Darianna Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Asiaczku, Zuzia będzi emoże wstępować do Ciebie zanim będzie w Legnicy? Bo by mogła wziąć kabelek do aparatu ;) Quote
Asiaczek Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Iza. napisał(a):Ooo super bede miała okazje poznac Serka! : ) A Żelka kiedy wraca na ringi ? Tak uczciwie mówiąc, to nie wiem. Ma pokończone "obowiązkowe" Championaty, a do klasy weteranów to jej jeszcze sporo brakuje. Są ładniejsze suczki od niej;) bety napisał(a):O bardzo dobrze, bo szkoda kasy na wysyłki z W-wy do W-wy. Tylko się zdenerwowałam czy przypadkiem poczta nie zgubiła. W Sopocie mnie nie ma, a o "białym" pamiętasz mam nadzieję, że jedziemy razem. :) Pzdr Przygotuję CD do Białego; musze to ogarnąć, to troszkę się zapuściłam i pogubiłam... Vectra napisał(a):a ja też będę w Sopocie i Białym :) Ooooo, superowo! W Białym jestesmy tego samego dnia. A w Sopocie to nie wiem. My - sobota:) Darianna napisał(a):Asiaczku, Zuzia będzi emoże wstępować do Ciebie zanim będzie w Legnicy? Bo by mogła wziąć kabelek do aparatu ;) Będę się widziała z Zuzką w Sopocie. Ale nie wiem, keidy jest Legnica... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Tak, tak Legnica teraz będzie, a Sopot w następny. Quote
Darianna Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Tydzień przed Legnicą ;) Więc odpada, innym razem :diabloti: Quote
Darianna Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Nie Legnica, a Sopotem... Edycja mi nie działa, buuuu... Quote
Asiaczek Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Jak nic nie wymyślimy, to wyślę pocztą i będzie OK. Pzdr. Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Asiu , o co chodziło Ci w tym poście u Olka ?? Przecież na Ciebie Olek NIGDY nic nie napisał ..... ba nawet chyba nie bywał u Ciebie na blogasku ... My też się wybieramy do kina z TZtem , ale jak zwykle jak jemu pasuje to ja mam już zaplanowane i tak w koło :roflt: Quote
olekg89 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 O to samo co Ala przyszedłem spytać.Bo jestem szczerze mówiąc w szoku i patrze w Twojego posta jak sroka w gnat i nic nie kumam ,a aż tak durny nie jestem. Quote
Matusz Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 http://img842.imageshack.us/img842/870/resizeofimg2686.jpg Teraz to wszędzie poznam Serka - pojadacza butów wraz ze sznurówkami :evil_lol::loveu: Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='Matusz']http://img842.imageshack.us/img842/870/resizeofimg2686.jpg Teraz to wszędzie poznam Serka - pojadacza butów wraz ze sznurówkami :evil_lol::loveu: trzeba nosić latem sandałki :grins: Quote
Matusz Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='Alicja'] trzeba nosić latem sandałki :grins: noszę tylko japonki, poza tym w ten dzień padał deszcz :p Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Matusz napisał(a):noszę tylko japonki, poza tym w ten dzień padał deszcz :p polecam kaloszki ;) Quote
Korenia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='Asiaczek'] Baski mają krótki włos, więc jak go wyczesać? Próbowałam z gumką recepturka naciągnięta na grzebień psi - nie dał rady. Więc biorę fałd skóry i skub-skub-skub... Wczoraj Serek tez został poskubany i juz zdecydowanie lepiej wygląda. Najgorzej idzie mi skubanie jego szyi. Bo nawet boczki daje sobie skubac bez żadnych fochów, ale szyja to jakiś dla niego problem... No nic. Musimy Matce Naturze pomóc i tyle. Takie zgrzebło: http://www.dingo-sport.com.pl/sklep/images/17011.jpg jest rewelacyjne do sierści typu beagle - ja kiedyś kupiłam dla Amy, ale zupełnie się nie sprawdziło przy dłuższych kudełkach i przyjaciółka odziedziczyła ;) Może u basków też by się sprawdziło? Wyczesuje multum sierści i podszerstka, chyba trudne do dostania, ale niedrogie (ja płaciłam coś koło 8-10 zł). Właśnie nadrabiam wyjazdowe zaległości, bo dzisiaj koło 22:30 wróciłyśmy ;) Widziałam zdjęcia z wystawy z Węgier ;) Z przykazań to chyba najbardziej dotyczy Amy :evil_lol: - Kosz na chusteczki higieniczne nie jest słoikiem z ciasteczkami. Później to: Kanapa nie jest ręcznikiem do pyska. Tak samo jak ubrania Mamy i Taty. - jeszcze bym dodała do tego dywan ;) Potem to: Nie będę nalegał, żeby okno w samochodzie było opuszczone, jeśli dzień jest deszczowy. A jak tam z Wrocławiem ? Przyjeżdżacie? Quote
Asiaczek Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [quote name='Alicja']Asiu , o co chodziło Ci w tym poście u Olka ?? Przecież na Ciebie Olek NIGDY nic nie napisał ..... ba nawet chyba nie bywał u Ciebie na blogasku ... My też się wybieramy do kina z TZtem , ale jak zwykle jak jemu pasuje to ja mam już zaplanowane i tak w koło :roflt: Chodziło o uogólnienie, że szczupli/chudzi to złośliwcy itp., a pulchni/grubi to sympatyczni... :) Generalnie to uwazam siebie za osobę sympatyczna, z poczuciem humoru, ale bywam i wredna i złosliwa... hahaha... rozdwojenie jaźni...? [quote name='olekg89']O to samo co Ala przyszedłem spytać.Bo jestem szczerze mówiąc w szoku i patrze w Twojego posta jak sroka w gnat i nic nie kumam ,a aż tak durny nie jestem. To juz przestac patrzeć jak sroka w gnat, wyjdź z szoku:) Napisałam uogólnienie... Poza tym chciałam zwrócić uwagą na siebie;) [quote name='Matusz']http://img842.imageshack.us/img842/870/resizeofimg2686.jpg Teraz to wszędzie poznam Serka - pojadacza butów wraz ze sznurówkami :evil_lol::loveu: Serka prezentuje Aina, moja koleżanka z Łotwy. Swojego baska nie umie/nie chce sama pokazywac na ringu, a tutaj, zobaczcie, jak ładnie ustawiła Serka:) [quote name='Alicja'] trzeba nosić latem sandałki :grins: Sandałki, z kolei, zjada Erka:) [quote name='Matusz']noszę tylko japonki, poza tym w ten dzień padał deszcz :p Zgadza się! [quote name='Alicja']polecam kaloszki ;) Oj, teraz taki bogaty wybór... [quote name='Korenia']Takie zgrzebło: http://www.dingo-sport.com.pl/sklep/images/17011.jpg jest rewelacyjne do sierści typu beagle - ja kiedyś kupiłam dla Amy, ale zupełnie się nie sprawdziło przy dłuższych kudełkach i przyjaciółka odziedziczyła ;) Może u basków też by się sprawdziło? Wyczesuje multum sierści i podszerstka, chyba trudne do dostania, ale niedrogie (ja płaciłam coś koło 8-10 zł). Właśnie nadrabiam wyjazdowe zaległości, bo dzisiaj koło 22:30 wróciłyśmy ;) Widziałam zdjęcia z wystawy z Węgier ;) Z przykazań to chyba najbardziej dotyczy Amy :evil_lol: - Kosz na chusteczki higieniczne nie jest słoikiem z ciasteczkami. Później to: Kanapa nie jest ręcznikiem do pyska. Tak samo jak ubrania Mamy i Taty. - jeszcze bym dodała do tego dywan ;) Potem to: Nie będę nalegał, żeby okno w samochodzie było opuszczone, jeśli dzień jest deszczowy. A jak tam z Wrocławiem ? Przyjeżdżacie? Dobrze, że juz jesteś:) Przynajmniej znowu pojawią się fotki Amiski:) A z Wrockiem, to nadal się zastanawiam... liczę pieniądze, czekam na cieczki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 W W-wie wczoraj tak ok. 17.30 zaczęła się burza. Ściana deszczu spadła na moje okolice i najbliższe skrzyzowanie wyglądało tak: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Cd/ Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Tak, lało superowo... Tylko ja zapomniałam, że mam drugi pokój, a okno było otwarte i potem miałam dodatkowe wycieranie wody z podłogi... Ale jest OK. A rano, jak byłam z psami na spacerach, było po prostu cudownie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Może ktoś zajrzyi zdecyduje się na koniczynkę lub dwie... proszę... http://www.dogomania.pl/threads/190196-TYLKO-DZI%C4%98KI-WAM!!!-m%C5%82odziutka-TILA-walczy-o-%C5%BCycie-MA%C5%81O-CZASU-do-10.08-do-godz.2400?p=15132540#post15132540 pzdr. Quote
M&S Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='Asiaczek']Może ktoś zajrzyi zdecyduje się na koniczynkę lub dwie... proszę... http://www.dogomania.pl/threads/190196-TYLKO-DZI%C4%98KI-WAM!!!-m%C5%82odziutka-TILA-walczy-o-%C5%BCycie-MA%C5%81O-CZASU-do-10.08-do-godz.2400?p=15132540#post15132540 pzdr. Widziałam, biedne maleństwo..... Quote
Asiaczek Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 A jak juz jesteśmy przy deszczach, to wstawię fotki z drogi powrotnej z Łotwy (Ogre). Tutaj jeszcze nic nie zapowiadało opadów... To chyba była jakas bursa dla uczniów Technikum leśnego, na terenie którego były wystawy... Uploaded with ImageShack.us Droga powrotna... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Elektrownia, robi naprawdę wrażenie... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts