Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej.. dopiero dzisiaj się dowiedziałam o tym co się stało ;(
Byłam tak przygnieciona tym że u mnie jedno po drugim umierało że nie miałam głowy żeby tu zajrzeć... :( :(

Bardzo mi przykro, trzymajcie się!

Ten lipiec to chyba najgorszy miesiąc w całym moim życiu, wszędzie takie tragedie...

Posted

wiki4
Magda - wrescie jesteś!
shirkan
Ania!
deer_1987
bonsai_99
Korenia
anusia&ajlu
- mam nadzieję, że w Galerii jest pełno fotek Maluszka:)
dzasta
Mudik - Modesta mam tylko kilka fotek...
gosiaja - rozumiem, że byłaś na wystawie w Gdyni, tak? Widziałałaś Muszu na własne oczy?
Agappe
Błyskotka
alicja
Izabela124
Dojo
Elitesse
Samturia
M&S
Zuza i Noddy
Frytela
jamnicze
bety
Infortune

- wszystkim Wam pieknie dziękuję za kciuki i gratulacje.
I przepraszam, że dopiero teraz, ale - tak, jak napisała Zuza - do kompa to mi trochę daleko było, a poza tym ....... MAM FRONTY! Co prawda jeszcze nie mam 2 cokolików (panowie zapomnieli), ale juz powoli zabrałam się do przenoszenia rzeczy. Ta wiadomośc przebija chyba wszystkie pozostałe, prawda?
Za chwilę napiszę o wystawie...

Pzdr.

Posted

Co do samej wystawy.
Pojechaliśmy, niestety, samochodem osobowym - Ford Mondeo combi. Bus się reperuje.
Trochę upchani kolanami, zmieściloiśmy się i - moim zdaniem - nie było tak tragicznie.
Pogoda - nooooo, wiadomo, że w tym roku to na słońce można liczyć:)

Pierwsza wystawa - Specjalistyczna I grupy, sędzia Tamara Sarmont/Białoruś.
Kanibaru FROMAJE FRAIS - exc.1, CAJC (nie było porównania z suką i nie było BIS JUniorów, zaczęty Championat Łotwy)
MODEST AS HELL Asiaczek FCI - dosk.2
JAZZY BOY Asiaczek FCI - exc.1, CAC, BOS, BOB, BIS 4, nowy Champion Łotwy:)
KALIMERA Asiaczek FCI - exc.1, CAC (zaczęty Championat Łotwy)
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - exc.1, CAC, Best Veteran, BIS Veteran 1, skończony nowy Veteran Latvia Champion!!!

Zaraz po tej ocenie lecimy z Zuzką na inny ring na CAC, sędzia z Hiszpanii...
Kanibaru FROMAJE FRAIS - exc.1, CAJC
MODEST AS HELL Asiaczek FCI - dosk.1
JAZZY BOY Asiaczek FCI - exc.1, CAC, BOS
KALIMERA Asiaczek FCI - exc.1.
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - exc.1, CAC, Best Veteran.
Nie zostalismy tutaj na BIS-ie. Za gorąco.... wybraliśmy powrót do domu. I dobrze, że tak się stało, book. 20 minut po naszym wyjeździe z terenu wystawy rozpętało się deszczowe piekło na ziemi.... ściana wody, trochę błyskawic...Ale za to jakie cudne powietrze było Po burzy! W drodze powrotnej cos chyba ze 4-5 razy wchodziliśmy w takie burze. Mam nawet kilka fotek...
Generalnie ze zdjęciami to trochę ich mam, ale nie za wiele. Modest nie był w nastroju, nie byłam zachwycona jego prezentacją...A jeszcze rok temu to pieknie się wystawiał.

Piękne podziękowania dla Zuzki, która uratowała mnie i zdecydowała się pojechac jako handler. Te sukcesy to są JEJ sukcesy! Brawo!!!
Zuzka, wiem, że było ciężko, czasami nerwowo, ale dałaś radę!!!

Pzdr.

Posted

Zgadza się. Zdania o tej Pani są podzielone. Nie wiem, jaką rase hoduje, ale baski to zna "koje-kak", czyli tak sobie... To, że akurat moje baski na tej wystawie posędziowała dla mnie OK, to jeszcze nic nie znaczy...

pzdr.

Posted

Agasia napisał(a):
Gratuluje wynikow i frontow! :) I czekam standardowo na zdjecia!

Witaj, Agasia!
Obecnie az do 14 sierpnia br. (Sopot) mam przerwę w wystawach, tak więc na pewno dam zaległe z Godollo i z Ogre.

gosiaja napisał(a):
no to miło że masz fronty
tak byłam w Gdynia na wystawie i było deszczowo jak w zeszłym roku
nawet pogłaskałam Muszu fajny chłopak

Jak oglądałam fotki Muszu u Kaya w Galerii, to nawet byłam zdziwiona, że Kaya tak grubo i ciemno ubrana... A teraz wiem, że po prostu padało:)
Ja tez juz b.tęsknię za Muszu; bardzo jestem ciekawa jego w realu:)

Pzdr.

Posted

Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Jeszcze raz gratuluję :multi: Wspaniałe psy :lol:
Muszę je kiedyś zobaczyć na żywo :mdrmed:[/FONT]

Może w Chorzowie we wrzesniu...?

deer_1987 napisał(a):
Fajnie ze robota idzie do przodu, jeszcze troche ikoniec!!

Jeszcze czeka mnie malowanie dużego pokoju. A to będzie do zrobienia dopiero za póltora tygodnia, bo pan malarz wczasuje się teraz z rodziną nad morzem...

pzdr.

Posted

wow Asiaczek się już mebluje ...a ja od poniedziałku kafelkowanie :( a dziś jeszcze idziemy do sklepu spojrzec na meble kuchenne , jak nic nie będzie to zamawiam ...ale czas czekania 3-6 tygodni ;/

Posted

[quote name='Kisses']Asiaczku, jedziecie do Chorzowa? :loveu:
Mamy tę wystawę w planach:)
To co, robimy zlot w Chorozwie na wystawie?

[quote name='Alicja']wow Asiaczek się już mebluje ...a ja od poniedziałku kafelkowanie :( a dziś jeszcze idziemy do sklepu spojrzec na meble kuchenne , jak nic nie będzie to zamawiam ...ale czas czekania 3-6 tygodni ;/
Hahaha, następna zarażona...

Pzdr.