Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Fajnie, fajnie, bo w na weekend zapowiadają nieco niższe temperatury;)

pzdr.

Maruda.....

udanego dnia i meblowania w kuchni;)

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

20 stopni - jak na lato - to trochę mało, nie? Ale te 30-tki, to juz dla mnie z kolei za wysoko...
W W-wie brak wiatru, i z rana - niestety - duszno i gorąco...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
JUz rana poczyniłam pewne kroki w kuchni... teraz troszkę na DGm... potem znowu kuchnia i tak az do znudzenia...

Pzdr.

Fajna taka "nuda";)

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Fajna taka "nuda";)

Oj, tak:) Ja nie narzekam. Wiesz, od stycznia, jak przeszłam na emeryturę, to ciągle i nadal mam tyle rzeczy do zrobienia, że szok... Jakoś nie potrafię się nudzić...

Foxowa napisał(a):
To tu na upaly liczyc nie mozna, dzis 12 stopni o 9 rano, a wczoraj 18 stopni. Dzisiaj tez wieje ale troszke mniej, wiec zero duchoty ;)

I to sa normalne temperatury letnie...?
Bo - wg mnie - to takie bardziejjesienne temperatury...

pzdr.

Posted

Kaya napisał(a):
A ja się pochwale, a co u nas własnie luneło :) Szkoda tylko, że tak krótko popadało... :-(

A u nas jeszcze nic nie zapowiada tych niższych temperatur... No nic. Ja daję szansę Przyrodie i cieprliwie czekam;)

Foxowa napisał(a):
tutaj ludzie przyzwyczajeni sa do takich. Ale albo jest cale gorace lato, albo tylko pewien okres. Teraz upaly byly tu w czerwcu.

Jasne. Mnie by takie temp. odpowiadały...

Pzdr.

Posted

Witajcie Asiaczki :multi:
U nas również zapowiada się piękny, duszny upalny dzień ja niestety nie będę się nim zachwycać zaraz wychodzę do pracy, a tam mam klimę :diabloti:.
Wiecie gdzie taki dzień najlepiej spędzić :cool3: ...na basenach termalnych! Miałam okazję to wypróbować w zeszłym tygodniu na własnej skórze i było bowsko! woda ok 35 stopni, więc kiedy z niej wyszłam było mi normalnie zimno :evil_lol: i uciekałam spowrotem do wody, ale było fajnie:loveu:

Pozdrowionka

Posted

[quote name='bonita']Witajcie Asiaczki :multi:
U nas również zapowiada się piękny, duszny upalny dzień ja niestety nie będę się nim zachwycać zaraz wychodzę do pracy, a tam mam klimę :diabloti:.
Wiecie gdzie taki dzień najlepiej spędzić :cool3: ...na basenach termalnych! Miałam okazję to wypróbować w zeszłym tygodniu na własnej skórze i było bowsko! woda ok 35 stopni, więc kiedy z niej wyszłam było mi normalnie zimno :evil_lol: i uciekałam spowrotem do wody, ale było fajnie:loveu:

Pozdrowionka
A gdzie takie baseny termalne w PL sa?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Moje baski nie szczekają, ale wydają bardzo różne odgłosy. Obecnie najbardziej"wygadanym" baskiem w rodzinie jest Serek:) Straszliwy z niego gaduła, potem Farik, a potem to dziewczyny. Ale np. moja juz nieżyjąca Włoszka to prawie wogóle nie gadała. Może tak ze 3-4 razy w zyciu zaśpiewała...
Zajrzyj do mnie na starą stronę www i tam są odgłosy wydawane przez moje basenji. To nie jest żadna ściąga z YT, tylko osobiście przez mojego niezyjącego już męża nagrane odgłosy NASZYCH basków.

Cholercia, jakiś wybrakowany basek nam się trafił?;)

A Ofcio jaki popis na Węgrzech dał, jak go Jazz z Wazim nakręcili.

Kaya napisał(a):
A ja się zastanawiam jak to wszystko obskoczę w sobote :lol: Wystawiam (i chyba w takiej kolejności będą wchodziły na ring) Muszu, Nadi (amerykanka znajomej) Fiolke i Kaje. A do tego te wieeeelkie tereny hipodromu :roll: Za to następnego dnia jest "moja" krajówka (8 grupy) i mam luz :cool3:

Ja w razie czego mogę pomóc, choćby ci któreś z psików przytrzymać, podać. Musze się tylko zorientować, czy będę bordera wystawiać, ale to chwilka.

Posted

O, Zuzka, dobrze, że jesteś. Właśnie przed chwilą nagrałam Węgry na CDE dla Ciebie. Za chwilę biorę się za Łotwę. I postaram się dzisiaj wysłać je na Twój adres domowy. Pasi?

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A gdzie takie baseny termalne w PL sa?

pzdr.

Ja byłam w Bukowinie Tatrzańskiej i w Zakopanem, ale lepsze w Bukowinie :D

Pozdrowionka

No a ja już do pracy lecę:bye:

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, Zuzka, dobrze, że jesteś. Właśnie przed chwilą nagrałam Węgry na CDE dla Ciebie. Za chwilę biorę się za Łotwę. I postaram się dzisiaj wysłać je na Twój adres domowy. Pasi?

pzdr.

Tak, nawet bardzo ;)

Posted

[quote name='bonita']Ja byłam w Bukowinie Tatrzańskiej i w Zakopanem, ale lepsze w Bukowinie :D

Pozdrowionka

No a ja już do pracy lecę:bye:
Miłej pracy z klimą:)

[quote name='gosiaja']i znów padało
trochę przyjemniejsze powietrze ale pewnie jeszcze burza będzie
Szczęściara!

[quote name='Zuza i Noddy']Tak, nawet bardzo ;)
Super:)

[quote name='gosiaja']no i grzmi
O, zapowiada się groźnie...

pzdr.

Posted

gosiaja napisał(a):
i znów padało
trochę przyjemniejsze powietrze ale pewnie jeszcze burza będzie

Mam nadzieje, bo uwielbiam burze :evil_lol:

Posted

Kaya napisał(a):
Mam nadzieje, bo uwielbiam burze :evil_lol:

Ja tez, szczególnie w lecie:)

Zuza i Noddy napisał(a):
Hihi ja tez ;)

O, następna!

jamnicze napisał(a):
pogrzmiało i przeszło bokiem, może za 3 krople spadły.
Kaya zawsze możesz poćwiczyć z nami :)

3 krople to gorsze jakby nic nie spadło...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, tak:) Ja nie narzekam. Wiesz, od stycznia, jak przeszłam na emeryturę, to ciągle i nadal mam tyle rzeczy do zrobienia, że szok... Jakoś nie potrafię się nudzić...

pzdr.

...Tak emeryci są najbardziej zajętymi ludźmi na świecie;), ale sorry nie mogę się przyzwyczaić, że to określenie Ciebie również dotyczy.