Kosmaty Gałganek Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Może w Chorzowie we wrzesniu...? [FONT=Comic Sans MS]To bardzo, bardzo prawdopodobne [/FONT]:multi: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]To bardzo, bardzo prawdopodobne [/FONT]:multi: Super! To ja zgłaszam psy:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 [quote name='sandrulka']Hello!! witam się środowo! Witaj! Byłam u Was, fotki te wodne są cudnym relaksem przy obecnych upałach... Pzdr. Quote
sandrulka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Witaj! Byłam u Was, fotki te wodne są cudnym relaksem przy obecnych upałach... Pzdr. cieszę się że Nas odwiedziłaś! jak widzę jak to ciepło męczy mojego Rudego to najlepiej iść nad wodę! A Frodo kocha pływać i taplać się . Quote
Alicja Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='Asiaczek'] Hahaha, następna zarażona... Pzdr. ani nie mow ....remont przełozony z maja jest ....ale w końcu trzeba sie za niego zabrać Quote
Kisses Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Mamy tę wystawę w planach:) To co, robimy zlot w Chorozwie na wystawie? Super! Ja, co prawda, bez psa, ale bardzo chętnie baski poznam :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Kisses napisał(a):Super! Ja, co prawda, bez psa, ale bardzo chętnie baski poznam :loveu: E czemu bez Simbowego? Quote
Asiaczek Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 [quote name='sandrulka']cieszę się że Nas odwiedziłaś! jak widzę jak to ciepło męczy mojego Rudego to najlepiej iść nad wodę! A Frodo kocha pływać i taplać się . Ostatnio i ja zaczęłam moczyć w wannie moje baski... nie sa zachwycone, ale nie mają wyjścia... [quote name='Alicja']ani nie mow ....remont przełozony z maja jest ....ale w końcu trzeba sie za niego zabrać Patrz, a ja w maju zaczęłam... [quote name='Kisses']Super! Ja, co prawda, bez psa, ale bardzo chętnie baski poznam :loveu: O, a to dlaczego bez psa? Taki utytułowany Bombosław... [quote name='Zuza i Noddy']E czemu bez Simbowego? No, właśnie, własnie... Pzdr. Quote
Kisses Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Nie mam jakoś specjalnie ochoty jechać do pani S. po prostu ;) Ale utytułowany Bombowsław będzie w Radomiu, może Krakowie i Kielcach w tym roku jeszcze :razz: Tyle, że zdaje się, V jest w inny dni niż III :-( Jak ktoś będzie się we wrześniu do Waw wybierał ode mnie to również powinien się pojawić - chcemy dorosłego Championa zacząć. Quote
Asiaczek Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 No, tak. nie spojrzałam na sędziów od III gr. Ja mam miłą Panią i dlatego jadę:) Pzdr. Quote
taxelina Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 No wlasnie te kapiele psow w wannie to i my mamy jak takie upaly... Witam sie choc ledwo bo od 14 mi ciagle zrywa polaczenie z dogo.... nie chce postow wysylac.. a chcialam u nas dokonczyc zdjecia z 3 i ostatniej wycieczki z rodzicami Quote
Korenia Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Asiaczki wybieravie się do Wrocka we wrześniu;>? Quote
Agappe Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 a ja tak tylko przyszlam sie przywitac i zarazic pozytywna energia :) moze dotrze :) nawet slonce dzisiaj swieci i jest tak milo i fajnie, ale jak deszcz pada to tez jest milo i fajnie ;) Quote
jamnicze Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Widzę, że remont ma się już ku końcowi :) Zrób fotkę tych frontów bom bardzo ciekawa ;) Quote
bety Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Ostatnio i ja zaczęłam moczyć w wannie moje baski... nie sa zachwycone, ale nie mają wyjścia... Moje wylegują się pod wentylatorem. Ha ja się duszę, bo najlepsze miejsce mają zarezerwowane moje futra. Hi hi hi hi. Pzdr Quote
Kaya Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='Asiaczek']Co do samej wystawy. Pojechaliśmy, niestety, samochodem osobowym - Ford Mondeo combi. Bus się reperuje. Trochę upchani kolanami, zmieściloiśmy się i - moim zdaniem - nie było tak tragicznie. Pogoda - nooooo, wiadomo, że w tym roku to na słońce można liczyć:) Pierwsza wystawa - Specjalistyczna I grupy, sędzia Tamara Sarmont/Białoruś. Kanibaru FROMAJE FRAIS - exc.1, CAJC (nie było porównania z suką i nie było BIS JUniorów, zaczęty Championat Łotwy) MODEST AS HELL Asiaczek FCI - dosk.2 JAZZY BOY Asiaczek FCI - exc.1, CAC, BOS, BOB, BIS 4, nowy Champion Łotwy:) KALIMERA Asiaczek FCI - exc.1, CAC (zaczęty Championat Łotwy) FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - exc.1, CAC, Best Veteran, BIS Veteran 1, skończony nowy Veteran Latvia Champion!!! Zaraz po tej ocenie lecimy z Zuzką na inny ring na CAC, sędzia z Hiszpanii... Kanibaru FROMAJE FRAIS - exc.1, CAJC MODEST AS HELL Asiaczek FCI - dosk.1 JAZZY BOY Asiaczek FCI - exc.1, CAC, BOS KALIMERA Asiaczek FCI - exc.1. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - exc.1, CAC, Best Veteran. Nie zostalismy tutaj na BIS-ie. Za gorąco.... wybraliśmy powrót do domu. I dobrze, że tak się stało, book. 20 minut po naszym wyjeździe z terenu wystawy rozpętało się deszczowe piekło na ziemi.... ściana wody, trochę błyskawic...Ale za to jakie cudne powietrze było Po burzy! W drodze powrotnej cos chyba ze 4-5 razy wchodziliśmy w takie burze. Mam nawet kilka fotek... Generalnie ze zdjęciami to trochę ich mam, ale nie za wiele. Modest nie był w nastroju, nie byłam zachwycona jego prezentacją...A jeszcze rok temu to pieknie się wystawiał. Piękne podziękowania dla Zuzki, która uratowała mnie i zdecydowała się pojechac jako handler. Te sukcesy to są JEJ sukcesy! Brawo!!! Zuzka, wiem, że było ciężko, czasami nerwowo, ale dałaś radę!!! Pzdr. O "mój" Modest był :) Szkoda, że nie pokazał się tak ladnie (wnioskuje z komentarza), bo to bardzo fajny psiak ;) A za reszte sukcesów to oczywiście gratuluję :) [quote name='Asiaczek']Ostatnio i ja zaczęłam moczyć w wannie moje baski... nie sa zachwycone, ale nie mają wyjścia... Patrz, a ja w maju zaczęłam... Ja ostatnoi chwyciłam w ten wielki upał Muszu i Fiolke pod pache na działce i wskoczyłam z nimi do basenu, też nie były psiaki zachwycone ale Muszu jak dotarło do niego, że woda chłodniejsza to chwilke ze mną i Fiolką posiedział w tej wodzie :cool3: Oczywiscie Kaji to nie trzeba prosić ona pierwsza już siedziała :evil_lol: Co do remontu to nas dopiero to czeka w poniedziałek mamy podpisanie umowy notarialnej dot. domu :multi: [quote name='bety']Moje wylegują się pod wentylatorem. Ha ja się duszę, bo najlepsze miejsce mają zarezerwowane moje futra. Hi hi hi hi. Pzdr Ja kupiłam psiakom basenik mały na balkon, ale to chyba ja spędzam w nim więcej czasu niż psy :oops: Co do sprawy Maśki (*) nie potrafię słowami napisać jak bardzo mi przykro to była wyjątkowa sunia i taką ją zapamiętam :-( Quote
michal_unga Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 KOCHANA ASIU !!!! Wpadłem oficjalnie wyrazić swoje współczucia dla tego co było złe. Gratuluję też od razu wszystkich sukcesów. Nawet jeśli moje słowa nieodzwierciedlają moich uczuć, to wiesz że i tak życzę Tobie jak najlepiej Quote
Zuza i Noddy Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ja właśnie skończyłam robić koło Ofciowego futerka, bo sierść się dosłownie z niego sypie, jakby deszczyk z niego leciał. Więc wzięłam w końcu gumowe rękawiczki i troszkę go pomęczyłam. Quote
Błyskotka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Hi Hi a ja też od kilku dni o wystawie w Chorzowie myślę. Oczywiście z maluchami ;). Quote
Kisses Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Błyskotko, jestem absolutnie ZA :loveu: Domyślam się, że Asiaczki również :multi: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='Błyskotka']Hi Hi a ja też od kilku dni o wystawie w Chorzowie myślę. Oczywiście z maluchami ;). [FONT=Comic Sans MS]Szykuje się fajna wystawa :lol: To w takim razie do zobaczenia na żywo w Chorzowie, a z racji tego, że właśnie w Chorzowie mieszkam to będę na pewno :multi: Tylko jeszcze nie wiem, czy sama, czy jednak odważę się wystawić w końcu moją bestyjkę :evil_lol:[/FONT] Quote
jenis Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Witanko Asiaczki :) Gratki za ostatnia wystawkę:) Quote
Recommended Posts