Asiaczek Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]witamy, życzymy odpoczynku, nie fajnie być zabieganym... [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy :lol:[/FONT] Wiesz, jak się u mnie dzieje coś niedobrego, to ja uciekam w prace, aby nie mysleć... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Alicja']Asiu jeśli masz stabilizator to do jakiś cięższych prac warto zakładać . Byłam przedwczoraj u naszego ortopedy ( rodzinny ;))i jak poskarżyłam ze mieliśmy remont i Cezary śmiga na operowanej nodze jak 16tek ;) to pan dr kazał przekazać ze ma sie uspokoić albo w czasie obciążania nogi stabilizator mieć załozony ,z tym że C miał rekonstrukcje łękotki i więzadeł . Ja nie mam stabilizatora, ale jak w przyszłym tygodniu będę u dzasty (taka mam nadzieję), to może od niej coś pozycze... Pzr. Quote
ewelinabuck Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 ale dzionek pracowity byl:):) a tak wogole to witamy sie Quote
Asiaczek Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Jeszcze zdjęcia Szepsi z Legnicy powinnam dostać jeszcze jedno ładne na maila. Widać, że w stójce to taka nie za bardzo zachwycona jest;) ewelinabuck napisał(a):ale dzionek pracowity byl:):) a tak wogole to witamy sie Witaj, Kochana:) Będziesz w Sopocie? Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Alicja'] miał rekonstrukcje łękotki i więzadeł . Zbliżam się do tego wielkimi krokami :roll: Własnie jestem unieruchomiona, bo kolano się rozsypało kolejny raz. Przykro mi z powodu kici :-( Quote
Angelika_Roser Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Asiaczek']Wiesz, jak się u mnie dzieje coś niedobrego, to ja uciekam w prace, aby nie mysleć... Pzdr. [FONT=Comic Sans MS]no to w takim razie życzę pozytywnej energii :lol:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='Ania!']Zbliżam się do tego wielkimi krokami :roll: Własnie jestem unieruchomiona, bo kolano się rozsypało kolejny raz. Przykro mi z powodu kici :-( O, matko.... następna osoba z kolanem... To pewnie dlatego tak wstrzemięźliwie podchodzisz do decyzji o pokazaniu się na ringu z psami...? [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]no to w takim razie życzę pozytywnej energii :lol:[/FONT] Pozytywnej energii to ja chcę od Was:evil_lol:. A od siebie to mogę tylko wymagac pozytywnego nastawienia do świata - myslenie pozytywne:) Pzdr. Quote
taxelina Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Jak dzis wygladaja plany remontowe? Pozdrawiamy :loveu: Quote
cropka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Witamy się porannie :p Coś ostatnio na dogo zapanowała plaga kalectwa - Asiaczek, ja, mój synek, Ania! - wszyscy kulawi ;) Jeszcze trochę, to zaczniemy organizować grupę wsparcia dla kalek z Dogo :evil_lol:. Quote
M&S Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 cropka napisał(a):Jeszcze trochę, to zaczniemy organizować grupę wsparcia dla kalek z Dogo :evil_lol:. Dobry pomysł!!!!;) Quote
Asiaczek Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 deer_1987 napisał(a):Jak dzis wygladaja plany remontowe? Pozdrawiamy :loveu: Dzisiaj to juz raczejprace porządkowe...:) agnethka napisał(a):Asiaczku - uważaj na tą nóżkę ;) Uważam, nie mam innego wyjścia. Ale biegac jednak jeszcze nie mogę... cropka napisał(a):Witamy się porannie :p Coś ostatnio na dogo zapanowała plaga kalectwa - Asiaczek, ja, mój synek, Ania! - wszyscy kulawi ;) Jeszcze trochę, to zaczniemy organizować grupę wsparcia dla kalek z Dogo :evil_lol:. Ooooo, tak, tak, tak!!! Ja poproszę kogoś do pomocy przy sprzątanie PO remoncie;) pzdr. Quote
NATKA Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Witanko Asiaczku ja Ci życzę żeby kolano nie dokuczało i żebyś miała mnóstwo energii - podziwiam że dajesz sobie radę z tym wszystkim :lol: Quote
Agasia Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Hej Asiaczku! Ja juz zaczynam trzymac kciuki za Sopot! :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Asiaczek napisał(a):O, matko.... następna osoba z kolanem... To pewnie dlatego tak wstrzemięźliwie podchodzisz do decyzji o pokazaniu się na ringu z psami...? . Praca i kolano ale jak tylko pozbieram kolano do kupy to zaczynamy :multi: Oczywiście nie sami tylko z pomocą :lol: cropka napisał(a): Jeszcze trochę, to zaczniemy organizować grupę wsparcia dla kalek z Dogo :evil_lol:. :evil_lol::evil_lol: Quote
Florka_xyz Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 No No dziewczyny trzymajcie kciuki za Sopot! ja bede kibicowac na wystawie :)) no i trzymajcie kciuki za gr.hodowlana :)) Quote
michal_unga Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Kochana Asiu ! (Może napiszę bez związku z wątkiem). Każda strata czworonoga /kot i pies/ jest ciężka. Ale w tych chwilach możesz liczyć też na przyjaciół. Dlatego, chociaż ostatnio wcale się nie odzywałem, jest mi przykro, że tyle przykrości Cię spotkało. Zawsze w takich sytuacjach, chociaż nie zawsze się odzywam, jestem myślami z Tobą Pozdr Michał Quote
Asiaczek Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 NATKA napisał(a):Witanko Asiaczku ja Ci życzę żeby kolano nie dokuczało i żebyś miała mnóstwo energii - podziwiam że dajesz sobie radę z tym wszystkim :lol: Kochana, nie mam wyjścia... Agasia napisał(a):Hej Asiaczku! Ja juz zaczynam trzymac kciuki za Sopot! :) Super! Ania! napisał(a):Praca i kolano ale jak tylko pozbieram kolano do kupy to zaczynamy :multi: Oczywiście nie sami tylko z pomocą :lol: :evil_lol::evil_lol: Będę Wam sekundowac:) deer_1987 napisał(a):Bedziemy trzymac kciuki za sopot! PIęknie:) Florka_xyz napisał(a):No No dziewczyny trzymajcie kciuki za Sopot! ja bede kibicowac na wystawie :)) no i trzymajcie kciuki za gr.hodowlana :)) Hahaha, Florka tak przypomina o tej Grupie hodowlanej, bo obiecała nam pomóc. Juz ja Cię wezmę na celownik CANON'ierki...;) Błyskotka napisał(a):Jak zwykle pójdzie Wam super :). Się okaże... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 michal_unga napisał(a):Kochana Asiu ! (Może napiszę bez związku z wątkiem). Każda strata czworonoga /kot i pies/ jest ciężka. Ale w tych chwilach możesz liczyć też na przyjaciół. Dlatego, chociaż ostatnio wcale się nie odzywałem, jest mi przykro, że tyle przykrości Cię spotkało. Zawsze w takich sytuacjach, chociaż nie zawsze się odzywam, jestem myślami z Tobą Pozdr Michał Wiesz, Ania! na innym watku tak ładnie napisała. "Zawsze będziemy kochac tych, co odeszli i tych, co przyszli potem". Czy jakos tak podobnie. I tutaj tkwi sedno naszej miłości, fakt. A co do przykrości, to jak juz tak całkiem nie daję sobie rady, juz mam tak duże kłody pod nogami, to po prostu głośno mówię: "Szymański, nie rób mi tego, pomóż!". I jakoś wychodze na prostą. I faktycznie, od śmierci Jacka ["] cos duzo nieszczęść trafia we mnie. Choć są przecież i szczęśliwe chwile... Dziękuję, Michał:) Pzdr. Quote
kaskaSz Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Trzymam kciuki za Sopot. I szkoda Rudzi, ale za TM na pewno swobodnie sobie biega :) Quote
Zuza i Noddy Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 My u Oli właśnie szykujemy niespodziankę na grupę ;) Quote
Asiaczek Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 kaskaSz napisał(a):Trzymam kciuki za Sopot. I szkoda Rudzi, ale za TM na pewno swobodnie sobie biega :) Witaj, KaskaSz:) 3maj kciukaski, na pewno się przydaczą:) Ruda na pewno tam na TM ma lepiej... Zuza i Noddy napisał(a):My u Oli właśnie szykujemy niespodziankę na grupę ;) Dobrze, że juz jesteś u Oli:) Oj, ale mnie zaciekawiłaś.... lubię niespodziewajki... ciekawe, co to jest:) Pzdr. Quote
michal_unga Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 I trzymajmy się tych słów Asiu : Asiaczek napisał(a):Wiesz, Ania! na innym wątku tak ładnie napisała. "Zawsze będziemy kochać tych, co odeszli i tych, co przyszli potem". Czy jakoś tak podobnie. I tutaj tkwi sedno naszej miłości, fakt. .............. Choć są przecież i szczęśliwe chwile... które sama napisałaś. A do tego świadomość, że są osoby które o nas myślą chociaż nie zawsze wyrażają to głośno. Quote
taxelina Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 ja choc Cie nie znam na zywo to bardzo podziwiam :loveu: Quote
Recommended Posts