Asiaczek Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 michal_unga napisał(a):I trzymajmy się tych słów Asiu : które sama napisałaś. A do tego świadomość, że są osoby które o nas myślą chociaż nie zawsze wyrażają to głośno. Tak.:loveu: deer_1987 napisał(a):ja choc Cie nie znam na zywo to bardzo podziwiam :loveu: Ej, jaka ja tam do podziwiania:oops:... Pzdr. Quote
taxelina Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Oj nie badz taka skromna :) Dzielna kobieta jestes i tak sobie radzisz ze wszytkim! :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 jenis napisał(a):Powodzenia w Sopocie Ile jest basków? Zgłoszonych jest 10. deer_1987 napisał(a):Oj nie badz taka skromna :) Dzielna kobieta jestes i tak sobie radzisz ze wszytkim! :loveu: Bo muszę... gosiaja napisał(a):będziemy trzymać kciuki ... i osobiście zagrzewac do boju, tak? pzdr. Quote
taxelina Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Musisz ale to nie powod zeby nie podziwiac :loveu: zycie prywatne, basenji wystawy i codzienna opieka, remont. Naprawde jestes dzielna i wspaniala kobieta. Jak tylko sie kiedys pojawie w Warszawie to sie wpraszam na herbate i mizianko dla basenji szczegolnie Serka. a wlasnie co tam u niego? Quote
gosiaja Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 i zagadka który kolor dla którego psa ?? i bonus zaspane chłopaki Quote
Asiaczek Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='deer_1987']Musisz ale to nie powod zeby nie podziwiac :loveu: zycie prywatne, basenji wystawy i codzienna opieka, remont. Naprawde jestes dzielna i wspaniala kobieta. Jak tylko sie kiedys pojawie w Warszawie to sie wpraszam na herbate i mizianko dla basenji szczegolnie Serka. a wlasnie co tam u niego? Serek jest juz wyskubany, jeszcze tylko ciutke pod uszami. No i teraz to juz tylko czekanie, aby się wybarwił... A co do przyjazdu do w-wy - zapraszam:) [quote name='gosiaja']oczywiście będziemy zagrzewać do boju :) Superowo! Jeeeee, jacy jesteście eleganccy! http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_0609.jpg Co do kolorków to ja zgaduję tak: Morek - czerwony, Azis - niebieski... Pzdr. Quote
gosiaja Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Asiaczek przepraszam miała u siebie wstawić :oops: chyba pora już spać Quote
Asiaczek Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Ależ, gosiaja, ja się nie gniewam. Cała przyjemność po mojej stronie:) pzdr. Quote
taxelina Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Asiaczek']Serek jest juz wyskubany, jeszcze tylko ciutke pod uszami. No i teraz to juz tylko czekanie, aby się wybarwił... A co do przyjazdu do w-wy - zapraszam:) Superowo! Jeeeee, jacy jesteście eleganccy! http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_0609.jpg Co do kolorków to ja zgaduję tak: Morek - czerwony, Azis - niebieski... Pzdr. No kiedys zapakujemy psy w samochod - jak juz beda miec paszporty - i sie wybierzemy na wycieczke w rozne miejsca w polsce :) tez tak typowalam :D Quote
gosiaja Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 ok idę z chłopakami na siku i spać do jutra i miłej podróży Quote
M&S Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 gosiaja napisał(a):Morasty niebieski Aziz czerwony Tak myslałam;);) Quote
Asiaczek Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 deer_1987 napisał(a):No kiedys zapakujemy psy w samochod - jak juz beda miec paszporty - i sie wybierzemy na wycieczke w rozne miejsca w polsce :) tez tak typowalam :D No to czekamy na sprzyjające okoliczności przyrody:) gosiaja napisał(a):ok idę z chłopakami na siku i spać do jutra i miłej podróży Do zobaczenia w S.:) M&S napisał(a):Tak myslałam;);) Ja odwrotnie... Pzdr. Quote
Alicja Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Asiaczku wystawiacie się jutro czy w sobotę ?? bo nie wiem jak z kciukasami ;) Quote
Asiaczek Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Jutro:) I to już o 10-tej... Zgłoszonych jest 10 basków, w tym 8 moich:) Jedna suczka z Rosji, a jedna z innej polskiej hodowli. Pzdr. Quote
Iza. Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Powodzenia jutro! Trzymam kciuki :kciuki: :kciuki: Quote
Asiaczek Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Zacznij jutro od 10-tej i tak trzymaj do ok. 10.45.:) Pasi? pzr. Quote
Iza. Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Asiaczek napisał(a):Zacznij jutro od 10-tej i tak trzymaj do ok. 10.45.:) Pasi? pzr. Nie ma sprawy :cool3: Tylko przekaż komuś wieści żeby na dogo wstawił, żebym wiedziała czy dobrze trzymałam :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Włąśnie nie bardzo mam komu, bo: M%S, zielona sa na wystawie w S. Nie wiem, czy Mudikowa będzie miała dostęp do netu... może Buszki wstawią? pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Przed chwilą dostałam informację, że p. Kazimierz Ściesiński nie żyje... Sędzia, autor wielu książek o kynologii, hodowca... Jego psy zostały wywiezione do schroniska na Paluchu... ["] Pzdr. Quote
Recommended Posts