Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foxowa napisał(a):
Może chart kirgiski? :D

Nieeeeee...

Mudik napisał(a):
a to nie sa lurchery?

Ja nawet nie wiem, co to są te Lurchery, ale raczej tez nie...

Agasia napisał(a):
Czekam niecierpliwie!
I na rozstrzygniecie zagadki jaka to rasa te charciki rowniez! :)

Wczoraj, niestety, nie wyrobiłam się z kilkoma rzeczami. Stąd moja tak ranna obecność na DGM. Musze po prostu ponadrabiać:)

pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Foxowa']No to pozostaje mi czekać na rozwiązanie :D
M&S znała odpowiedź - to jest whippet dugowłosy czyli SILKEN WINDHUND!!!

[quote name='Maks i Spark']Cześć:)
Ja wiem co to jest.....za źwierz:eviltong:
http://img265.imageshack.us/i/resizeofimg2346.jpg/
to jest SILKEN WINDHOUND:lol::lol::lol:
Fajna ta węgierska wystawa, ciekawe czy jest coś podobnego dla wilczych ......:p
Tak tak tak!!!Brawo!!!
Pewnie Mania podpowiedziała, bo on to teraz taka szkolona po linii kynologicznej;)

[quote name='deer_1987']Milego dnia!!
Wzajemnie!

Pzdr.

Posted

Kaya napisał(a):
W takim razie czekam na relacje jak się podobał, o na razie słyszałam same negatywne opinie ;)

Musze powiedziec, że film Shrek forever 3D - III cz. bardzo mi się podobała. Nawet chyba bardziej niz cz. 2. Bo pierwsza część to po prostu MALINKA:)

PZDR.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Musze powiedziec, że film Shrek forever 3D - III cz. bardzo mi się podobała. Nawet chyba bardziej niz cz. 2. Bo pierwsza część to po prostu MALINKA:)

PZDR.

cześć Asiaczku :)

Shrek forever to IV część! Trzecia część była o dzieciach i Królu Arturze

Posted

Asiaczek napisał(a):

PZDR.

My też byliśmy i jesteśmy zachwyceni,cała rodzinka(a ciężko wszystkich zadowolić).

Posted

Asiaczek napisał(a):
M&S znała odpowiedź - to jest whippet dugowłosy czyli SILKEN WINDHUND!!!

Tak tak tak!!!Brawo!!!
Pewnie Mania podpowiedziała, bo on to teraz taka szkolona po linii kynologicznej;)

Pzdr.

Nie, Manie nie miała w tym udziału;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
PZDR.

no wlasnie mysle zeby sie na 4 wybrac :D

Posted

hej :)

przyszlam powiedziec, ze odnosnie rozmowy o sopocie u mnie, trzymac bede za was i za wasze dzieci wielkie kciuki i chetnie chocby na chwilke podejde do ringu popatrzec jak sie baski wystawiaja :) ja bede na zawodach 2 cale bite dni, wiec mysle, ze chocby na te 5 minut ale sie skumamy :)

Posted

jambi_ napisał(a):
cześć Asiaczku :)
Shrek forever to IV część! Trzecia część była o dzieciach i Królu Arturze

O, widzisz, to mnie Donya tak wymyliła... Mnie tez się wydawało, że to juz IV część o Shreku, a Donya twierdzi, że III. A że ja zgodny człek, to OK...;)
BTW - już poprawiłam w moim poscie:)

Darianna napisał(a):
Nadrobiłam zaległości... Widzę, że sporo się działo, jak mnie nie było... Złego i dobrego...

Oj, tak....
I wiesz, zastanawiające jest to, że jedno zło pamięta się tak długo i tak potrafi bolec, a dobro jakoś szybciej paruje z naszego umysłu... Tak mi się wydaje...

Buszki napisał(a):
My też byliśmy i jesteśmy zachwyceni,cała rodzinka(a ciężko wszystkich zadowolić).

Mnie tez się podobało, Donya - tez:)

Kisses napisał(a):
Przyszłam się przywitać :multi:
I powiedzieć, że prawdopodobnie Bombo pojawi się w Chorzowie w charakterze piesa na MP :evil_lol:

Jeeeeee!!!!! Muszę do tego czasu zdobyć zapasowy akumulatorek do aparatu, coby Wam popstrykać foteczki;)

Maks i Spark napisał(a):
Nie, Manie nie miała w tym udziału;)

Aaaaa, to znaczy Ty jesteś ta Mądra, tak:) Brawo za wiedzę!

deer_1987 napisał(a):
no wlasnie mysle zeby sie na 4 wybrac :D

Idź, idź, wg mnie warto:)

Cerber napisał(a):
hej :)
przyszlam powiedziec, ze odnosnie rozmowy o sopocie u mnie, trzymac bede za was i za wasze dzieci wielkie kciuki i chetnie chocby na chwilke podejde do ringu popatrzec jak sie baski wystawiaja :) ja bede na zawodach 2 cale bite dni, wiec mysle, ze chocby na te 5 minut ale sie skumamy :)

Ooooooo, piękna nowinka:) Juz się cieszymy!!!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

PZDR.

No to chyba najlepiej będzie jak sama pójdę się przekonać :)

Posted

U nas od późnego wieczora wczoraj to lało ostro, po prostu struga deszczu... Ale poranny spacerek zaliczylismy na sucho:)

I dobra wiadomość: jeżeli nic się nie zmieni to M&S przyjadą z nami do Sopotu + oczywiście Aiko:) Jupi!!!!!

Pzdr.

Posted

Kaya napisał(a):
No to chyba najlepiej będzie jak sama pójdę się przekonać :)

A toś Ty jeszcze nie była?!?!?! Ja myślałam, żeś była i że się nie podobało...
No to idź, Kochaniutka i rzeczywiście sama się przekonaj:)

Pzdr.