madziasto4 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Asiaczek napisał(a):Imiona dla 2 szczeniorków już mam, no, może dla trzech. Pzdr. A zdradzisz nam? ;) Quote
Asiaczek Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Jak wymyślę czwarte to dam znać, OK? Pzdr. Quote
Iwona&Wiki Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Asiaczek napisał(a):Iwonko - będą, będą, daj mi się pozbierać po kilku dniach życia na najwyższych obrotach, OK?:lol: Pzdr. Ależ oczywista!:lol: Asiaczku, sama już niejednokrotnie chciałam zapytać Cię, czy przypadkiem nie masz tam do pomocy co najmniej jeszcze jednego Asiaczka;) :lol:??!! Jestem pełna podziwu:lol:! Naprawdę! A moze jednak jest Was tam więcej:roll::evil_lol:? Quote
Asiaczek Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Myślisz o moim hologramie?:lol: Pzdr. Quote
Iwona&Wiki Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 wiedziałam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Kashiri (kasziri) tak mnie cos natknelo na imiona Quote
madziasto4 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Asiaczek napisał(a):Jak wymyślę czwarte to dam znać, OK? Pzdr. No doooobra...;) Quote
Asiaczek Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 No proszę, jakie piękne propozycje... Kto wie... Pzdr. Quote
Ka-Vanga Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Asiaczku WIELGACHNE GRATULACJE!!!!!!! :multi: :multi: :multi: , wymiziaj ode mnie dzielna mamusie i male slodziaszki :loveu: . Quote
Asiaczek Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Jejku, jejku, kogo my tu gościmy?!?!?!:crazyeye: Ka-Vanga we własnej osobie! Nonono... Super, że jesteś!:multi: Dzięki za pojawienie się i za gratki! Jutro powinny być nowe zdjęcia baskowych kosmitów!:lol: Pzdr. Quote
Ka-Vanga Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Asiaczek napisał(a):Jejku, jejku, kogo my tu gościmy?!?!?!:crazyeye: Ka-Vanga we własnej osobie! Nonono... Super, że jesteś!:multi: Dzięki za pojawienie się i za gratki! Jutro powinny być nowe zdjęcia baskowych kosmitów!:lol: Pzdr. Przyszlam poogladac sliczne baski :cool3: , nio i czekam na fotki maluchow :multi: . Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Asiaczek napisał(a):Po "gruźliczance" jakoś żyjemy, prawda?:evil_lol: Imiona mam, jeszcze nie dla wszystkich. Zobaczę, może coś z ich charakteru wyjdzie? A imiona będą na literę "K". Fotki to chyba w niedzielę będą. Dzisiaj - nie dam rady. pzdr.;)to ja grzecznie poczekam ... skoro przeżyłam gruźliczankę;)to czekanie 1 dzień na fotki to pestka I popatrz Asiaczku nikt Sanepidem nie straszył i ludzie mieli prześwietlenia płuc za darmo i gruźlica wymierała ...a teraz podobno sterylne warunki , gruźlica rośnie w siłe ......ot przekorny żywot....i podobno kiedyś było gorzej:razz:zresztą najbardziej narzekają ci co mieli pełne t... i kieszenie;) Quote
Asiaczek Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)to ja grzecznie poczekam ... skoro przeżyłam gruźliczankę;)to czekanie 1 dzień na fotki to pestka I popatrz Asiaczku nikt Sanepidem nie straszył i ludzie mieli prześwietlenia płuc za darmo i gruźlica wymierała ...a teraz podobno sterylne warunki , gruźlica rośnie w siłe ......ot przekorny żywot....i podobno kiedyś było gorzej:razz:zresztą najbardziej narzekają ci co mieli pełne t... i kieszenie;) No, właśnie. Jakieś to dziwne, prawda? Gruźlicy nie było (no, może jakiś promil był!), a teraz...? Woda mineralna do gotowania, źródełka do napełniania baniaczków, picie 2 litrów wody dziennie itp. Eh, życie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Ha, dobre! Małe pierniczki się pierniczą!:lol: Śpią, jedzą, są masowane, trochę poczołgają się wokół Mamci i znowu: śpią, jedzą, są masowane... .......... Dzisiaj będa ich nowe fotki! Pzdr. Quote
Alicja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Ha, dobre! Małe pierniczki się pierniczą!:lol: Śpią, jedzą, są masowane, trochę poczołgają się wokół Mamci i znowu: śpią, jedzą, są masowane... .......... Dzisiaj będa ich nowe fotki! Pzdr. :multi::multi::multi:one pełzajac trenują przed spacerkami :razz: czekam na fotaski:multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Będą, będą! Juz ja się o to postaram!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Ci, którzy nie popierają WOŚP Jurka Owsiaka - niech ominą ten post, proszę. Ja popieram! Wiem, że Anecioreczek i jeszcze ktoś bierze czynny udzial w tej Orkiestrze. ciekawa jestem ich wrażeń... Pzdr. Pzdr. Quote
Czoko Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Za wcześnie zaglądam - nie widzę nowch zdjęć maleństw ale jest za to opis co robią... Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Hihihi, opis jest uniwersalny... A zdjęcia - jeszcze chwila... Pzdr. Quote
Cerber Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Witam, ojej ile zaległości:oops: :oops: :oops: ale szczeniorki sa boskie...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: kaja ma 8 szzceniat :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
hanacek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 ;) Jeszcze ja razem gratuluje k urodzieniu szczeniaczkow,juz gratulowala mailem,ja niewiedziela o tomto topiku!Slodkie trikolorki;) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: szkoda co ja nemoge pokryc Asje Wahzirim:-( Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Mila - ciężko będzie Ci nadrobić i przeczytać/przeglądnąć całą Galerię.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts