię mówiącą, że sędzia zwierzał się Zuzce ze swojej przeszłości i powiedział, wskazując na swoje czoło: "Widzisz? Tu miałem rogi, o tu!"

Pzdr.

Ja mam inną teorię - "Zobacz jak mało mam rozumu, że postawiłem Cię tylko na drugim miejscu" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Posted

Hahaha, a tak po prawdzie, to on akurat w tym momencie mówił, że jest zaskoczony, że Erka ma tak mocne namarszczenie czoła, co u trikolorów jest rzadko spotykane:)

pzdr.

Posted

M&S napisał(a):
Ja nawet znam osobiście te Nóżki:);)
na fotach z grupy nawet przystojny sędzia z Gruzji się załapał..................

Ja w pierwszej chwili myślałam, że to jakiś Włoch. Dopiero jak zerknęłam do katalogu okazało się, że to sędzia z Grusji:)

pzdr.

Posted

Te teorie co do gestu sędziego bardzo fajne, ja nawet nie pamiętałam, ze on tak pokazywał dopiero na zdjęciu zobaczyłam, uśmiać się można.
A jesteście pewne, ze ten sędzia z Gruzji, bo on mnie w niedziele na lhasa sędziował i wydaje mi się, ze był z Niemiec. Nie mam katalogu wiec sprawdzić dokładnie nie mogę, a w sobotę na pewno amstafy sędziował.
Mam jeszcze takie dla jego wielbicieli http://a.imageshack.us/img251/3680/dsc0875resize.jpg