jamnicze Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ja też, tylko zrobię sobie obiad, bo zgłodniałam z wrażenia :) Quote
Zuza i Noddy Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 jamnicze napisał(a):Ja też, tylko zrobię sobie obiad, bo zgłodniałam z wrażenia :) No i brawo dla Sajduchy za skończenie intera. Quote
kaskaSz Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ależ tu wspaniałe wieści. Gratuluje :) Asiaczki szaleją Quote
Alicja Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='jamnicze']Uwaga uwaga mam wieści z Bratysławy :) Serek CAJC, NJ, BOB (jego pierwszy w karierze :)) Dżezik - CWC, CACIB, BOS Kika - CWC, res CACIB Saidi - CWC, CACIB, BOS zakończony INTERCHAMPIONAT :) :) :) Felka - CWC, NW - zakończony championat Słowacji weteranów :) jeśli coś pokręciłam to Asia sprostuje ;) Asiaczku wielkie gratki dla całej ekipy. Agasia buziaczki za piękne pokazanie mojej paskudy :) :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Błyskotka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Gratulacje dla basków :). Czekamy na wieści z finałów i oczywiście trzymamy kciuki za jutro :). Quote
M&S Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Wiedziałam........................... GRATKI:multi::multi::lol: Quote
bety Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Spóźnione GRATULACJE za Sopot. :) [quote name='Asiaczek']Przed chwilą dostałam informację, że p. Kazimierz Ściesiński nie żyje... Sędzia, autor wielu książek o kynologii, hodowca... Jego psy zostały wywiezione do schroniska na Paluchu... ["] Pzdr. Bardzo smutna wiadomość :-(. To mój wykładowca i promotor mojej pracy magisterskiej. Brak mi słów. :-( [quote name='jambi_']jest DS - pewny, ale błagam! opowiem wszystko jak już wszystko będzie załatwione ok? na razie tylko cierpliwośc jest potrzebna! I kciuki. I szczęście, więc sza! Bardzo mocno trzymam kciuki, oby wszystko się udało. GRATULACJE za Bratysławę. :multi::multi::multi::multi::multi::multi: (tym razem o czasie ;) nie spóźnione) Trzymamy kciuki za jutro. Pzdr Quote
jamnicze Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']No i brawo dla Sajduchy za skończenie intera. dzięki [quote name='Korenia']Brawo!! Saidi z Serkiem poszaleli ;) dzięki, nie zapominajmy o Felce, tym bardziej, że na finałach Felunia BIS Weteran 2 !!!!!!, a Serek na BISach młodzieży i grupy V dostał się do ścisłego finału :) Quote
shirkan Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Super wieści z Bratysławy! Gratulacje!!! I proszę o powtórkę. Quote
Cienka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Gratuluje jeszcze raz a osobiście jak przyjadę z wizytówkami ;p Quote
Błyskotka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 No to trzymamy kciuki za dzisiaj i czekamy na wieści. Quote
Buszki Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Gratulacje !!! I przy okazji wyniki z wystawy w Nowym Targu: -OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek Zw.Mł.,Naj.Junior,BOB -OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek Zw.Mł.,zaczęła championat Quote
Iza. Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 GRATULACJE!!! Asiaczki jak zwykle szaleją, i te w Bratysławie i te w Nowym Targu :cool3: Quote
jamnicze Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='Buszki']Gratulacje !!! I przy okazji wyniki z wystawy w Nowym Targu: -OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek Zw.Mł.,Naj.Junior,BOB -OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek Zw.Mł.,zaczęła championat Gratulacje dla pręgusów :) A w Bratysławie: Serek CAJC, NJ, - skończony Młodzieżowy Champion Słowacji !!! Dżezik - CWC, resCACIB, - skończony Grand Champion Słowacji :) Kika - CWC, CACIB Saidi - CWC, resCACIB, Felka - CWC, NW Czekamy na wyniki finałów Serek w juniorach i Felka w weteranach, tak więc kciuki nadal zaciśnięte :) :) :) Quote
Buszki Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Mimo zaciśniętych kciuków, donoszę że Zuzka z Olcią : Młody Prezenter II miejsce.Brawo! Quote
jamnicze Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 To ja jeszcze doniosę: Felka [FONT=Microsoft Sans Serif]BIS WETERAN 1 [/FONT]:multi::multi::multi: SEREK znowu wybrany do ścisłego finału :) Quote
AMIŚKA Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 ASIACZKU a ja gratuluję BOB-a w Białymstoku, i życzę BOG-a BIS-a:multi::multi::multi::multi: Quote
Kisses Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Wow, to zaszeleliście Asiaczki :D i za granicą, i w PL :) Zuza, gratulacje! Quote
Elitesse Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 gratuluje wynikow z Bratyslawy !! fotki z NT wysle jak sie ogarne bo jestem ciut nieprzytomna a dzis mam sporo pieskow umowionych na strzyzenie Quote
Savannah Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Asiaczek napisał(a): Naprawdę?!?!?!? A ja juz myślałam, że jednak wybrałas Anglię... Czekam na info, że juz jesteś i możesz do mnie przyjechac na plotki:) Nie, nie nie, Anglia jest fe ;) tzn bardzo bardzo nie lubie tego kraju, zbyt tesknie za Polska, domem.... a i za wystawami z Baskami takze oj takze, jak wroce (25 pazdziernika) to mam nadzieje, ze na jakiejs wystawie znow uzycze swoich raczek , no i ze nie zapomnialam o co w tym wszystkim chodzi :) po powrocie - sluze pomoca ("wracam do gry" :) ). Dopiero teraz odpisuje na posta bo nie mam stalego internetu i rzadko bywam w sieci niestety :) Quote
Recommended Posts