Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Wow dawno tak nie miaalm ze 5 stron tu do nadrabiania :D
U nas chlodny wiaterek, 22 stopnie i troche zachmurzone ale chociaz sie zyc da :)

Poczekaj, az zacznę wstawiac fotki, to dopoiero będzie nadrabianie...
A pogoda u Was, to całkiem-całkiem...

Maks i Spark napisał(a):
...Tak emeryci są najbardziej zajętymi ludźmi na świecie;), ale sorry nie mogę się przyzwyczaić, że to określenie Ciebie również dotyczy.

A dotyczy, dotyczy:)

Maks i Spark napisał(a):
Ja też, ja też!!!!!!!

Widze, że niezła grupka czeka na letnie burze:)

Pzdr.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
W moich okolicach to się ludzie trochę takich burz boją, bo 2 lata temu bodajże, trąba w naszych okolicach przeszła.

Nie dziwię się, bo burze termiczne są bardzo niebezpieczne, ale równocześnie piękne..............

Posted

[quote name='Maks i Spark']zobaczymy;)
i jeszcze jeden....http://www.dogomania.pl/threads/189645-CUDNE-PIŻAMKI-I-KOLOROWE-KOSZULKI-NOCNE-ODSŁONA-TRZECIA-Do-28.08.ZAPRASZAMY-)
Ja właśnie na DGM kupiłam sobie 2 nowe piżamki (finanse tez szły na Koci Świat).

[quote name='Zuza i Noddy']W moich okolicach to się ludzie trochę takich burz boją, bo 2 lata temu bodajże, trąba w naszych okolicach przeszła.
No to nie dziwota, że się boją...

Pzdr.

Posted

U nas na szczescie byla burza ale trzeba nam jej więcej....
Asiaczku przychodzę z prośba czy moglabym u Ciebie wstawić takie male ogłoszenie ?? Bo psa nam zwrócili i szukam domu dla Bokserka :)

Posted

Maks i Spark napisał(a):
ja też kupiłam;)

Czasami DGM przydaje się do czegoś, prawda?;)

Florka_xyz napisał(a):
U nas na szczescie byla burza ale trzeba nam jej więcej....
Asiaczku przychodzę z prośba czy moglabym u Ciebie wstawić takie male ogłoszenie ?? Bo psa nam zwrócili i szukam domu dla Bokserka :)

Oczywiście, wstawiaj!

Izabela124. napisał(a):
Czekam na zdjecia :)

deer_1987 napisał(a):
oczywiscie czekam na zdjecia :D

Izabela124 + deer - chyba jutro dam. Na dzisiaj raczej nie nastawiajcie się na fotki...

pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Spokojnie nie spieszy sie :) ja sama marze juz tylko o lozku ale jeszcze do 19 musze poczekac bo o 19 valter wychodzi

Oj, to bierz Valtera do łózka, zdrzemnij się...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, to bierz Valtera do łózka, zdrzemnij się...
Pzdr.

Lozko juz zajete przez Tz (ktory wstaje o 1 do pracy w nocy) i Niunie :) jeszcze 45 minut to jakos wytrzymam, potem na spacerki i do lozka :D

Posted

deer_1987 napisał(a):
jeszcze zajetym przez 2 psy :D

Sama chciałaś...
Maks i Spark napisał(a):
Jak dobrze, że ja mam łóżko tylko dla siebie;)

Ja też, ja tez! A nawet dwa;)

Zuza i Noddy napisał(a):
No i u nas przeszła nie byle jaka burza, a teraz tak rześko się na dworze zrobiło.

Zazdroszczę!

Maks i Spark napisał(a):
U nas nic....

No włąśnie... żadnego deszczu, żadnej ochłody... Rano - duchota i parówa...

Pzdr.

Posted

Chcialam i chce, jamniki to sa psy podkolderkowe :) zreszta ja sobie nie wyobrazam zeby nie spac z psem. poslanko swoje ma i chetnie idzie tam w ciagu dnia albo jak nas nie ma, ale w nocy lozko dla nich jak chca.

Posted

Mnie generalnie psy w łóżku nie przeszkadzają, chociaz, ostatnio, jak byłam na wystawie na Węgrzech i nocowaliśmy w hotelu, w którym klimatyzacja wogóle nie działała, to te 4 burki w łóżku, grzejące na 100 % swoich mozliwości i chcące leżeć jak najbliżej mnie - to była makabra... Rano wstałam niewyspana, spocona... Nawet prysznic, który brałam w środku nocy nic nie pomógł...

W domu - to co innego. Jak chcę spać sama - ide do drugiego pokoju, zamykam drzwi i juz.:)

A, jakby co - to mam jeszcze trzecie łóżko - składane - bardzo wygodne, naprawdę:)

Pzdr.