Asiaczek Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Dzięki, Alicjo. Kiedys były tutaj nawet 2 osoby od pudelków, potem znikły... Pzdr. Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Asiaczek napisał(a):Dzięki, Alicjo. Kiedys były tutaj nawet 2 osoby od pudelków, potem znikły... Pzdr. no właśnie kojarze sobie ... może ktoś z odwiedzających zna kogoś od pudelków to podeśle ...dla pasjonata rasy to super ozdóbka ;) Quote
jenis Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Buszki napisał(a):Ja to bym te tablice na aukcji wystawiła :evil_lol:.Co tak będą bezpańsko leżały.Może da się coś na nich zarobić :cool3:? A ja właśnie upiekłam ciasto sezonowe na wystawę w Legnicy :eviltong:.Z jagodami,borówkami amerykańskimi i jeżynami :loveu:. Buszki to ja się jutro wpraszam an cisto:)Proszę wszystkiego nie zjeść:) Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Jesteście na jednym ringu, może zdążysz... Pzdr. Quote
MMM Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 a my to pyyyyszne ciasto będziemy jeść od rana !!! Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 MMM napisał(a):a my to pyyyyszne ciasto będziemy jeść od rana !!! Wiem i juz Wam zazdroszczę:) Pozdrawiam ciepło i mocno trzymam kciuki za Was:) a Buszki ma Wam przekazać buziaki od Asiaczków:) Pzdr. Quote
MMM Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Dziękujemy za buziaki jutro postaram się o jakieś fajne fotki Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Z chęcią oglądnę, bo dla mnie zawsze mało;) Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 ile akit :mdleje: chcialabym wymiziac takie towarzystwo :loveu: a u nas tez niezle zalalo, pracuje w budynku promenady i nam parter zalalo, w galerii ludzie sobie fotki robili bo woda po kostki byla :/ szok, warszawa jak po tajfunie wyglada u mnie na osiedlu to co drugie drzewo przetracone, u was tez tak wszystko wyglada? mozemy sie w nastepnym tyg umowic na spacerek ;) Quote
Asiaczek Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):ile akit :mdleje: chcialabym wymiziac takie towarzystwo :loveu: a u nas tez niezle zalalo, pracuje w budynku promenady i nam parter zalalo, w galerii ludzie sobie fotki robili bo woda po kostki byla :/ szok, warszawa jak po tajfunie wyglada u mnie na osiedlu to co drugie drzewo przetracone, u was tez tak wszystko wyglada? mozemy sie w nastepnym tyg umowic na spacerek ;) Fakt, tyle futerek do miziania, ale nie wszystkie z tych zaprezentowanych sa takie do miziania. A u nas wczoraj była cisza, nic nie padało, w nocy tez cisza... W następnymtygodniu - to nie wiem. Bo od poniedziałku do mieszkania wchodzi pan malarz. Chyba będę w stanie umówić się PO Sopocie. Wczesniej nie dam rady. deer_1987 napisał(a):Oj juz 8 rano a Asiaczek gdzie? :D Trochę sobie dłużej pospałam, nie wiem, dlaczego... Jakos tak mi się dobrze spało... Pzdr. Quote
taxelina Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Asiaczek napisał(a):Trochę sobie dłużej pospałam, nie wiem, dlaczego... Jakos tak mi się dobrze spało... No i dobrze, tak czasami trzeba :) Quote
Asiaczek Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='agnethka']3 lata temu moje dziecko było na trochę innym etapie ;) ale wolę jak dostała manii Harry'ego Potter'a - lepsze to od manii Hannah Montana... Wiesz, wszystko przed Wami;) [quote name='deer_1987']No i dobrze, tak czasami trzeba :) Wczoraj trochę się zmachałam przygotowując duzy pokój do malowania. Może dlatego...? A co o tym myslicie? http://allegro.pl/item1164446085_mop_turbo_plus_parowy_na_h2o_11_koncowek_gratis.html Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Zajrzyjcie, proszę. http://www.dogomania.pl/threads/190490-Bazarek-Na-DT-dla-PUSI-do-15.08.2010-godz-22-00 To jest bazarek, na który również i ja dołożyłam kilka rzeczy... Pzdr. Quote
taxelina Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 na bazarek zaraz zajrze, a mop to znam z widzenia ale jaka ma skutecznosc? Quote
Asiaczek Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Koleżanka bardzo go sobie chwali. Ma małe dziecko i psa. No i kafelki ma podłodze. Więc sama jestem ciekawa... Cena - przystępna. No i perspektywa czystości w domu... Pzdr. Quote
taxelina Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Asiaczek napisał(a):Koleżanka bardzo go sobie chwali. Ma małe dziecko i psa. No i kafelki ma podłodze. Więc sama jestem ciekawa... Cena - przystępna. No i perspektywa czystości w domu... Pzdr. Nie wiem jak basenji ale z Niuni kiedys duzo bylo kudlow w katach mieszkania - odkad mamy furminiator to mniej tego sie znajduje, ogolnie pcv w mieszkaniu, w pokoju dywan - dla krolika - ale i tak na dywanie i w jego zagrodzie (cerata z pcv) pelno siana wiec codziennie trzepanie dywanu. niestety ani peppar ani stampe nie chca byc grzeczne i jesc siano z pasnika, oni musza miec siano na podlodze klatki/zagrody i po calej klatce/zagrodzie i po za nia rozwalic i dopiero wybrac to smaczniejsze :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Asiaczek Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 U mnie czasami zdarza się, że kicia wejdzie do kuwety, łapki ma w kuwecie, ale juz dooopinka - poza. I tak sobie siknie... Dlatego porządne umycie i zdezynfekowanie okolic kuwety jest dla mnie istotne... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Szybciutko wstawie fotki otrzymane od naszej forumowej koleżanki - Tascha; tym razem jej baski:) Ej, nie top się... wachluj uszami;) Uploaded with ImageShack.us Pańcia asekuruje;) Uploaded with ImageShack.us Kiwaczek nie ma problemu z pływaniem:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Cd. Kiwaczek i pinczerek:) Uploaded with ImageShack.us Nie ważne , gdzie biegniemy. Ważne, że przed siebie:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us O, a co to? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uchachane mordki:) Uploaded with ImageShack.us I to wsio. Lecę do moich zajęć:) Pzdr. Quote
Tengusia Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='Alicja']to jak po mnie wyjdziesz na dworzec to może przyjadę i potem byś mnie musiała znów na dworzec odprowadzić bo ja sie zgubie w Katosach a gdzie tam jeszcze bimbajem na Chorzów jechać ;/ pewnie ze wyjde po ciebie :multi: [quote name='Asiaczek']Taaaaaa, prędzej juz jakies sezonowe ciasto ze śliweczkami... ciasto tez byc musi choc karkoweczka bylaby lepsza :eviltong: Alez to czystej wody szantazyk... nie no co ty moze taki malusi :eviltong: Noto się dogadujcie beze mnie:) Pzdr. dogadamy sie dogadamy :grins: Quote
Asiaczek Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Dajcie znac, JAK się dogadałyście. I czy wogóle... Pzdr. Quote
Alicja Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='agnethka']3 lata temu moje dziecko było na trochę innym etapie ;) ale wolę jak dostała manii Harry'ego Potter'a - lepsze to od manii Hannah Montana... ooo zdecydowanie ...:cool2: [quote name='Tengusia']pewnie ze wyjde po ciebie :multi: dogadamy sie dogadamy :grins: damy radę ;) tylko Tengusia sprawdzi w kalendarzu terminy ;) Co do Mopa , to pomału też sie skłaniam ku temu ...ale jeszcze chwilkę musi poczekac ;) Quote
taxelina Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 http://img266.imageshack.us/img266/5815/sesjafot105.jpg ale fajne! Quote
Recommended Posts