Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Odmeldowuję się. O 4.30 powinien byc bus pod moim blokiem i jedziemy do Białegostoku. W tym roku zgłoszone sa 4 baski - Serek, Dżezik, Erka i Felka... ocenia nas sędzina z Czech - Olga Dolejsova:)

Jedzie z nami bety, tak więc mam nadzieję, że i fotki będą:)

Pzdr.

Posted

Vectra napisał(a):
trzymam kciuki , ja ruszam o 7 :) staffiki ring 1 , wchodzą o 12:20 :)

Niestety, na ocenę stafiorków nie zdążyłam, ale widziałam się z Vectrą i dzastą...

Pzdr.

Posted

O 21.00 już byliśmy u mnie pod blokiem. Jazda do Białego to czysta przyjemność. Szybka i krótka trasa, człowiek nawet nie zdązy dokładnie przejrzec katalogu...;)

Co u nas...
Serek (Kanibaru FROMAJE FRAIS) - CAJC (to już drugi CAJC!), Best Junior, BIS JUNIOR3!!!!!!

Dżezik (JAZZY BOY Asiaczek FCI) - CAC,CACIB, BOS.

Erka (LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI) - CAC, CACIB, BOS, BOB!!!!

Felka (FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI) - dosk1, Best Veteran, BIS VETERAN1!!!!!!!!

W ramach powrotu na ringi, postanowiłam, że w Białym wystawie wszystkie 4 zgłoszone baski. Ale poniewaz Zuzka spokojnie mogła mi pomóc, to ja zaprezentowałam tylko 2 psiaki (Serek i Erka) a Zuzka - pozostałe 2 (Dżez i Felkka). Do porównania o BOB'ka przy baskach pomogła nam Florka i Kaya. Bardzo im serdecznie dziękuję:):calus::calus::calus::calus:

Na BIS Juniorów poszła Zuzka z Serkiem. Zgodnie z ostatnimi uregulowaniami, BIS JUNIORÓW został przeprowadzony z grupach. Oceniała sędzina z Rosji Ekaterina SENASHENKO i Serek wyszedł z grupy!!!! A potem nie chciałam wierzyć własnym oczom - przeszedł do ścisłego finału i....... BIS JUNIORÓW3 jest dla nas!!!!!:huh::klacz::ylsuper:

Następnie BIS Weteranów.....
Do tego porównania pobiegłam ja. Na ringu przygotowawczy - 5 weteranów. Sędzina - M. Kozłowska - juz kilkakrotnie oceniała nas w tej finałowej konkurencji, ale nigdy nie zwróciła na nas uwagi. Myślałam, że i tym razem będzie tak samo a tu ... zonk:crazyeye:... Wyjątkowo długo popatrywała na Felkę na ringu przygotowawczym. Pobiegłyśmy - jak na weteranów przystało - z godnością i szybko;) I ...... BIS WETERANÓW1 dla Felki!!!!:multi::multi::multi:

Na grupie, niestety, Ercia nie została zauważona, zawsze musi być jakiś niedosyt, prawda?

Jednocześnie chcę bardzo ciepło podziękować Izabeli124, Agaciaaa i ich koleżankom za pomoc przy spacerach z psami. Dzięki nim mogłam troszkę odpocząć i załątwić inne sprawy.

Pzdr.

Posted

Ahhh, jak ja żałuję, że mnie nie było i dzisiaj, taaakie sukcesy dla Was, gratulacje!

no nic, za 2 tygodnie się widzimy w Chorzowie, mam nadzieję, że dotrę do Was, przywitam się i baski wygłaszczę ;)

Posted

Iza. napisał(a):
Ja co prawda gratulowałam już osobiście, ale jeszcze raz ogromne, ogromne gratulacje :loveu:
Asiaczkowe baski jak zwykle niezawodne :cool3:

A ja się cieszę, że mogłam Ciebie poznac i choć troszkę pomiziac Buenoska:)

Kisses napisał(a):
Ahhh, jak ja żałuję, że mnie nie było i dzisiaj, taaakie sukcesy dla Was, gratulacje!
no nic, za 2 tygodnie się widzimy w Chorzowie, mam nadzieję, że dotrę do Was, przywitam się i baski wygłaszczę ;)

Tez mam taką nadzieję, trzymam za słowo:)

M&S napisał(a):
A nie mówiłam........................
Gratulacje:):):):)

No mówiłaś, mówiłaś...;)

pzdr.

Posted

A ja gratulować nie będę - bo se na żywca gratulowałam. Fotki basków mam ale moich amerykańców to nikt nie robił jak ja miałam ręce zajęte - buuuuuuuuuuu.
Pzdr

Posted

Asiu serdecznie gratuluje, no ale nie mogło być inaczej :)
i przepraszam , że od razu Cię nie poznałam :evil_lol: ale ja zawsze na wystawach , jestem zakręcona jak faworek ... bo bez snu.

Posted

bety napisał(a):
A ja gratulować nie będę - bo se na żywca gratulowałam. Fotki basków mam ale moich amerykańców to nikt nie robił jak ja miałam ręce zajęte - buuuuuuuuuuu.
Pzdr

To Beata nie robiła fotek AA? Oj, to trzeba było krzyczeć... wiesz, ja jakoś tak sobie zakodowałam, że TY robisz fotki, że nie pomyślałam o pomocy... aż głupio:oops:...
Na wytłumaczenie mogę tylko powiedziec, że w tym czasie to ja pakowałam nogę w ortezę, chyba...

Zuza i Noddy napisał(a):
A ja dopiero jakieś półgodzinki temu dotarłam do domu, ale droga fajna to się szybko jechało.

Super, że doratłyście już do domu. Trochę dziwiła mnie ta cisza u Ciebie...

Vectra napisał(a):
Asiu serdecznie gratuluje, no ale nie mogło być inaczej :)
i przepraszam , że od razu Cię nie poznałam :evil_lol: ale ja zawsze na wystawach , jestem zakręcona jak faworek ... bo bez snu.

Hahaha, widok Twojej miny na moje pokrzykiwania na Ciebie - bezcenne:evil_lol:

Pzdr.

Posted

bo jak spojrzałam na Ciebie , jak mnie wołałaś , to mój mózg analizował jak komputer CSI , skąd znam tą panią :diabloti: któż to taki mnie woła , znam ją na pewno i była eureka - Asiaczek

Posted

Vectra napisał(a):
bo jak spojrzałam na Ciebie , jak mnie wołałaś , to mój mózg analizował jak komputer CSI , skąd znam tą panią :diabloti: któż to taki mnie woła , znam ją na pewno i była eureka - Asiaczek

... i to myślenie było jak najbardziej widoczne...

Pzdr.