Asiaczek Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 bianka19 napisał(a):Cześć Asiu. :lol: Niezłe te punkty. :eviltong: Ale ja dalej czekam na zdjęcia, i nie wiem czy się doczekam. :roll: Zaraz wstawię te z Ogre. Foxowa napisał(a):Niezłe te punkty :D:D Musze mojej psiarni wpoić :lol: Ja juz przeczytałam moim baskom, ale patrzyły się na mnie i nic nie rozumiały;) ewelinabuck napisał(a):a na jaki kolorek bedzie robiony pokoj????:):):) Biały albo kremowy. Ja jestem konserwa i nie lubię rewolucji...;) kaskaSz napisał(a):Fajne te punkty, niektóre naprawdę by się przydały dla mojego białasa. :D Ale z tego co czytam nie ma psa idealnego, choć dla właściciela zawsze wszystko jest najj z jego psem :) Oj, nie! Ja tam znam wady moich basków i te fizyczne i te psychiczne... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 wiki4 napisał(a):23 i 24 są boskie! :evil_lol: Taaaaaa.... "23. Będę pamiętał, że wtykanie nosa w czyjeś krocze nie jest odpowiednim sposobem witania gościa. 24. Nie będę posuwał nogi człowieka, nie ważne jak bardzo jest atrakcyjna." Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 No to chociaz zacznę wstawiac foteczki z Ogre. Dla przypomnienia - 18-07-2010 r. były 2 wystawy: - Specjalistyczna V gr. FCI - krajowa. Zdjęć nie mam zbyt duzo, więcej mam konkurencji niz moich... Lecimy. Zabawy po przyjeździe:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Cd. Kika w trakcie ćwiczeń. A ćwiczy ją nasza młoda Zuzka:) Uploaded with ImageShack.us Jak konik arabski na pokazie:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Idę juz spać. Jutro na 8 rano jestem umówiona z M&S na Polach Mokotowskich. Może wezmę aparatos, co? Dobranoc! Quote
Agasia Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Moja piekna Kikula! Ale co tak malutko zdjec z Ogre, licze na wiecej! I kolorowych snow zycze :) Quote
Zuza i Noddy Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Kikula ma super ruch, aż miło się takie fotki ogląda. Quote
taxelina Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Asiaczek napisał(a):Idę juz spać. Jutro na 8 rano jestem umówiona z M&S na Polach Mokotowskich. Może wezmę aparatos, co? Dobranoc! Super mysl! Quote
Asiaczek Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Agasia napisał(a):Moja piekna Kikula! Ale co tak malutko zdjec z Ogre, licze na wiecej! I kolorowych snow zycze :) Nie no, trochę jeszcze fotek z Ogre jet:) A te wstawione to tylko, aby nikt się nie czepiał, że obiecałam, a nie dałam;) Zuza i Noddy napisał(a):Kikula ma super ruch, aż miło się takie fotki ogląda. Wiesz, niezła suka, dobry handler to i fotki wtedy są OK:) deer_1987 napisał(a):Super mysl! No, niestety... pada, a nawet leje gdzieniegdzie... ze spaceru i ćwiczeń z Aiko - nici... Pzdr. Quote
taxelina Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 No tez tak bywa :( u nas buro ale ma padac potem... ja sie wybieram do malmö do pl sklepu ale nie wiem czy mi sie zachce :D Quote
Asiaczek Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Ponieważ nie będzie spotkania z M&S, to ja ten czas wykorzystan na sprawy domowe. A ppłd. - grillek u Donya. Mam nadzieję, że jakoś damy radę z tym grillem, ewent. stanie na tarasie:) pzdr. Quote
M&S Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Hej, a u nas własnie wyszło słońce.......jakby nie mogło wcześniej zacząć świecić. Udanego grillowania:) Quote
Zuza i Noddy Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Asiaczek napisał(a):Ponieważ nie będzie spotkania z M&S, to ja ten czas wykorzystan na sprawy domowe. A ppłd. - grillek u Donya. Mam nadzieję, że jakoś damy radę z tym grillem, ewent. stanie na tarasie:) pzdr. A my też robimy wieczorkiem grila, u nas będą skrzydełka ;) Quote
Błyskotka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 No bardzo ładnie im wyszły te ćwiczenia :). Quote
NATKA Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Witanko :lol: Pięknie się rusza, choćby unosiła się nad powierzchnią i nie dotykała wcale łapakami ziemi - super ujęcie ;) http://img525.imageshack.us/img525/3748/resizeofimg2537.jpg Quote
Alicja Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Kurcze żeby ten furminator nie był taki drogi ....znaczy tak , kupiłabym ale najpierw musiałabym sprawdzić czy na mojego działa ...póki co skubię Ozzulka jak kaczkę :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [quote name='M&S']Hej, a u nas własnie wyszło słońce.......jakby nie mogło wcześniej zacząć świecić. Udanego grillowania:) Dokładnie. Właśnie wróciłam z popołudniowego spacerku i tez pretensję dosłóńca, że mogło z rana tak świecić... [quote name='Zuza i Noddy']A my też robimy wieczorkiem grila, u nas będą skrzydełka ;) Ja przygotowałam karkóweczkę i takie małe fileciki z nóżek kurczakowych. Karkówka z innymi przyprawami a kurczak tez z innymi. Chociaż baza marynaty jest ta sama: czosnek:) Mają byc jeszcze "normalne" filety z kuraka i pewnie jakieś surówki. Ale to się dowiem na miejscu:) [quote name='NATKA']Witanko :lol: Pięknie się rusza, choćby unosiła się nad powierzchnią i nie dotykała wcale łapakami ziemi - super ujęcie ;) http://img525.imageshack.us/img525/3748/resizeofimg2537.jpg Oj, tak. Kika ma cudny ruch:) [quote name='Alicja']Kurcze żeby ten furminator nie był taki drogi ....znaczy tak , kupiłabym ale najpierw musiałabym sprawdzić czy na mojego działa ...póki co skubię Ozzulka jak kaczkę :diabloti: Dokładnie tak ja skubię Serka. Kłade go na stole trymerskim na boczku i skub-skub-skub-.... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 A mam informację, że w Chojnicach Sajdusia, Pinka i Zinka pieknie zaszalały na wystawie. Sajdi wzięła BOB'ka! I nawet jakaś konkurencja była... Może jak dostanę od jamnicze SMS'a to dowiem się więcej... Pzdr. Quote
kaskaSz Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 http://img51.imageshack.us/i/resizeofimg2531.jpg/ zające :D To udanego grilla, ja też robiłam karkówkę, boczek i tradycyjnie kiełbasę :) A co do deszczu to już mogłaby być inna pogoda, bo mam dosyć takich przymulastych dni. Quote
Savannah Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 po bardzo dlugiej nieobecnosci tutaj Witam Asiaczka bardzo serdecznie! mam nadzieje, ze niedlugo sie zobaczymy z uwagi na to ze w pazdzierniku wracam na stale do Poznania:) Pozdrawiam serdecznie Asiaczku Quote
Recommended Posts