Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Karkóweczkę przygotowywałam ja, ja, ja! Ja - Asiaczek:)

Pzdr.

to jak bedziesz znow szykowac takie pysznosci to podeslij chociaz kawaleczek do nas na Ślask :grins:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Tengusia napisał(a):
to jak bedziesz znow szykowac takie pysznosci to podeslij chociaz kawaleczek do nas na Ślask :grins:

Asiaczek przywiezie do Chorzowa :grins:

Posted

Alicja napisał(a):

Asiaczku bedziesz na wystawie w Chorzowie ? moze uda nam sie tym razem nieco dluzej porozmawiac :grins: ... tylko wiesz bez karkoweczki nie przyjezdzaj :diabloti:

Posted

Tengusia napisał(a):
Asiaczku bedziesz na wystawie w Chorzowie ? moze uda nam sie tym razem nieco dluzej porozmawiac :grins: ... tylko wiesz bez karkoweczki nie przyjezdzaj :diabloti:

to jak po mnie wyjdziesz na dworzec to może przyjadę i potem byś mnie musiała znów na dworzec odprowadzić bo ja sie zgubie w Katosach a gdzie tam jeszcze bimbajem na Chorzów jechać ;/

Posted

Alicja napisał(a):

Taaaaaa, prędzej juz jakies sezonowe ciasto ze śliweczkami...

Tengusia napisał(a):

Alez to czystej wody szantazyk...

Alicja napisał(a):
to jak po mnie wyjdziesz na dworzec to może przyjadę i potem byś mnie musiała znów na dworzec odprowadzić bo ja sie zgubie w Katosach a gdzie tam jeszcze bimbajem na Chorzów jechać ;/

Noto się dogadujcie beze mnie:)

Pzdr.

Posted

Też kiedyś znalazłam z 8 tablic rejestracyjnych, ale to jacyś nienormalni ludzie odrywali z samochodów ;/ Słyszałam, ze Wawa podlana... Bogatynia na dolnymśląsku odcięta od świta, woda stoi do 1 piętra - 4 metry. W ciągu 2 godzin rzeka przybrała do 6ciu metrów i wylała... zerwała mosty, budynki się zwaliły. Jedna osoba utopiła się, bo wpadła do wody,bo most sie zerwaał:(

Posted

Alicja napisał(a):
zbieraj na pamiątkę ;)

Ha, i potem do jakiegoś skokuna bank - jak znalazł... Z przodu inna, z tyłu inna - dla zmylenia przeciwnika, hahahaha...

kaskaSz napisał(a):
To super że z nogą już lepiej!

Też się cieszę.

Błyskotka napisał(a):
Karkóweczka - dobre mięsko ;).
Jeszcze kilka i możesz kolekcjonować tablice rejestracyjne ;).

Taaaa, dzisiaj bym zaczęła od czterech, na dobry poczatek:)

Korenia napisał(a):
Też kiedyś znalazłam z 8 tablic rejestracyjnych, ale to jacyś nienormalni ludzie odrywali z samochodów ;/ Słyszałam, ze Wawa podlana... Bogatynia na dolnymśląsku odcięta od świta, woda stoi do 1 piętra - 4 metry. W ciągu 2 godzin rzeka przybrała do 6ciu metrów i wylała... zerwała mosty, budynki się zwaliły. Jedna osoba utopiła się, bo wpadła do wody,bo most sie zerwaał:(

Jednak woda to zywioł nie do przewidzenia...

Pzdr.

Posted

Ja to bym te tablice na aukcji wystawiła :evil_lol:.Co tak będą bezpańsko leżały.Może da się coś na nich zarobić :cool3:?
A ja właśnie upiekłam ciasto sezonowe na wystawę w Legnicy :eviltong:.Z jagodami,borówkami amerykańskimi i jeżynami :loveu:.

Posted

Buszki napisał(a):
Ja to bym te tablice na aukcji wystawiła :evil_lol:.Co tak będą bezpańsko leżały.Może da się coś na nich zarobić :cool3:?
A ja właśnie upiekłam ciasto sezonowe na wystawę w Legnicy :eviltong:.Z jagodami,borówkami amerykańskimi i jeżynami :loveu:.

O to ja tam muszę się do was jak najszybciej dostać.

Asiaczek napisał(a):
Rozumiem, że Legnica juz jutro...?
A kto a naszych będzie?

Pzr.

A np ja będę ;)

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
O to ja tam muszę się do was jak najszybciej dostać.
A np ja będę ;)

Przyjdź od razu z rana, bo ciasto pewnie będzie takie nieeeeedobreeeee, że jeszcze zabraknie;)
A ja mam taki chytry plan w stosunku do Twojejosoby.
Jenis da Buszce 1/2 słoiczki z dżemem z borówek amerykańskich dla mnie. Buszka da je Tobie a Ty wzięłabys te słoiczki do Sopotu, co?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jenis da Buszce 1/2 słoiczki z dżemem z borówek amerykańskich dla mnie. Buszka da je Tobie a Ty wzięłabys te słoiczki do Sopotu, co?

Pzdr.

O dżem z borówek amerykańskich musi być smaczny :mdrmed: Po co macie brać słoiczki do Sopotu ... weźcie do Chorzowa, już ja je odbiorę :diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Przyjdź od razu z rana, bo ciasto pewnie będzie takie nieeeeedobreeeee, że jeszcze zabraknie;)
A ja mam taki chytry plan w stosunku do Twojejosoby.

Pzdr.

Oki, nie ma sprawy ;)
Nie wiem jak z ta szybkością będzie, bo jeszcze chyba Brando od Darii będę wystawiać.

Posted

Ania! napisał(a):
O dżem z borówek amerykańskich musi być smaczny :mdrmed: Po co macie brać słoiczki do Sopotu ... weźcie do Chorzowa, już ja je odbiorę :diabloti:

Do Chorzowa to juz pewnie nic nie zostanie z tego dżemiku;)

agnethka napisał(a):
mając chwilkę czasu - piszę - DOBEREK ;)
ostatnio się wciągnęłam strasznie.... w czytanie książek :D i nie mam czasu na neta hahahaha....

Cieszę się, że do nas zajrzałas. A jakie to ciekawe książki czytasz? Podrzuć jakąś lekturę...

Zuza i Noddy napisał(a):
Oki, nie ma sprawy ;)
Nie wiem jak z ta szybkością będzie, bo jeszcze chyba Brando od Darii będę wystawiać.

Oj, znajdziecie się. albo od razu zarezerwuj u Buszki kawałek dla siebie:)

Pzdr.