Darianna Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 w takim razie trzymamy mocno po cichutku :D Quote
NATKA Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='asiaczek']myslałam, że jeszcze zdążę w sobotę wstawić pierwsze, jeszcze ciepłe informacje o wystawie, ale, niestety, nie dałam rady. Przede wszystkim - piękne, duże ringi:) niestety, ja nie zdecydowałam się na wystawienie choćby jednego baska; mam jakieś takie obawy przed bieganiem po trawie:shake:... Może jak będę miała na nodze stabilizator to wtedy...? Za to młodzież, tradycyjnie, spisała się super!!!:multi:zuzka, kaya, mateusz - nie zawiedli i pokazali swoje umiejętności w 100 %!!! Bardzo im za to dziękuję:loveu::loveu::loveu: Czas na oficjalne wyniki. Psy kl.puppy liuksoras laisves vejas (muszu)- w.o.1, naj. Puppy, bis puppy3 (kaya pięknie zaprezentowała muszu, ćwiczenia w domu dały rezultaty i muszu wygrał porónanie o naj. Puppy) peppermint friend asiaczek fci (pepitek) - nb. (spóźniony) kl.mł. ofi child of the stars asiaczek fci (ofik) - dosk.1, cajc, best junior, rozpoczęty młodzieżowy championat pl:) jestem pod wrażeniem prezentacji ofika przez zuzkę - malinka:) kl.ch jazzy boy asiaczek fci (dżezik) - dosk.1, cac, cacib, bos. Mateusz znowu pokazał, że "chłopaki się super rozumieją":) suki kl.puppy pinacolada is a girl asiaczek fci (pinka) - w.p.1. Jak na swoją druga wystawę w życiu, to sunia po prostu... Szlaje:) została przepięknie zaprezentowana przez zuzkę:loveu: Jak jeszcze troszkę nabierze ciałka, eh.... Jak ona mi przypomina maśkę ["]... Kl. O love is in the air asiaczek fci (erka) - dosk.1, cwc, cacib, bos, bob, bog2, skończony interchampionat!!!!! do oceny erkę zaprezentował mateusz:loveu:, a do porównania o bob - kaya:loveu:. Bardzo wam dziękuję za ukończenie intera w tak pieknym stylu:) kl.ch love is on my side asiaczek fci (sajdi) - dosk.1, cwc, r.cacib. według mojej opinii jamnicze:loveu: Z wystawy na wystawę coraz sprawniej i ładniej prezentuje sajdunię. Kl.w felmeria for christmas eve asiaczek fci (felusia) - dosk.1, naj. Weteran. Na tej wystawie udało pokazać się grupę hodowlaną. Tradycyjnie - poszliśmy trochę na żywioł, ale widziałam bardzo duże zaangażowanie... Jazzy boy asiaczek fci - florka_xyz pinacolada is a girl asiaczek fci - kaya peppermint friend asiaczek fci - zielona ofi child of the stars asiaczek fci - zuzka felmeria for christmas eve asiaczek fci - m&s love is in the air asiaczek fci - mateusz love is on my side asiaczek fci - jamnicze musze powiedziec, że grupa wyglądała imponująco, pieknie, równo zaprezentowana i ii miejsce - zasłużone:):multi: Bardzo wam wszystkim dziękuję, bo to jest głównie wasza zasługa:loveu: Na razie tyle wrażeń, tak na szybko spisanych... Pzdr. Gratki dla wspaniałych precelków :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='jambi_']przepraszam, że tu, ale... otóż, być może nie stracą... trzymajcie kciuki! bo robimy wszystko żeby je stamtąd wyciągnąć No to trzymamy... [quote name='Alicja']będę niecierpliwie czekać ;) :lol: [quote name='NATKA']Gratki dla wspaniałych precelków :multi::multi::multi: Hahaha... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 A ja po nadmorskich wojażach wróciłam do domu ok 13.30. Niedługo po tym przyjechała Gosia z Szepsi. Najpierw Szepsi nawarczała na Ofika, ale później już było ok, Tylko kiedy Ofik robi zabawowe zaczepki damulka daje mu do zrozumienia, ze nie ma ofoty. Po wyjeździe Gosi, mała troszkę była zdezorientowana, ale teraz dwa pręguski ślicznie sobie drzemią. I Szepsi ku mojemu zdziwieniu spodobała się Ofikowa klatka i teraz siedzą tam na przemian. Quote
Asiaczek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Zuzka - dobre wieści. Cieszę się, że pręgusy sobie przypomniały, że są rodzeństwem:loveu: i TRZEBA się kochać:diabloti: Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 jambi_ napisał(a):przepraszam, że tu, ale... otóż, być może nie stracą... trzymajcie kciuki! bo robimy wszystko żeby je stamtąd wyciągnąć To trzymam mocno :lol: Quote
Kisses Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Zuza, to koniecznie trzeba na zdjęciach uwiecznić :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 U nas na razie strasznie leje, więc zaczniemy ćwiczenia w domku. A w tej chwili mój 2 letni siostrzeniec przyszedł i rozdziela psiakom kości tak ze większość się Nodkowi dostaje. Quote
Asiaczek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):U nas na razie strasznie leje, więc zaczniemy ćwiczenia w domku. A w tej chwili mój 2 letni siostrzeniec przyszedł i rozdziela psiakom kości tak ze większość się Nodkowi dostaje. Patrz, a u nas susza... No bo Noddik jest teraz w mniejszości;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Jeżeli nic się nie zmieniło, to na tydzień. No, prawie tydzień:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Asiaczek napisał(a): I od Twojego Męża nie będzie żadnych zdjęć? pzdr. Nie wiem, może cosik wyszło, jeszcze nic nie widziałam Quote
Asiaczek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 No to jedziemy z fotkami z Sopotu. Na początek Aiko (szpicek wilczy) i Tofik (basek) latający wokoło pnia... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Żeby już Ofik tyle nie biegał, to Aiko położył się na smyczy i... pręgus uziemiony:) Uploaded with ImageShack.us Łobuzerska Dwójka razem... Uploaded with ImageShack.us ... i pojedynczo:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 jamnicze napisał(a):Nie wiem, może cosik wyszło, jeszcze nic nie widziałam Eh, ci Twoi mężczyźni... robią zdjęcia, a potem albo nie oddają albo jeszcze coś innego;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Cd. Ofik w stójce, jeszcze przed oceną:) Nie ukrywam, że bardzo mi się podobają fotki... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 http://img697.imageshack.us/img697/7649/resizeofimg2914.jpg To się nazywa przywiązanie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 No a teraz fotki z ringu. Na pierwszy ogień poszedł MUSZU czyli LIUKSORAS Laisves Vejas:) W tle PINACOLADA..., jamnicze z Sajdusią i 1/2 M&S... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Cd. Muszu:) Uploaded with ImageShack.us Wygraliśmy i uciekamy... Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Cd. Kolej na Ofika czyli OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Cd. No i Dżezik - JAZZY BOY Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I tym sposobem "chłopaków" mamy z głowy;) Pzdr. Quote
Agasia Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 super fotki! dziewczyny prosze! :) I gruuuupe! Quote
Izabela124. Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 http://img408.imageshack.us/img408/7770/resizeofimg2930.jpg ale ładnie się prezentuje Quote
Okamia Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Hejka :) Przyszliśmy popodziwiać i pozachwalać foty z Sopotu :) Quote
Asiaczek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='Agasia']super fotki! dziewczyny prosze! :) I gruuuupe! Oj, nie wiem, czy dzisiaj zdążę. Przed chwilą wyszła ode mnie p.Justyna, która pomogła mi umyc okna i inne takie. Noga boli, musze trochę poleżec z prawą gira w górze;) [quote name='Izabela124.']http://img408.imageshack.us/img408/7770/resizeofimg2930.jpg ale ładnie się prezentuje Tak. Musze powiedziec, że Muszu bardzo wydoroślał. Kaya go slicznie prezentuje, naprawdę miło było popatrzeć na nich w S. [quote name='Okamia']Hejka :) Przyszliśmy popodziwiać i pozachwalać foty z Sopotu :) Hej, witaj u Asiaczków:) Co do fotek, to na razie wstawiłam tylko psy baskowe. zostały mi jeszcze suczki i konk. finałowe... Ale nie wiem, czy dzisiaj zdążę je wstawić albo inaczej: czy będe miała siły... Pzdr. Quote
Recommended Posts