Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):

Agabass - liczę na Twoje ręce do... memłania. Nie wymigasz się!

Pzdr.

nawet nie zamierzam nikt nie potrafi tak memłać i ugniatać jak ja:evil_lol:

Posted

Asiaczek dopiero obejrzałam foteczki małych basiorków :loveu: są bosskie :loveu: a te małe czerwone nonie do całowania po prostu och i ach :loveu: wymiziaj je tam ode mnie no i Mamunie a niech ma że się wreszcie dziewczyna zdecydowała urodzić malunie klusunie :loveu:

Posted

agabass napisał(a):
nawet nie zamierzam nikt nie potrafi tak memłać i ugniatać jak ja:evil_lol:
To może przy okazji mnie pougniatasz i pomemłasz :cool3: ??? Nie ma to jak dobry masaż :evil_lol: .

Posted

Imanca napisał(a):
A ja? Ja chcę poznać bobaski! Ja chcę memłać, ja chcę! Wybierz mnie, mnie wybierz!

Trójkę wybierz Panie :D

Jesteś czwarta do mamłania :lol: :lol: :lol: Cztery baski-bobaski i cztery memłanice :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie wiem jak to wszystko zniosą szczeniaczki, mamusia i pańcia :lol: :lol: :lol:

Posted

Rozkoszne Bąbelki:loveu: :loveu: :loveu:! Jeszcze raz gratulacje:multi:!

Rozumiem, że u basków,
jak Chłopaki - to z kryzami,
a Dziewczyny - gustują w innych ozdobach: gwiazdeczki i takie tam!
To pięknie:loveu:!

Posted

Hej,
myślałam, że wczoraj wieczorkiem/nocą coś nadrobię w Galerii, ale - niestety - praca już na mnie czekała. I tak siedziałam do prawie 2.00 nad ranem... eh...

Dbsst - "gumofilce" - powiem tak: to moje ulubione słowo!:loveu:
A "gruźliczanka" kojarzysz?

Imanca - jak tylko będziesz w W-wie (bo jakoś tak pomykasz do Katowic...) - wpadaj. Ino uprzedź mnie, kiedy to będzie i pamiętaj, że już jest kolejka do memłania maluszków...:lol:

Agabass - OK. Trzymam za słowo (może humorek do tego czasu Ci się poprawi, co?).

Dzasta - Felka, jak i maluszki są miziane przy każdej nadarzającej się okazji; Felka, jak tylko do niej zagadać - od razu pokazuje brzuszek do głaskania...:loveu::loveu::loveu:

Sylrwia - tatuś maluszków - na razie - jest z lekka przeganiany od kojca, a reszta towarzystwa - na razie nie ma dostępu do Felki, bo ona się denerwuje... A koty olewają temat...Dla nich to już prawie norma te porody...

Poświata - z tym masażem do raczej do Dbsst:razz:, Agabass wspaniale memła szczeniorki, a nie ludzi (tak mi się wydaje). Chociaż każdy z nas ma jakieś ukryte talenta i może Agabass i ludzi by pomemłała? Kto wie?

warg2003warg - jak się cieszę, że wpadłaś! Tak dawno Cię tutaj nie było, że już myślałam, że zupełnie zapomniałaś o koleżance układającej okolicznościowe wierszyki...
A Felusia jest b.delikatna jeżeli chodzi o maluszki. A poza tym, to nie ten rozmiar i nie ta łapka...:lol:

aga1215 - wszystkie są trikolory, tylko tak wyglądają na bikolory. Dzięki za słowa uznania za wierszyk.

Donya - zniesiemy, zniesiemy i będziemy baaaardzo szczęśliwi, że tyle pracowitych osób nas nawiedzi...:evil_lol: Lubimy takie wizyty...

Iwona&Wiki - tak, zgadza się; chłopaki takie elegantne z kryzami, a panieneczki - a to gwiazdeczka, a to "nic" ...łatwo rozróżnić maluszki.

Agasia - nowe fotki powinny być może dzisiaj wieczorkiem; do pomocy będę miała koleżankę. Po obcięciu bocznych pazurków - weźmiemy się za zdjęcia. Ania ma b.fajne pomysły na zdjęcia.

No nic. Spadaj do domu, zaliczam obowiązkowe spacerki i chyba walnę się na krótką drzemkę. Albo nie. Zobaczymy.

Dzięki wszystkim za odwiedziny i za zainteresowanie.:loveu:
Pzdr.

Posted

Odwiedzam Was na całkiem króciutko - będę dopiero jutro popołudniu.
Asiu może uda Ci się zrobić zdjęcie maleństw w dłoni żeby można było zobaczyć ich wielkość.
Pozdrawiam Ewa

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hej,

Dbsst - "gumofilce" - powiem tak: to moje ulubione słowo!:loveu:
A "gruźliczanka" kojarzysz?

Pzdr.
:multi:i ja pamiętam bo piłam i znam :p

Poświata napisał(a):
Ja też, ja też :-D !!!
:multi::multi::multi:ustawiam się w kolejkę do fotek;)

A aaa było już coś o imionkach bo na fotki patrzałam....

Posted

Czoko napisał(a):
Odwiedzam Was na całkiem króciutko - będę dopiero jutro popołudniu.
Asiu może uda Ci się zrobić zdjęcie maleństw w dłoni żeby można było zobaczyć ich wielkość.
Pozdrawiam Ewa

Postaram się dzisiaj-jutro.:lol:
Pzdr.

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:i ja pamiętam bo piłam i znam :p

...
:multi::multi::multi:ustawiam się w kolejkę do fotek;)

A aaa było już coś o imionkach bo na fotki patrzałam....

Po "gruźliczance" jakoś żyjemy, prawda?:evil_lol:

Imiona mam, jeszcze nie dla wszystkich. Zobaczę, może coś z ich charakteru wyjdzie? A imiona będą na literę "K".

Fotki to chyba w niedzielę będą. Dzisiaj - nie dam rady.
pzdr.