Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
U nas na razie strasznie leje, więc zaczniemy ćwiczenia w domku. A w tej chwili mój 2 letni siostrzeniec przyszedł i rozdziela psiakom kości tak ze większość się Nodkowi dostaje.

Jak Nodik tak się uśmiecha jak do mojego taty,to się nie dziwię że większość kosteczek dostaje ;).
My całą drogę mieliśmy ulewę,a na autostradzie to nie szło jechać(jakieś oberwanie chmury chyba było) i musiałam zjechać na boczek żeby przeczekać.Zresztą większość tak zrobiła.

Zuza i Noddy napisał(a):
Okazuje się, że z Szepsi niezła zadziora i to do własnego brata, ale jak na razie panuje nad sytuacją.

Mówiłam,że to zaraza.Jak się zorientowała,że pańci nie ma,to postanowiła wprowadzić swoje rządy :evil_lol:.

Posted

Buszki napisał(a):
Jak Nodik tak się uśmiecha jak do mojego taty,to się nie dziwię że większość kosteczek dostaje ;).
My całą drogę mieliśmy ulewę,a na autostradzie to nie szło jechać(jakieś oberwanie chmury chyba było) i musiałam zjechać na boczek żeby przeczekać.Zresztą większość tak zrobiła.

Mówiłam,że to zaraza.Jak się zorientowała,że pańci nie ma,to postanowiła wprowadzić swoje rządy :evil_lol:.

U nas się ładna pogoda zapowiada. Psiaki właśnie biegają po dworze i nie ma żadnego powarkiwania. Zobaczymy jak będzie dzisiaj w domu. A Szepsi już w ogóle nie popiskuje ;)

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
U nas się ładna pogoda zapowiada. Psiaki właśnie biegają po dworze i nie ma żadnego powarkiwania. Zobaczymy jak będzie dzisiaj w domu. A Szepsi już w ogóle nie popiskuje ;)

Za to ja tęsknię :placz:.

Posted

[FONT=Arial]Foty chłopaków zaliczone ;) teraz czekam na laseczki ;)

asiaczku oszczędzaj nóżkę ...to nie żarty , u TZta skończyło się nieładnie a cała zabawa zaczęła się od jednego upadku ... potem był szereg nieszczęśliwych następstw...teraz 2 lata po operacji jest extra :cool2:
[/FONT]

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']U nas się ładna pogoda zapowiada. Psiaki właśnie biegają po dworze i nie ma żadnego powarkiwania. Zobaczymy jak będzie dzisiaj w domu. A Szepsi już w ogóle nie popiskuje ;)
Przecież Szepsi ma prawie tak samo jak w domu. Ino więcej towarzystwa...;)

[quote name='Buszki']Za to ja tęsknię :placz:.
Ciesz się wolnością, bo od czasu pojawienia się Panny Szepsuchy to juz nigdy nic nie będzie takie samo:evil_lol:...

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Foty chłopaków zaliczone ;) teraz czekam na laseczki ;)
asiaczku oszczędzaj nóżkę ...to nie żarty , u TZta skończyło się nieładnie a cała zabawa zaczęła się od jednego upadku ... potem był szereg nieszczęśliwych następstw...teraz 2 lata po operacji jest extra :cool2:
[/FONT]
Wstępnie jestem umówiona u dzasty po stabilizator. Czekam na jej maila w/s godziny. Wczoraj jak dzwoniłam to akurat wracały razem z Vectrą i było tam wesoło:lol:

[quote name='Bogarka']Gratuluje wyników! Serka teraz nie zgłaszałas?
Nie. Serek był na wystawie, ale nie byl prezentowany.

[quote name='Cienka']Chciałam się przywitać w końcu jestem pozdrawiamy Karola, Pina i Jogi
Jaaaaaaaa, kogo my tutaj widzimy?!?!?!:multi::multi::multi:
Właścicielka Pinki i Jogusia......:loveu::loveu::loveu::loveu:
Strasznie się cieszę, że jesteście tutaj z nami. W takim razie na pewno DZISIAJ będą foteczki laseczek z Sopotu (ale wracam dosyć późno dzisiaj do domu. To mogą być i o 23...;)

[quote name='Błyskotka']Super zdjęcia :). Bardzo fajnie się ogląda dlatego czekam na resztę :).
Jak juz wyżej obiecałam, będą dzisiaj, ale dosyć późno...

Pzdr.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Ja postaram się dzisiaj wstawić kilka od nas.

To fajnie:):)

jamnicze napisał(a):
Ja też już nie śpię, ale mój basek tak :)

Dobrze ma Twój basek;)

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Ja już nie śpie ;)

Nie wątpię :evil_lol:.

Zuza i Noddy napisał(a):
Ja postaram się dzisiaj wstawić kilka od nas.

No dawaj te zdjęcia,bo za Szepszuchą tęsknię :placz:.Chociaż popatrzeć daj :mad:.