gosiaja Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 super foty najlepsze te jak psy miały wolną rękę ;) po ciężkiej pracy Quote
Asiaczek Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Cd. No i nadszedł czas drogi do domu... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I to juz wszystkie fotki z 2 wystaw w Godollo. Tak dla przypomnienia, to zdjęcia z drogi powrotnej były robione przez szybę, i to na dodatek lekko brudnawą;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 gosiaja napisał(a):super foty najlepsze te jak psy miały wolną rękę ;) po ciężkiej pracy Takie fotki są zawsze najlepsze:) Pzdr. Quote
kaskaSz Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Nie ma to jak odpoczynek po wystawie na łonie przyrody :) Quote
M&S Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 łabędzia szyja;) http://img28.imageshack.us/i/resizeofimg2424.jpg/ ale miał pecha.... http://img51.imageshack.us/i/resizeofimg2511.jpg/ fajne "gonione" zdjęcia:) :evil_lol::lol: http://img530.imageshack.us/i/resizeofimg2494.jpg/ ale wykręcona;) http://img641.imageshack.us/i/resizeofimg2496.jpg/ Quote
Asiaczek Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 kaskaSz napisał(a):Nie ma to jak odpoczynek po wystawie na łonie przyrody :) Najśmieszniejsze, że baski wczle nie chciały odpoczywać! One latały. goniły si,ę, przewracay, podgryzały... Dopiero po jakichś 15-20 minutach padły... M&S napisał(a): fajne "gonione" zdjęcia:) Zawsze takie fotki, swobodne sa ciekawsze, niż te, pozowane. No, ale wystawa ma swoje prawa i trudno. Pzdr. Quote
Mudik Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 sedzi sie podobał:-) http://img28.imageshack.us/i/resizeofimg2424.jpg/ oj cudne maja głowki młodziency. a te zbiorowe z zabawy super! Quote
Asiaczek Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Hej, Mudikowa! Nawet ostatnio o Tobie sporo myslałam i żałowałam, że nie ma Was w W-wie. Serek wymienia włos i brakuje mi i czasu i rąk do jego skubania. Ale, trudno, muszę sobie jakos poradzić... Serek będzie wystawiany dopiero w Bratysławie (21 i 22 sierpnia br.), to może zdążę go wyskubac... Pzdr. Quote
Agasia Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 świeeeetne fotki! :) wystawowe miodzio - powystawowe jeszcze bardziej! Zuzka swietnie ten czarny afgan na czerwonym tle z Toba wygladal! Zawsze marzylam zeby isc na MP z afganem hihi, moze w przyszlym wcieleniu :D Quote
Mudik Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Asiaczek napisał(a):Hej, Mudikowa! Nawet ostatnio o Tobie sporo myslałam i żałowałam, że nie ma Was w W-wie. Serek wymienia włos i brakuje mi i czasu i rąk do jego skubania. Ale, trudno, muszę sobie jakos poradzić... Serek będzie wystawiany dopiero w Bratysławie (21 i 22 sierpnia br.), to może zdążę go wyskubac... Pzdr. a masz do niego gumowa rekawice, najlepiej dziala lekko zwilzona. super sciaga wlos! Quote
Asiaczek Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Agasia napisał(a):świeeeetne fotki! :) wystawowe miodzio - powystawowe jeszcze bardziej! Zuzka swietnie ten czarny afgan na czerwonym tle z Toba wygladal! Zawsze marzylam zeby isc na MP z afganem hihi, moze w przyszlym wcieleniu :D Ej, nie przesadzaj! W niektórych krajach jest konkurencja Senior handling (w PL to chyba w Katowicach albo Opolu to zrobili na próbę...). Jak pojedziesz do np. Estonii, Łotwy i chyba Litwy - to tam tak właśnie jest. Sama kiedys myslałam , aby wystartować, ale... wymiękłam...:) Mudik napisał(a):a masz do niego gumowa rekawice, najlepiej dziala lekko zwilzona. super sciaga wlos! Mam. I mam tez takie nakładki na palce... Muszę się przyłozyc do skubania skubanego Serka;) Pzr. Quote
taxelina Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 http://img267.imageshack.us/img267/589/resizeofimg2409.jpg ale madre spojrzenie :) ale tym razem powiem ze najbardziej to mi sie podobaja baski luzem bawiace sie :) Quote
bianka19 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 a mi tam się podobają wszystkie fotki ;) super te wystawowe :D Quote
Zuza i Noddy Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Agasia napisał(a):świeeeetne fotki! :) wystawowe miodzio - powystawowe jeszcze bardziej! Zuzka swietnie ten czarny afgan na czerwonym tle z Toba wygladal! Zawsze marzylam zeby isc na MP z afganem hihi, moze w przyszlym wcieleniu :D Lubie czarne psiaki na czerwonym, fajnie to wygląda. A ta afganka miała bardzo fajny charakterek. Asiaczek napisał(a):Ej, nie przesadzaj! W niektórych krajach jest konkurencja Senior handling (w PL to chyba w Katowicach albo Opolu to zrobili na próbę...). Jak pojedziesz do np. Estonii, Łotwy i chyba Litwy - to tam tak właśnie jest. Sama kiedys myslałam , aby wystartować, ale... wymiękłam...:) Pzr. Właśnie, jak byliśmy w Ogre to tam można było się zgłosić do grupy wiekowej powyżej 18 lat ;) Quote
Agasia Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 No tak, na Litwie tez przeciez byla grupa powyzej 18, ale... skad mam wziac tego afgana :D? Quote
Asiaczek Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 [quote name='deer_1987']http://img267.imageshack.us/img267/589/resizeofimg2409.jpg ale madre spojrzenie :) ale tym razem powiem ze najbardziej to mi sie podobaja baski luzem bawiace sie :) Jakby tak popatrzec TYLKO na jego oczy, to on ma takie mądre, czujne spojrzenie. Ale w zachowaniu to jeszcze głupolek... I dobrze:) [quote name='bianka19']a mi tam się podobają wszystkie fotki ;) super te wystawowe :D O, witaj! Cieszę się, że się podobają:) [quote name='Zuza i Noddy']Lubie czarne psiaki na czerwonym, fajnie to wygląda. A ta afganka miała bardzo fajny charakterek. Właśnie, jak byliśmy w Ogre to tam można było się zgłosić do grupy wiekowej powyżej 18 lat ;) Zuzka, a jak się nazywa ta dziewczyna, co wzięła Dżeza na MP I dnia? Pisałaś, że na Facebooku się zgadałyście... Jakbym znała jej imię i nazwisko, to bym wstawiła je na moją stronę... [quote name='Agasia']No tak, na Litwie tez przeciez byla grupa powyzej 18, ale... skad mam wziac tego afgana :D? Jak to skąd...? Albo pożyczyc albo kupic albo ukraść...;) pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Asiaczek']Zuzka, a jak się nazywa ta dziewczyna, co wzięła Dżeza na MP I dnia? Pisałaś, że na Facebooku się zgadałyście... Jakbym znała jej imię i nazwisko, to bym wstawiła je na moją stronę... pzdr. Pełne imie i nazwisko to: Doroteja Malešević Sij Quote
Kisses Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Asiaczek napisał(a): To znaczy, Chorzów odpada czy Sopot...? Oj, ja do Sopotu w ogóle się nie wybierałam :p Do Chorzowa jadę na 100%, zgłaszam się na Simbe i ustaliłyśmy tak - jak duże autko zdąży się naprawić to Womb jedzie. A jeśli nie, to znajdę coś na wystawie i zmienię po prostu na miejscu psa. Quote
Asiaczek Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Pełne imie i nazwisko to: Doroteja Malešević Sij Dzieki za info. [quote name='Kisses']Oj, ja do Sopotu w ogóle się nie wybierałam :p Do Chorzowa jadę na 100%, zgłaszam się na Simbe i ustaliłyśmy tak - jak duże autko zdąży się naprawić to Womb jedzie. A jeśli nie, to znajdę coś na wystawie i zmienię po prostu na miejscu psa. No to gdzie nie jedziesz...? A może chodziło tylko o klatkę dla psiaka, tak? To ja źle zrozumiałam... Pzdr. Quote
Kisses Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Chodziło o to, czy Simbek pojedzie w roli psa na MP czy w ogóle nie pojedzie ;) Quote
Dojo Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Hi all :lol: happy that DGM works on my Computer again :evil_lol: I loooove the new photos from the show in hungary...all dogs look sooooo nice! Here are some new photos of Dojo and Peony :loveu: Hugs! Katrin P.S. Joanna I have sent you a mail some minutes ago. Quote
Recommended Posts