jenis Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Asiaczek napisał(a):Noooo, a ja tak liczyłam na dżemik....... Pzdr. Coś wykombinuje żeby był:) Quote
Asiaczek Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Już wiem, przyjedziesz do Sopotu:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Asiaczek napisał(a):A jaka grubiutka;) Pzdr. Toć to jeszcze szczeniorek, trochę tłuszczyku może być, wybiega to jeszcze dziewczyna :) Quote
*anusia&ajlu* Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 jeszcze wieksza atrakcja by byla :D :evil_lol: http://img202.imageshack.us/img202/1472/image002jjc.jpg z Boo bedziemy czekac na spacerek ;) Quote
Asiaczek Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 [quote name='jamnicze']Toć to jeszcze szczeniorek, trochę tłuszczyku może być, wybiega to jeszcze dziewczyna :) Oj, juz Zuzka się za nią weźmie. Gosia będzie zdziwiona...;) [quote name='*anusia&ajlu*']jeszcze wieksza atrakcja by byla :D :evil_lol: http://img202.imageshack.us/img202/1472/image002jjc.jpg z Boo bedziemy czekac na spacerek ;) W tym tygodniu to raczej nie dam rady, ale w następnym - juz będę nieo wolniejsza... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Będzie miły! Dzisiaj pan malarz zabiera się za duży pokój:evil_lol:... Pzdr. Quote
M&S Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Asiaczek napisał(a):Będzie miły! Dzisiaj pan malarz zabiera się za duży pokój:evil_lol:... Pzdr. Oj, będzie się działo;) Quote
Asiaczek Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 M&S napisał(a):Oj, będzie się działo;) Hahaha, juz się dzieje... Pan malarz juz zdążył zrobić: - wymienic żarówkę w łazience (tutaj to trzeba byc miszczem, aby żarówkę w tej lampie wymienić... - poprawił drzwi w duzym pokoju, - ustalił, jaka i gdzie półeczkę "robimy" w łazience... - ustalił, jakie i gdzie połeczki "robimy" w małym pokoju... ... ... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 A teraz - niespodziewajka... Taki oto śliczny puchaty maluszek:loveu: zawitał do zaprzyjaźnionego domu - Jasia i Małgosi:) Kudłaczek nazywa się Amberose LOVE MUSIC a po domowemu Wini:loveu:... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us To są zdjęcia z pierwszego dnia w nowym domku... Myślę, że następne dni w domku tez zostaną uwiecznione dla potomności;) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I to na razie wsio. Czekam na dalsze relacje i zdjęcia:) Pzdr. Quote
taxelina Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Asiaczek napisał(a):Będzie miły! Dzisiaj pan malarz zabiera się za duży pokój:evil_lol:... Pzdr. no to bardzo milo bedzie:) Quote
Asiaczek Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Zapomniałam napisac, że jest to typowy przedstawiciel rasy bearded collie:) Pzdr. Quote
Agasia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 piekny puchatek! takie male kudlate kulki sa najpiekniejsze :) Quote
Hiro Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ostatnio ogłądałam na Animal Planet program o psach.Między innym dowiedziałam się ,że to jest najmądrzejsza rasa na świecie.Na drugim miejscu pudel))) Quote
Hiro Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Zapomniałam napisać,że maleństwo jest bardzo urocze i słodziutkie) Quote
jambi Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Asiaczek napisał(a):Hahaha, juz się dzieje... Pan malarz juz zdążył zrobić: - wymienic żarówkę w łazience (tutaj to trzeba byc miszczem, aby żarówkę w tej lampie wymienić... - poprawił drzwi w duzym pokoju, - ustalił, jaka i gdzie półeczkę "robimy" w łazience... - ustalił, jakie i gdzie połeczki "robimy" w małym pokoju... ... ... Pzdr. to gdziez ty znalazłas takiego "malarza" ? toc on lepszy niż cała brygada remontowa... ale jeszcze nic nie pomalował.... Quote
M&S Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='Asiaczek']Hahaha, juz się dzieje... Pan malarz juz zdążył zrobić: - wymienic żarówkę w łazience (tutaj to trzeba byc miszczem, aby żarówkę w tej lampie wymienić... - poprawił drzwi w duzym pokoju, - ustalił, jaka i gdzie półeczkę "robimy" w łazience... - ustalił, jakie i gdzie połeczki "robimy" w małym pokoju... ... ... Pzdr. Cudo nie malarz:p jaki piękny scylek:loveu: http://img248.imageshack.us/i/dsc02659d.jpg/ a gdzie on mieszka? (jeśli można zapytać...) Aiko miałby fajnego kumpla do zabawy;) Quote
Unbelievable Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 jambi_ napisał(a):to gdziez ty znalazłas takiego "malarza" ? toc on lepszy niż cała brygada remontowa... ale jeszcze nic nie pomalował.... my mieliśmy takiego malarza, że zrobił wszystko, i na dodatek wysyła kartki na święta :diabloti: Quote
jambi Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Unbelievable napisał(a):my mieliśmy takiego malarza, że zrobił wszystko, i na dodatek wysyła kartki na święta :diabloti: serio??? unbelievable.... Quote
Buszki Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Tak się wetnę nie na temat i spytam:nie jedzie ktoś z dolnośląskiego do Sopotu(w niedzielę) ?Szukam jednego miejsca dla Szepsi (w jedną stronę). Quote
kaskaSz Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 A jaki kolorek ścian będzie? Czarno-biała kuleczka słodka :) Będzie z niego przystojniak. Quote
Recommended Posts