Foxowa Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Macie świetną stronę! Teraz tak właśnie przeglądam :) Quote
Zuza i Noddy Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Jazz super, ja też czekam na wystawowe foteczki, bo wtedy słoneczko było, a u nas teraz deszcz. Quote
Florka_xyz Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 http://img231.imageshack.us/img231/1834/s6309168c.jpg Mój 4.5 miesięczny synek :) Quote
Izabela124. Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 http://img130.imageshack.us/img130/2237/resizeofimg2110.jpg ładny olbrzym :p Witam się :) Quote
sylrwia Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 helo Asiaczku, pojawiam sie wpisowo aby poinformowac, że zrobiłam reaktywację http://www.dogomania.pl/threads/189774-FORY%C5%9A-wy%C5%BCe%C5%82-w%C4%99gierski-kr%C3%B3tkow%C5%82osy Narazie wstep, potem zaczne uzupelniac :) Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='deer_1987']no sznaucery to Twoja druga milosc przeciez :) A, nie załapałam... Zle, tak-tak, zgadza się. Może to nawet nie druga miłość, a pierwsza; ciągnie mnie to tych sztucerków:) [quote name='Foxowa']Macie świetną stronę! Teraz tak właśnie przeglądam :) Nieeeee, strona jest straszliwie zaniedbana. Wszystko przenoszę na nowa i stąd takie braki. Ale juz iedługo zacznie funkcjonowac nowa strona i myslę, że już takich zaległości nie będzie... [quote name='Zuza i Noddy']Jazz super, ja też czekam na wystawowe foteczki, bo wtedy słoneczko było, a u nas teraz deszcz. U nas w nocy jak zaczęło padać, tak pada prawie bez przerwy.. Zrobiło się chłodno, mokro... Ale, powoli, i w domu robi się chłodniej... A takie słoneczne fotki - to jak znalazł na taki dzień, jak dzisiejszy, prawda? Dobrze, że Was trochę przetrzymałam;) [quote name='Florka_xyz']http://img231.imageshack.us/img231/1834/s6309168c.jpg Mój 4.5 miesięczny synek :) Jakiego pieknego masz syneczka:) śliczny. zobaczymy to w Sopocie? [quote name='sylrwia']helo Asiaczku, pojawiam sie wpisowo aby poinformowac, że zrobiłam reaktywację http://www.dogomania.pl/threads/189774-FORY%C5%9A-wy%C5%BCe%C5%82-w%C4%99gierski-kr%C3%B3tkow%C5%82osy Narazie wstep, potem zaczne uzupelniac :) O, super! Zaraz zajrzę:) [quote name='Izabela124.']http://img130.imageshack.us/img130/2237/resizeofimg2110.jpg ładny olbrzym :p Witam się :) A jaki ma fajny charakter:) Malinka! Pzdr. Quote
M&S Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Cześć:) Fajny ten olbrzym!!!! Na dworze zimno i mokro :shake:, a w ukochanej pracuni duchota:angryy::diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 No tak. Jeszcze musi upłynąć trochę czasu, zanim mury oddadzą ciepło... Ale, ale. Coś słyszałam, że nastepny weekend znowu skwar... pzdr. Quote
gosiaja Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 miałam do nadrabiania parę stron ale żadnej fotki baskowej a jazz bardzo fajny Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Zaraz wstawię początekwystaw węgierskich. Bo na 11-ta idę dokina na Shreka:) Pzdr. Quote
Kaya Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Asiaczek napisał(a):Zaraz wstawię początekwystaw węgierskich. Bo na 11-ta idę dokina na Shreka:) Pzdr. W takim razie czekam na relacje jak się podobał, o na razie słyszałam same negatywne opinie ;) Quote
Florka_xyz Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Dziękuje.Tak tak będzie w Sopocie na pewno :) Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 No to zacznę wstawiać fotki z Godollo/Węgry. Dla przypomnienia, tam były 2 wystawy: Klubowa i Specjalistyczna. Na początek Klubowa:) Ozdoba ringu. Uploaded with ImageShack.us Reklama sponsora. Uploaded with ImageShack.us Stolik sędziowski. Uploaded with ImageShack.us Przed każdym ringiem były takie oto tabliczki. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Kaya napisał(a):W takim razie czekam na relacje jak się podobał, o na razie słyszałam same negatywne opinie ;) O, niedobrze. Bo ja się nastawiam na dobrą zabawę... Florka_xyz napisał(a):Dziękuje.Tak tak będzie w Sopocie na pewno :) Szykuję się w kolejce do miziania i porobienia foteczek:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Cd. Godollo. Nagrody z I i II dnia:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us My też przywieźliśmy taki jeden kubeczek:) To była nagroda dla Zwyc. Rasy. Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Cd. Młodzież - przed oceną... Serek i Ofik, bardzo się zaprzyjaźnili i chcieliby poszalec, ale... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Elitesse Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 powiem ze bardzo ladna oprawe ringow zrobili !! a juz tablice z rasami - REWELACJA !! Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Cd. Czas na ocenę przez amerykańskiego sędziego - David Miller:) Ofik - puppy class - poszedł "pod nóż" jako pierwszy... Uploaded with ImageShack.us Czy ten gest sędziego oznacza, że Ofik jest tłuściutki czy wręcz przeciwnie...? Jak myślicie... Uploaded with ImageShack.us Potem - Serek:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us U Serka, z kolei, nie było badania grubości tkanki tłuszczowej, ale mierzenie palpacyjne długości/krótkości psa;) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Elitesse napisał(a):powiem ze bardzo ladna oprawe ringow zrobili !! a juz tablice z rasami - REWELACJA !! Ringi były naprawdę duże. Nam, niestety, I dnia przypadł ring bardzo nierówny... Ale za to dookoła każdego ringu - krzesełka; co prawda, mało kto z nich korzystał, bo wszyscy raczej chowali się w cień. Słońce paliło niemiłosiernie... Na każdym ringu, w rogu - taki właśnie bukiecik. A tablice to juz od kilku lat są. Bardzo czytelne i mnie tez się podobają:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Cd. Kolej na Wahzirka... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Nastepnie, ostatni z chłopaków - Dżezik:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Cd. No i czas pierwszych, poważnych porównań - wybór NDPwR/BOS. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Cd. Kolej na suki. Erka jako pierwsza:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Hyc, a co tam! Pani i tak nie widzi... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Elitesse Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 ale chyba troche za wysoka trawa byla co ? bo jakos mi nogi psom ucina Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Cd. Pora na klasę weteranów - Felka:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Elitesse napisał(a):ale chyba troche za wysoka trawa byla co ? bo jakos mi nogi psom ucina Ciutkę za wysoka, no, ale na to to juz nie mieliśmy wpływu... Pzdr. Quote
Recommended Posts