Alicja Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Asiaczek napisał(a):Zacznij jutro od 10-tej i tak trzymaj do ok. 10.45.:) Pasi? pzr. takoż też zacisnę ;) Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Asiaczek']Przed chwilą dostałam informację, że p. Kazimierz Ściesiński nie żyje... Jego psy zostały wywiezione do schroniska na Paluchu... ["] Pzdr. bosh ....to pan nie miał rodziny aby się zajęła psiakami ..... straciły pana ....zaraz po nim dom ....stracą resztki psiej godności na Paluchu :( Quote
Asiaczek Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Alicja napisał(a):takoż też zacisnę ;) Super! Endher napisał(a):Przyszłam z nadzieją na zdjęcia a zobaczyłam taką informację,bardzo mi przykro... Też mocno zaciskam kciuki! :kciuki: Witaj i zaciskaj:) Alicja napisał(a): bosh ....to pan nie miał rodziny aby się zajęła psiakami ..... straciły pana ....zaraz po nim dom ....stracą resztki psiej godności na Paluchu :( Nie znam sytuacji rodzinnej p. Ściesińskiego, ale z tego wynika, że nie było nikogo, ktoby się zajął psami. Nie wiem, ile tych psiaków było w domu... Może O/W-wa jakoś się zorganizuje, szczególnie sekcja jamników i spanieli (bo to zdaje się były najukochańsze rasy p. Ściesińskiego) i wyciągnie psy z Palucha, nie wiem... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Odmeldowuję się. Jeszcze prysznic i mycie głowy i.... o 1.00 zbiórka pod domem. Jeszcze tylko prośba o Wasze kciuki:) Pzdr. Quote
taxelina Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Asiaczek napisał(a):Jeszcze tylko prośba o Wasze kciuki:) Tego nie zabraknie! Quote
Agasia Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Ja za pol godziny mam pociag do domu (w Bydgoszczy jestem), wiec jak tylko sie spakuje - zaczynam trzymac kciuki od godziny bardzo porannej! :) Quote
Alicja Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Za pamięci zacznę trzymać już teraz ;) :kciuki: Quote
Izabela124. Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Asiaczek']Przed chwilą dostałam informację, że p. Kazimierz Ściesiński nie żyje... Sędzia, autor wielu książek o kynologii, hodowca... Jego psy zostały wywiezione do schroniska na Paluchu... ["] Pzdr.['][']['] Ciekawe jak wam poszło?:cool3: Quote
jenis Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Na gorąco z wystawy w Sopocie.Asiaczki znowu poszalały:) Muszu- NSz Offik-NJ(rozpoczoł Mł.CH.PL) Dżezik-CWC CACIB Pinka-w.o 1 Piesek z Rosji lok.2 NirseRafi lok 3 Klasa otwarta suki Erka Cacib cwc(skonczyłą Interchampiona) Sajdi-cwc res.cacib Weterany Felka Nj.Weteran Asiaczkowe baski wystawiali Kaya,Mateusz,Zuzka. GRATULACJE !!! Quote
Kisses Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Brawo! Teraz jeszcze kciuki na finały :loveu: Quote
Elitesse Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 to nie pozostalo nic innego jak zaciskac kciuki za powodzenie na finalach !! :thumbs: Quote
kaskaSz Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 A P.Asia nie skusiła się jednak na wystawienie jednego baska? Gratuluje!!! Quote
Izabela124. Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='jenis']Na gorąco z wystawy w Sopocie.Asiaczki znowu poszalały:) Muszu- NSz Offik-NJ(rozpoczoł Mł.CH.PL) Dżezik-CWC CACIB Pinka-w.o 1 Piesek z Rosji lok.2 NirseRafi lok 3 Klasa otwarta suki Erka Cacib cwc(skonczyłą Interchampiona) Sajdi-cwc res.cacib Weterany Felka Nj.Weteran Asiaczkowe baski wystawiali Kaya,Matusz,Zuzka. GRATULACJE !!!No to gratuluję!:multi: Quote
Błyskotka Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Gratulacje :). A jak na finałach poszło ? Quote
Agasia Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Brawa! I ja jestem ciekawa jak finaly i dla kogo BOB :) Quote
Matusz Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='jenis'] Asiaczkowe baski wystawiali Kaya,Matusz,Zuzka. A to ciekawe :diabloti: Quote
jenis Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Agasia']Brawa! I ja jestem ciekawa jak finaly i dla kogo BOB :) Zpomniałąm dodac że Erka wzieła BOBa:) A finały: Muszu-bis puppy3 Erka BOG 2 Grupa hodowlana-2 miesjce. GRATULACJE!!!!!!!! Quote
jenis Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Matusz napisał(a):A to ciekawe :diabloti: Miało byś oczywiście Mateusz ale chciałam tak szybko zdać relacje z wystawy że zjadłam e:) Quote
Matusz Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 jenis napisał(a):Miało byś oczywiście Mateusz ale chciałam tak szybko zdać relacje z wystawy że zjadłam e:) No ja myślę:eviltong:, bo w tym roku mnie nie ma w Sopocie :) Quote
Recommended Posts