Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

wiki4 napisał(a):
Milutkie rudzielce ;)

Jak dla mnie to one są trochę za duże. Bo temperamentem to mi odpowiadaja, ale ich wielkość to juz nie dla mnie i nie do bloku...

Błyskotka napisał(a):
Bardzo lubię jak tyle psiaków bawi się razem :).
Ile jest ich wszystkich ?

Jeżeli dobrze pamiętam, to jest ich 5:
Bimbo
Koiśka
Gruby
Duśka
Szojo

Agasia napisał(a):
Cudownie wyglada taka grupka akitek! :)

Szczególnie na tle zieleni...

kaskaSz napisał(a):
Jakie fajne puchacze :)
Właśnie miałam się pytać jak z nogą? I z remontem? Kuchnia skończona chyba, skoro biorą się za duży pokój?

Kuchnia skończona, ale nadal mam problem co i jak poukładac w 1 z szafek...
Po prostu przybyło mi trochę miejsca w szafkach w kuchni i stąd to zamieszanie...

Pzdr.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Fajnie znowu zobaczyć Duśke i inne akitki też.
Taka cudna z niej poduszeczka .

Racja, przecież Ty miałaś Duśkę jako poduszeczkę w drodze do i z Łotwy...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Cd.
Teraz tadammmmmmm, jedzonko:)
http://img299.imageshack.us/img299/3559/resizeofimg2783.jpg

Chlebek upieczony przez Mamę Donya + żeberka...
http://img411.imageshack.us/img411/999/resizeofimg2784.jpg

Karkóweczka...?
http://img405.imageshack.us/img405/2713/resizeofimg2785.jpg

Cukinia z grilla + sałatka z papryki:) (bez skórki!)
http://img821.imageshack.us/img821/7793/resizeofimg2786.jpg

Piersi z kurczaka, surówka i chyba żeberka...
http://img230.imageshack.us/img230/5673/resizeofimg2787.jpg

A to ... DESER!!!!!
http://img714.imageshack.us/img714/7744/resizeofimg2812.jpg

Cdn.
Pzdr.

aaaaaaaaaaaaa :sabber::eating: czemu nie podeslalas mi troszke tych pysznosci no czemu :placz:

Posted

Ja melduje, że żyję ;) Ale od ponad tygodnia nie mam internetu z nieznanych przyczyn :-( Wczoraj w ZK przy okazji weszłam na swoją poczte i jak zobaczyłam prawie 30 wiadomości nieprzeczytanych to był znak, że trzeba gdzieś dorwać internet :) Rozety skończone, jestem z nich baaardzo zadowolona, zdjęcie też zrobione, ale jest na aparacie w domu, więc wrzucę przy najbliższej okazji ...

Wystawa w Sopocie zbliża się wielkimi krokami więc już odliczam dni do naszego spotkania w sobotę :)

Przeglądając strony natknęłam się na film "Uczeń czarnoksiężnika" mi również się od bardzo podobał, wybrałam się pierwszy raz od bardzo dawna "rodzinnie" z tatą i bratem. Aktor grający głównego bohatera, rzeczywiście rewelacyjnie zagrał, można go było też oglądać ostatnio w filmie "Dziewczyna z ekstraklasy" ;) A nazywa się on Jay Baruchel, ale drugoplanowy Baltazar grany przez Nicolasa Cage'a również był super ;)

Dzisiaj jedziemy na działke się relaksować, a potem tydzień przygotowywań do wystawy Sopockiej, oj będzie trochę roboty z tą wystawą ... :)

Posted

Tengusia napisał(a):
aaaaaaaaaaaaa :sabber::eating: czemu nie podeslalas mi troszke tych pysznosci no czemu :placz:

A jakos tak zapomniałam... wiesz,jak człowiek najedzony to inaczej mysli...

deer_1987 napisał(a):
na 3339 jedna z moich ulubionych ras :)
wlasnie wrocilam z poracy ale mialam dzis szczescie 3 minuty po wejsciu do domu ogromna ulewa i burza...

Piszesz o AJ,tak?
Zagraj w Lotka:)

Kaya napisał(a):
Ja melduje, że żyję ;) Ale od ponad tygodnia nie mam internetu z nieznanych przyczyn :-( Wczoraj w ZK przy okazji weszłam na swoją poczte i jak zobaczyłam prawie 30 wiadomości nieprzeczytanych to był znak, że trzeba gdzieś dorwać internet :) Rozety skończone, jestem z nich baaardzo zadowolona, zdjęcie też zrobione, ale jest na aparacie w domu, więc wrzucę przy najbliższej okazji ...
Wystawa w Sopocie zbliża się wielkimi krokami więc już odliczam dni do naszego spotkania w sobotę :)
Przeglądając strony natknęłam się na film "Uczeń czarnoksiężnika" mi również się od bardzo podobał, wybrałam się pierwszy raz od bardzo dawna "rodzinnie" z tatą i bratem. Aktor grający głównego bohatera, rzeczywiście rewelacyjnie zagrał, można go było też oglądać ostatnio w filmie "Dziewczyna z ekstraklasy" ;) A nazywa się on Jay Baruchel, ale drugoplanowy Baltazar grany przez Nicolasa Cage'a również był super ;)
Dzisiaj jedziemy na działke się relaksować, a potem tydzień przygotowywań do wystawy Sopockiej, oj będzie trochę roboty z tą wystawą ... :)

Fakt, N. Cage tez dobrze grał).
A co masz do przygotowania na Sopot, jak rozetki już gotowe...?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

A co masz do przygotowania na Sopot, jak rozetki już gotowe...?

pzdr.

Psy :) W pon. trymowanie Fiolki, we wtorek pierwsze strzyżenie, w środe ćwiczenia z Muszu, we czwartek do zk zawieźć kilka rzeczy, i ew. wykąpie Kaje, w piątek Fiolka kąpanie i strzyżenie + strzyżenie Kaji, jescze muszę znajomej pomóc z rozetami, posprzątać dom i zorganizować jakieś spanie dla Mateusza ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
A jakos tak zapomniałam... wiesz,jak człowiek najedzony to inaczej mysli...

pzdr.

.... szczerze to nie wiem bo rzadko ostatnio chodze najedzona ale wierze ci na slowo :diabloti:

Posted

Witamy się Asiaczki :)
U nas też pracowicie, zaczynamy remontować kuchnie, w niedzielę rano mama jedzie na krycie z nasza bokserka do Poznania więc ja zostaje w domu z Maverem(bouvier)i Antosiem(bokser) + 4 koty :Pbyłam dziś w Gdańsku na spotkaniu informacyjnym do Policji kiedy mam egzaminy , wiec egzamin mam 18.09.2010, a pozniej czekac ok.3 miesace i kolejny egzamin wiec mysle ze na początku nowego roku jak mi się uda pojde do szkoły policyjnej. Ja równiez nie moge się doczekać Sopotu, wymiziać baski itp :)

Pozdrawiam

Posted

Kaya napisał(a):
Psy :) W pon. trymowanie Fiolki, we wtorek pierwsze strzyżenie, w środe ćwiczenia z Muszu, we czwartek do zk zawieźć kilka rzeczy, i ew. wykąpie Kaje, w piątek Fiolka kąpanie i strzyżenie + strzyżenie Kaji, jescze muszę znajomej pomóc z rozetami, posprzątać dom i zorganizować jakieś spanie dla Mateusza ;)

Żebyś o mnie nie zapomniała, ja co prawda tylko jedna noc, więc mogę nawet na podłodze.