Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

No wiem :( my to sie i tak ciagle mijamy, jak ja wychodze to jego nie ma, jak ja wracam to on z pracy juz by wrocil ale gdzies na zdjecia jedzie, potem i on i ja sie kladziemy spac i czas ucieka.. czas zeby gdzies cos razem porobic... tak to juz bywa :)

nic lece na spacer a potem wrzuce koncowke zdjec sesji balkonowej.

milej soboty!

Posted

A u mnie jeszcze dzisiaj Ofcio z Noddym spali w łóżku, bo w nocy jeszcze porządna burza była i Ofi się chyba trochę bał, mlaskał jęzorem jakby jakiegoś ślinotoku dostał, a ja przez to zasnąć nie mogłam, wiec wzięłam go do łóżka i smacznie w 3 spaliśmy. Teraz tylko muszę prześcieradło wytrzepać z jego wypadającej sierści.

Posted

deer_1987 napisał(a):
No wiem :( my to sie i tak ciagle mijamy, jak ja wychodze to jego nie ma, jak ja wracam to on z pracy juz by wrocil ale gdzies na zdjecia jedzie, potem i on i ja sie kladziemy spac i czas ucieka.. czas zeby gdzies cos razem porobic... tak to juz bywa :)
nic lece na spacer a potem wrzuce koncowke zdjec sesji balkonowej.
milej soboty!

A ja jeszcze u Was nie byłam i nie widziałam sesji balkonowej. Muszę zajrzęć:)

Zuza i Noddy napisał(a):
A u mnie jeszcze dzisiaj Ofcio z Noddym spali w łóżku, bo w nocy jeszcze porządna burza była i Ofi się chyba trochę bał, mlaskał jęzorem jakby jakiegoś ślinotoku dostał, a ja przez to zasnąć nie mogłam, wiec wzięłam go do łóżka i smacznie w 3 spaliśmy. Teraz tylko muszę prześcieradło wytrzepać z jego wypadającej sierści.

Obecnie, zdecydowanie mniej słońca i wiaterek, taki ciepły, pustynny... Ale na razie o deszczu to możemy zapomnieć...
Co do prześcieradła to wytrzep porządnie, bo potem w pralce będziesz miała wszystkie ubrania w jego sierści...

Maks i Spark napisał(a):
Cześć w sobotę:)

Hejka!
Ja już po zakupach na bazarku, obiad częściowo przygotowany. Do 13.00-13.30 mam trochę wolnego. Następna część rzeczy do szafek juz pomyta i schnie... Nie chce mi się wycierać.

Pzdr.

Posted

U nas bez słońca, popadało rano i grzmiało ale znowu duszno .... A tak w ogóle mialam wczoraj nie miłe zdarzenie .... jechalam rowerem i juz na drodze szlakowej do domu wywaliłam się i przygryzlam sobie warge tak mocno ze myslalam ze przez to uderzenie to sobie odgryzlam ;/:( ale na szczęście mam cała ale spuchnięta i ślad po zębach ;(

Posted

[quote name='deer_1987']No to zajrzyj, nie wiem czy widzialas druga i trzecia wycieczke z rodzicami a jak nie to zapraszam tutaj latwiej
http://dirdib.blogspot.com/2010/07/zoo-w-ystad.html
http://dirdib.blogspot.com/2010/07/soderasen-nationalpark.html
Zajrze do Was. Wolę zajrzeć do Galerii, bo przy okazji wiem, co się u Was dzieje;)

[quote name='Zuza i Noddy']A u nas się troszkę brzydko zrobiło, tak deszczowo bez słoneczka.
U nas trochę słońca, wiatr... ale deszcze nadal nie ma....

[quote name='Florka_xyz']U nas bez słońca, popadało rano i grzmiało ale znowu duszno .... A tak w ogóle mialam wczoraj nie miłe zdarzenie .... jechalam rowerem i juz na drodze szlakowej do domu wywaliłam się i przygryzlam sobie warge tak mocno ze myslalam ze przez to uderzenie to sobie odgryzlam ;/:( ale na szczęście mam cała ale spuchnięta i ślad po zębach ;(
Dobrze, że zębów nie straciłaś...
Teraz to okłady i... lody do wewnąrz... Serio-serio:)

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
okej milo nam bedzie :)
i co dzis na fotki mozna liczyc?

Wczoraj do mi Internet nie działał, a co za tym idzie - i Dogomania.
Może dzisiaj się wyrobię i wstawię:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wczoraj do mi Internet nie działał, a co za tym idzie - i Dogomania.
Może dzisiaj się wyrobię i wstawię:)
pzdr.

Milej niedzieli w takim razie!

Pewnie pisalas ale sie dopytam - kuchnia juz calkiem gotowa?

Posted

deer_1987 napisał(a):
Milej niedzieli w takim razie!
Pewnie pisalas ale sie dopytam - kuchnia juz calkiem gotowa?

Niedziela - tak, jak i pozostałe dni tygodnia - pracowita. Trzeba kończyć kuchnię, a i inne sprawy tez wymagają mojego czasu...
Nadal nie mam poukładanych wszystkich rzeczy w kuchni. Planuję umyc okno w kuchni, no i poprzenosić dalsze rzeczy.
Trochę to wolno idzie, to, niestety, mimo szczelnego (jak mi się wydawało) opakowania, talerze, szklanki i inne rzeczy są zakurzone.

Pzdr.

Posted

[FONT=Arial]Jazz jest przeuroczy :loveu:

właśnie popatrzałam , na date wystawy w Chorzowie ... wrzesień ... jesli nie będę miała nawału papierów w pracy to tym razem będę starała się podjechać
[/FONT]

Posted

Alicja, byłoby super wreszcie spotkac się na żywo. Ja zgłoszę Serka, Dżezika, Erkę, Felkę i może Kikę. Niestety, nie będzie konkurencji Najlepsza grupa hodowlana, a na Parę hodowlaną nie mam psów...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Alicja, byłoby super wreszcie spotkac się na żywo. Ja zgłoszę Serka, Dżezika, Erkę, Felkę i może Kikę. Niestety, nie będzie konkurencji Najlepsza grupa hodowlana, a na Parę hodowlaną nie mam psów...

Pzdr.

to teraz już zaciskaj :kciuki: by początek roku w przedszkolu przeszedł bezproblemowo ;)

Posted

Witam niedzielnie! Olbrzymek super, z takim to pewnie fajnie spać hehe
Ja też sobie nie wyobrażam już spania bez psa, nie koniecznie w łóżku ale w pokoju. Teraz jak tak gorąco to Foxi do łóżka nie włazi i mogę sobie mieć białą pościel to się tak nie brudzi :D A z człowiekiem to już tak się dobrze nie śpi :P

Posted

Cześć Asiaczki!
Co slychac? Kiedy wystawowe fotki?

Ja sie przyszlam pochwalic ze udalo mi sie uzyskac prawie ze wlasne (bo zarejestrowane na firme taty :) ) autko! Moze nie jest to szczyt moich marzen, bo to zupelnie nie typ samochodow jakie mi sie podobaja ale co najwazniejsze - jezdzi i ma duzy bagaznik na psy! Tylko kiedy ja sie naucze jezdzic po takich zawilych drogach, skrzyzowaniach jakie sa w duzych miastach :( Uczona jezdzic i zdawajac w malym miescie jestem przerazona widzac np. centrum W-wy!

Posted

[quote name='Alicja']to teraz już zaciskaj :kciuki: by początek roku w przedszkolu przeszedł bezproblemowo ;)
Jasne, zaciskam:)

[quote name='kaskaSz']Witam niedzielnie! Olbrzymek super, z takim to pewnie fajnie spać hehe
Ja też sobie nie wyobrażam już spania bez psa, nie koniecznie w łóżku ale w pokoju. Teraz jak tak gorąco to Foxi do łóżka nie włazi i mogę sobie mieć białą pościel to się tak nie brudzi :D A z człowiekiem to już tak się dobrze nie śpi :P
Z człowiekiem to się śpi zupełnie inaczej...
Ja juz położyłam krzyzyk na białej pościeli. Chociaż piorę poościel w dobrym proszku i na wysokiej temp., to jednak widzę, że nie zawsze dopiera się.. No cóż, takie życie...

[quote name='Agasia']Cześć Asiaczki!
Co slychac? Kiedy wystawowe fotki?
Ja sie przyszlam pochwalic ze udalo mi sie uzyskac prawie ze wlasne (bo zarejestrowane na firme taty :) ) autko! Moze nie jest to szczyt moich marzen, bo to zupelnie nie typ samochodow jakie mi sie podobaja ale co najwazniejsze - jezdzi i ma duzy bagaznik na psy! Tylko kiedy ja sie naucze jezdzic po takich zawilych drogach, skrzyzowaniach jakie sa w duzych miastach :( Uczona jezdzic i zdawajac w malym miescie jestem przerazona widzac np. centrum W-wy!
Fotki to może nawet dzisiaj wieczorkiem, jak wykonam plan minimum w kuchni, hahaha...
Gratuluję autka, jaka marka?
Gdybyś musiała jechac do Centrum W-wy, to byś dojechała i wyjechała. Wbrew pozorom - wszyscy dają radę.

[quote name='deer_1987']Twoja druga milosc :)
A tego, to nie rozumiem...

Pzdr.