dzasta Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Joasiu zapraszam serdecznie :) Maluszki co prawda w sobotę jadą do współwłaścicielki Berci ale ona mieszka dwie ulice dalej ode mnie i myślę że nie będzie miała nic przeciwko żebyśmy odwiedziły maluszki :D Quote
Asiaczek Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 OK, to ustalimy jakis dogodny termin i zrobimy nalot współwłaścicielce;) Pzdr. Quote
Alicja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ma się rozumieć że Asiaczek jedzie z aparatem ;) Quote
M&S Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='Asiaczek']Do dzasty? Jasne, że tak! Pzdr. Chyba nie ma innej opcji;) Quote
Alicja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='Asiaczek']Do dzasty? Jasne, że tak! Pzdr. :cool2: inaczej być nie mogło ;) Quote
Asiaczek Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Niestety, wczo4raj wieczorem zajęłam się zupełnie czyms innym... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Poczytajcie sobie następny (jakże prawdziwy, a przez to smutny) artykuł p. Jadwigi Konkiel, hod. Arisland. http://pies.onet.pl/49921,13,17,a_zeby_jej_pozdychaly,1,artykul.html Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Dzisiaj na 10.20 idę do kina na "Uczeń czarnoksiężnika". Szykuje się niezba zabawa... I dlatego, tak na szybko, kilka fotek z Ogre Specjalistyczna. JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) Uploaded with ImageShack.us Dżez + piesek z pośredniej, w porównaniu o BOS... Uploaded with ImageShack.us BIS Veteran - FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 BIS... Dżezik juz ledwo ciepły... Zuzka też;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 I kilka fotek tez z Ogre, ale juz z tej II wystawy - CAC. Serek - Kanibaru FROMAJE FRAIS Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us JAZZY BOY Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Cd. KALIMERA Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I na koniec - FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us I to koniec fotek z Ogre. Zdjęcia konkurencji wstawię do tematu "Basenji na wystawach". Trochę tych fotek jest... Pzdr. Quote
M&S Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Cześć:) ta mi się podoba http://img20.imageshack.us/i/resizeofimg2704.jpg/ Dobrej zabawy Quote
bety Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Fajne fotki wystawowe. Asiaczek napisał(a): Trochę nazbierało mi się skanów dla Ciebie; musze chyba jutro porządnie przysiąść i pozgrywac fotki i skany stawek. Ale to jutro ppłd. Rano jadę do Podkowy na zajęcia w podgrupach;) Pzdr. Asia wysyłałaś coś dla mnie? Pzdr Quote
Błyskotka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Miłego seansu :). Asiu a co robisz z wygraną karmą ? Dajesz ją swoim psiakom ? Quote
Asiaczek Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='M&S']Cześć:) ta mi się podoba http://img20.imageshack.us/i/resizeofimg2704.jpg/ Dobrej zabawy Fajny film, polecam! Główny aktor (właśnie ten uczeń) gra super. Nawet nie zapamiętałam jego nazwiska... [quote name='bety']Fajne fotki wystawowe. Asia wysyłałaś coś dla mnie? Pzdr Nie, chcę to wszystko wziąć ze soba do Sopotu. Albo do Białego. [quote name='Błyskotka']Miłego seansu :). Asiu a co robisz z wygraną karmą ? Dajesz ją swoim psiakom ? Jestem zadowolona z filmu. Ubawiłam się setnie, cudne efekty specjalne, dobrze dobrani aktorzy... Oczywiście, że daję. Czasami oddawałam karmę kolezance, jak ewidentnie karma nie była dla basków. Na przykład były bardzo duże granulki... łączę tę wygraną karmę z tą, która już jest sprawdzona i jest OK. Czasami trochę więcej bączków zapachowych lata po mieszkani, ale tak jest tylko przez pierwsze 2-3 dni... Potem juz jest OK. [quote name='deer_1987']Serek piekny jest! Podoba się? cieszę się:) Pzdr. Quote
Iza. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Asiu, które baski na Białystok zgłosiłaś ? :cool3: Quote
Vectra Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 miłego wtorku Asiu i środy i czwartku , soboty i niedzieli oraz piątku :diabloti: zapraszam do nas naturalnie :evilbat: Quote
Asiaczek Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Iza. napisał(a):Asiu, które baski na Białystok zgłosiłaś ? :cool3: Będzie Serek, Dżezik, Erka i Felka. Nie pamiętam, czy będzie Pepitek i Pinka lub/i Zinka... Vectra napisał(a):miłego wtorku Asiu i środy i czwartku , soboty i niedzieli oraz piątku :diabloti: zapraszam do nas naturalnie :evilbat: Hahaha, podlizuchu Ty jeden.... Pzdr. Quote
Iza. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Asiaczek napisał(a):Będzie Serek, Dżezik, Erka i Felka. Nie pamiętam, czy będzie Pepitek i Pinka lub/i Zinka... Pzdr. Ooo super bede miała okazje poznac Serka! : ) A Żelka kiedy wraca na ringi ? Quote
bety Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Asiaczek napisał(a):Nie, chcę to wszystko wziąć ze soba do Sopotu. Albo do Białego. O bardzo dobrze, bo szkoda kasy na wysyłki z W-wy do W-wy. Tylko się zdenerwowałam czy przypadkiem poczta nie zgubiła. W Sopocie mnie nie ma, a o "białym" pamiętasz mam nadzieję, że jedziemy razem. :) Pzdr Quote
Recommended Posts