Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Szepsi cały czas mieszka u Buszki do mnie przyjechała tylko na troszkę, żeby ją troszkę w wystawianiu podszkolić.

Aha, już kapuję;)

Posted

Witanko! Co słychać? Jak pogoda, bo u mnie strasznie zmienna, tak mnie zlał deszcz, że wróciłam jak zmokła kura, bo nie miałam ani parasola, ani kaptura :D

Posted

A u nas kolejne jeszcze ciepłe foteczki.
I dobre wiadomości, ćwiczenia jak na 2 dzień idą całkiem fajnie, a warczenie Szepsi już nie robi na Ofim wrażenia i zamiast odpowiadać tym samym zaczepia ja jak głupek do zabawy.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
A u nas kolejne jeszcze ciepłe foteczki.
I dobre wiadomości, ćwiczenia jak na 2 dzień idą całkiem fajnie, a warczenie Szepsi już nie robi na Ofim wrażenia i zamiast odpowiadać tym samym zaczepia ja jak głupek do zabawy.

Prawdziwy facet.Nie przejmuje się fochami.
Idę oglądać fotki :).

Posted

Jeszcze ciepłe foteczki. Psiaki zmęczone po podwórkowych zabawach i ćwiczeniach weszły do domu i....
Szepsi od razu wpakowała się do klateczki, ale Ofcio stwierdzi co mi jakaś panienka będzie moje lokum zajmować i nie dopuścił, jego dupsko tez się musiało tam zmieścić. jednym słowem o klatkę to się muszą wykłócać, bo każde chciało by w niej siedzieć.

Posted

Jako, że dopiero wróciłam to teraz GRATULUJĘ! Chyba najbardziej Erce za ukończenie Intera ;) Oczywiście też wystawiającym - Zuzam Kaya, MateUsz - Gratuluję bardzo! :)
A jak zwykle z tym samym pytaniem, bo ostatnio były jeszcze spekulacje ;) Zobaczymy się we Wrocławiu ;P ?

Posted

Ja tak szybciutko bo zaraz wyruszamy do mnie do Lipienic, Wielkie Gratulacje za wyniki Super!, zdjęcia bardzo łądne, sprawdzasz się w roli fotografa, oszczędzaj jeszcze nogę a niedługo sobie pobiegasz, bardzo mi szkoda Rudej [`], ale największy smutek sprawiła wieśc o śmierci pana Kazimierza, nie wiem czy wiesz Asiu ,ale był moim wykładowcą i promotorem, Cześć jego pamięci! Ponieważ zapewne dopiero w weekend wracam lub w pon to wyślij mi info na sms o jego pogrzebie, chyba już był to tylko informacje gdzie został pochowany, a i proszę o wiesci co z DS dla jego jamniorów.
Pa!

Posted

Buszki napisał(a):
Szepsi w domu,to tylko w łóżku sypia,więc nie masz się co dziwić,że w gościach też chce.

Już z nią spałam tylko moje łóżko to teraz gąbki rozłożone na podłodze, ale z nią się bardzo fajnie spało, bo na się tak przytula.

Posted

Dopiero teraz mam chwilę, aby cokolwiek napisać.
Rano pojechałam do dzasty. Miałam pooglądac jej szczeniorki, ale nie pooglądałam. Za to porobiłam fotki Bertuni i CZeskowi.
Potem taksówką do domu, spacery z psami i oczekiwanie na mebelki. Mebelki (krzesła + wersalka) są juz na swoich miejscach. W międzyczasie walka z papierzyskami, książkami - też już opanowana:0
Ale za to ja padnięta.

Że niby jutro wypocznę? Nieeeee, jutro z rana na bazarek lub/i do Galerii - zakupy na wyjazd do Bratysławy, o 11-tej Farik i Wazirek jadą do hoteliku, ok. 12.30 - spacerki. O 13.36 przyjeżdża jamnicze, jakiś obiadek i o ok. 18-tej (chyba, bo nie mam jeszcze potwierdzenia) - wyjazd. I chyba dopiero wtedy odpocznę, tzn. podczas jazdy.

Jeżeli nie padnę po spacerach psiowych - może wstawię pozostałe fotki z Sopotu. A właściwie to powinnam je wstawić, bo... w nastepnym tygodniu będą następne z wystawy (2xCACIB) + te dzisiejsze zrobione u Berty. A! I mam przecież fotki kici u Poświaty (z wtorku)....
Chyba powinnam się sklonowac, bo nie daję rady z zajęciami... Co o tym myślicie?

Pzdr.