M&S Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Szepsi cały czas mieszka u Buszki do mnie przyjechała tylko na troszkę, żeby ją troszkę w wystawianiu podszkolić. Aha, już kapuję;) Quote
Zuza i Noddy Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Kisses napisał(a):Zuza, foć, foć, ćwiczenia też :loveu: Fotki już u mnie, a do obcykania ćwiczeń to muszę siostrę poprosić. Quote
kaskaSz Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Witanko! Co słychać? Jak pogoda, bo u mnie strasznie zmienna, tak mnie zlał deszcz, że wróciłam jak zmokła kura, bo nie miałam ani parasola, ani kaptura :D Quote
Zuza i Noddy Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 A u nas kolejne jeszcze ciepłe foteczki. I dobre wiadomości, ćwiczenia jak na 2 dzień idą całkiem fajnie, a warczenie Szepsi już nie robi na Ofim wrażenia i zamiast odpowiadać tym samym zaczepia ja jak głupek do zabawy. Quote
Buszki Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):A u nas kolejne jeszcze ciepłe foteczki. I dobre wiadomości, ćwiczenia jak na 2 dzień idą całkiem fajnie, a warczenie Szepsi już nie robi na Ofim wrażenia i zamiast odpowiadać tym samym zaczepia ja jak głupek do zabawy. Prawdziwy facet.Nie przejmuje się fochami. Idę oglądać fotki :). Quote
Zuza i Noddy Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Na Asiaczkową prośbę przeklejam fotki od nas. Troszkę marnych wczorajszych fotek(dla niewtajemniczonych Szepsi-kolorowa obróżka, Ofi- żółta) CDN Quote
Zuza i Noddy Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Jeszcze ciepłe foteczki. Psiaki zmęczone po podwórkowych zabawach i ćwiczeniach weszły do domu i.... Szepsi od razu wpakowała się do klateczki, ale Ofcio stwierdzi co mi jakaś panienka będzie moje lokum zajmować i nie dopuścił, jego dupsko tez się musiało tam zmieścić. jednym słowem o klatkę to się muszą wykłócać, bo każde chciało by w niej siedzieć. Quote
limonka97 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Hej :) piękne basenji, ogólnie cudna rasa, piękne mordki :D Quote
Mudik Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Super razem wyszli na tej fotce!!! http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/100_7212.jpg Quote
Korenia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Jako, że dopiero wróciłam to teraz GRATULUJĘ! Chyba najbardziej Erce za ukończenie Intera ;) Oczywiście też wystawiającym - Zuzam Kaya, MateUsz - Gratuluję bardzo! :) A jak zwykle z tym samym pytaniem, bo ostatnio były jeszcze spekulacje ;) Zobaczymy się we Wrocławiu ;P ? Quote
Mudik Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ja tak szybciutko bo zaraz wyruszamy do mnie do Lipienic, Wielkie Gratulacje za wyniki Super!, zdjęcia bardzo łądne, sprawdzasz się w roli fotografa, oszczędzaj jeszcze nogę a niedługo sobie pobiegasz, bardzo mi szkoda Rudej [`], ale największy smutek sprawiła wieśc o śmierci pana Kazimierza, nie wiem czy wiesz Asiu ,ale był moim wykładowcą i promotorem, Cześć jego pamięci! Ponieważ zapewne dopiero w weekend wracam lub w pon to wyślij mi info na sms o jego pogrzebie, chyba już był to tylko informacje gdzie został pochowany, a i proszę o wiesci co z DS dla jego jamniorów. Pa! Quote
Cienka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 A ja tak bardzo chce zobaczyc jak wyszedł mój mały karakan Pina. Asiu czekamy na fotki Quote
Zuza i Noddy Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 A tak wygląda moje łóżko, ja się przeniosłam na podłogę. A tak siostrzyczka z braciszkiem się wczoraj ululali, zdjęcie kiepskie, bo nie chciałam światła zapalać, żeby ich nie obudzić. Quote
M&S Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Jaki zgrany duecik;) http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/100_7224.jpg musisz mieć wygodne łóżko.... Quote
Buszki Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Szepsi w domu,to tylko w łóżku sypia,więc nie masz się co dziwić,że w gościach też chce. Quote
Zuza i Noddy Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Buszki napisał(a):Szepsi w domu,to tylko w łóżku sypia,więc nie masz się co dziwić,że w gościach też chce. Już z nią spałam tylko moje łóżko to teraz gąbki rozłożone na podłodze, ale z nią się bardzo fajnie spało, bo na się tak przytula. Quote
Asiaczek Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Dopiero teraz mam chwilę, aby cokolwiek napisać. Rano pojechałam do dzasty. Miałam pooglądac jej szczeniorki, ale nie pooglądałam. Za to porobiłam fotki Bertuni i CZeskowi. Potem taksówką do domu, spacery z psami i oczekiwanie na mebelki. Mebelki (krzesła + wersalka) są juz na swoich miejscach. W międzyczasie walka z papierzyskami, książkami - też już opanowana:0 Ale za to ja padnięta. Że niby jutro wypocznę? Nieeeee, jutro z rana na bazarek lub/i do Galerii - zakupy na wyjazd do Bratysławy, o 11-tej Farik i Wazirek jadą do hoteliku, ok. 12.30 - spacerki. O 13.36 przyjeżdża jamnicze, jakiś obiadek i o ok. 18-tej (chyba, bo nie mam jeszcze potwierdzenia) - wyjazd. I chyba dopiero wtedy odpocznę, tzn. podczas jazdy. Jeżeli nie padnę po spacerach psiowych - może wstawię pozostałe fotki z Sopotu. A właściwie to powinnam je wstawić, bo... w nastepnym tygodniu będą następne z wystawy (2xCACIB) + te dzisiejsze zrobione u Berty. A! I mam przecież fotki kici u Poświaty (z wtorku).... Chyba powinnam się sklonowac, bo nie daję rady z zajęciami... Co o tym myślicie? Pzdr. Quote
Darianna Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Albo znaleźć kogoś, kto będzie wklejał Twoje zdjęcia ;) Quote
Asiaczek Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Padam na noc, ale wstawię dla Was kilka fotek z Sopotu... 3 sunie z kl. puppy. Od lewej:Nirse RaFIYA PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI TANIEL V'JUGA Uploaded with ImageShack.us PINACOLADA &TANIEL Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 I sama Pinka:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us :diabloti::diabloti::diabloti: Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts