M&S Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Hihi ja tez ;) Ja też, ja też!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 deer_1987 napisał(a):Wow dawno tak nie miaalm ze 5 stron tu do nadrabiania :D U nas chlodny wiaterek, 22 stopnie i troche zachmurzone ale chociaz sie zyc da :) Poczekaj, az zacznę wstawiac fotki, to dopoiero będzie nadrabianie... A pogoda u Was, to całkiem-całkiem... Maks i Spark napisał(a):...Tak emeryci są najbardziej zajętymi ludźmi na świecie;), ale sorry nie mogę się przyzwyczaić, że to określenie Ciebie również dotyczy. A dotyczy, dotyczy:) Maks i Spark napisał(a):Ja też, ja też!!!!!!! Widze, że niezła grupka czeka na letnie burze:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Maks i Spark napisał(a):Ja też, ja też!!!!!!! U nas się dzisiaj zapowiada właśnie, mam nadzieje, ze będzie. Quote
M&S Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']U nas się dzisiaj zapowiada właśnie, mam nadzieje, ze będzie. ...u nas bez zmian Asiu, fajny bazarek zerknij http://www.dogomania.pl/threads/189604-BAJECZNE-DAMSKIE-PIŻAMKI-ODSŁONA-DRUGA-ZAPRASZAMY!-KUP-TERAZ-Do.25.08 Quote
Asiaczek Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 ... to może przez W-wę przejdzie też...? pzdr. Quote
M&S Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='Asiaczek']... to może przez W-wę przejdzie też...? pzdr. zobaczymy;) i jeszcze jeden....http://www.dogomania.pl/threads/189645-CUDNE-PIŻAMKI-I-KOLOROWE-KOSZULKI-NOCNE-ODSŁONA-TRZECIA-Do-28.08.ZAPRASZAMY-) Quote
Zuza i Noddy Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 W moich okolicach to się ludzie trochę takich burz boją, bo 2 lata temu bodajże, trąba w naszych okolicach przeszła. Quote
M&S Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):W moich okolicach to się ludzie trochę takich burz boją, bo 2 lata temu bodajże, trąba w naszych okolicach przeszła. Nie dziwię się, bo burze termiczne są bardzo niebezpieczne, ale równocześnie piękne.............. Quote
Asiaczek Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 [quote name='Maks i Spark']zobaczymy;) i jeszcze jeden....http://www.dogomania.pl/threads/189645-CUDNE-PIŻAMKI-I-KOLOROWE-KOSZULKI-NOCNE-ODSŁONA-TRZECIA-Do-28.08.ZAPRASZAMY-) Ja właśnie na DGM kupiłam sobie 2 nowe piżamki (finanse tez szły na Koci Świat). [quote name='Zuza i Noddy']W moich okolicach to się ludzie trochę takich burz boją, bo 2 lata temu bodajże, trąba w naszych okolicach przeszła. No to nie dziwota, że się boją... Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 U nas na szczescie byla burza ale trzeba nam jej więcej.... Asiaczku przychodzę z prośba czy moglabym u Ciebie wstawić takie male ogłoszenie ?? Bo psa nam zwrócili i szukam domu dla Bokserka :) Quote
Asiaczek Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Maks i Spark napisał(a):ja też kupiłam;) Czasami DGM przydaje się do czegoś, prawda?;) Florka_xyz napisał(a):U nas na szczescie byla burza ale trzeba nam jej więcej.... Asiaczku przychodzę z prośba czy moglabym u Ciebie wstawić takie male ogłoszenie ?? Bo psa nam zwrócili i szukam domu dla Bokserka :) Oczywiście, wstawiaj! Izabela124. napisał(a):Czekam na zdjecia :) deer_1987 napisał(a):oczywiscie czekam na zdjecia :D Izabela124 + deer - chyba jutro dam. Na dzisiaj raczej nie nastawiajcie się na fotki... pzdr. Quote
taxelina Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Spokojnie nie spieszy sie :) ja sama marze juz tylko o lozku ale jeszcze do 19 musze poczekac bo o 19 valter wychodzi Quote
Asiaczek Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 deer_1987 napisał(a):Spokojnie nie spieszy sie :) ja sama marze juz tylko o lozku ale jeszcze do 19 musze poczekac bo o 19 valter wychodzi Oj, to bierz Valtera do łózka, zdrzemnij się... Pzdr. Quote
taxelina Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Asiaczek napisał(a):Oj, to bierz Valtera do łózka, zdrzemnij się... Pzdr. Lozko juz zajete przez Tz (ktory wstaje o 1 do pracy w nocy) i Niunie :) jeszcze 45 minut to jakos wytrzymam, potem na spacerki i do lozka :D Quote
Asiaczek Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Tak to jest przy jednym wspólnym łóżku... Pzdr. Quote
taxelina Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Asiaczek napisał(a):Tak to jest przy jednym wspólnym łóżku... Pzdr. jeszcze zajetym przez 2 psy :D Quote
Zuza i Noddy Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 No i u nas przeszła nie byle jaka burza, a teraz tak rześko się na dworze zrobiło. Quote
M&S Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):No i u nas przeszła nie byle jaka burza, a teraz tak rześko się na dworze zrobiło. U nas nic.... Quote
Asiaczek Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 deer_1987 napisał(a):jeszcze zajetym przez 2 psy :D Sama chciałaś... Maks i Spark napisał(a):Jak dobrze, że ja mam łóżko tylko dla siebie;) Ja też, ja tez! A nawet dwa;) Zuza i Noddy napisał(a):No i u nas przeszła nie byle jaka burza, a teraz tak rześko się na dworze zrobiło. Zazdroszczę! Maks i Spark napisał(a):U nas nic.... No włąśnie... żadnego deszczu, żadnej ochłody... Rano - duchota i parówa... Pzdr. Quote
taxelina Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Chcialam i chce, jamniki to sa psy podkolderkowe :) zreszta ja sobie nie wyobrazam zeby nie spac z psem. poslanko swoje ma i chetnie idzie tam w ciagu dnia albo jak nas nie ma, ale w nocy lozko dla nich jak chca. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Mnie generalnie psy w łóżku nie przeszkadzają, chociaz, ostatnio, jak byłam na wystawie na Węgrzech i nocowaliśmy w hotelu, w którym klimatyzacja wogóle nie działała, to te 4 burki w łóżku, grzejące na 100 % swoich mozliwości i chcące leżeć jak najbliżej mnie - to była makabra... Rano wstałam niewyspana, spocona... Nawet prysznic, który brałam w środku nocy nic nie pomógł... W domu - to co innego. Jak chcę spać sama - ide do drugiego pokoju, zamykam drzwi i juz.:) A, jakby co - to mam jeszcze trzecie łóżko - składane - bardzo wygodne, naprawdę:) Pzdr. Quote
Recommended Posts