Tengusia Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Asiaczek napisał(a):Karkóweczkę przygotowywałam ja, ja, ja! Ja - Asiaczek:) Pzdr. to jak bedziesz znow szykowac takie pysznosci to podeslij chociaz kawaleczek do nas na Ślask :grins: Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Cholibka, rzecz do zrobienia, tylko kiedy...? Terminy grilla nie ode mnie zależą... Pzdr. Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Tengusia napisał(a):to jak bedziesz znow szykowac takie pysznosci to podeslij chociaz kawaleczek do nas na Ślask :grins: Asiaczek przywiezie do Chorzowa :grins: Quote
Tengusia Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Alicja napisał(a):Asiaczek przywiezie do Chorzowa :grins: Asiaczku bedziesz na wystawie w Chorzowie ? moze uda nam sie tym razem nieco dluzej porozmawiac :grins: ... tylko wiesz bez karkoweczki nie przyjezdzaj :diabloti: Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Tengusia napisał(a):Asiaczku bedziesz na wystawie w Chorzowie ? moze uda nam sie tym razem nieco dluzej porozmawiac :grins: ... tylko wiesz bez karkoweczki nie przyjezdzaj :diabloti: to jak po mnie wyjdziesz na dworzec to może przyjadę i potem byś mnie musiała znów na dworzec odprowadzić bo ja sie zgubie w Katosach a gdzie tam jeszcze bimbajem na Chorzów jechać ;/ Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Alicja napisał(a):Asiaczek przywiezie do Chorzowa :grins: Taaaaaa, prędzej juz jakies sezonowe ciasto ze śliweczkami... Tengusia napisał(a):Asiaczku bedziesz na wystawie w Chorzowie ? moze uda nam sie tym razem nieco dluzej porozmawiac :grins: ... tylko wiesz bez karkoweczki nie przyjezdzaj :diabloti: Alez to czystej wody szantazyk... Alicja napisał(a):to jak po mnie wyjdziesz na dworzec to może przyjadę i potem byś mnie musiała znów na dworzec odprowadzić bo ja sie zgubie w Katosach a gdzie tam jeszcze bimbajem na Chorzów jechać ;/ Noto się dogadujcie beze mnie:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Dwie fotki, jako skutki wczorajszej ulewy... Takie oto prezenty leżały dzisiaj na trawniku pod moim oknem. Widocznie ich właściciele nie wiedzieli, że krawężnik pod moim oknem jest dosyć wysoki.:evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr... Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 deer_1987 napisał(a):wow az 3 kierowcow.. Czterech... Pzdr. Quote
Błyskotka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Karkóweczka - dobre mięsko ;). Jeszcze kilka i możesz kolekcjonować tablice rejestracyjne ;). Quote
Korenia Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Też kiedyś znalazłam z 8 tablic rejestracyjnych, ale to jacyś nienormalni ludzie odrywali z samochodów ;/ Słyszałam, ze Wawa podlana... Bogatynia na dolnymśląsku odcięta od świta, woda stoi do 1 piętra - 4 metry. W ciągu 2 godzin rzeka przybrała do 6ciu metrów i wylała... zerwała mosty, budynki się zwaliły. Jedna osoba utopiła się, bo wpadła do wody,bo most sie zerwaał:( Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Alicja napisał(a):zbieraj na pamiątkę ;) Ha, i potem do jakiegoś skokuna bank - jak znalazł... Z przodu inna, z tyłu inna - dla zmylenia przeciwnika, hahahaha... kaskaSz napisał(a):To super że z nogą już lepiej! Też się cieszę. Błyskotka napisał(a):Karkóweczka - dobre mięsko ;). Jeszcze kilka i możesz kolekcjonować tablice rejestracyjne ;). Taaaa, dzisiaj bym zaczęła od czterech, na dobry poczatek:) Korenia napisał(a):Też kiedyś znalazłam z 8 tablic rejestracyjnych, ale to jacyś nienormalni ludzie odrywali z samochodów ;/ Słyszałam, ze Wawa podlana... Bogatynia na dolnymśląsku odcięta od świta, woda stoi do 1 piętra - 4 metry. W ciągu 2 godzin rzeka przybrała do 6ciu metrów i wylała... zerwała mosty, budynki się zwaliły. Jedna osoba utopiła się, bo wpadła do wody,bo most sie zerwaał:( Jednak woda to zywioł nie do przewidzenia... Pzdr. Quote
Buszki Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ja to bym te tablice na aukcji wystawiła :evil_lol:.Co tak będą bezpańsko leżały.Może da się coś na nich zarobić :cool3:? A ja właśnie upiekłam ciasto sezonowe na wystawę w Legnicy :eviltong:.Z jagodami,borówkami amerykańskimi i jeżynami :loveu:. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Rozumiem, że Legnica juz jutro...? A kto a naszych będzie? Pzr. Quote
taxelina Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Asiaczek napisał(a):Czterech... Pzdr. no tak bo ta 1 to nie ma jej na drugim zdjeciu, nie przygladalam sie na rejestracje :D Quote
Zuza i Noddy Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Buszki napisał(a):Ja to bym te tablice na aukcji wystawiła :evil_lol:.Co tak będą bezpańsko leżały.Może da się coś na nich zarobić :cool3:? A ja właśnie upiekłam ciasto sezonowe na wystawę w Legnicy :eviltong:.Z jagodami,borówkami amerykańskimi i jeżynami :loveu:. O to ja tam muszę się do was jak najszybciej dostać. Asiaczek napisał(a):Rozumiem, że Legnica juz jutro...? A kto a naszych będzie? Pzr. A np ja będę ;) Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):O to ja tam muszę się do was jak najszybciej dostać. A np ja będę ;) Przyjdź od razu z rana, bo ciasto pewnie będzie takie nieeeeedobreeeee, że jeszcze zabraknie;) A ja mam taki chytry plan w stosunku do Twojejosoby. Jenis da Buszce 1/2 słoiczki z dżemem z borówek amerykańskich dla mnie. Buszka da je Tobie a Ty wzięłabys te słoiczki do Sopotu, co? Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Asiaczek napisał(a):Jenis da Buszce 1/2 słoiczki z dżemem z borówek amerykańskich dla mnie. Buszka da je Tobie a Ty wzięłabys te słoiczki do Sopotu, co? Pzdr. O dżem z borówek amerykańskich musi być smaczny :mdrmed: Po co macie brać słoiczki do Sopotu ... weźcie do Chorzowa, już ja je odbiorę :diabloti: Quote
Zuza i Noddy Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Asiaczek napisał(a):Przyjdź od razu z rana, bo ciasto pewnie będzie takie nieeeeedobreeeee, że jeszcze zabraknie;) A ja mam taki chytry plan w stosunku do Twojejosoby. Jenis da Buszce 1/2 słoiczki z dżemem z borówek amerykańskich dla mnie. Buszka da je Tobie a Ty wzięłabys te słoiczki do Sopotu, co? Pzdr. Oki, nie ma sprawy ;) Nie wiem jak z ta szybkością będzie, bo jeszcze chyba Brando od Darii będę wystawiać. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Ania! napisał(a):O dżem z borówek amerykańskich musi być smaczny :mdrmed: Po co macie brać słoiczki do Sopotu ... weźcie do Chorzowa, już ja je odbiorę :diabloti: Do Chorzowa to juz pewnie nic nie zostanie z tego dżemiku;) agnethka napisał(a):mając chwilkę czasu - piszę - DOBEREK ;) ostatnio się wciągnęłam strasznie.... w czytanie książek :D i nie mam czasu na neta hahahaha.... Cieszę się, że do nas zajrzałas. A jakie to ciekawe książki czytasz? Podrzuć jakąś lekturę... Zuza i Noddy napisał(a):Oki, nie ma sprawy ;) Nie wiem jak z ta szybkością będzie, bo jeszcze chyba Brando od Darii będę wystawiać. Oj, znajdziecie się. albo od razu zarezerwuj u Buszki kawałek dla siebie:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Hahaha, ja to juz mam za sobą. Moja siostrzenica też miała taka "chorobę", ale to było jakieś 3 lata temu... Pzdr. Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 nie wiem czy tu ktoś od pudelków wchodzi ale jest pudelkowa broszka na bazarku http://www.dogomania.pl/threads/190430-**Broszka-pudelek-i-srebrny-charms-piesek**-na-Prado.15.08 Quote
Recommended Posts