Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

kaskaSz napisał(a):
Nie ma to jak odpoczynek po wystawie na łonie przyrody :)

Najśmieszniejsze, że baski wczle nie chciały odpoczywać! One latały. goniły si,ę, przewracay, podgryzały... Dopiero po jakichś 15-20 minutach padły...

M&S napisał(a):

fajne "gonione" zdjęcia:)

Zawsze takie fotki, swobodne sa ciekawsze, niż te, pozowane. No, ale wystawa ma swoje prawa i trudno.

Pzdr.

Posted

Hej, Mudikowa!
Nawet ostatnio o Tobie sporo myslałam i żałowałam, że nie ma Was w W-wie. Serek wymienia włos i brakuje mi i czasu i rąk do jego skubania. Ale, trudno, muszę sobie jakos poradzić... Serek będzie wystawiany dopiero w Bratysławie (21 i 22 sierpnia br.), to może zdążę go wyskubac...

Pzdr.

Posted

świeeeetne fotki! :) wystawowe miodzio - powystawowe jeszcze bardziej!
Zuzka swietnie ten czarny afgan na czerwonym tle z Toba wygladal! Zawsze marzylam zeby isc na MP z afganem hihi, moze w przyszlym wcieleniu :D

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hej, Mudikowa!
Nawet ostatnio o Tobie sporo myslałam i żałowałam, że nie ma Was w W-wie. Serek wymienia włos i brakuje mi i czasu i rąk do jego skubania. Ale, trudno, muszę sobie jakos poradzić... Serek będzie wystawiany dopiero w Bratysławie (21 i 22 sierpnia br.), to może zdążę go wyskubac...

Pzdr.

a masz do niego gumowa rekawice, najlepiej dziala lekko zwilzona. super sciaga wlos!

Posted

Agasia napisał(a):
Zuzka swietnie ten czarny afgan na czerwonym tle z Toba wygladal! Zawsze marzylam zeby isc na MP z afganem hihi, moze w przyszlym wcieleniu :D

Ej, nie przesadzaj!
W niektórych krajach jest konkurencja Senior handling (w PL to chyba w Katowicach albo Opolu to zrobili na próbę...). Jak pojedziesz do np. Estonii, Łotwy i chyba Litwy - to tam tak właśnie jest. Sama kiedys myslałam , aby wystartować, ale... wymiękłam...:)

Mudik napisał(a):
a masz do niego gumowa rekawice, najlepiej dziala lekko zwilzona. super sciaga wlos!

Mam. I mam tez takie nakładki na palce...
Muszę się przyłozyc do skubania skubanego Serka;)

Pzr.

Posted

Agasia napisał(a):

Lubie czarne psiaki na czerwonym, fajnie to wygląda.
A ta afganka miała bardzo fajny charakterek.

Asiaczek napisał(a):
Ej, nie przesadzaj!
W niektórych krajach jest konkurencja Senior handling (w PL to chyba w Katowicach albo Opolu to zrobili na próbę...). Jak pojedziesz do np. Estonii, Łotwy i chyba Litwy - to tam tak właśnie jest. Sama kiedys myslałam , aby wystartować, ale... wymiękłam...:)
Pzr.

Właśnie, jak byliśmy w Ogre to tam można było się zgłosić do grupy wiekowej powyżej 18 lat ;)

Posted

[quote name='deer_1987']http://img267.imageshack.us/img267/589/resizeofimg2409.jpg
ale madre spojrzenie :)
ale tym razem powiem ze najbardziej to mi sie podobaja baski luzem bawiace sie :)
Jakby tak popatrzec TYLKO na jego oczy, to on ma takie mądre, czujne spojrzenie. Ale w zachowaniu to jeszcze głupolek... I dobrze:)

[quote name='bianka19']a mi tam się podobają wszystkie fotki ;)
super te wystawowe :D
O, witaj! Cieszę się, że się podobają:)

[quote name='Zuza i Noddy']Lubie czarne psiaki na czerwonym, fajnie to wygląda.
A ta afganka miała bardzo fajny charakterek.
Właśnie, jak byliśmy w Ogre to tam można było się zgłosić do grupy wiekowej powyżej 18 lat ;)
Zuzka, a jak się nazywa ta dziewczyna, co wzięła Dżeza na MP I dnia? Pisałaś, że na Facebooku się zgadałyście... Jakbym znała jej imię i nazwisko, to bym wstawiła je na moją stronę...

[quote name='Agasia']No tak, na Litwie tez przeciez byla grupa powyzej 18, ale... skad mam wziac tego afgana :D?
Jak to skąd...? Albo pożyczyc albo kupic albo ukraść...;)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Zuzka, a jak się nazywa ta dziewczyna, co wzięła Dżeza na MP I dnia? Pisałaś, że na Facebooku się zgadałyście... Jakbym znała jej imię i nazwisko, to bym wstawiła je na moją stronę...

pzdr.
Pełne imie i nazwisko to:
Doroteja Malešević Sij

Posted

Asiaczek napisał(a):

To znaczy, Chorzów odpada czy Sopot...?

Oj, ja do Sopotu w ogóle się nie wybierałam :p
Do Chorzowa jadę na 100%, zgłaszam się na Simbe i ustaliłyśmy tak - jak duże autko zdąży się naprawić to Womb jedzie. A jeśli nie, to znajdę coś na wystawie i zmienię po prostu na miejscu psa.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Pełne imie i nazwisko to:
Doroteja Malešević Sij
Dzieki za info.

[quote name='Kisses']Oj, ja do Sopotu w ogóle się nie wybierałam :p
Do Chorzowa jadę na 100%, zgłaszam się na Simbe i ustaliłyśmy tak - jak duże autko zdąży się naprawić to Womb jedzie. A jeśli nie, to znajdę coś na wystawie i zmienię po prostu na miejscu psa.
No to gdzie nie jedziesz...? A może chodziło tylko o klatkę dla psiaka, tak? To ja źle zrozumiałam...

Pzdr.

Posted

Hi all :lol:

happy that DGM works on my Computer again :evil_lol:

I loooove the new photos from the show in hungary...all dogs look sooooo nice!

Here are some new photos of Dojo and Peony :loveu:

Hugs!
Katrin

P.S. Joanna I have sent you a mail some minutes ago.