Asiaczek Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Foxowa napisał(a):Może chart kirgiski? :D Nieeeeee... Mudik napisał(a):a to nie sa lurchery? Ja nawet nie wiem, co to są te Lurchery, ale raczej tez nie... Agasia napisał(a):Czekam niecierpliwie! I na rozstrzygniecie zagadki jaka to rasa te charciki rowniez! :) Wczoraj, niestety, nie wyrobiłam się z kilkoma rzeczami. Stąd moja tak ranna obecność na DGM. Musze po prostu ponadrabiać:) pzdr. Quote
M&S Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Cześć:) Ja wiem co to jest.....za źwierz:eviltong: http://img265.imageshack.us/i/resizeofimg2346.jpg/ to jest SILKEN WINDHOUND:lol::lol::lol: Fajna ta węgierska wystawa, ciekawe czy jest coś podobnego dla wilczych ......:p Quote
Asiaczek Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 [quote name='Foxowa']No to pozostaje mi czekać na rozwiązanie :D M&S znała odpowiedź - to jest whippet dugowłosy czyli SILKEN WINDHUND!!! [quote name='Maks i Spark']Cześć:) Ja wiem co to jest.....za źwierz:eviltong: http://img265.imageshack.us/i/resizeofimg2346.jpg/ to jest SILKEN WINDHOUND:lol::lol::lol: Fajna ta węgierska wystawa, ciekawe czy jest coś podobnego dla wilczych ......:p Tak tak tak!!!Brawo!!! Pewnie Mania podpowiedziała, bo on to teraz taka szkolona po linii kynologicznej;) [quote name='deer_1987']Milego dnia!! Wzajemnie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Kaya napisał(a):W takim razie czekam na relacje jak się podobał, o na razie słyszałam same negatywne opinie ;) Musze powiedziec, że film Shrek forever 3D - III cz. bardzo mi się podobała. Nawet chyba bardziej niz cz. 2. Bo pierwsza część to po prostu MALINKA:) PZDR. Quote
jambi Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Asiaczek napisał(a):Musze powiedziec, że film Shrek forever 3D - III cz. bardzo mi się podobała. Nawet chyba bardziej niz cz. 2. Bo pierwsza część to po prostu MALINKA:) PZDR. cześć Asiaczku :) Shrek forever to IV część! Trzecia część była o dzieciach i Królu Arturze Quote
Darianna Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Nadrobiłam zaległości... Widzę, że sporo się działo, jak mnie nie było... Złego i dobrego... Quote
Buszki Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Asiaczek napisał(a):Musze powiedziec, że film Shrek forever 3D - III cz. bardzo mi się podobała. Nawet chyba bardziej niz cz. 2. Bo pierwsza część to po prostu MALINKA:) PZDR. My też byliśmy i jesteśmy zachwyceni,cała rodzinka(a ciężko wszystkich zadowolić). Quote
Kisses Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Przyszłam się przywitać :multi: I powiedzieć, że prawdopodobnie Bombo pojawi się w Chorzowie w charakterze piesa na MP :evil_lol: Quote
M&S Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Asiaczek napisał(a):M&S znała odpowiedź - to jest whippet dugowłosy czyli SILKEN WINDHUND!!! Tak tak tak!!!Brawo!!! Pewnie Mania podpowiedziała, bo on to teraz taka szkolona po linii kynologicznej;) Pzdr. Nie, Manie nie miała w tym udziału;) Quote
taxelina Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Asiaczek napisał(a):Musze powiedziec, że film Shrek forever 3D - III cz. bardzo mi się podobała. Nawet chyba bardziej niz cz. 2. Bo pierwsza część to po prostu MALINKA:) PZDR. no wlasnie mysle zeby sie na 4 wybrac :D Quote
Cerber Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 hej :) przyszlam powiedziec, ze odnosnie rozmowy o sopocie u mnie, trzymac bede za was i za wasze dzieci wielkie kciuki i chetnie chocby na chwilke podejde do ringu popatrzec jak sie baski wystawiaja :) ja bede na zawodach 2 cale bite dni, wiec mysle, ze chocby na te 5 minut ale sie skumamy :) Quote
Asiaczek Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 jambi_ napisał(a):cześć Asiaczku :) Shrek forever to IV część! Trzecia część była o dzieciach i Królu Arturze O, widzisz, to mnie Donya tak wymyliła... Mnie tez się wydawało, że to juz IV część o Shreku, a Donya twierdzi, że III. A że ja zgodny człek, to OK...;) BTW - już poprawiłam w moim poscie:) Darianna napisał(a):Nadrobiłam zaległości... Widzę, że sporo się działo, jak mnie nie było... Złego i dobrego... Oj, tak.... I wiesz, zastanawiające jest to, że jedno zło pamięta się tak długo i tak potrafi bolec, a dobro jakoś szybciej paruje z naszego umysłu... Tak mi się wydaje... Buszki napisał(a):My też byliśmy i jesteśmy zachwyceni,cała rodzinka(a ciężko wszystkich zadowolić). Mnie tez się podobało, Donya - tez:) Kisses napisał(a):Przyszłam się przywitać :multi: I powiedzieć, że prawdopodobnie Bombo pojawi się w Chorzowie w charakterze piesa na MP :evil_lol: Jeeeeee!!!!! Muszę do tego czasu zdobyć zapasowy akumulatorek do aparatu, coby Wam popstrykać foteczki;) Maks i Spark napisał(a):Nie, Manie nie miała w tym udziału;) Aaaaa, to znaczy Ty jesteś ta Mądra, tak:) Brawo za wiedzę! deer_1987 napisał(a):no wlasnie mysle zeby sie na 4 wybrac :D Idź, idź, wg mnie warto:) Cerber napisał(a):hej :) przyszlam powiedziec, ze odnosnie rozmowy o sopocie u mnie, trzymac bede za was i za wasze dzieci wielkie kciuki i chetnie chocby na chwilke podejde do ringu popatrzec jak sie baski wystawiaja :) ja bede na zawodach 2 cale bite dni, wiec mysle, ze chocby na te 5 minut ale sie skumamy :) Ooooooo, piękna nowinka:) Juz się cieszymy!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Wczoraj wieczorem dostałam SMS, że nasza forumowa koleżanka Szybowiec - zmarła... Ewuniu, dla Ciebie ["] Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 u nas dziś tak pada że chłopaki nie chcieli wyjść z klatki na poranny spacer Quote
Kaya Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Asiaczek napisał(a):Musze powiedziec, że film Shrek forever 3D - III cz. bardzo mi się podobała. Nawet chyba bardziej niz cz. 2. Bo pierwsza część to po prostu MALINKA:) PZDR. No to chyba najlepiej będzie jak sama pójdę się przekonać :) Quote
Asiaczek Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 U nas od późnego wieczora wczoraj to lało ostro, po prostu struga deszczu... Ale poranny spacerek zaliczylismy na sucho:) I dobra wiadomość: jeżeli nic się nie zmieni to M&S przyjadą z nami do Sopotu + oczywiście Aiko:) Jupi!!!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Kaya napisał(a):No to chyba najlepiej będzie jak sama pójdę się przekonać :) A toś Ty jeszcze nie była?!?!?! Ja myślałam, żeś była i że się nie podobało... No to idź, Kochaniutka i rzeczywiście sama się przekonaj:) Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 no to fajnie że M&S przyjedzie z szczylkiem :) Quote
M&S Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Asiaczek napisał(a): Aaaaa, to znaczy Ty jesteś ta Mądra, tak:) Brawo za wiedzę! Pzdr. Tak, jestem taaaka mądra;):) Quote
M&S Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 gosiaja napisał(a):no to fajnie że M&S przyjedzie z szczylkiem :) Też się cieszę:):) Quote
pusia2405 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='Asiaczek']Wczoraj wieczorem dostałam SMS, że nasza forumowa koleżanka Szybowiec - zmarła... Ewuniu, dla Ciebie ["] Pzdr. Smutne.... Quote
taxelina Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 wyubrac na 4 bym sie chciala tylko cos czasu brak.. praca praca praca Quote
Błyskotka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 U mnie Wasima jak pada lub jest mokro to też nie chce wyjść na dwór. Ale gonić wąż ogrodowy to uwielbia ;) Quote
Recommended Posts