M&S Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Asiaczek napisał(a):Czego nie wiesz...? Pzdr. Co to teraz znaczy, że nie wypada używać............... Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 ...bo brzydko brzmi po przetłumaczeniu;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 agnethka napisał(a):BRAWO - GRATULACJE :multi::multi::multi::multi: O, witaj! I dziękujemy za wizyte i gratki:) Pzdr. Quote
Unbelievable Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 agnethka napisał(a):przeczytałam wsje tomy HP to zerkam czasem częściej niż ostatnio ;) chociaż.... zaczęłam czytać od nowa hahahaha ja czytam HP od początku już 6 lub 7 raz :diabloti: Quote
jamnicze Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Cienka napisał(a):Zapomniałaś dodać i Zinka Nie zapomniałam tylko nie wiedziałam, że Zinka też się wybiera ale fajnie znowu będzie doborowe towarzystwo :) Asiaczek napisał(a):Asik, nie łapię... napisz mi na PW/maila. chyba powinnam iść spać... Pzdr. Chodzi o odbiór pucharku za CACIB z Austrii ;) Tylko proszę napisz mi tego maila, a ja go wyślę :) Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Kurczę, nadal brak czasu, ale trudno, trzeba zakończyc wstawianie fotek z Sopotu, bo następne wystawy gonia... Porównanie o BOB'ka:) Od lewej: Ofik z Zuzką Dżezik z MateUszem Erka z Kaya Felka z jamnicze Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I zwyciężczyni porównania - Ercia:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Cd. fotek z Sopotu. Zmęczona Sajdi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Hi hi, jestem ciekawa czy poznajecie czyjeż to nóżki zaanektowała moja wymęczona psinka? Podpowiem tylko, że nie moje ;) http://img90.imageshack.us/img90/6895/resizeofimg3132.jpg Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Cd. Grupa hodowlana... Od lewej: Dżez z Florką Pepitek z zieloną Pinka z Kaya Ofik z Zuzką Erka z MateUszem Felka z M&S Sajdi z jamnicze Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Cd,. sopotu I fotki z BOG Zuzka prezentująca Erkę:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Zwróćcie uwagę na gest sędziego na ostatniej fotce. Ja mam moją teorię mówiącą, że sędzia zwierzał się Zuzce ze swojej przeszłości i powiedział, wskazując na swoje czoło: "Widzisz? Tu miałem rogi, o tu!" Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Agasia napisał(a):No wreszcie fotki z sopockiej grupy!! I jak, podoba się grupa? jamnicze napisał(a):Hi hi, jestem ciekawa czy poznajecie czyjeż to nóżki zaanektowała moja wymęczona psinka? Podpowiem tylko, że nie moje ;) http://img90.imageshack.us/img90/6895/resizeofimg3132.jpg Ja wiem, ale lepiej niech właścicielka tych zgrabnych nóżek się przyzna;) jamnicze napisał(a):Nie zapomniałam tylko nie wiedziałam, że Zinka też się wybiera ale fajnie znowu będzie doborowe towarzystwo :) Chodzi o odbiór pucharku za CACIB z Austrii ;) Tylko proszę napisz mi tego maila, a ja go wyślę :) Aaaa, juz siadam i piszę. Pzdr. Quote
bety Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Asiaczek napisał(a):Zwróćcie uwagę na gest sędziego na ostatniej fotce. Ja mam moją teorię mówiącą, że sędzia zwierzał się Zuzce ze swojej przeszłości i powiedział, wskazując na swoje czoło: "Widzisz? Tu miałem rogi, o tu!" Pzdr. Ja mam inną teorię - "Zobacz jak mało mam rozumu, że postawiłem Cię tylko na drugim miejscu" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Hahaha, a tak po prawdzie, to on akurat w tym momencie mówił, że jest zaskoczony, że Erka ma tak mocne namarszczenie czoła, co u trikolorów jest rzadko spotykane:) pzdr. Quote
M&S Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 jamnicze napisał(a):Hi hi, jestem ciekawa czy poznajecie czyjeż to nóżki zaanektowała moja wymęczona psinka? Podpowiem tylko, że nie moje ;) http://img90.imageshack.us/img90/6895/resizeofimg3132.jpg Ja nawet znam osobiście te Nóżki:);) na fotach z grupy nawet przystojny sędzia z Gruzji się załapał.................. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 M&S napisał(a):Ja nawet znam osobiście te Nóżki:);) na fotach z grupy nawet przystojny sędzia z Gruzji się załapał.................. Ja w pierwszej chwili myślałam, że to jakiś Włoch. Dopiero jak zerknęłam do katalogu okazało się, że to sędzia z Grusji:) pzdr. Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 który to ten przystojny z Gruzji ? bo ja tylko najładniejszych biorę :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Vectra napisał(a):który to ten przystojny z Gruzji ? bo ja tylko najładniejszych biorę :diabloti: A, o ten:) http://img841.imageshack.us/img841/3021/resizeofimg3130g.jpg Pzdr. Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Asiaczek napisał(a):A, o ten:) http://img841.imageshack.us/img841/3021/resizeofimg3130g.jpg Pzdr. aa noooo , w sopocie wpadł mi w oko :evil_lol: niezły niezły :grins: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Ja osobiście wolę skandynawskich blondynów... Pzdr. Quote
Darianna Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 a wiecie kogo najlepiej obrócić żeby z 7 grupy na bob trafić a potem bog? :D Quote
Zuza i Noddy Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Te teorie co do gestu sędziego bardzo fajne, ja nawet nie pamiętałam, ze on tak pokazywał dopiero na zdjęciu zobaczyłam, uśmiać się można. A jesteście pewne, ze ten sędzia z Gruzji, bo on mnie w niedziele na lhasa sędziował i wydaje mi się, ze był z Niemiec. Nie mam katalogu wiec sprawdzić dokładnie nie mogę, a w sobotę na pewno amstafy sędziował. Mam jeszcze takie dla jego wielbicieli http://a.imageshack.us/img251/3680/dsc0875resize.jpg Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Mnie do siódemki trochę za daleko... pzdr. Quote
Recommended Posts