dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 boBASKI są bowskie :loveu: :loveu: :loveu: a wierszyk jest w deche :multi: :multi: ps a gumofilce cos Ci mówią :cool1: Quote
Imanca Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 A ja? Ja chcę poznać bobaski! Ja chcę memłać, ja chcę! Wybierz mnie, mnie wybierz! Trójkę wybierz Panie :D Quote
agabass Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Asiaczek napisał(a): Agabass - liczę na Twoje ręce do... memłania. Nie wymigasz się! Pzdr. nawet nie zamierzam nikt nie potrafi tak memłać i ugniatać jak ja:evil_lol: Quote
dzasta Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Asiaczek dopiero obejrzałam foteczki małych basiorków :loveu: są bosskie :loveu: a te małe czerwone nonie do całowania po prostu och i ach :loveu: wymiziaj je tam ode mnie no i Mamunie a niech ma że się wreszcie dziewczyna zdecydowała urodzić malunie klusunie :loveu: Quote
sylrwia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Asiaczku a jak reszta zwierzęcej ferajny na maluchy??:lol: Quote
Poświata Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 agabass napisał(a):nawet nie zamierzam nikt nie potrafi tak memłać i ugniatać jak ja:evil_lol:To może przy okazji mnie pougniatasz i pomemłasz :cool3: ??? Nie ma to jak dobry masaż :evil_lol: . Quote
warg2003warg Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 :klacz: Maluszki śliczne, a łapeczką mamusia ich nie przygniecie ? Quote
aga1215 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Śliczne maluszki :multi: :multi: :multi: czy one są dwukolorowe? Wierszyk :klacz: Quote
donya Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Imanca napisał(a):A ja? Ja chcę poznać bobaski! Ja chcę memłać, ja chcę! Wybierz mnie, mnie wybierz! Trójkę wybierz Panie :D Jesteś czwarta do mamłania :lol: :lol: :lol: Cztery baski-bobaski i cztery memłanice :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie wiem jak to wszystko zniosą szczeniaczki, mamusia i pańcia :lol: :lol: :lol: Quote
Iwona&Wiki Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Rozkoszne Bąbelki:loveu: :loveu: :loveu:! Jeszcze raz gratulacje:multi:! Rozumiem, że u basków, jak Chłopaki - to z kryzami, a Dziewczyny - gustują w innych ozdobach: gwiazdeczki i takie tam! To pięknie:loveu:! Quote
Asiaczek Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Hej, myślałam, że wczoraj wieczorkiem/nocą coś nadrobię w Galerii, ale - niestety - praca już na mnie czekała. I tak siedziałam do prawie 2.00 nad ranem... eh... Dbsst - "gumofilce" - powiem tak: to moje ulubione słowo!:loveu: A "gruźliczanka" kojarzysz? Imanca - jak tylko będziesz w W-wie (bo jakoś tak pomykasz do Katowic...) - wpadaj. Ino uprzedź mnie, kiedy to będzie i pamiętaj, że już jest kolejka do memłania maluszków...:lol: Agabass - OK. Trzymam za słowo (może humorek do tego czasu Ci się poprawi, co?). Dzasta - Felka, jak i maluszki są miziane przy każdej nadarzającej się okazji; Felka, jak tylko do niej zagadać - od razu pokazuje brzuszek do głaskania...:loveu::loveu::loveu: Sylrwia - tatuś maluszków - na razie - jest z lekka przeganiany od kojca, a reszta towarzystwa - na razie nie ma dostępu do Felki, bo ona się denerwuje... A koty olewają temat...Dla nich to już prawie norma te porody... Poświata - z tym masażem do raczej do Dbsst:razz:, Agabass wspaniale memła szczeniorki, a nie ludzi (tak mi się wydaje). Chociaż każdy z nas ma jakieś ukryte talenta i może Agabass i ludzi by pomemłała? Kto wie? warg2003warg - jak się cieszę, że wpadłaś! Tak dawno Cię tutaj nie było, że już myślałam, że zupełnie zapomniałaś o koleżance układającej okolicznościowe wierszyki... A Felusia jest b.delikatna jeżeli chodzi o maluszki. A poza tym, to nie ten rozmiar i nie ta łapka...:lol: aga1215 - wszystkie są trikolory, tylko tak wyglądają na bikolory. Dzięki za słowa uznania za wierszyk. Donya - zniesiemy, zniesiemy i będziemy baaaardzo szczęśliwi, że tyle pracowitych osób nas nawiedzi...:evil_lol: Lubimy takie wizyty... Iwona&Wiki - tak, zgadza się; chłopaki takie elegantne z kryzami, a panieneczki - a to gwiazdeczka, a to "nic" ...łatwo rozróżnić maluszki. Agasia - nowe fotki powinny być może dzisiaj wieczorkiem; do pomocy będę miała koleżankę. Po obcięciu bocznych pazurków - weźmiemy się za zdjęcia. Ania ma b.fajne pomysły na zdjęcia. No nic. Spadaj do domu, zaliczam obowiązkowe spacerki i chyba walnę się na krótką drzemkę. Albo nie. Zobaczymy. Dzięki wszystkim za odwiedziny i za zainteresowanie.:loveu: Pzdr. Quote
Poświata Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Agasia napisał(a): Czekam na wiecej zdjec :)Ja też, ja też :-D !!! Quote
Czoko Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Odwiedzam Was na całkiem króciutko - będę dopiero jutro popołudniu. Asiu może uda Ci się zrobić zdjęcie maleństw w dłoni żeby można było zobaczyć ich wielkość. Pozdrawiam Ewa Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Asiaczek napisał(a):Hej, Dbsst - "gumofilce" - powiem tak: to moje ulubione słowo!:loveu: A "gruźliczanka" kojarzysz? Pzdr.:multi:i ja pamiętam bo piłam i znam :p Poświata napisał(a):Ja też, ja też :-D !!!:multi::multi::multi:ustawiam się w kolejkę do fotek;) A aaa było już coś o imionkach bo na fotki patrzałam.... Quote
Anecioreczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Oo Niemoge sie doczekać foteczek:loveu::roll: Quote
agabass Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Poświata napisał(a):To może przy okazji mnie pougniatasz i pomemłasz :cool3: ??? Nie ma to jak dobry masaż :evil_lol: . czemu nie :razz: Quote
Asiaczek Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Czoko napisał(a):Odwiedzam Was na całkiem króciutko - będę dopiero jutro popołudniu. Asiu może uda Ci się zrobić zdjęcie maleństw w dłoni żeby można było zobaczyć ich wielkość. Pozdrawiam Ewa Postaram się dzisiaj-jutro.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:i ja pamiętam bo piłam i znam :p ...:multi::multi::multi:ustawiam się w kolejkę do fotek;) A aaa było już coś o imionkach bo na fotki patrzałam.... Po "gruźliczance" jakoś żyjemy, prawda?:evil_lol: Imiona mam, jeszcze nie dla wszystkich. Zobaczę, może coś z ich charakteru wyjdzie? A imiona będą na literę "K". Fotki to chyba w niedzielę będą. Dzisiaj - nie dam rady. pzdr. Quote
ewelinabuck Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ja te zustawiam sie w kolejce do zdjatek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bazylowa Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Jakie mają fajne różowe nochalki i łapeczki :loveu: Śliczna czwóreczka !! Wiadomo już jak będą się nazywać ?? Quote
Asiaczek Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Jeszcze mysśę nad imionami... Imiona dla 2 szczeniorków już mam, no, może dla trzech. Brak mi dla jednego chłopaka... Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 mowilam ze wsyztkie beda tricolorki :multi: Quote
Iwona&Wiki Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ojej! I tutaj też tricolorki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ! Ale nowych zdjęć nie ma :shake:? Quote
Asiaczek Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Iwonko - będą, będą, daj mi się pozbierać po kilku dniach życia na najwyższych obrotach, OK?:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts