Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dzięki, Alicjo. Kiedys były tutaj nawet 2 osoby od pudelków, potem znikły...

Pzdr.

no właśnie kojarze sobie ... może ktoś z odwiedzających zna kogoś od pudelków to podeśle ...dla pasjonata rasy to super ozdóbka ;)

Posted

Buszki napisał(a):
Ja to bym te tablice na aukcji wystawiła :evil_lol:.Co tak będą bezpańsko leżały.Może da się coś na nich zarobić :cool3:?
A ja właśnie upiekłam ciasto sezonowe na wystawę w Legnicy :eviltong:.Z jagodami,borówkami amerykańskimi i jeżynami :loveu:.

Buszki to ja się jutro wpraszam an cisto:)Proszę wszystkiego nie zjeść:)

Posted

MMM napisał(a):
a my to pyyyyszne ciasto będziemy jeść od rana !!!

Wiem i juz Wam zazdroszczę:)
Pozdrawiam ciepło i mocno trzymam kciuki za Was:) a Buszki ma Wam przekazać buziaki od Asiaczków:)

Pzdr.

Posted

ile akit :mdleje: chcialabym wymiziac takie towarzystwo :loveu:

a u nas tez niezle zalalo, pracuje w budynku promenady i nam parter zalalo, w galerii ludzie sobie fotki robili bo woda po kostki byla :/ szok, warszawa jak po tajfunie wyglada u mnie na osiedlu to co drugie drzewo przetracone, u was tez tak wszystko wyglada?

mozemy sie w nastepnym tyg umowic na spacerek ;)

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
ile akit :mdleje: chcialabym wymiziac takie towarzystwo :loveu:
a u nas tez niezle zalalo, pracuje w budynku promenady i nam parter zalalo, w galerii ludzie sobie fotki robili bo woda po kostki byla :/ szok, warszawa jak po tajfunie wyglada u mnie na osiedlu to co drugie drzewo przetracone, u was tez tak wszystko wyglada?
mozemy sie w nastepnym tyg umowic na spacerek ;)

Fakt, tyle futerek do miziania, ale nie wszystkie z tych zaprezentowanych sa takie do miziania.
A u nas wczoraj była cisza, nic nie padało, w nocy tez cisza...
W następnymtygodniu - to nie wiem. Bo od poniedziałku do mieszkania wchodzi pan malarz. Chyba będę w stanie umówić się PO Sopocie. Wczesniej nie dam rady.

deer_1987 napisał(a):
Oj juz 8 rano a Asiaczek gdzie? :D

Trochę sobie dłużej pospałam, nie wiem, dlaczego... Jakos tak mi się dobrze spało...

Pzdr.

Posted

[quote name='agnethka']3 lata temu moje dziecko było na trochę innym etapie ;)
ale wolę jak dostała manii Harry'ego Potter'a - lepsze to od manii Hannah Montana...
Wiesz, wszystko przed Wami;)

[quote name='deer_1987']No i dobrze, tak czasami trzeba :)
Wczoraj trochę się zmachałam przygotowując duzy pokój do malowania. Może dlatego...?

A co o tym myslicie?
http://allegro.pl/item1164446085_mop_turbo_plus_parowy_na_h2o_11_koncowek_gratis.html

Pzdr.

Posted

Koleżanka bardzo go sobie chwali. Ma małe dziecko i psa. No i kafelki ma podłodze. Więc sama jestem ciekawa... Cena - przystępna. No i perspektywa czystości w domu...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Koleżanka bardzo go sobie chwali. Ma małe dziecko i psa. No i kafelki ma podłodze. Więc sama jestem ciekawa... Cena - przystępna. No i perspektywa czystości w domu...
Pzdr.

Nie wiem jak basenji ale z Niuni kiedys duzo bylo kudlow w katach mieszkania - odkad mamy furminiator to mniej tego sie znajduje, ogolnie pcv w mieszkaniu, w pokoju dywan - dla krolika - ale i tak na dywanie i w jego zagrodzie (cerata z pcv) pelno siana wiec codziennie trzepanie dywanu. niestety ani peppar ani stampe nie chca byc grzeczne i jesc siano z pasnika, oni musza miec siano na podlodze klatki/zagrody i po calej klatce/zagrodzie i po za nia rozwalic i dopiero wybrac to smaczniejsze :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: :mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

U mnie czasami zdarza się, że kicia wejdzie do kuwety, łapki ma w kuwecie, ale juz dooopinka - poza. I tak sobie siknie... Dlatego porządne umycie i zdezynfekowanie okolic kuwety jest dla mnie istotne...

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']to jak po mnie wyjdziesz na dworzec to może przyjadę i potem byś mnie musiała znów na dworzec odprowadzić bo ja sie zgubie w Katosach a gdzie tam jeszcze bimbajem na Chorzów jechać ;/

pewnie ze wyjde po ciebie :multi:

[quote name='Asiaczek']Taaaaaa, prędzej juz jakies sezonowe ciasto ze śliweczkami...

ciasto tez byc musi choc karkoweczka bylaby lepsza :eviltong:

Alez to czystej wody szantazyk...

nie no co ty moze taki malusi :eviltong:

Noto się dogadujcie beze mnie:)

Pzdr.

dogadamy sie dogadamy :grins:

Posted

[quote name='agnethka']3 lata temu moje dziecko było na trochę innym etapie ;)
ale wolę jak dostała manii Harry'ego Potter'a - lepsze to od manii Hannah Montana...

ooo zdecydowanie ...:cool2:

[quote name='Tengusia']pewnie ze wyjde po ciebie :multi:

dogadamy sie dogadamy :grins:

damy radę ;)

tylko Tengusia sprawdzi w kalendarzu terminy ;)

Co do Mopa , to pomału też sie skłaniam ku temu ...ale jeszcze chwilkę musi poczekac ;)