Asiaczek Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 carolinascotties napisał(a):To mój pierwszy raz w Waszym wspaniałym wątku i cieszę się ogromnie, że trafiam tu w tak ważnej chwili:multi: !!! Trzymam kciuki i życzę zdrowia Mamie i maluszkom, a Wam siły w ciągu następnych dni :) Witaj, ale miałaś szczęście, w takiej chwili zajrzeć do nas po raz pierwszy... Pzdr. Quote
Agasia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Maluszkiiii!!! :loveu::loveu::loveu: 4 tak? Mniaaam :loveu: Proszę mocno wyglaskac Felke odemnie no i małe kluseczki po kolei tez :) I rozumiem ze juz niedlugo pojawia sie zdjecia "szczesliwej rodzinki" :cool1: Quote
Asiaczek Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Hej, zaklinanie, namawianie, proszenie, naleganie, nakłanianie, groźby i wszystko inne - jak widać - pomogły Felce i zdopingowały ją do porodu. Na świecie pojawiły sę 4 maluszki; wg mojej orientacji 2 dziewczynki i 2 chłopaków. Wszystkie ciemne.:loveu::loveu::loveu::loveu: Wszystkie babaski (dorosłe) po spacerkach, ja uciekam do pracy na 5 godzin. Żal, ale nie mam wyjścia... Zdjęcia będą , może nawet dzisiaj wieczorkiem. Wszystkim wszystkim wszystkim ogromne dzięki za doping, podtrzymywanie na duchu i trzymanie kciuków! :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Pzdr. Quote
Poświata Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Asiaczek o 3:43 napisał(a):No, pierwsza dziewczynka na świecie, tri...:multi: :multi: :multi: Asiaczek o 4:10 napisał(a):Drugi szczeniorek też już jest...:multi: :multi: :multi: Asiaczek o 4:51 napisał(a):Trzecie maleństwo pojawiło się...:multi: :multi: :multi: Asiaczek o 5:39 napisał(a):No i czwarty maluszek już przywitał się z nami. :multi: :multi: :multi: Asiaczek zmęczona, ale przeszczęśliwa napisał(a):Na świecie pojawiły sę 4 maluszki; wg mojej orientacji 2 dziewczynki i 2 chłopaków. Wszystkie ciemne.:loveu::loveu::loveu::loveu: Jejciu NARESZCIE !!!! Mamy bobaski, mamy bobaski !!! Się cieszę, jakby to były moje własne szczeniory Asiaczek napisał(a):Hej, zaklinanie, namawianie, proszenie, naleganie, nakłanianie, groźby i wszystko inne - jak widać - pomogły Felce i zdopingowały ją do porodu. No niewiem, niewiem :hmmmm:, jak na moje oko to Felka najwyraźniej przestraszyła sie tego, że Konrad ją "pęknie" ;) :evil_lol: . Quote
aga1215 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Asiaczek napisał(a):No, pierwsza dziewczynka na świecie, tri... Pzdr. Asiaczek napisał(a):Drugi szczeniorek też już jest... Pzdr. Asiaczek napisał(a):Trzecie maleństwo pojawiło się... Pzdr. Asiaczek napisał(a):No i czwarty maluszek już przywitał się z nami. Pzdr. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: tricolorki :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i to już wszystkie???????????? Jesteś Asiu pewna, że po powrocie z pracy nie znajdziesz piatego??????;) GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Czoko Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Dołącza do Was kolejny Koziorożec - z 29 grudnia... Najserdeczniej gratuluję Asiu i baardzo się cieszę!!! Jednak jest tak jak chciałaś - byłaś z Felunią podczas Tego Wydarzenia!!! Quote
simbik Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [SIZE="5"]Wielkie gratulacje powiększenia baskowej rodzinki :laola: Quote
Alicja Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Hurrrraaaa Asiaczek pęknął Felkę:multi::multi::multi: Za zdrówko Basków Bobasków:drinking: Quote
Moniś Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ojejku!!!!! Wreszcie!!!! :multi::multi::multi: WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!! i zdrówko za bobaski!!! :drinking::drinking::laola: Quote
bazylowa Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: HURA!!!!!! GRATULUJEMY!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i czekamy na zdjęcia szczurków Quote
donya Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 No nareszcie są na świecie, będę miała kogo odwiedzić ;) :lol: :lol: OGROMNE GRATULACJE!!! dla mamusi, pańci i całej baskowo-kocio-ludzkiej rodzinki :lol: :lol: :lol: Quote
dzasta Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 :laola: Jejcia wreszcie Felcia się postarała :loveu: :smilecol: :smilecol:Gratulacje :smilecol: :klacz: :klacz: Bardzo się ciesze i czekam na fotki z utęsknieniem :klacz: :klacz: :laola: :laola: :bigok: :laola: :smilecol: Quote
sylrwia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Wreszcie Felka się przestała się droczyćGratulacje czwóreczki Quote
Cerber Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 oojej spoznilam sie:placz: :placz: :placz: GRATULUJĘ POWIĘKSZENIA RODZINY :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
furciaczek Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 WIELKIE GRATULACJE :BIG: :laola: :BIG: Quote
Jupi Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 wiedziałam że przegapie tą chwilę:evil_lol: GRATULACJE dla baskowej rodzinki :klacz: :bigcool: :smilecol: :smilecol::smilecol::smilecol: ciesze sie że juz są :thumbs: :Cool!: :BIG: Quote
Anecioreczek Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi:Huraaa!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Koziorożec 22 grudnia - 20 stycznia Koziorożec jest uparty I wytrwały nie na żarty! Idzie w górę pomalutku, Powolutku, lecz do skutku! A gdy znajdzie się na szczycie, To go stamtąd nie zrzucicie - Będzie siedział zadumany, Snując jakieś nowe plany... hehe to ja:eviltong: Quote
Behemot Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Wreszcie, wreszcie! Hip-hip-hurra! Gratulacje dla szczęśliwej mamusi i pewnie jeszcze szczęsliwszej "babci" :loveu: Quote
agabass Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 bravo i gratki dla całej gromadki pozdrówki i szcześcia kosz no i oczywiście czekamy na fotoski Quote
bazylowa Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Anecioreczek napisał(a): Koziorożec 22 grudnia - 20 stycznia Koziorożec jest uparty I wytrwały nie na żarty! Idzie w górę pomalutku, Powolutku, lecz do skutku! A gdy znajdzie się na szczycie, To go stamtąd nie zrzucicie - Będzie siedział zadumany, Snując jakieś nowe plany... hehe to ja:eviltong: I ja :cool3::cool3: Quote
Iwona&Wiki Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 :laola:No to pięknie! Nasze gratulacje! Niech maluchy rosną zdrowo! :laola: Quote
jo-jo Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 :laola: Asiu Bardzo Serdecznie Gratuluje!!!!!!! Nawet nie wiesz jak sie ciesżz z Basków-Bobasków :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :laola: I pomyśleć że opuściłam akcje porodową na dogo ach ta szkoła :placz: Quote
furciaczek Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 jak sie czuja maluszki i mamusia??:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts